Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

by John Kountouris
0 comment 114 views

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

***ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;» (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ***

Screen Shot 2015-11-11 at 8.23.06 AM

Ο Σόϊμπλε, με τις σημερινές του δηλώσεις έδωσε ουσιαστικά το μήνυμα για το κούρεμα των καταθέσεων στις ελληνικές Τράπεζες. Είναι δόλιος….
και εχθρός της Ελλάδος, οδηγώντας ουσιαστικά σε νέα ασφυξία, παρόμοια με αυτή που προκάλεσε το περασμένο καλοκαίρι. Μόνο που αυτή τη φορά θα επιτεθεί με σφοδρότητα κατά των πολιτών αρπάζοντας τις καταθέσεις του.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λοιπόν, δήλωσε σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες ότι επιθυμεί έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να καταβληθούν 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. «Προσπαθούμε να καταστήσουμε δυνατή την πληρωμή των 10 δισ. ευρώ, τα οποία συμφωνήσαμε κατ’ αρχήν, έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας», δήλωσε ο Γερμανός.
Όσοι διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και μπορούν να καταλάβουν την πανουργία του Σόιμπλε, τα λόγια του αυτά ένα πράγμα σημαίνουν: επειδή τα 10 δις δεν πρόκειται να καταβληθούν και η ανακεφαλαιοποίηση δεν θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα (γιατί δεν θα αφήσουν να γίνει), πάμε για ξέσκισμα των καταθέσεων του λαού! Προφανώς την επόμενη εβδομάδα! Το πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το ξέσκισμα και ποιοι καταθέτες θα πληγούν (από 100.000 και πάνω ή ακόμη και όσοι έχουν 20.000 ή 30.000 ευρώ) δεν είναι βέβαιον.

http://indobserver.blogspot.gr/2015/11/blog-post_672.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr