Home Greek News Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ…ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ…ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!

by John Kountouris
0 comment 281 views

– Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

– indobserver.blogspot.com

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ…ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ “ΨΥΓΕΙΟ” ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΩΓΟ! ΣΤΑ…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Screen Shot 2015-11-09 at 8.17.40 AM

Ο αγωγός TAP είναι τώρα η προτεραιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα και όχι ο Turkish Stream, που μάλλον απ ότι φαίνεται μπαίνει στο «ψυγείο»….
σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του εξάδελφου του Πρωθυπουργού και Γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργο Τσίπρα, που μίλησε σε επενδυτικό συνέδριο.

Screen Shot 2015-11-09 at 8.24.17 AMΈτσι λοιπόν απ ότι διαφαίνεται τα 5 δις που η Ελλάδα είχε εξασφαλίσει από τον Turkish Stream από την Ρωσία, και μάλιστα «ετοιμοπαράδοτα» δεν θα έρθουν αφού ο Turkish Stream «βαφτίστηκε» συμπληρωματική οδός προμήθειας φυσικού αερίου που αποτελεί ξαφνικά «ενδεχόμενο» τινάζοντας ουσιαστικά την συμφωνία με την Ρωσία στον αέρα.
Αντίθετα, ο αγωγός ΤΑΡ που θα μεταφέρει το αζέρικο φυσικό αέριο, από την Ελλάδα και την Αλβανία και θα καταλήγει στην Ιταλία, είναι το «δωράκι» ελληνικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ, για την συμβολή τους στις διαπραγματεύσεις και τον τελικό συμβιβασμό της Ελλάδας με τους εταίρους της τον περασμένο Ιούλιο.
voicenews.gr (τίτλος: δικός μας)

Link:

http://indobserver.blogspot.com/2015/11/5_7.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr