Home Greek News Κρούσματα κλοπών αγροτικών προϊόντων από τα χωράφια σε όλη την Ελλάδα από τους Αλλοδαπούς.

Κρούσματα κλοπών αγροτικών προϊόντων από τα χωράφια σε όλη την Ελλάδα από τους Αλλοδαπούς.

by John Kountouris
0 comment 148 views

Screen Shot 2015-11-08 at 7.44.11 PM

-του epanellinismos.com

Όλο και αυξάνονται κρούσματα οι αλλοδαποί να κλέβουν σε όλη την Ελλάδα αγροτικά προϊόντα από τα χωράφια των αγροτών.

Διάφορα οργανωμένες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών εισέρχονται στα χωράφια τις νυχτερινές ώρες και μαζεύουν την σοδειά των αγροτών και τα περνούν στις χώρες τους με πλαστά παραστατικά ως αγορασμένα.

Πρόσφατα εξιχνιάστηκε μια εκ των πολλών τέτοιων περιπτώσεων από το τμήμα ασφάλειας Πολυγύρου Χαλκιδικής και αφορούσε την κλοπή ελαιόκαρπου από διάφορες αγροτικές περιοχές του νομού.

Συνελήφθη ένας 47άχρονος Αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος έκλεψε 13 τόνους ελαιόκαρπου από τις αγροτικές περιοχές αξίας 23.400 ευρώ. Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κιλό και 287 γρ. λαθραίου καπνού.

Επειδή πάρα θα έχουν ακούσει για τα τίμια χρήματα των αλλοδαπών, σαφώς και δεν μπορούμε να μιλάμε για τον τίμια χρήματα, όταν μόνον την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 3 εκατομμύρια κλοπές διάφορων ειδών και μορφών, στις οποίες πρωτοστατούν οι αλλοδαποί οι ημεδαποί στην πλειοψηφία είναι χρήστες διάφορων ουσιών ή είναι αλλοδαποί που απέκτησαν Ελληνική υπηκοότητα και παρουσιάζονται ως ημεδαποί !

Προσέξετε τους καρπούς στα χωράφια σας, τις ελιές, αχλάδια, πορτοκάλια, φράουλες, ροδάκινα, νεκταρίνια και ότι άλλο έχετε γιατί πλέον έχουμε νέες μορφές κλοπών στην χώρα, έχουμε ξεφύγει !

Λίνκ:

http://epanellinismos.com/2015/11/κρούσματα-κλοπών-αγροτικών-προϊόντω/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr