Home Greek News Ο Σώρρας και η Μασονία!

Ο Σώρρας και η Μασονία!

by John Kountouris
0 comment 431 views

Ο Σώρρας και η Μασονία!

Screen Shot 2015-11-12 at 7.12.37 AM

Βίντεο απόσπασμα από την εκπομπή στον Hellas FM Νέας Υόρκης στις 7.10.12.

[Διαβάστε επίσης «Οι Μασόνοι φίλοι του Αρτέμη Σώρρα»]

——————-
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ GREEKNEWSONLINE

Στη διάρκεια της συνέντευξής του στον Hellas FM o κ. Λαμπράκης δημοσιοποίησε το όνομα του Πολ Τερζάκη (Paul Terzakis) από τον Καναδά, συνδέοντάς τον με την εταιρεία Federal Funding and Investments Group. Η εταιρεία αυτή, σύμφωνα με την επιστολή που αποκάλυψε την προ περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Αδωνις Γεωργιάδης, μαζί τις εταιρείες του Anthony Diamond και Greg Pappas «διαχειρίζονται και συμβουλεύουν τον ευεργέτη (ΣΣ Σώρρα) για τα κονδύλια» που έθεσε στη διάθεση της Ελλάδας.

Η έρευνά μας έφερε στην επιφάνεια τον κτηματομεσίτη Paul Terzakis, ανεξάρτητο πράκτορα της πολυεθνικής REMAX, με γραφεία στο Markham του Τορόντο. (http://www.paulterzakis.com/featured-…)

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που μνημόνευσε ο γιατρός Λαμπράκης.

Όταν τον ρωτήσαμε να μας πει περισσότερα για την εμπλοκή του στην υπόθεση κι αν υπάρχουν τα χρήματα, μας είπε «δεν έχω ακόμη θετικά στοιχεία».

Στην επιμονή μας, μας συνέστησε να μη βιαζόμαστε κι αυτή η στιγμή δεν είναι η κατάλληλη ώρα.

Τέλος, ζήτησε τα στοιχεία μας και μας ανέφερε ότι θα μας τηλεφωνούσε κάποιος άλλος για να μας δώσει εξηγήσεις. Κάτι που δεν έγινε. Αιτήματα για να απαντήσουν σε ερωτήματά μας είχαμε υποβάλλει τόσο στον κ. Ντάϊμοντ όσο και στον κ. Πάππας.

Μέλη της ελληνικής κοινότητας του Τορόντο με τα οποία συνομιλήσαμε μας είπαν ότι ο Πολ Τερζάκης είναι καλό άτομο με κοινωνική προσφορά. Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος των Μασόνων (Royal Arch Masons), δεύτερος τη τάξει στην 8η περιφέρεια του Οντάριο (Τορόντο και Ρίτσμοντ Χιλ) φέροντας τον τίτλο του Γραμματέα του επικεφαλής της περιφέρειας. http://ms212.com/district8.php

*** ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΠ και…ΦΡΊΞΤΕ!!! ***

Screen Shot 2015-11-12 at 7.04.05 AM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr