Home Επενδύσεις σε JP MORGAN και BLACK ROCK έχουν οι Τσακαλώτος-Σταθάκης

Επενδύσεις σε JP MORGAN και BLACK ROCK έχουν οι Τσακαλώτος-Σταθάκης

by John Kountouris
0 comment 351 views

Screen Shot 2015-11-23 at 12.04.21 PM 1

Αξιοσημείωτα χαρτοφυλάκια που δείχνουν διαθέσιμο ρευστό, αλλά και καλή γνώση των διεθνών οικονομικών, κατέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες Δευτέρα.

Screen Shot 2015-11-23 at 12.22.07 PM.png

Συγκεκριμένα, μεγάλο χαρτοφυλάκιο, που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ, κατέχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος με μεγάλο ποσό εξ αυτών να επενδύεται σε funds όπως η JP MORGAN ή η BLACK ROCK.

Εξίσου μεγάλο χαρτοφυλάκιο σε αμοιβαία κεφάλαια δηλώνει ο έτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος έχει επενδύσει συνολικά 426.000 ευρώ σε επενδυτικούς κολοσσούς, επίσης όπως η JP MORGAN, BLACK ROCK και άλλε συναφείς εταιρείες.

Σημειωτέον η BLACK ROCK είναι μεγαλομέτοχος της εταιρείας χρυσού el Dorado, την επένδυση της οποίας στις Σκουριές Χαλκιδικής απορρίπτει μετά βδελυγμίας ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι παράνομο να επενδύει κάποιος τα χρήματά του όπως και όπου νομίζει καλύτερα. Είναι όμως και ηθικό όταν μιλάμε για δύο βουλευτές της Αριστεράς και της μείζονος αντιπολίτευσης, που μάλιστα έχει επικρίνει πολλάκις τις δράσεις των εν λόγω κι άλλων παρόμοιων εταιρειών;

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr