Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταψηφίζει κι αποχωρεί από την κυβερνητική πλειοψηφία ο Νίκος Νικολόπουλος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταψηφίζει κι αποχωρεί από την κυβερνητική πλειοψηφία ο Νίκος Νικολόπουλος

by John Kountouris
0 comment 172 views

 

Screen Shot 2015-11-18 at 1.03.42 PM.png

Ο κύβος ερρίφθη για τον Νίκο Νικολόπουλο. Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με το “RP” είναι οριστική και αμετάκλητη πλέον η απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με μπαράζ ερωτήσεων το τελευταίο διάστημα δεν έχει κρύψει τους προβληματισμούς του για την πορεία της κυβέρνησης. Αυτό όμως που φαίνεται να έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει είναι τα συμφωνηθέντα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο “RP”: « Δεν θα δώσω ψήφο στο να μη μείνει κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη».

Το νομοσχέδιο με τη συμφωνία στα 48 προαπαιτούμενα των δανειστών εισάγεται προς ψήφιση στη Βουλή αύριο Πέμπτη με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Μετά την απόφαση Νικολόπουλου να διαχωρίσει οριστικά τη θέση του, η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί πλέον 154 βουλευτές. Μένει να διαπιστωθεί εάν κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις, είτε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε από την πλευρά των ΑΝΕΛ.

Λίνκ:  http://www.triklopodia.gr/αποκλειστικο-καταψηφίζει-κι-αποχωρε/

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr