Home Greek News Η ISIS μάτωσε το Παρίσι: 60 οι νεκροί, 100 όμηροι σε αίθουσα συναυλιών (Μπαράζ επιθέσεων στο Παρίσι)

Η ISIS μάτωσε το Παρίσι: 60 οι νεκροί, 100 όμηροι σε αίθουσα συναυλιών (Μπαράζ επιθέσεων στο Παρίσι)

by John Kountouris
0 comment 358 views

Η ISIS μάτωσε το Παρίσι: 60 οι νεκροί, 100 όμηροι σε αίθουσα συναυλιώνΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στο Παρίσι… Πραγματική σφαγή.. 46 νεκροί και 100 όμηροι.

Με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στο Παρίσι που μέχρι ώρας ξεπερνούν τους 60, ενώ πάνω από 100 είναι οι όμηροι. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, με πυροβολισμούς σε εστιατόριο και σε αίθουσα συναυλιών και με εκρήξεις βομβιδίων υγραερίου κοντά στο Σταντ ντε Φρανς. Πρόκειται για πολλαπλό τρομορκατικό χτύπημα που έγινε για τη Συρία όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και οι αρχές.

Κατά την αστυνομία οι νεκροί είναι μέχρι στιγμής 60, ενώ οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 50. Κοντ΄στο γήπεδο όπου είχε μεταβεί και ο πρόεδρος Ολάντ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, βρέθηκαν διαμελισμένα δύο πτώματα, που εικάζεται ότι ανήκουν σε καμικάζι.

Σποραδικοί πυροβολισμοί ακούγονται από την αίθουσα συναυλιών του θεάτρου Μπατακλόν, όπου ένοπλοι κρατούν ομήρους περίπου 70 άτομα.

Συγκλονισμένος δηλώνει από το Twitter του ο David Cameron, ενώ στο υπουργείο Εσωτερικών μετέβη εσπευσμένα ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στα γεγονότα.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΦΡΙΚΗ: ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ 

Πάνω από 100 όμηροι στο Παρίσι από τους ισλαμιστές τρομοκράτες – Στους 45 οι νεκροί – Ανέλαβε δράση ο Στρατός – Έκλεισαν τα σύνορα

Μπαράζ επιθέσεων στο Παρίσι

Στους 40 έχουν ανέβει οι νεκροί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας. Απομακρύνθηκε από το Σταντ ντε Φρανς ο Φρανσουά Ολάντ.

 Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από τις γαλλικές αρχές κάνουν λόγο για πολλαπλές επιθέσεις με 18 νεκρούς, πολλούς τραυματίες ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες υπάρχουν 4 επιθέσεις.

Δύο εκρήξεις, πιθανά επιθέσεις αυτοκτονίας από καμικάζι κοντά στο κεντρικό στάδιο της πόλης και μία στο εστιατόριο “Μικρή Καμπότζη”. Εκεί χρησιμοποιήθηκαν πυροβόλα όπλα, μάλλον καλάσνικοφ.

Λίγα λεπτά αργότερα επιβεβαιώθηκε και η κατάσταση ομηρίας σε συναυλιακό χώρο της πρωτεύουσας με 5 ή 6 ενόπλους, πιθανότατα τρομοκράτες. Το BBC ανέφερε ότι 60 άτομα κρατούνται όμηροι. Όμως, οι όμηροι είναι πάνω από 100, ενώ έχουν ακουστεί κραυγές μέσα από τον χώρο.

Ο Φρανσουά Ολάντ απομακρύνθηκε αμέσως από το γήπεδο, ενώ σε εξέλιξη είναι αυτήν τη στιγμή έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον ήταν ο πρώτος ηγέτης που αντέδρασε μέσω Twitter.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο γαλλικός στρατός έχει πάρει συγκεκριμένες εντολές και ήδη κινείται σε σημεία της πρωτεύουσας.

Τηλεφώνημα-προάγγελος για τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι – Περίμεναν χτύπημα στο ματς Γαλλία-Γερμανία;

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι Αρχές του Παρσιιού μετά αππό ανώνυμη απειλή για τοποθέτηση βόμβας στο ξενοδοχείο που φιλοξενείτο η Εθνική Γερμανίας.

«Υπήρξε μια απειλή για βόμβα με αποτέλεσμα να εκκενώσουμε το ξενοδοχείο. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς», δήλωσε ο business manager της Εθνικής Γερμανίας και άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, Όλιβερ Μπίρχοφ.

Φωτιά σε καταυλισμό προσφύγων στο Καλαί

Φωτιά ξέσπασε στον προσφυγικό καταυλισμό στο Καλαί της Γαλλίας και τα ΜΜΕ φοβούνται για εμπρησμό.

Δείτε τα πρώτα πλάνα:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vFCnpVhP-_0]

12234990_10207786365520264_916124170697313339_n

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr