ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;

ΚΌΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΌΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! – ΑΠ’ ΌΤΙ ΔΙΑΦΑΊΝΕΤΑΙ, ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΆΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΈΝΔΕΙΞΗ…

Photo on 10-30-15 at 8.24 AM #3

-του Ιωάν. Κουντούρη • Λος Άντζελες • 14:42, ώρα Λος Άντζελες • 06 Νοεμ. του 2015 • JohnKountouris.com

~

“Για όσους δεν ξέρουν, ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος να πρωτοκυκλοφορήσει στον Ελληνικό τύπο τη νομοθετική πράξη για την τραπεζική αργία (που ετέθη εν ισχϋι τον περασμένο Ιούλιο του 2015) ήταν ο υποφαινόμενος!” – Κουντούρης Ιωάν.

~

ΕΠΊΣΗΣ και ΠΡΟΤΟΎ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ με αυτό το άρθο…

Εδώ είναι η εκπομπή του καναλιού της δημοσιογραφικής μας ομάδος, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για αυτό το θέμα…ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΑΥΤΉ…!!!…

*** ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΜΑΣ ***

Screen Shot 2015-11-06 at 2.12.24 PM

~

Γράφει ο Ιωάν. Κουντούρης:

Μια μικρή ενημερωμένη έκδοση εδώ για αυτό το άρθρο απο σήμερα, 9 Απριλ. του 2016: Το ενδεχόμενο ενος κουρέματος των…ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ΑΚΟΜΗ επι τάπητος. Διβάστε επ᾽αυτού το άρθρο μου όπου αναφέρομαι στο Real News με τίτλο «ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!»: https://greeknewsondemand.com/2016/03/05/το-δντ-προαναγγελει-κουρεμα-καταθεσε/

 

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ να κυνδυνολογώ συνήθως, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω διότι αυτά που έχω να σας μοιραστώ είναι κάτι που με εξαναγκάζει προς τούτο…

 

Όμως, προκειμένου να καταλάβετε πλήρως αυτά που έχω να σας μεταδώσω απο έμπιστες πηγές μάλιστα, θα είναι αναγκαίον να ανατρέξουμε λίγο σε όλα όσα συνέβησαν κατά την…πρώτη…ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΈΩ ΕΔΏ…την ΠΡΩΤΗ τραπιζική αργία του περασμένου Ιούλιου του τρέχοντος έτους, οπότε έκλεισαν οι τράπεζες στην Ελλάδα για ένα διάστημα. Άρα, θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο ειρμό που θα σας εκτιλίσσω εδώ…

Όλοι εμείς θυμόμαστε τι έγινε διότι η μνήμη αυτού είναι ακόμη ζωντανή στη σκέψη και τη μνήνη μας. Ώστόσο, οι κεφαλαιακοί ελέγχοι (capital controls) παραμένουν, σε κάποιο βαθμό, σε ισχύ μέχρι σήμερα.

Αλλά μέχρι την πρώτη ημέρα της τραπεζικής αργίας αυτής, ΚΑΝΕΊΣ δεν ήξερε για το περιεχόμενο αυτού, ούτε ο Ελληνικός τύπος, πλήν εμού. Δηλαδή, ΕΓΩ, την Κυριακή της 28ης Ιουνίου του 2015, είχα στην κατοχή μου την νομοθετική πράξη που συνέταξε η Ελλληνική κυβέρνση που αφορούσε την θέσπιση της τότε τραπεζικής αργίας. Και γιατί εγώ;;; Γιατί ήμουν ο επίσημος νομικός Έλληνας μεταφραστής της εν λόγῳ νομοθετικής πράξεως, γι᾽αυτό. Είχα στην κατοχή μου το έγγραφο αυτό προς μετάφρασιν, πριν απο οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.

Στο άρθρο [1] μου «Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ της Τραπεζικής Αργίας πρώτα απο το 300Sploggers.com!» που έγραψα στο ιστολόγιό μου, 300Sploggers.com, για αυτό το θέμα, είπα τα εξής: «Το κείμενο αυτό μου έφτασε αργά εχθές το βράδυ στις 5 το βράδυ (ώρα Λος Άντζελες, είμαστε 10 ώρες πίσω απο την Ελλάδα) προς μετάφρασιν.» Δηλαδή, η ημέρα, για μένα που μένω στο Λος Άντζελες, ήταν 28 Ιουν. του 2015. Όταν έφτασε το κείμενο αυτό χέρια μου απο την εταιρεία μεταφράσεων για την οποία εργάζομαι ως μεταφραστής, και η οποία εξυπηρετεί το Ελληνικό κράτος με μεταφράσεις νομικών εγράφων, η ώρα στην Ελλάδα ήταν περίπου δύο η ώρα τη νύχτα της 29ης Ιουνίου του 2015.

θυμάμαι πολύ καλά την κύρια Σία Κοσιώνη απο το κανάλι ΣΚΑΪ να λέει την νύχτα της 28ης τα εξής: «Δεν ξέρει κανείς απο μας [στον τύπο] το περιεχόμενο της νομοθετικής πράξης της κυβέρνησης για την τραπεζική αργία.» Αυτό είναι διότι το κείμενο της ΝΠ συνετάσσετο εκείνη την ώρα απο την Ελληνική κυβέρνση.

Την επομένην, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο για αυτό το θέμα στην Ελληνική εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (δείτε εδώ την εικόνα) γιατί αυτά που είδα στα δύο πρώτα κείμενα της ίδιας νομοθετικής πράξεως ήταν σοκαριστικά, να πω το ελάχιστο. Άλλωστε, ήταν το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΜΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝ γιατί, παρ᾽όλο που εγεννήθην εν Αμερική, κατέχω και Ελληνική υπηκοήτητα γιατί είμαι με το μέρος της Ελλάδας γιατί η Ελλάς είναι το…ΠΑΝ για μένα.

Screen Shot 2015-11-06 at 2.35.47 PM

Εν ολίγοις, το κείμενο αυτό είχε υποστεί τουλάχιστον μια αναθεώρηση γιατί η πρώτη έδοσις αυτής ΔΕΝ είχε προβλέψει καν για την προστασία των ηλικιωμένων απο αυτήν την τραπεζική αργία. Και όπως μάθαμε όλοι, καθ᾽όλη τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας υπέφεραν πάρα πολλοί ηλικιωμένοι διοτί είχαν αποκλειστεί απο το κάθε κάθε κατάστημα της κάθε τράπεζα λόγῳ του ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες—κάνουν όλες τις δουλειές σου μἐσ᾽στην τράπεζα, γι᾽αυτό. Άρα, ούτε πρόσβαση στα ATM δεν είχαν ούτε στις τράπεζες! Αυτό ήταν μεγάλη ΝΤΡΟΠΉ απο πλευράς της Ελληνικής κυβερνήσεως!

Δείτε το ρεπορτάζ που έκανα για αυτό το θέμα για του λόγου το αληθές:

Αλλά πάμε τώρα στο ψαχνό για το άρθρο αυτό κάτι το οποίο συνδέεται άμεσα με αυτά που μόλις σας περιέγραψα παραπάνω…

Με λίγα λόγια…μισώ να το πω, αλλά, απ᾽ότι διαφαίνεται, έρχεται…ΝΈΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ!!! Και πώς το ξέρω αυτό;;; Μου έστειλε στις 19 Οκτ. (πριν 12 μέρες) ένα εμάιλ (δείτε την εικόνα εδώ) ένας υπάλληλος απο την ίδια εταιρεία που προανέφερα παραπάνω λέγοντάς μου τα εξής:

«Επικοινωνώ μαζί σας αναφορικά με μια τραπεζική αργία τόσο για την Τσεχική όσο και για την Ελληνική γλώσσα για την 28η Οκτωβρίου του μηνός. Μπορείτε σας παρακαλώ να μας παράσχετε με μια επιβεβαίωση εάν θα είστε εις θέσιν να μας κάνετε μια μετάφραση απο τα Ελληνικά στα Αγγλικά κατα την εν λόγω ημερομηνία;»

Screen Shot 2015-11-06 at 2.36.44 PM

Τους απάντησα αμέσως λέγοντας τα εξής: «Βεβαίως θα μπορέσω να σας παράσχω μια μετάφραση, αλλά πείτε μου σας παρακαλαώ, όντως θα γίνει….ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;» Αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη στείλει αίτηση για μετάφραση (Ελληνικά σε Αγγλικά) μιας καινούριας νομοθετικής πράξεως, που αφορά μια καινούρια τραπεζική αργία στην Ελλάδα, σε αυτή την εταιρεία (τουλάχιστον απο τις 19 Οκτ.) ζητώντας την να είναι έτοιμη στην περίπτωση που θα προβεί σε μια απάφαση προς μια νέα τραπεζικη αργία—μπορείτε να είστε ΣΊΓΟΥΡΟΙ για αυτό. Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι το γεγονός πως αυτήν την είδηση ΔΕΝ την έχει δημοσιοποιήσει καν στο Ελληνικό κοινό η Ελληνική κυβέρνση! Και το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι…ΓΙΑΤΊ;;; ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΛΆΣΕΙ ΑΥΤΉ ΤΗ ΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤEΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΣΗ;;;

Μέχρι τώρα δεν μου έχουν απαντήσει —για προφανείς λόγους θα έλεγα— απο εκείνη την εταιρεία και σήμερα έχουμε 6 Νοεμ. 2015. Πάντως, αποφάσισα απο την αρχή να ΜΗΝ δημοσιοποιήσω αυτήν την πληροφορία στο Ελληνικό κοινό μέχρι να λάβω μια επιβεβαίωση. Παρά ταύτα, και εν όψει όλων όσων έχουν μάθει όλοι ως τώρα για απο την κυβέρνηση, μέσω των καθεστωτικών εν Ελλάδι ΜΜΕ, για το μεγάλο ενδεχόμενο να γίνει…ΚΟΎΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΩ ΠΙΑ ΣΙΩΠΗΛΌΣ ΣΕ ΑΥΤΌ.

Και γι᾽ αυτό σας την λέω την πληροφορία αυτήν ΤΏΡΑ…γιατί δεν μπόρεσα να περιμένω άλλο…γιατί θεώρησα τελικά αναγκαίο να σας μεταφέρω την είδηση αυτή λόγῳ των συνθηκών που επικρατούν τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνσης όσο και εκεί στο τύπο γιατί μας έχει βομβαρδίσει με πάρα πολλούς υπαινιγμούς ότι μπορεί να γίνει κούρεμα καταθέσεων γιατί δεν έχει άλλη επιλογή η κυβέρνηση.

Τώρα θα μου πει κανείς «Καλά, αλλά δεν μπορούμε ούτως ή άλλως να βγάλουμε αυτή τη στιγνή τα λεφτά μας απο τις τράπεζες γιατί είναι ακόμη σε ισχύ τα capital controls.» ΝΑΙ, αλλά με το κλείσιμο τραπεζών, ΣΊΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΈΨΕΙ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ, ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ;! Παντως, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ μια αυθεντία που να γνωματεύει επι του θέματους αυτού για το τι θα σημαίνει άλλο ένα κλείσιμο των τραπεζών—αλλά σίγουρα αυτό που σας δείχνω εδώ είναι ανησυχιτικό να πούμε το ελάχιστο.

Σήμερα στις 31 Οκτ., επικοινώνησε μαζί μου ο καλός μου φίλος και συνάδελος απο Χολαργό, τον κ. Γεράσιμο Βραχιωλίδη ζητώντας απο μένα να αναρτήσω στην ιστοσελίδα ειδήσεών μας, GreekNewsOnDemand.com, το εξής άρθρο [2] απο το δικό μπλόγκ, indobserver.blogspot.gr, με τίτλο «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ; ΘΑ ΚΟΥΡΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ».

Λέει σε αυτό που το άρθρο –το οποίο ήταν το σημείο καμπής για μένα– που έγραψε σήμερα ο ίδιος τα εξής:

«Κούρσεψαν με το PSI τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου, ενώ σήμερα ετοιμάζονται να πετσοκόψουν όποιες καταθέσεις έχουν απομείνει στις τράπεζες, κάνοντας το περίφημο “κούρεμα των καταθέσεων”, σαν και αυτό που έγινε πριν από μήνες στην Κύπρο! Όταν λοιπόν η νέα-φασιστική αντίληψη της Ευρώπης θεμελιώνεται στο δόγμα του “σου αρπάζω με το έτσι θέλω τις καταθέσεις και τις οικονομίες σου”, τότε για ποια αποταμίευση μπορούμε να μιλάμε; Πρόκειται για τον απόλυτο φασισμό και οι πολίτες το μόνο που τους έχει απομένει να κάνουν είναι να προστατέψουν όσο μπορούν το βιος τους, τους μόχθους μιας ζωής! 

«Άρα, η έκθεση που θα γράφαμε εμείς αν ήμασταν μαθητές, θα ήταν: Τρέξτε να σωθείτε και μην βάζετε τα χρήματά σας στις τράπεζες. Έχετε να κάνετε με μαφιόζικη τακτική πολιτικών και τραπεζών οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας αρπάξουν, χωρίς να σας ρωτήσουν, όλες τις οικονομίες σας!»

Και ΕΔΏ είναι όπου συνδέεται αυτό που σας λέω για το ενδεχόμενο μιας νέας τραπεζικής αργίας (ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ) με το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων. Να κάνουμε τώρα τον συνδυασμό στα μυαλά μας…δηλαδή, αν η κυβέρνση μας ετοιμάζει άλλη τραπεζική αργία μπορεί να είναι διότι προσπαθεί να ΑΠΟΦΎΓΕΙ ΈΝΑ ΜΑΖΙΚΟ…BANK RUN (ΜΑΖΙΚΉ ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ) ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΕΛΙΚΆ ΚΟΎΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ !!!…ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΑΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΏ ;;;

Ως εκ τούτου, καλούμε την Ελληνική κυβέρνση να μας πει ΕΆΝ έχει όντως στα σκαριά ένα σχέδιο με το οποίο να γίνει άλλη τραπεζική αργία και, ΑΝ ΝΑΙ, τότε ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΈΕΙ;;; ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΓΎΡΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΊ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΆΟ ΌΠΩΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΦΟΡΆ ;;;

Αυτά σκέφτομαι. Και ιδού η ανωτέρω ένδειξεις —τουλάχιστον!— που μας παρείχα.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΤΏΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΌΜΕΝΟ…ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΏΝ ΑΠΟ ΌΛΑ….ΕΝΩΘΕΊΤΕ ΥΠΕΡ ΠΊΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΊΔΟΣ…!!!…

––––––––––––––

1 – «Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ της Τραπεζικής Αργίας πρώτα απο το 300Sploggers.com!» του Ιωάν. Κουντούρη, 29 Ιουν. 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/06/300sploggerscom_28.html
2 – «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ…ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ; ΘΑ ΚΟΥΡΣΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ», 31 Οκτ. 2015 | Λίνκ: http://greeknewsondemand.com/2015/10/31/ημερα-τησ-αποταμιευσησ-το-αλλο-με-τον-τ/

86 thoughts on “ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΆΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΉ ΑΡΓΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ;;;

 1. I blog often and I really appreciate your content.
  This article has really peaked my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for new details about once a week.
  I subscribed to your RSS feed too.

 2. Thanks for another fantastic article. The place else could anyone get that kind of info
  in such an ideal approach of writing? I have a presentation subsequent week,
  and I am on the look for such info.

 3. Usually I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
  Your writing style has been surprised me. Thanks,
  very great post.

 4. Hi, I do believe this is an excellent blog.
  I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I bookmarked it.
  Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to help others.

 5. Great article! That is the kind of information that
  are meant to be shared around the web. Shame on the seek engines for now not positioning this put
  up higher! Come on over and discuss with my
  web site . Thanks =)

 6. Simply desire to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply great and i can assume you’re an expert on this subject.

  Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up
  to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 7. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your blog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a great blog like
  this one nowadays.

 8. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering
  your situation; many of us have created some nice procedures and we are looking to swap strategies with
  others, be sure to shoot me an email if interested.

 9. Hi there everybody, here every person is sharing such experience, therefore
  it’s good to read this website, and I used to pay a visit this web site everyday.

 10. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text
  in your article seem to be running off the screen in Chrome.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let
  you know. The style and design look great though! Hope you get the problem solved
  soon. Kudos

 11. Useful info. Fortunate me I found your site by
  accident, and I am surprised why this twist of fate did
  not happened earlier! I bookmarked it.

 12. Pretty element of content. I simply stumbled upon your web
  site and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed
  account your blog posts. Anyway I will be subscribing for your feeds or
  even I achievement you get admission to consistently fast.

 13. I blog often and I seriously thank you for your information. Your article has really peaked my interest.
  I will take a note of your site and keep checking for new details about once per
  week. I subscribed to your Feed as well.

 14. Have you ever thought about including a little bit more
  than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
  Nevertheless imagine if you added some great photos or videos to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could definitely be one of the most
  beneficial in its niche. Terrific blog!

 15. Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after
  browsing through some of the post I realized it’s new to
  me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and
  I’ll be bookmarking and checking back often!

 16. I’m no longer sure the place you are getting your information, however
  great topic. I must spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for magnificent information I was searching for this info for my mission.

 17. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert
  that I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access
  consistently fast.

 18. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this superb blog!
  I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my
  Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group.
  Chat soon!

 19. Nice post. I used to be checking continuously this weblog and I’m inspired!

  Very useful info particularly the closing part 🙂 I care for such information a lot.
  I used to be seeking this certain info for a very lengthy time.
  Thanks and good luck.

 20. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and
  sources back to your website? My website is in the very same area of interest as yours and my
  users would definitely benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this ok with you. Thanks a lot!

 21. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would
  love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 22. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all
  is needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be
  greatly appreciated. Cheers

 23. I’m extremely inspired along with your writing skills as smartly as with the structure on your blog.
  Is this a paid subject or did you modify it your self?
  Either way stay up the excellent high quality writing, it’s rare to see a great weblog like this one today..

 24. I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up!
  I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
  All the best

 25. I think this is one of the most important info for me. And
  i am glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is
  great, the articles is really nice : D. Good job, cheers

 26. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did
  you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing,
  it’s rare to see a great blog like this one today.

 27. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine
  but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!

 28. My partner and I stumbled over here by a different web page and thought I may as
  well check things out. I like what I see so i am just following you.

  Look forward to looking at your web page repeatedly.

 29. Hello there, just became aware of your blog through Google,
  and found that it is really informative. I am going to watch out
  for brussels. I will be grateful if you continue
  this in future. Many people will be benefited
  from your writing. Cheers!

 30. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar
  one and i was just curious if you get a lot
  of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or
  anything you can advise? I get so much lately it’s
  driving me insane so any assistance is very much appreciated.

 31. Greetings from Carolina! I’m bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone
  during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my
  mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyhow, wonderful blog!

 32. Its such as you read my mind! You appear to understand so much approximately this, like you wrote the guide in it or something.
  I feel that you can do with some p.c. to force
  the message house a little bit, however instead
  of that, that is wonderful blog. A fantastic read. I’ll
  definitely be back.

 33. Simply wish to say your article is as amazing.

  The clearness in your publish is simply cool and that i can think you are
  knowledgeable on this subject. Well with your permission let me to grasp
  your feed to keep updated with coming near near post.
  Thanks a million and please keep up the rewarding work.

 34. We stumbled over here from a different web address and thought I
  should check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking into your web page yet again.

 35. I was wondering if you ever thought of changing the structure of
  your blog? Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so
  people could connect with it better. Youve got an awful lot
  of text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 36. I just like the helpful info you provide on your articles.
  I’ll bookmark your blog and test once more right here frequently.
  I’m slightly certain I will be informed many
  new stuff proper right here! Best of luck for the next!

 37. Hello there, I discovered your website by the use of Google at the same time
  as searching for a similar topic, your web site came up, it seems to be great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hello there, simply was alert to your blog thru
  Google, and found that it is really informative.

  I’m going to be careful for brussels. I will be grateful when you proceed this in future.
  Numerous people might be benefited out of your writing.
  Cheers!

 38. Great items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you are simply too magnificent.

  I really like what you’ve bought right here, really like what you are stating and the way in which through which
  you assert it. You make it entertaining and you continue to care for to stay it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. That is
  actually a terrific site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.