«Φύλακες γρηγορείτε!»

«Φύλακες γρηγορείτε!» 

Screen Shot 2015-11-29 at 9.57.59 AM.png

29η Νοεμβρίου 2015 σήμερα. Πάει και τούτος ο μήνας. Πάει και τούτος ο χρόνος άπραγος, άκαρπος και μίζερος. Ήρθε πάλι η εποχή που την Ελλάδα την μαστίζει η έλλειψη των ανδρείων και ευνουχίστηκε η ορμή. Με μάτια γεμάτα απορία και πίκρα συλλογιέμαι εάν τούτος ο τόπος είναι η Ελλάδα που λάτρεψα, εάν οι εθελόδουλοι τούτοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες που πίστεψα, εάν τα όσα ανάποδα ζω είναι η πραγματικότης ή ζω σε εφιάλτη. Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!

 

Screen Shot 2015-11-29 at 9.59.10 AM.pngΚαι το’ φερε η Ιστορία να δούμε σήμερα, μιά «κυβέρνηση» που από αριστερή αποδείχθηκε σοκαριστικά νεοφιλελεύθερη, τα γκρέμισε όλα και απέτυχε παταγωδώς. Μιά κυβερνητική οπερέτα που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος. Μιά ερμαφρόδιτη δισυπόστατη «κυβέρνηση» ιδιοκτησία των τραπεζών που για τα συμφέροντά της δολοφονείται ένα ολόκληρο έθνος. Μιά «κυβέρνηση» προαγωγό της εξαθλίωσης και του ανήκουστου εξευτελισμού του εθνικού κράτους. Μιά «κυβέρνηση» που σίγουρα δεν εκπροσωπεί ούτε τον Λαό ούτε την Ελλάδα και που δεν θέλει τίποτε το ελληνικό, που ακούει «Έλληνας» και βγάζει στο κορμί της καντήλες. Μιά «κυβέρνηση» απάτριδων πολιτικών που κυβερνούν την Ελλάδα, σε μια ομερτά με τους εντεταλμένους διεθνείς πλιατσικολόγους, τις τράπεζες και τις «αγορές» παραδίδοντας ημέρα με την ημέρα την χώρα στα σαγόνια του Μινώταυρου που διψάει για αίμα, αίμα ελληνικό. Η ύβρις και ο κυνισμός στην υπηρεσία του κέρδους!!! Ουαί!!!
Αισθήματα βαθύτατα οδύνης και ανησυχίας συνέχουν ολόκληρο το Έθνος για την επόμενη ημέρα του επερχόμενου προσχεδιασμένου Αρμαγεδδώνα αφού όλο και νέες συνθήκες εκμετάλλευσης υπογράφονται με πένες Μοντ Μπλανκ από την διεθνή ελίτ του σιωνισμού και της μαφίας των μιζαδόρων των διεφθαρμένων και επίορκων θεσμών που ακονίζουν τα δόντια τους για να ξεσχίσουν τις σάρκες του λιμοκτονούντος «κυρίαρχου Λαού». Οι θεσμοί… ποιοί θεσμοί; Οι εκάστοτε Ανώτατοι Άχρηστοι κομματάνθρωποι της Ηρώδου του Αττικού που εθελοτυφλούν μπροστά στην τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της κατ’ επίφαση Ελληνικής Δημοκρατίας; Ο κατά την Ραχήλ Μακρή, οίκος ανοχής η Βουλή που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε; Ο σάπιος, μέχρι μυελού οστέων, κρατικός μηχανισμός; Η Εκκλησία; Ο στρατός; Η Δικαιοσύνη που ταμπουρώνεται πίσω από τη σιωπή και τα δικονομικά τερτίπια και χρησιμοποιείται ως πλυντήριο των ανομημάτων του εκάστοτε καθεστώτος; Οι θεσμοί… μιά υπόθεση η οποία υποσκάπτει τα θεμέλια του κράτους για την οποία όλοι οι ανωτέρω οφείλεται να καταδικασθούν σε θάνατο με συνοπτικές διαδικασίες.
Έχει αυξηθεί τόσο θεαματικά η κατάθλιψη του κόσμου που έχει αρχίσει και γίνεται απάθεια και αδιαφορία. Ο Λαός, ως να έχει υποστεί λοβοτομή, συνήθισε να έχει όλο και λιγότερα. Συνήθισε να είναι άνεργος, να κάθεται καρτερικά στην ουρά για το συσσίτιο, να κάθεται αδιαμαρτύρητα έξω από τις Τράπεζες για να πάρει τα δικά του χρήματα που του έχει δεσμεύσει το 4ο Ράϊχ, συνήθισε να εξετάζεται στο Κοινωνικό Ιατρείο και να το βλέπει φυσιολογικό. Συνήθισε να παίρνει τα φάρμακά του από το Κοινωνικό Φαρμακείο χωρίς να συνειδητοποιεί ότι η συνήθεια αυτή είναι αντίθετη προς κάθε έννοια πολιτικής ηθικής. Και ανησυχώ!!! Ανησυχώ γιατί από την παθητικότητα αυτή αναδύεται η εικόνα μιάς δυστυχισμένης Ελλάδας, η οποία έχει συμβιβαστεί με τη δυστυχία της και προσπαθεί να τη διαχειριστεί, χωρίς να έχει απολύτως κανένα εναλλακτικό όραμα ζωής για το μέλλον. Και πορεύεται χωρίς στόχους, χωρίς οράματα, χωρίς ιδανικά. Και πορεύεται με μουνουχισμένο το δικό της αύριο και το μέλλον των παιδιών της….Και τούτο με εξοργίζει γιατί ορισμένα πολιτικά σκύβαλα πασχίζουν να μας ακυρώσουν την ανθρώπινή μας ύπαρξη και να ταπεινώσουν το Έθνος των Ελλήνων.
Η κοινωνία διαλύεται και κανείς δεν επαναστατεί. Όχι τουλάχιστον, μέχρι ο δικαστικός επιμελητής να χτυπήσει τη «δική μας» πόρτα για να κατασχέσει το «δικό μας» σπίτι. Μα τότε θα είναι πλέον αργά. Η Εθνοκτονία συνεχίζεται χωρίς ανάχωμα και καθημερινώς ακούμε να αποτολμούνται κι άλλες αυτοκτονίες, που δεν φτάνει βέβαια ποτέ ο ακριβής αριθμός τους στην ειδησεογραφία μιά και τα αργυρώνητα φερέφωνα αποκρύπτουν την πραγματικότητα.
Ε, ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!! ΟΧΙ!!!
Ας αρχίσουμε την δική μας μάχη, εναντίον των εχθρών της ελευθερίας του Έθνους μας, εναντίον της δικτατορίας των τραπεζών που ζητούν γη και ύδωρ.
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να αγωνιστούμε για να δώσουμε πίσω στα παιδιά μας την Ελλάδα μας γνωρίζοντας στις οδαλίσκες των τραπεζών ότι υπάρχουν Έλληνες που μπορούν να φέρουν την ελπίδα και τις τελικές λύσεις κάνοντας το θεωρητικό δεδομένο, άμεσα εφαρμόσιμο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν την πατρίδα πάνω από το τομάρι τους γιά να δουν ξανά την πατρίδα τους να κερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας!!!
Δεν πάει άλλο πιά. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ με την καθημερινή βία της εξουσίας των ουτιδανών. Μην κιοτεύετε μωρέ. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Αν παραταχθούμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι σε φάλαγγα και πολεμήσουμε τον κοινό εχθρό όλοι μαζί, μπορούμε να τον νικήσουμε. Το τολμήσαμε στο παρελθόν και το πετύχαμε. Η νίκη είναι αποτέλεσμα μιάς τελευταίας προσπάθειας, κάποιας μεγαλύτερης θυσίας.
Καλούμε κοντά μας τους συγγενείς των 8.372 αθώων θυμάτων που αυτοχειριάσθηκαν μην αντέχοντας την εξαθλίωση και το επερχόμενο κολαστήριο. Καλούμε σε συστράτευση τους 1.347.372, μέχρι σήμερα καταγεγραμμένους Έλληνες, που σύρθηκαν στην ανεργία. Απευθυνόμαστε στους μέχρι σήμερα 216.410 επιχειρηματίες που έβαλαν λουκέτο στα καταστήματά τους. Καλούμε τους 350.000 αγρότες που θα αντιμετωπίσουν αύριο την αρπαγή της γής τους. Απευθυνόμαστε στα 2,8 εκατομμύρια συνταξιούχους, τα άλλοτε «τιμημένα γηρατειά», που θα υποστούν την οικονομική εξαθλίωση. Απευθυνόμαστε στο 40% του ελληνικού Λαού που ζεί κάτω από το όριο της φτώχιας. Απευθυνόμαστε στα 252.000 Ελληνόπουλα, που εκπατρίστηκαν ως μετανάστες για να επιβιώσουν από το ανθελληνικό κράτος των δοσίλογων που διώχνουν τον ανθό του Έθνους επιφέροντας την βίαιη αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας.
Αν αγαπάτε τη χώρα που μας γέννησε μην μένετε απαθείς. ΜΗΝ ΤΗΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΡΑ. Μην μένετε ένα βουβό μηδενικό στον καναπέ της ανυπαρξίας. Μην σκύβετε το κεφάλι ζητιανεύοντας για ψίχουλα. Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!! Ελευθερώστε την δύναμη και την ενέργειά σας για να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας ενωμένοι στον αγώνα της τιμής, στον αγώνα των δικών μας αξιών, στον αγώνα των δικών μας ιδανικών, στον αγώνα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού αθάνατου Ελληνικού πνεύματος. Χρειάζεται κανείς να πολεμήσει πολύ σκοτάδι για να υπερασπιστεί το φως και την ελευθερία. Εμπρός λοιπόν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! Εμπρός, για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε!!! Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας και ο λαός μας!!! «Φύλακες γρηγορείτε!!!» Ασκώντας τα συνταγματικά δικαιώματά σας ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.
Έχοντας «Πάντ’ ανοιχτά, πάντ’ άγρυπνα τα μάτια της ψυχής μας», ας θυμηθούμε ότι είμαστε Έλληνες, η Ιστορία το προστάζει!!!! Από αύριο θα είμαστε αήττητοι!!! Φύλακες γρηγορείτε!!!

 

-Οδυσσέας Τηλιγάδας

363 Comments on “«Φύλακες γρηγορείτε!»”

 1. I’m really impressed with your writing skills as well
  as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing,
  it’s rare to see a nice blog like this one nowadays.

 2. Hello my loved one! I wish to say that this article is amazing,
  nice written and include approximately all significant infos.
  I’d like to look more posts like this .

 3. Link exchange is nothing else however it is only placing
  the other person’s weblog link on your page at proper place and other person will also do similar for you.

 4. Great goods from you, man. I’ve take note your stuff previous to and you
  are simply too excellent. I actually like what you have
  bought here, really like what you are stating and the way during
  which you assert it. You are making it entertaining
  and you continue to care for to stay it sensible.
  I can’t wait to learn much more from you. That is actually a terrific website.

 5. I have been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area .
  Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site.

  Reading this information So i’m satisfied to show that I have an incredibly good uncanny
  feeling I found out exactly what I needed. I so much unquestionably will
  make certain to do not overlook this site and provides it
  a look regularly.

 6. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I decided to browse your website on my
  iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your
  blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, awesome blog!

 7. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and
  wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 8. Hi there, I discovered your blog via Google even as looking for a comparable topic, your site got
  here up, it appears to be like good. I have bookmarked it
  in my google bookmarks.
  Hi there, simply changed into aware of your blog through Google, and located that it’s really
  informative. I’m going to be careful for brussels. I’ll be grateful if
  you proceed this in future. Numerous other people will likely
  be benefited from your writing. Cheers!

 9. Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you
  can be a great author.I will remember to bookmark your blog and will come
  back someday. I want to encourage you continue your great job, have a nice holiday weekend!

 10. Great post. I used to be checking constantly this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information particularly the remaining part
  🙂 I maintain such information much. I was seeking this particular info for a long time.
  Thank you and best of luck.

 11. This is really interesting, You’re a very skilled
  blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of
  your excellent post. Also, I’ve shared your site in my
  social networks!

 12. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and
  sources back to your site? My blog is in the exact same niche as
  yours and my visitors would definitely benefit from some of the information you provide here.
  Please let me know if this ok with you. Thank you!

 13. Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired!
  Very helpful information specifically the remaining part :
  ) I maintain such info a lot. I used to be seeking this particular information for a long
  time. Thank you and best of luck.

 14. This is the perfect webpage for anyone who wants
  to find out about this topic. You realize a whole lot its almost hard to
  argue with you (not that I really would want to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a subject which
  has been written about for ages. Great stuff, just excellent!

 15. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was
  doing a little homework on this. And he actually bought me
  dinner because I stumbled upon it for him… lol.
  So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending the time to discuss this matter here on your web site.

 16. You’ve made some decent points there. I checked on the web for more info about the issue and
  found most people will go along with your views on this site.

 17. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the
  same results.

 18. Hey there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both
  show the same results.

 19. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you
  amend your website, how could i subscribe for a blog site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 20. I am now not sure where you are getting your info, however good topic.
  I needs to spend a while studying more or understanding more.

  Thank you for excellent info I used to be on the lookout
  for this information for my mission.

 21. Cool blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A theme like yours with a few
  simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know
  where you got your theme. Cheers

 22. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed
  to my Google account. I look forward to new updates and
  will talk about this website with my Facebook group.
  Chat soon!

 23. Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to make a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot and
  don’t seem to get nearly anything done.

 24. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this
  your broadcast provided bright clear idea

 25. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate
  to this superb blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to new updates
  and will talk about this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 26. Hello, i believe that i noticed you visited my weblog
  thus i got here to return the desire?.I’m trying to find issues
  to improve my site!I guess its ok to use a few of your ideas!!

 27. My brother recommended I might like this blog. He
  used to be entirely right. This post actually made my day.
  You can not consider just how a lot time I had spent for this info!
  Thanks!

 28. Very nice post. I just stumbled upon your weblog
  and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

 29. hello there and thank you for your information – I have certainly picked up anything
  new from right here. I did however expertise some technical issues using this site,
  since I experienced to reload the website lots of times previous to I could get
  it to load correctly. I had been wondering if your hosting is OK?
  Not that I am complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high quality score if advertising and
  marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my e-mail and could look
  out for much more of your respective intriguing content.
  Make sure you update this again soon.

 30. Hey there exceptional website! Does running a blog such as this take a great deal of work?

  I’ve absolutely no knowledge of computer programming but I was hoping to
  start my own blog in the near future. Anyhow, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off topic however I simply wanted to ask.

  Thanks a lot!

 31. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m
  thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still
  new to the whole thing. Do you have any suggestions for newbie blog
  writers? I’d genuinely appreciate it.

 32. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting
  article like yours. It is pretty worth enough for me.
  In my view, if all web owners and bloggers made good content as
  you did, the net will be much more useful than ever before.

 33. Great work! This is the kind of information that are meant to
  be shared across the net. Disgrace on Google for no longer positioning this submit upper!

  Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

 34. I am not sure where you are getting your info, but great
  topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for excellent information I was looking for
  this information for my mission.

 35. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with a few pics to drive the message
  home a bit, but instead of that, this is wonderful blog.
  An excellent read. I will definitely be back.

 36. Heya i’m for the first time here. I came across
  this board and I find It really useful & it helped me out a lot.
  I’m hoping to offer something back and help others like you helped me.

 37. Hey there I am so glad I found your webpage, I really found
  you by error, while I was searching on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say thank
  you for a incredible post and a all round exciting blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I
  have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome jo.

 38. I was wondering if you ever thought of changing the page
  layout of your blog? Its very well written;
  I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the
  way of content so people could connect with it better.

  Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures.
  Maybe you could space it out better?

 39. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any
  tips?

 40. Asking questions are in fact pleasant thing if you are not understanding anything entirely, but this post
  gives pleasant understanding yet.

 41. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and interesting, and let
  me tell you, you’ve hit the nail on the head.

  The issue is something that too few people are speaking intelligently about.
  I am very happy that I found this during my search for something relating
  to this.

 42. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good.
  I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t
  already 😉 Cheers!

 43. It’s awesome to pay a quick visit this web site and reading the views of
  all colleagues regarding this article, while I am also zealous of getting familiarity.

 44. For most up-to-date news you have to pay a quick visit internet and
  on web I found this site as a most excellent website
  for most up-to-date updates.

 45. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time
  to be happy. I have read this submit and if I may just
  I want to recommend you some interesting issues or advice.

  Perhaps you can write next articles relating to this article.
  I desire to read more things approximately it!

 46. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely
  donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to fresh updates
  and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 47. It is the best time to make some plans for the future and it is
  time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or advice.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

 48. Appreciating the time and effort you put into your site and detailed information you offer.
  It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same out of date rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your
  site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 49. I blog often and I seriously appreciate your information. This great article has truly peaked
  my interest. I’m going to take a note of your site and
  keep checking for new information about once per week.

  I opted in for your RSS feed too.

 50. After looking into a number of the blog articles on your web page,
  I honestly like your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark site list and will be checking back in the
  near future. Please check out my web site as well and tell me your opinion.

 51. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 52. Nice blog here! Also your site loads up very
  fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

 53. Wonderful blog! Do you have any hints for aspiring writers?

  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress
  or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any tips? Thanks a lot!

 54. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger,
  and I was wondering your situation; we have created some nice
  practices and we are looking to exchange strategies
  with other folks, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 55. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice methods and we are looking
  to swap strategies with other folks, please shoot me an e-mail if
  interested.

 56. Hi there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog
  world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any
  html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 57. After going over a number of the articles on your site,
  I truly like your technique of blogging. I added it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please visit my web site too and tell me how you feel.

 58. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am encountering
  issues with your RSS. I don’t understand why I can’t join it.

  Is there anybody else getting the same RSS problems?
  Anyone that knows the solution will you kindly respond?
  Thanx!!

 59. Heya i am for the primary time here. I found this board and I
  find It truly useful & it helped me out much. I am hoping to offer something again and help others such as you aided me.

 60. Unquestionably believe that which you said.
  Your favorite justification seemed to be on the net the simplest thing
  to be aware of. I say to you, I definitely
  get irked while people think about worries that they just do not
  know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 61. I used to be recommended this blog by means of my cousin.
  I am now not certain whether or not this post is written through him as no one else know
  such detailed approximately my problem. You’re wonderful!
  Thanks!

 62. Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based upon on the same information you discuss and would love to
  have you share some stories/information. I know my viewers would
  appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to
  shoot me an email.

 63. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.

  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic
  but I had to tell someone!

 64. Hello I am so grateful I found your weblog, I really found you by accident, while I was browsing on Aol for
  something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for
  a marvelous post and a all round interesting blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have
  bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more,
  Please do keep up the fantastic job.

 65. I am not sure where you’re getting your info, but good topic.

  I needs to spend some time learning much more or understanding
  more. Thanks for excellent info I was looking for this
  info for my mission.

 66. An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who was doing a little homework on this.
  And he actually ordered me dinner due to the fact that I found it for
  him… lol. So let me reword this…. Thank YOU
  for the meal!! But yeah, thanx for spending time
  to talk about this topic here on your internet site.

 67. Have you ever thought about publishing an e-book or
  guest authoring on other websites? I have a blog based
  on the same ideas you discuss and would love to have you share
  some stories/information. I know my audience would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 68. I do not even understand how I ended up right here, but I assumed
  this put up was once good. I do not recognise who you might be but definitely you are going to a famous blogger if you
  aren’t already. Cheers!

 69. Exceptional post but I was wondering if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further.
  Thanks!

 70. Hi there, I found your web site by means of Google while searching
  for a comparable subject, your website came up, it appears good.

  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just changed into alert to your blog through Google, and found that it’s really informative.
  I am going to watch out for brussels. I will appreciate should you continue this in future.

  A lot of people might be benefited from your writing.
  Cheers!

 71. Hey! This is kind of off topic but I need some
  guidance from an established blog. Is it very hard to
  set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about setting up my own but I’m not
  sure where to start. Do you have any tips or suggestions?
  Many thanks

 72. I seriously love your blog.. Very nice colors & theme.
  Did you develop this website yourself? Please reply back
  as I’m planning to create my own personal site and would like to learn where
  you got this from or just what the theme is called. Many thanks!

 73. Hey there would you mind letting me know which webhost you’re using?
  I’ve loaded your blog in 3 different browsers and I must say
  this blog loads a lot faster then most. Can you
  suggest a good web hosting provider at a honest price?
  Cheers, I appreciate it!

 74. Hello there! This is kind of off topic but
  I need some guidance from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.

  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Thank you

 75. Wow, superb blog layout! How long have you been running a blog for?
  you made blogging look easy. The full look of your site
  is magnificent, as well as the content!

 76. When someone writes an paragraph he/she keeps the image of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  So that’s why this post is great. Thanks!

 77. I think what you typed made a ton of sense. But, what
  about this? what if you were to write a awesome title?
  I mean, I don’t want to tell you how to run your blog, however suppose you added something that grabbed folk’s attention? I
  mean «Φύλακες γρηγορείτε!» | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda vanilla.
  You might glance at Yahoo’s home page and note how they write article headlines to grab viewers interested.

  You might add a video or a related pic or two to grab readers excited about what you’ve written.
  Just my opinion, it would bring your blog a little bit more interesting.

 78. We absolutely love your blog and find the majority of your post’s
  to be just what I’m looking for. Do you
  offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on many of the
  subjects you write concerning here. Again, awesome site!

 79. Hi, I do think this is an excellent site.
  I stumbledupon it 😉 I’m going to revisit once
  again since i have saved as a favorite it. Money and
  freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

 80. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I
  acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I
  will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently quickly.

 81. Howdy would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Many thanks, I appreciate it!|

 82. That is really attention-grabbing, You’re an excessively professional blogger. I’ve joined your feed and look forward to in the hunt for more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks|

 83. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this outstanding blog!
  I guess for now i’ll settle for book-marking and
  adding your RSS feed to my Google account. I look forward
  to brand new updates and will share this website
  with my Facebook group. Chat soon!

 84. Hi there, I discovered your blog by means of Google while looking for a similar matter, your web site came up, it appears great.

  I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just turned into alert to your weblog
  thru Google, and found that it is truly informative.
  I am gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  Lots of other people can be benefited from your writing. Cheers!

 85. We stumbled over here by a different web page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to exploring your web page again.|

 86. Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I will definitely comeback.|

 87. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.|

 88. You really make it appear so easy along with your presentation however
  I to find this matter to be really one thing
  that I think I’d by no means understand. It sort of feels too complicated and extremely wide for me.
  I am taking a look ahead on your next post, I will try to get the hang of it!

 89. Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.|

 90. Thanks for your personal marvelous posting!
  I seriously enjoyed reading it, you are a great author.
  I will be sure to bookmark your blog and will often come back later on. I want
  to encourage you to definitely continue your great posts, have a nice afternoon!

 91. This is really interesting, You are a very skilled
  blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more
  of your excellent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

 92. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My website is in the exact same niche as yours and my users would definitely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with you. Appreciate it!|

 93. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a friend who had been doing a little research on this.
  And he actually ordered me breakfast due to the fact that I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the
  meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this topic here on your web
  site.

 94. This is very interesting, You are a very skilled blogger.

  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I have shared your site in my social networks!

 95. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?|

 96. Heya i’m for the first time here. I found this board and I
  to find It really useful & it helped me out much.
  I hope to present one thing again and aid others like you aided me.

 97. I am now not positive where you are getting your information, however great topic. I must spend some time learning much more or figuring out more. Thank you for great information I was on the lookout for this info for my mission.|

 98. wonderful publish, very informative. I’m wondering why the
  opposite experts of this sector do not realize this.
  You should continue your writing. I’m confident, you have a huge readers’ base already!

 99. You’re so awesome! I do not suppose I’ve read a single thing like that before.

  So good to find somebody with some unique thoughts on this topic.

  Seriously.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is required on the web, someone with some originality!

 100. hi!,I like your writing so so much! share we communicate more approximately your post on AOL?
  I require an expert on this area to unravel my problem.
  May be that’s you! Taking a look ahead to peer you.

 101. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks!

 102. What i do not realize is in reality how you’re no longer actually much more neatly-appreciated than you may
  be now. You are very intelligent. You know therefore considerably when it comes to this subject, produced me for my part believe it from a lot of numerous angles.
  Its like men and women aren’t fascinated until it is something to do with Lady gaga!

  Your personal stuffs nice. All the time deal with it up!

 103. I believe that is one of the such a lot important information for
  me. And i am glad studying your article. But want to observation on some common things, The site taste
  is great, the articles is in point of fact excellent : D.
  Excellent process, cheers

 104. Its such as you read my mind! You appear
  to understand a lot about this, such as you wrote the e-book in it or
  something. I believe that you could do with a
  few % to drive the message house a little bit,
  but instead of that, that is wonderful blog. A fantastic read.
  I will certainly be back.

 105. I like the valuable information you provide in your articles.

  I will bookmark your weblog and check again here frequently.
  I’m quite sure I’ll learn lots of new stuff right here!
  Good luck for the next!

 106. Pingback: Dadado Veig
 107. Pingback: Dadado Veig
 108. Please let me know if you’re looking for a author for
  your weblog. You have some really good posts and I think I would be
  a good asset. If you ever want to take some of the
  load off, I’d absolutely love to write some content for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Regards!

 109. Pingback: Lelio Junior
 110. whoah this blog is excellent i love reading your
  posts. Keep up the good work! You realize,
  a lot of people are hunting round for this information, you
  can aid them greatly.

 111. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same ideas you discuss and
  would really like to have you share some stories/information.
  I know my visitors would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

 112. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a
  number of websites for about a year and am anxious about switching to another platform.

  I have heard very good things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be really appreciated!

 113. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often.
  Did you hire out a developer to create your theme?
  Superb work!

 114. Pingback: Lelio Junior
 115. I’m no longer sure the place you are getting your information, but great topic.

  I needs to spend some time finding out much more or
  understanding more. Thanks for excellent
  info I was on the lookout for this information for my mission.

 116. Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a
  paid option? There are so many options out there that I’m completely
  confused .. Any tips? Kudos!

 117. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command
  get bought an edginess over that you wish be delivering the following.

  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot
  often inside case you shield this hike.

 118. Pingback: Lelio Junior
 119. Magnificent beat ! I wish to apprentice even as you amend your site, how could i subscribe for
  a weblog website? The account aided me a appropriate deal.

  I were tiny bit familiar of this your broadcast offered shiny transparent concept

 120. Thanks on your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading
  it, you might be a great author. I will make certain to bookmark your
  blog and will eventually come back from now on.
  I want to encourage one to continue your great work, have a nice day!

 121. Good day! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal
  but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where
  to start. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

 122. May I simply say what a comfort to uncover somebody that really understands what they’re talking about
  on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it
  important. More and more people really need to check this out and understand this side of the
  story. I was surprised that you aren’t more popular because you certainly possess the
  gift.

 123. Thanks for every other fantastic post. Where else could anybody
  get that kind of information in such a perfect manner of writing?
  I have a presentation next week, and I’m at the look for
  such info.

 124. We stumbled over here coming from a different web page and
  thought I might check things out. I like what I see so i am just
  following you. Look forward to looking at your web page yet again.

 125. I’ll right away seize your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or newsletter
  service. Do you have any? Kindly allow me recognise so that I could subscribe.
  Thanks.

 126. Do you have a spam problem on this website; I
  also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created
  some nice methods and we are looking to swap strategies with others, please shoot me an email if interested.

 127. Pingback: Lelio Junior
 128. I don’t even know how I ended up right here, however I
  assumed this publish used to be good. I do not
  recognise who you’re but certainly you are going to a
  well-known blogger if you are not already. Cheers!

 129. Pingback: Umanizzare
 130. Great beat ! I wish to apprentice whilst you amend your site,
  how can i subscribe for a blog web site? The account helped me a appropriate deal.
  I were a little bit acquainted of this your broadcast
  provided shiny clear idea

 131. Remarkable things here. I’m very happy to see your article.
  Thanks a lot and I’m having a look forward to touch you.
  Will you kindly drop me a e-mail?

 132. I truly love your blog.. Pleasant colors & theme. Did
  you make this website yourself? Please reply back as I’m looking to create my own website and would like to find out where you got this from or just what the theme is called.
  Thanks!

 133. Pingback: Umanizzare
 134. Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for
  a blog site? The account helped me a applicable deal.
  I have been a little bit acquainted of this your broadcast offered vibrant clear idea

 135. Hey are using WordPress for your blog platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own.
  Do you require any html coding knowledge to make your own blog?

  Any help would be greatly appreciated!

 136. Pingback: Itamar Serp
 137. Thanks for your marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you can be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage
  one to continue your great work, have a nice weekend!

 138. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!

  Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for
  such info a lot. I was seeking this certain info for a
  long time. Thank you and good luck.

 139. I blog quite often and I genuinely thank you for your information.
  Your article has truly peaked my interest. I’m going to take a note of
  your website and keep checking for new information about once per week.
  I subscribed to your RSS feed too.

 140. Pingback: Itamar Serp
 141. I would like to thank you for the efforts you have put in penning
  this website. I really hope to check out the same high-grade blog posts
  by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities
  has motivated me to get my own, personal blog now 😉

 142. Pingback: Dadado Veig
 143. Pingback: Umanizzare
 144. Pingback: Itamar Serp
 145. Pingback: Egli Diana Pinto
 146. Pingback: Itamar Serp
 147. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my
  phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways,
  wonderful site!

 148. Pingback: Egli Diana Pinto
 149. Pingback: Umanizzare
 150. Have you ever thought about writing an ebook or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based upon on the same information you discuss and would love to have
  you share some stories/information. I know my readers would appreciate your work.

  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 151. certainly like your web site but you have to check the
  spelling on quite a few of your posts. A number of them are
  rife with spelling issues and I find it very bothersome to inform the reality nevertheless I’ll certainly come again again.

 152. Pingback: Itamar Serp
 153. Pingback: Grupo Coral
 154. Pingback: Egli Diana Pinto
 155. I am sure this paragraph has touched all the internet
  viewers, its really really fastidious piece of writing on building up new website.

 156. Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by it.
  Hello there, You have performed an incredible job. I will certainly digg it and for my
  part suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website.

 157. Whats up are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

Leave a Reply

Your email address will not be published.