Home Υπεύθυνος για τρομοκρατικές ενέργειες υπερ της ΙΣΙΣ και στην Αμερική και την Αυστραλία ένας Εβραίος λέει το FBI!!!

Υπεύθυνος για τρομοκρατικές ενέργειες υπερ της ΙΣΙΣ και στην Αμερική και την Αυστραλία ένας Εβραίος λέει το FBI!!!

by John Kountouris
0 comment 424 views

Υπεύθυνος για τρομοκρατικές ενέργειες υπερ της ΙΣΙΣ και στην Αμερική και την Αυστραλία ένας Εβραίος λέει το FBI!!!

Screen Shot 2016-02-29 at 9.39.28 PM.png

– του Ιωάν. Κουντούρη | 24 Νοεμ. 2015, 14:35 | Λος Άντζελες | JohnKountouris.com

*** ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ Ε.Ω. ΣΗΜΕΡΑ (24 Νοεμ. ᾽015) με τίτλο «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΠΟΥ ΣΕ ΛΊΓΟ ΘΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΈΣ!» ***

Screen Shot 2015-11-23 at 8.36.16 PM copy

[Για το σχετικό βίντεο που έφτιαξα για το ίδιο θέμα, πατήστε εδώ]

Συνεχίζονται ακάθεκτα να επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί ότι η τρομοκρατική οργάνωσις ΙΣΙΣ (ISIS) είναι δημιούργημα τόσο των ΗΠΑ όσο και των Εβραίων Σιωνιστών. Αλλά έχουμε πλέον αποδείξεις που δείχνουν σαφέστατα πως την ΙΣΙΣ την διαχειρίζεται άμεσα οι…ΕΒΡΑΙΟΙ και τούτο επαληθεύεται πλεόν απο το ίδιο το…FBI…!!! Έχουμε τινά επίσημα έγγραφα εν τῃ πάλμῃ πλέον και προς τούτο, που προέρχονται απο το ίδιο το FBI που ΔΕΝ επιδέχονται ουδεμίας αμφισβητήσεως!

Ήδη σας έχουμε γράψει απο τούτο το βήμα στην Ελεύθερη Ώρα ότι ελέγχεται γενικά η ΙΣΙΣ απο έναν Εβραίο. Σε ένα άρθο το περασμένο Οκτ., έγω και ο κ. Ιωάννης Παπαζήσης γράψαμε μαζί ένα άρθρο [1] για το γεγονός πως, κατά τη διάρκεια μερικών ερευνών, ομολόγησε ο πακιστανός διοικητής του Ισλαμικού Κράτους, Γιουσάφ αλ Σαλάφι (Yousaf al Salafi), πως έχει πάρει χρήματα ο ίδιος μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά στο άρθρο που γράψαμε, αναφέραμε τα εξής εκπλητικά για την ύπαρκτη φυλετική ταυτότητα του ηγέτου όλης της ΙΣΙΣ:

«Συμφωνα με τον γνωστο πρωην εργαζομενο στην CIA  Εντουαρντ Σνοουντεν που αποκαλυψε στον τυπο πολλα απορρητα εγγραφα, ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι δεν είναι καν μουσουλμάνος, αλλά ένας εβραίος ηθοποιός που ονομάζεται Έλιοτ Σάιμον και έχει εκπαιδευτεί από τη Μοσάντ και τη CIA για να κατασκευάσει έναν βολικό εχθρό. Αλλωστε ειναι γνωστη η δηλωση αυτου του τερατος οτι ο θεος δεν του εδωσε εντολη να επιτεθει εναντιον του Ισραηλ και αυτη του η δηλωση τα λεει ολα.»

Συμφώνως προς δημοσίευμα [2] κορηφαίας εν Αυστραλίᾳ εφημρίδος, The Sydney National Herald, τον περασμένον Σεπτέμβριον διαβάζουμε τα εξής:

«Με βάση τις πληροφορίες που παρασχέθηκαν από το Fairfax Media, ένας νεαρός Εβραίο-αμερικανός έχει κατηγορηθεί ότι προσποιείτο να είναι ένας Αυστραλός τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους με ορμητήριον που βρίσκεται στην Αυστραλία, μετά απο κοινή έρευνα που διεξήθη μεταξύ του FBI (των ΗΠΑ) και της Αυστραλιανής Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

»Ο Joshua Ryne Goldberg (Τζόσουα Ραϊν Γκόλντμπεργκ), ένας 20-χρονών που ζεί…στην πολιτεία της Φλόριντα των ΗΠΑ, κατηγορείται ότι ισχυριζόταν στο διαδύκτυο ότι ήταν ο τζιχαντιστής που λέγεται “Australi Witness” (δηλ., Αυστραλός μάρτυρας), ένας υποστηρικτής της IS (ΙΣΙΣ), δηλαδή, ο οποίος απηύθυνε δημοσίως έκκλησιν για μια σειράν επιθέσεις εναντίον ατόμων και εκδηλώσεων σε δυτικές χώρες.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο “Αυστραλός Μάρτυρας” ισχυρίζεται στο διαδύκτυο πως συνεργάζεται με άλλους τζιχαντιστές για να σχεδιάσουν επιθέσεις στην Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διένειμε ο ίδιος φωτογραφίες από μια βόμβα που έφτιαξε με “2 κιλά εκρηκτικών μέσα”.»

Screen Shot 2015-11-24 at 2.35.18 PM.png

Κάτι άλλο όμως για το ίδιο άρθρο μου έπιασε το μάτι που έχει, απ᾽ό,τι διαφαίνεται, σχέση με το «τρομοκρατικό χρύπημα» που έγινε στη Βοστόνη πριν τρία χρόνια κατα τον ετήσιο και διάσημο εκεί Μαραθώνιο, τον Μαραθώνιο της Βοστόνης όπως λέγεται. Διαβάζουμε τα εξής τώρα:

«Μια ένορκη δήλωση κατά τη στιγμή της σύλληψής του κ. Γκόλντμπέργκ, λέει ότι, από τις 19 Αυγούστου μέχρι τις 28 Αυγούστου, ο κ. Goldberg “διένεμε πληροφορίες που αφορούν την κατασκευή εκρηκτικών υλών, καταστρεπτικών συσκευών, ή όπλων μαζικής καταστροφής στα πλαίσια της προωθήσεως μιας δραστηριότητος που αποτελεί ένα ομοσπονδιακόν έγκλημα βίας”.

«Ο Εισαγγελεύς των ΗΠΑ, κ. Lee Bentley ο Γ᾽, δήλωσε ότι ανέθεσε ο Γκόλντμπέργκ σε μια εμπιστευτική πηγή πώς να κάνει μια βόμβα που είναι παρόμοια με δύο που είχαν χρησιμοποιηθεί για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης πριν από 3 χρόνια όπου σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι και τραυμάστηκαν περισσότεροι από 260 άλλους. Ο ίδιος φέρεται να έδωσε εντολή σε κάποιον πώς να γεμίσει τη βόμβα με καρφιά, μέταλλα και άλλα αντικείμενα που είχαν βυθιστεί στο ποντικοφάρμακο.»

Screen Shot 2015-11-24 at 2.36.25 PM.png

Τώρα και για του λόγου το αληθές, δείτε την εικόνα εδώ που είναι ένα στιγμυότυπον απο την επίστημα ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (για το οποίο εργάζομαι ως επίσημος Έλληνας νομικός μεταφραστής και διευρμηνεύς) όπου φαίνεται ένας σύνδεσμος που μας οδηγεί στα ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ [3] της υποθέσεως αυτής απο πλευράς της Αμερικανικής κυβερνήσεως που έχει ήδη κατηγορήσει τον κ. Γκόλντμπέργκ απο τις 10 Σέπτ. του 2015 για την εν λόγῳ πράξιν. Έγινε ποινική αναφορά εις βάρους του εν λόγῳ Εβραίου στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Μέση Περιφέρεια της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Αν καταδικαστεί στο δικαστήριο, έρχεται αντιμέτωπος με μια ποινή φυλακίσεως είκοσι ετών.

Παρακάτω σας παρουσιάζω την πρώτη σελίδα του εγγράφου της εν λόγῳ ποινικής αναφοράς γιατί είναι μακροσκελής.

Η υπόθεσις αυτή πρέπει εμάς τους Έλληνες να μας προβληματίζει διότι μένουν στην Αυστραλία πάρα πολλοί συνέλληνές μας!

Μην έχουμε καμία αμφιβολία του ρόλου των ΕΒΡΑΙΩΝ σε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες που, όλως τυχαίως, έχουν αρχίσει να εξαπλωθούν σε όλον τον κόσμο μετά απο το χτύπα στο Παρίσι στις 13 Νοεμ. (φέτος). Απλά να έχουμε…ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ και να είμαστε όλοι προσευχόμενοι και εν αγρυπνήσει, γιατί έχει εμπλακεί και η…ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ σε αυτό το βρώμικο κόλπο των Εβραιο-σιωνιστών. Αλλά να μην στεναχωριόμαστε κιόλας, γιατί ο Θεός είναι μαζί μας—απλά περιμένει ο Ίδιος απο…ΕΜΑΣ να τον πλησιάσουμε εκ νέου με πίστη και μετάνοια στην καρδιά μας, γιατί έτοιμος είναι και να μας λυπηθεί και να μας βοηθήσει σαν έθνος εν ώρᾳ ανάγκης.
––––––––––––––

1 – Άρθρο «ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!», των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση, δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα τον Οκτ. φέτος (2015), είναι επίσης δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα ειδήσεών μας GreekNewsOnDemand.com | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/11/14/ομολογια-σοκ-μεγαλοσ-ηγετησ-της-isis-ομολ-2/

2 – «FBI says ‘Australian IS jihadist’ is actually a Jewish American troll named Joshua Ryne Goldberg», 12 Σεπτ.2015, των Elise Potaka και Luke McMahon | Λίνκ: http://www.smh.com.au/national/australian-is-jihadist-is-actually-an-jewish-american-troll-20150911-gjk852.html#ixzz3s4MMu0IP | Follow us: @smh on Twitter | sydneymorningherald on Facebook

3 – Υπουργείον Δικαιοσύνης των ΗΠΑ | Λίνκ: http://www.justice.gov/opa/file/769556/download

~

Screen Shot 2015-11-24 at 2.34.33 PM.png

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr