Home Greek News ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξήλθε ο πρώην Ιεροσολύμων από το κελί του!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εξήλθε ο πρώην Ιεροσολύμων από το κελί του!

by John Kountouris
0 comment 176 views

Screen Shot 2015-11-06 at 1.55.37 PM

  • του romfea.gr
  • Γράφτηκε από: Romfea.gr. Τρίτη, 03 Νοέμβριος 2015

Μετά από επτά συναπτά έτη ο πρώην Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίος εξήλθε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR από το κελί του!

Ο Πατριάρχης Ειρηναίος παρέμενε στο κελί του εντός του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων απο τις 16 Φεβρουαρίου 2008 φρουρούμενος απο ιδιώτες άραβες που με εντολή του διαδόχου του Πατριάρχη Θεόφιλου, δεν επέτρεπαν ούτε την έξοδό του αλλά ούτε και την είσοδο επισκεπτών.

Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο κ. Ειρηναίος εξήλθε για χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Πανεπιστημιακό Νοσοκοκομείο των Ιεροσολύμων Hadassah Medical Centel.

Είναι άγνωστο πως αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν το Πατριαρχείο που την τελευταία δεκαετία έχει μπει σε μια διελκυστίνδα ανάμεσα στους υποστηρικτές και μη του πρώην Πατριάρχη.

Νεότερη ενημέρωση: Να αναφερθεί πως ο πρώην Πατριάρχης Ειρηναίος υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε επιτυχής εγχείρηση κήλης, και σε λίγες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/4138-apokleistiko-ejilthe-o-proin-ierosolumon-apo-to-keli-tou

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr