Home Greek News Πρόβλεψη της επίθεσης στο Παρίσι;;;

Πρόβλεψη της επίθεσης στο Παρίσι;;;

by John Kountouris
0 comment 293 views

Πρόβλεψη της επίθεσης στο Παρίσι;;;!!!

Δείτε ολόκληρο το άρθρο μου για αυτό το θέμα στο φύλλο της Ελεύθερης Ώρας στις 17 του μηνός (17/11/2015). Με θέμα: Τα Αντίποινα των Εβραίων κατα της Γαλλίας. Το βίντεο αυτό αφορά ένα πολύ περίεργο τουίτ που έκανε για το χτύπημα στο Παρίσι ένα πρακτορείο ειδήσεων ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΝΑ ΓΊΝΕΙ H ΕΠΊΘΕΣΗ ….!!!….

~

*** ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΊΝΤΕΌ ΜΟΥ ΣΤΟ YouTube.com ***

Screen Shot 2015-11-16 at 7.26.54 AM

Κάτι πολύ ενδιαφέρον —να πούμε το λιγώτερο— έπεσε στην αντίληψη μου για το τι μόλις έγινε στο Παρίσι. Σύμφωνα με το δημοφιλές αμερικανικό πρακτορείο ειδήσεων PZFeed, ο αριθμός των νεκρών στο Παρίσι έχει ανέλθει σε 120 με 270 τραυματίες. Ακριβέστατος ήταν ο απολογισμός τους διότι συνάδει με εκείνους των άλλων διεθνών ΜΜΕ επι του ίδιου θέματος, αλλά το…ΠΌΤΕ έβγαλαν την είδηση αυτήν είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Screen Shot 2015-11-15 at 11.57.41 AM

Δείτε στα δεξιά ένα τουιτ τους απο τον λογαριασμό Twitter τους, για να καταλάβετε τι εννοώ (δείτε την ημερομηνία). Έχει επιβεβαιωθεί αυτό το πράγμα από το γεγονός και μόνο ότι ο λογαριασμός τους αυτός έχει κατακλυστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα απο πάρα πολλούς ανθρώπους ζητώντας εξηγήσεις απο αυτό το πρακτορείο για το ΠΏΣ γνώριζαν 2 ολόκληρες μέρες πρίν το γεγονός ότι εμπρόκειτο να γίνει καν!…καθώς το ΠΏΣ προέβλεψαν με ακρίβεια τους αριθμούς «νεκρών« και «τραυματιών» δεν μπορούμε εμείς να καταλάβουμε! Το τουίτ τους αυτό έχει επαληθευτεί επίσης και απο το γεγονός ότι, παρ᾽όλο που το έχουν εξαλείψει απο τη μετάδοση τους στο Twitter, μεχρί τώρα ακόμη επιβεβαιώνεται το ίδιο απο τα quote tweets τους! Aλλά δεν θα σας αφήσω χωρίς κανένα συγκεκριμένο παράδειγμα επ᾽ αυτού.

Screen Shot 2015-11-15 at 4.03.53 PM

Δείτε στα αριστερά ένα τουίτ απο μια κοπέλα όπου τους ρωτάει «Εσείς πώς ξέρατε απο την περασμένη Τετάρτη ότι εμπρόκειτο να γίνει επίθεση [στο Παρίσι την Παρασκευή].»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr