Home Greek News ΠΟΙΌΣ είν᾽αυτός ο Μ*Λ*Κ*Σ που κρατάει τέτοιο βιβλίο που έχει να κάνει με τον……….

ΠΟΙΌΣ είν᾽αυτός ο Μ*Λ*Κ*Σ που κρατάει τέτοιο βιβλίο που έχει να κάνει με τον……….

by John Kountouris
0 comment 209 views

…ΆΡΗ ΤΟΝ  ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ —ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— μέσ᾽στην Ελληνική Βουλή;;;;;;;;;!!!!!!…..

Screen Shot 2015-11-06 at 1.33.52 PM

Γράφει ο Αντίοχος…

Μ’ ένα βιβλίο στο χέρι για τον Άρη Βελουχιώτη (το «πρότυπό» του, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα…), υπό τον τίτλο «Άρης Βελουχιώτης, Ανηφορικοί Δρόμοι, Μετά τη Βάρκιζα», εμφανίστηκε χθες στη βουλή ο Mister Tsipras.

Αυτό, για να μην ξεχνιόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Κομμουνιστές είναι οι άνθρωποι. Κνίτης το Αλεκάκι, κνίτισσα η Περιστέρα του, για τρεις ψήφους πήρε την αρχηγία του ΚΚΕ από τον Δραγασάκη η Παπαρήγα και πάει λέγοντας, για να μην μακρηγορούμε.

Κομμουνιστική κυβέρνηση έχουμε, προσαρμοσμένη βεβαίως στο σύγχρονο περιβάλλον της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Μνημονίου. Έτυχε (κατοχικός) πρωθυπουργός της να είναι ο Τσίπρας. Θα μπορούσε να είναι η Παπαρήγα, ο Κουτσούμπας, ακόμα και ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος – αν τον έκαναν αρχηγό αντί για τον Κουτσούμπα, όπως ονειρευόταν. Την ίδια μνημονιακή πολιτική θα ακολουθούσαν, με τον Βελουχιώτη… παραμάσχαλα! Όλοι οι κομμουνιστές είναι ίδιοι, κι ας τα λένε διαφορετικά, για τα μάτια του κόσμου!

Λίνκ:

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΜΕ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο MISTER TSIPRAS

http://ethnikismos.net/2015/11/06/για-να-μην-ξεχνιομαστε-με-βιβλιο-για-το/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr