Home Greek News Πουτιν: Παρέδωσε Φάκελο στον Τσιπρα με τα ονόματα στελεχών του Συριζα που εξυπηρετούν τα σχέδια των Βρυξελλών! Και ο Τσιπρας…

Πουτιν: Παρέδωσε Φάκελο στον Τσιπρα με τα ονόματα στελεχών του Συριζα που εξυπηρετούν τα σχέδια των Βρυξελλών! Και ο Τσιπρας…

by John Kountouris
0 comment 173 views

ΤΟΝ ΑΓΝΌΗΣΕ!!!…

Πουτιν: Παρέδωσε Φάκελο στον Τσιπρα με τα ονόματα στελεχών του Συριζα που εξυπηρετούν τα σχέδια των Βρυξελλών! Και ο Τσιπρας τον αγνόησέ!‏

  • του triklopodia.gr
  • Δημοσιεύθηκε 12 Νοεμβρίου 2015 09:12 στην κατηγορία ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Screen Shot 2015-11-12 at 9.40.00 PM

Πληρης επιβεβαιωση του αρθρου του Σπυρου Πριφτη ,οτι η Ρωσια ριχνει στην Μάχη της Συρίας τα υπερ βομβαρδιστικά Tupolev Tu-22Μ και Tu-160!

Κατι λιγο αργησαν να παρουν ειδηση καποια site-blog οτι η Ρωσια σχεδιαζε εδω και καιρο να ρίξει στην Μάχη της Συρίας τα υπερ βομβαρδιστικά Tupolev Tu-22Μ ,Tu 95MS και Tu-160,
που εχουν τεράστια δυναμη πυρός, και μπορουν να μεταφέρουν αρκετους τονους σε βόμβες- μονο ενα τετοιο αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει αρκετές βομβες ωστε να κατεδαφίση μια ολοκληρη πολη! Ομως το Ρωσικό Στρατιωτικό Επιτελείο, δεν θελει αυτα τα υπερ βομβαρδιστικά να σταθμέυσουν στην αεροπορική βάση στην Λατάκειας στην Συρια, με το φόβο μια καταστροφή τους, μιας και το αεροδρόμιο της Λαττάκειας δεν διαθέτει τις απαιτούμενες υποδομές για την προστασία και στάθμευση αυτων των αεροσκαφών.

Συγκεκριμενα μολις χθες 11 Νοεμβρίου 2015 δημοσιευμα απο site με τιτλο: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS – TU-160 EΦΤΑΣΑΝ ΙΡΑΝ? Οταν εγω σε Άρθρο μου απο την 1 οκτωβριου 2015 με τιτλο: Αποκαλυψη,Τι ζητησε ο Πουτιν απο τον Τσιπρα? Η Απαντηση Τσιπρα που ενόχλησε τον Πουτιν! Με ποια αεροσκαφη η Ρωσια θα σβησει απο τον Χαρτη το Ισλαμικο Χαλιφατο! Εχω πληροφορηση για τα τεκταινόμενα που θα προκύψουν αναλυτικα!

Εδώ και καιρό υπήρχαν συζητήσεις στη Μόσχα μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Άμυνας σχετικά με το αν θα έπρεπε να σταλούν Tu-160 ,Tu-22M3 η Tu-95MS,
με το τελευτεο (Tu-95) να αποκλείεται απο το τραπεζι ως επιλογη , λογω χαμηλης ταχυτητας σε σχεσει με τους προκατόχους του ( Tu-160 ,Tu-22M3) μιας και τα Tu-95 ειναι ελικοφορα, και θα μπορουσαν να ηταν ευκολος στοχος απο τα αντιαεροπορικα του ISIS. Οσο για το επικείμενο «πυρηνικό» χτύπημα της Ρωσίας κατά των ισλαμιστών, θα είναι τα αντίποινα της Μόσχας για την πτώση του ρωσικού Airbus στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο 224 ρώσοι πολίτες στο Sharm el Sheikh. Ετσι εγραψε αυτο το site-blog, δεν υπαρχει κατηγορηματικα αυτο το ενδεχομενο!

Η ρωσια ειχε βαλει σκοπο μεχρι τα χριστουγεννα να εχει ξεμπερδέψει με το Ισλαμικό Χαλιφάτο στην Συρια, δυστυχως κατι τετοιο δεν φαίνεται εφικτο, γι αυτο εκτος των 28 μαχητικων αεροσκαφων! Οι τυποι των μαχητικών συγκεκριμένα είναι ( Su-34 «Fullback» Su-30SM, Su-24 και Su-25 ) Επιπλέον, 34 μαχητικά ελικοπτερα, 20 Mi-17s και Mi-24/35s, έχουν αναπτυχθεί στη Συρία, μαζι με την νεα ενίσχυση των Tu-160 ,Tu-22M3 θα αποτελεσουν την υστατη προσπαθεια να πιασουν το χρονικο διαστημα των χριστουγεννων, ωστε να αποφυγουν την λυση του χερσαίου πολεμου!

Πουτιν,του εδωσε τα ονοματα των στελεχων του Συριζα που εξυπηρετουν τα σχεδια των Βρυξελλων! Και ο Τσιπρας τον αγνοησε!

Διαφορα περιεργα σεναρια ερχονται στην επιφανεια τις τελευταιες ωρες, ενα απο αυτα ηταν η προειδοποιηση Πουτιν σε Τσιπρα στην τελευταία επίσκεψη του πρωθυπουργού ΑλέξηΤσίπρα στη Μόσχα, οτι υπαρχει σχεδιο ανατροπης του απο τις Βρυξελλες, το σχεδιο εχει σαν πρωτη φαση την ανατροπή του απο τα ενδότερα του κομματος του Συριζα, δηλαδη απο τα ιδια του τα στελέχη, και δεν μιλαω για την διασπαση του Συριζα με την δημιουργια της Λαικης Ενοτητας του Λαφαζανη, που εφερε η υπογραφη Τσιπρα στο τριτο Μνημονιο, τριβοντας τα ματια τους απο αυτην την απροσδοκητη εκπληξη που προσφερε απλοχερα στις βρυξέλλες ο Τσιπρας!

Συμφωνα με τα σενάρια η Ρωσικες Μυστικες Υπηρεσιες εδωσαν ενα πληρη καταλογο με ονοματα Δημοσιογραφων,Επιχειρηματιων, Υψηλοβαθμων Στρατιωτικων-Αστυνομικων, αλλα το κυριοτερο τα ονοματα για ποια ειναι τα περιβοητα στελέχη του Συριζα που εχουν ερθει σε προχωρημενες επαφες με τις Βρυξελλες,ωστε να εφαρμοσουν τα σχεδια τους,και ποια ειναι αυτα, να αρουν την εμπιστοσύνη τους στο προσωπο του Τσιπρα, να απολέσει την δεδηλωμενη δυναμη απο τους Βουλευτες του, και να υποχρεωθεί σε οικουμενικη Κυβερνηση με Πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο! Ενα εκπαιδευμενο Πρωθυπουργό απο τις Βρυξέλλες! Μπορει αυτο το σχεδιο να παγωσε λογω υπογραφης Τσιπρα στο 3ο Μνημονιο, αλλα θα ξαναζεσταθεί τωρα!

Ο Τσιπρας ουδεποτε και ανεξηγητα,δεν ενδιαφερθηκε για την περιβοητη Αποκαλυπτικη Λιστα του Πουτιν,πολυ θα προτρέψετε να πειτε γιατι ειναι παιδι των ΗΠΑ,ναι αλλα γιατι να θελουν οι Βρυξελλες να τον ριξουν απο την εξουσια, που υποτίθεται ειναι Πρακτορας των Συμμαχων τους οπως ειναι οι ΗΠΑ!

Μην ξεχναμε οτι μεν Δυτικοι ελεγαν τον Τσιπρα Κατασκοπο της Ρωσιας! Η μονη αναμφιβολα χαμενη που βγηκε απο το στημενο παιχνιδι του Τσιπρα, ειναι η Ρωσια-Πουτιν και το αναλύω στο Αρθρο μου με τιτλο : Ρωσική ΒΟΜΒΑ Για Τσίπρα, Παππά, Φλαμπουράρη, Φίλη, Βούτση, Που Μόλις Έσκασε! Το χρονικό της Μεγάλης Προδοσίας! Οσο για τα τελευταια γεγονοτα Φιλη ,Πανουση, και εδω προσπαθω μεσα στο γενικο χαμο να αναλυσω στο Άρθρο Μου με τιτλο: Αποκαλυψη ποια ειναι τα Σκοτεινα Πολιτικα Προσωπα στην Ελλαδα, και ο ρολος τους για Αποσταθεροποιηση της Χωρας μας! Τους ρολους που Βαρανε η πολιτικη μας (να τους χαιρόμαστε) Η Αποψη Μου: Βοηθουν τον Τσιπρα να φυγει,κατι που δεν πετυχε με τις δευτερες εκλογες..Νομιζουν οτι ολοι μαζι θα σωθουν,αλλα ειναι ηδη νεκροι….Ολοι εχουν εγκλωβιστει,και οι ντοπιοι και οι ξενοι…οτι και να κανουν δεν το «μαζευουν»,και ο χρονος ειναι πολυ κοντα..σαπια τα παντα,παρακμη!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

email: [email protected]

Ο Β.Πούτιν δίνει το «πράσινο φως»: H «πρωτεύουσα» των ισλαμιστών Ράκκα θα βομβαρδιστεί από αέρος με ειδικά όπλα αντίστοιχα των πυρηνικών (vid)

Λίνκ:

http://www.triklopodia.gr/πουτιν-παρέδωσε-φάκελο-στον-τσιπρα-με/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr