«Φύλακες γρηγορείτε!»

«Φύλακες γρηγορείτε!» 

Screen Shot 2015-11-29 at 9.57.59 AM.png

29η Νοεμβρίου 2015 σήμερα. Πάει και τούτος ο μήνας. Πάει και τούτος ο χρόνος άπραγος, άκαρπος και μίζερος. Ήρθε πάλι η εποχή που την Ελλάδα την μαστίζει η έλλειψη των ανδρείων και ευνουχίστηκε η ορμή. Με μάτια γεμάτα απορία και πίκρα συλλογιέμαι εάν τούτος ο τόπος είναι η Ελλάδα που λάτρεψα, εάν οι εθελόδουλοι τούτοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες που πίστεψα, εάν τα όσα ανάποδα ζω είναι η πραγματικότης ή ζω σε εφιάλτη. Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!

 

Screen Shot 2015-11-29 at 9.59.10 AM.pngΚαι το’ φερε η Ιστορία να δούμε σήμερα, μιά «κυβέρνηση» που από αριστερή αποδείχθηκε σοκαριστικά νεοφιλελεύθερη, τα γκρέμισε όλα και απέτυχε παταγωδώς. Μιά κυβερνητική οπερέτα που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος. Μιά ερμαφρόδιτη δισυπόστατη «κυβέρνηση» ιδιοκτησία των τραπεζών που για τα συμφέροντά της δολοφονείται ένα ολόκληρο έθνος. Μιά «κυβέρνηση» προαγωγό της εξαθλίωσης και του ανήκουστου εξευτελισμού του εθνικού κράτους. Μιά «κυβέρνηση» που σίγουρα δεν εκπροσωπεί ούτε τον Λαό ούτε την Ελλάδα και που δεν θέλει τίποτε το ελληνικό, που ακούει «Έλληνας» και βγάζει στο κορμί της καντήλες. Μιά «κυβέρνηση» απάτριδων πολιτικών που κυβερνούν την Ελλάδα, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» παραδίδοντας ημέρα με την ημέρα την χώρα στα σαγόνια του Μινώταυρου που διψάει για αίμα, αίμα ελληνικό. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!! Ουαί!!!
Αισθήματα βαθύτατα οδύνης και ανησυχίας συνέχουν ολόκληρο το Έθνος για την επόμενη ημέρα του επερχόμενου προσχεδιασμένου Αρμαγεδδώνα αφού όλο και νέες συνθήκες εκμετάλλευσης υπογράφονται με πένες Μοντ Μπλανκ από την διεθνή ελίτ του σιωνισμού και της μαφίας των μιζαδόρων των διεφθαρμένων και επίορκων θεσμών που ακονίζουν τα δόντια τους για να ξεσχίσουν τις σάρκες του λιμοκτονούντος «κυρίαρχου Λαού». Οι θεσμοί… ποιοί θεσμοί; Οι εκάστοτε Ανώτατοι Άχρηστοι κομματάνθρωποι της Ηρώδου του Αττικού που εθελοτυφλούν μπροστά στην τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της κατ’ επίφαση Ελληνικής Δημοκρατίας; Ο κατά την Ραχήλ Μακρή, οίκος ανοχής η Βουλή που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Ο σάπιος, μέχρι μυελού οστέων, κρατικός μηχανισμός; Η Εκκλησία; Ο στρατός; Η Δικαιοσύνη που ταμπουρώνεται πίσω από τη σιωπή και τα δικονομικά τερτίπια και χρησιμοποιείται ως πλυντήριο των ανομημάτων του εκάστοτε καθεστώτος; Οι θεσμοί… μιά υπόθεση η οποία υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους για την οποία όλοι οι ανωτέρω οφείλεται να καταδικασθούν σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες.
Έχει αυξηθεί τόσο θεαματικά η κατάθλιψη του κόσμου που έχει αρχίσει και γίνεται απάθεια και αδιαφορία. Ο Λαός, ως να έχει υποστεί λοβοτομή, συνήθισε να έχει όλο και λιγότερα. Συνήθισε να είναι άνεργος, να κάθεται καρτερικά στην ουρά για το συσσίτιο, να κάθεται αδιαμαρτύρητα έξω από τις Τράπεζες για να πάρει τα δικά του χρήματα που του έχει δεσμεύσει το 4ο Ράϊχ, συνήθισε να εξετάζεται στο Κοινωνικό Ιατρείο και να το βλέπει φυσιολογικό. Συνήθισε να παίρνει τα φάρμακά του από το Κοινωνικό Φαρμακείο χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η συνήθεια αυτή είναι αντίθετη προς κάθε έννοια πολιτικής ηθικής. Και ανησυχώ!!! Ανησυχώ γιατί από την παθητικότητα αυτή αναδύεται η εικόνα μιάς δυστυχισμένης Ελλάδας, η οποία έχει συμβιβαστεί με τη δυστυχία της και προσπαθεί να τη διαχειριστεί, χωρίς να έχει απολύτως κανένα εναλλακτικό όραμα ζωής για το μέλλον. Και πορεύεται χωρίς στόχους, χωρίς οράματα, χωρίς ιδανικά. Και πορεύεται με μουνουχισμένο το δικό της αύριο και το μέλλον των παιδιών της….Και τούτο με εξοργίζει γιατί ορισμένα πολιτικά σκύβαλα πασχίζουν να μας ακυρώσουν την ανθρώπινή μας ύπαρξη και να ταπεινώσουν το Έθνος των Ελλήνων.
Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον, μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη «δική μας» πόρτα για να κατασχέσει το «δικό μας» σπίτι. Μα τότε θα είναι πλέον αργά. Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Ε, ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!!
Ας αρχίσουμε την δική μας μάχη, εναντίον των εχθρών της ελευθερίας του Έθνους μας, εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών που ζητούν γη και ύδωρ.
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να αγωνιστούμε για να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους γιά να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!!!
Δεν πάει άλλο πιά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την καθημερινή βία της εξουσίας των ουτιδανών. Μην κιοτεύετε μωρέ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αν παραταχθούμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι σε φάλαγγα και πολεμήσουμε τον κοινό εχθρό όλοι μαζί, μπορούμε να τον νικήσουμε. Το τολμήσαμε στο παρελθόν και το πετύχαμε. Η νίκη είναι αποτέλεσμα μιάς τελευταίας προσπάθειας, κάποιας μεγαλύτερης θυσίας.
Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 8.372 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.347.372, μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Απευθυνόμαστε στο 40% του ελληνικού Λαού που ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας. Απευθυνόμαστε στα 252.000 Ελληνόπουλα, που εκπατρίστηκαν ως μετανάστες για να επιβιώσουν από το ανθελληνικό κράτος των δοσίλογων που διώχνουν τον ανθό του Έθνους επιφέροντας την βίαιη αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας.
Αν αγαπάτε τη χώρα που μας γέννησε μην μένετε απαθείς. ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ. Μην μένετε ένα βουβό μηδενικό στον καναπέ της ανυπαρξίας. Μην σκύβετε το κεφάλι ζητιανεύοντας για ψίχουλα. Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!! Ελευθερώστε την δύναμη και την ενέργειά σας για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας ενωμένοι στον αγώνα της τιμής, στον αγώνα των δικών μας αξιών, στον αγώνα των δικών μας ιδανικών, στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αθάνατου Ελληνικού πνεύματος. Χρειάζεται κανείς να πολεμήσει πολύ σκοτάδι για να υπερασπιστεί το φως και την ελευθερία. Εμπρός λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! Εμπρός, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!! Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας και ο λαός μας!!! «Φύλακες γρηγορείτε!!!» Ασκώντας τα συνταγματικά δικαιώματά σας ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
Έχοντας «Πάντ’ ανοιχτά, πάντ’ άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας», ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!! Από αύριο θα είμαστε αήττητοι!!! Φύλακες γρηγορείτε!!!

 

-Οδυσσέας Τηλιγάδας

70 thoughts on “«Φύλακες γρηγορείτε!»

 1. I’m really impressed with your writing skills as well
  as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 2. Hello my loved one! I wish to say that this article is amazing,
  nice written and include approximately all significant infos.
  I’d like to look more posts like this .

 3. Link exchange is nothing else however it is only placing
  the other person’s weblog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.

 4. Great goods from you, man. I’ve take note your stuff previous to and you
  are simply too excellent. I actually like what you have
  bought here, really like what you are stating and the way during
  which you assert it. You are making it entertaining
  and you continue to care for to stay it sensible.
  I can’t wait to learn much more from you. That is actually a terrific website.

 5. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area .
  Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.

  Reading this information So i’m satisfied to show that I have an incredibly good uncanny
  feeling I found out exactly what I needed. I so much unquestionably will
  make certain to do not overlook this site and provides it
  a look regularly.

 6. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your website on my
  iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your
  blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, awesome blog!

 7. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and
  wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 8. Hi there, I discovered your blog via Google even as looking for a comparable topic, your site got
  here up, it appears to be like good. I have bookmarked it
  in my google bookmarks.
  Hi there, simply changed into aware of your blog through Google, and located that it’s really
  informative. I’m going to be careful for brussels. I’ll be grateful if
  you proceed this in future. Numerous other people will likely
  be benefited from your writing. Cheers!

 9. Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you
  can be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come
  back someday. I want to encourage you continue your great job, have a nice holiday weekend!

 10. Great post. I used to be checking constantly this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information particularly the remaining part
  🙂 I maintain such information much. I was seeking this particular info for a long time.
  Thank you and best of luck.

 11. This is really interesting, You’re a very skilled
  blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of
  your excellent post. Also, I’ve shared your site in my
  social networks!

 12. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and
  sources back to your site? My blog is in the exact same niche as
  yours and my visitors would definitely benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this ok with you. Thank you!

 13. Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired!
  Very helpful information specifically the remaining part :
  ) I maintain such info a lot. I used to be seeking this particular information for a long
  time. Thank you and best of luck.

 14. This is the perfect webpage for anyone who wants
  to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to
  argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a subject which
  has been written about for ages. Great stuff, just excellent!

 15. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was
  doing a little homework on this. And he actually bought me
  dinner because I stumbled upon it for him… lol.
  So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to discuss this matter here on your web site.

 16. You’ve made some decent points there. I checked on the web for more info about the issue and
  found most people will go along with your views on this site.

 17. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the
  same results.

 18. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both
  show the same results.

 19. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you
  amend your website, how could i subscribe for a blog site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 20. I am now not sure where you are getting your info, however good topic.
  I needs to spend a while studying more or understanding more.

  Thank you for excellent info I used to be on the lookout
  for this information for my mission.

 21. Cool blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A theme like yours with a few
  simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know
  where you got your theme. Cheers

 22. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed
  to my Google account. I look forward to new updates and
  will talk about this website with my Facebook group.
  Chat soon!

 23. Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to make a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot and
  don’t seem to get nearly anything done.

 24. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
  your broadcast provided bright clear idea

 25. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate
  to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to new updates
  and will talk about this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 26. Hello, i believe that i noticed you visited my weblog
  thus i got here to return the desire?.I’m trying to find issues
  to improve my site!I guess its ok to use a few of your ideas!!

 27. My brother recommended I might like this blog. He
  used to be entirely right. This post actually made my day.
  You can not consider just how a lot time I had spent for this info!
  Thanks!

 28. Very nice post. I just stumbled upon your weblog
  and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 29. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything
  new from right here. I did however expertise some technical issues using this site,
  since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get
  it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and
  marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look
  out for much more of your respective intriguing content.
  Make sure you update this again soon.

 30. Hey there exceptional website! Does running a blog such as this take a great deal of work?

  I’ve absolutely no knowledge of computer programming but I was hoping to
  start my own blog in the near future. Anyhow, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off topic however I simply wanted to ask.

  Thanks a lot!

 31. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m
  thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still
  new to the whole thing. Do you have any suggestions for newbie blog
  writers? I’d genuinely appreciate it.

 32. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting
  article like yours. It is pretty worth enough for me.
  In my view, if all web owners and bloggers made good content as
  you did, the net will be much more useful than ever before.

 33. Great work! This is the kind of information that are meant to
  be shared across the net. Disgrace on Google for no longer positioning this submit upper!

  Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

 34. I am not sure where you are getting your info, but great
  topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for
  this information for my mission.

 35. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with a few pics to drive the message
  home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  An excellent read. I will definitely be back.

 36. Heya i’m for the first time here. I came across
  this board and I find It really useful & it helped me out a lot.
  I’m hoping to offer something back and help others like you helped me.

 37. Hey there I am so glad I found your webpage, I really found
  you by error, while I was searching on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank
  you for a incredible post and a all round exciting blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I
  have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome jo.

 38. I was wondering if you ever thought of changing the page
  layout of your blog? Its very well written;
  I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the
  way of content so people could connect with it better.

  Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures.
  Maybe you could space it out better?

 39. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any
  tips?

 40. Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding anything entirely, but this post
  gives pleasant understanding yet.

 41. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and interesting, and let
  me tell you, you’ve hit the nail on the head.

  The issue is something that too few people are speaking intelligently about.
  I am very happy that I found this during my search for something relating
  to this.

 42. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t
  already 😉 Cheers!

 43. It’s awesome to pay a quick visit this web site and reading the views of
  all colleagues regarding this article, while I am also zealous of getting familiarity.

 44. For most up-to-date news you have to pay a quick visit internet and
  on web I found this site as a most excellent website
  for most up-to-date updates.

 45. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time
  to be happy. I have read this submit and if I may just
  I want to recommend you some interesting issues or advice.

  Perhaps you can write next articles relating to this article.
  I desire to read more things approximately it!

 46. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely
  donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to fresh updates
  and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.