Home Greek News Τζιτζικώστας: Είτε το θέλουν, είτε όχι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι από τη Μακεδονία

Τζιτζικώστας: Είτε το θέλουν, είτε όχι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι από τη Μακεδονία

by John Kountouris
0 comment 138 views

– 07 Νοεμβρίου 2015 Ημερομηνία Δημοσίευσης

– της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΏΡΑΣ

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ!…

Ο Απ. Τζιτζικώστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;; (πατήστε εδώ)

~

Screen Shot 2015-11-07 at 8.08.23 AM

Τις πρώτες θεσμικές αλλαγές του Εθνικού Σχεδίου Αναγέννησης της χώρας παρουσίασε στις Σέρρες ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας ότι “είτε το θέλουν, είτε όχι ο επόμενος αρχηγός της Νέα Δημοκρατίας θα είναι από τη Μακεδονία”.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «σήμερα εδώ, στη γενέτειρα του ιδρυτή της παράταξής μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενός ανθρώπου που ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του, που δεν ακολούθησε, αλλά άνοιξε νέους δρόμους, αλλάζοντας τη μοίρα αυτής της χώρας, χτίζοντας ένα μέλλον προοπτικής και ασφάλειας για το Έθνος μας με τις μεγάλες εθνικές επιλογές που τόλμησε, τιμώντας την προσφορά του, παρουσιάζω τις πρώτες βαθιές τομές, μεταρρυθμίσεις και θεσμικές αλλαγές του Εθνικού Σχεδίου Αναγέννησης της χώρας, που θα προετοιμάσει και θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία, ως η επόμενη κυβέρνηση του τόπου».

Ο κ. Τζιτζικώστας παρουσίασε τους βασικούς άξονες, επειδή, όπως είπε,«πάντα τη μεγαλύτερη ευθύνη, την έχουν αυτοί που βάζουν τους κανόνες». Μεταξύ άλλων μίλησε για ένα δίκαιο πολιτικό σύστημα. Με την άμεση κατάργηση του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών, γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο σύντομη η αποσβεστική προθεσμία ως προς την ποινική ευθύνη που φέρουν. Με την αναθεώρηση της διάταξης για την ασυλία των Βουλευτών, γιατί η ασυλία πρέπει να περιοριστεί αποκλειστικά στα όρια της άσκησης των κοινοβουλευτικών καθηκόντων του κάθε βουλευτή. Με την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντα του Βουλευτή. Με τη Συνταγματική πρόβλεψη για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων και την ανάθεση του ελέγχου του σε ειδικό σώμα, αποτελούμενο αποκλειστικά από ανώτατους λειτουργούς των τριών Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας. Με θεσμοθέτηση αυστηρού πλαισίου για τον έλεγχο και της χρηματοδότησης και του πολιτικού χρήματος στα κόμματα. Επίσης ανέφερε την άμεση εκλογή του Πρόεδρου της από τους Έλληνες πολίτες.

Λίνκ:

http://www.elora.gr/portal/ellada/4781-τζιτζικώστας-είτε-το-θέλουν,-είτε-όχι-ο-επόμενος-αρχηγός-της-νδ-θα-είναι-από-τη-μακεδονία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr