Home Greek News ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΏΝ ΚΑΙ…«ΑΛΛΆΧ ΑΚΜΠΆΡ» ΣΤΗ ΛΈΣΒΟ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΏΝ ΚΑΙ…«ΑΛΛΆΧ ΑΚΜΠΆΡ» ΣΤΗ ΛΈΣΒΟ!!!

by John Kountouris
0 comment 116 views

prosefxi4-2

  • του xryshaygh.blogspot.gr

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας…

Οι αριστεροί φορείς, οι ΜΚΟ κλπ που λυμαίνονται το νησί της Λέσβου και τα άλλα νησιά του Αιγαίου, δεν χόρτασαν από το αίμα των ανθρώπων και τα παιδιά που πνίγηκαν έως τώρα και εξακολουθούν να καλούν όσους είναι απέναντι, να μπαίνουν στις πλαστικές βάρκες των δουλεμπόρων και να θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο, για να έχουν λόγο ύπαρξης τα “ανθρωπιστικά τους συναισθήματα”.

Για να μπορούν, μετά, ανερυθρίαστα να προσεύχονται “για τις ψυχές των αδικοχαμένων”, όταν βέβαια δεν βγαίνουν στα κανάλια, φωνάζοντας στην πολιτεία να τους πάρει, “γιατί υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στο νησί…”

Δυστυχώς, στο παιχνίδι της προπαγάνδας και της υποκρισίας, οι αριστεροί προύχοντες του νησιού την Τετάρτη 4/11 ενέπλεξαν σε …”κοινή προσευχή” Μουσουλμάνους ιερωμένους και Χριστιανούς, τους Μητροπολίτες της Λέσβου, Μυτιλήνης Ιάκωβο και Μηθύμνης Χρυσόστομο, που όπως φαίνεται και στο βίντεο, στο άκουσμα του «Αλλάχ ουα ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), έστεκαν απορημένοι και αποσβολωμένοι…Προφανώς εκείνη την στιγμή, να σκέφτηκαν τις εκατοντάδες χιλιάδες των Χριστιανών στην Συρία, που αλλαξοπίστησαν ή εκτελέστηκαν με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους όταν δεν το δέχθηκαν κάτω από την ίδια ιαχή…!

Φυσικά, για άλλη μια φορά η Αριστερά έδωσε ρέστα στην προπαγάνδα, ντύνοντας με συναίσθημα την εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη 4/11 με τίτλο: “κοινή προσευχή (δήθεν) για τους πνιγμένους”, αφού την πραγματοποίησαν στο Άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα της Μυτιλήνης.

Παρών, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και αυτοδιοικητικών αρχών, εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, άπαντες αριστεροί και ψοφοδεξιοί, που κονομάνε με την σειρά τους από την μπίζνα του λαθρομεταναστευτικού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λέσβου «με αυτή την άκρως συμβολική κίνηση, δείχνουμε σε όλο το κόσμο ότι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και καταγωγής, στεκόμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στους εγκληματίες που στέλνουν καθημερινά στο θάνατο μητέρες και μικρά παιδιά. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια σιωπηλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των σύγχρονων δουλεμπόρων – εγκληματιών και υπέρ της επέμβασης για την πάταξη της δολοφονικής δράσης τους».

Υ.Γ.1: Κουβέντα από τον δήμαρχο, καμία έκκληση στο κράτος, να αναλάβει επιτέλους την φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων ο Στρατός μας, ώστε να σταματήσουν οι ροές των λαθρομεταναστών.
Δεν ξέρει λέτε, πως ΜΟΝΟΝ η δυναμική παρουσία του στρατού και το κλείσιμο των συνόρων, μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά προς τους λαθρέμπορους, ώστε να σταματήσουν να στέλνουν προς πνιγμό τον κόσμο…; Αλλά, τι λέω; Αφού κανείς από τους αριστερούς δεν θέλει να σταματήσει η μπίζνα με τους χιλιάδες που έρχονται…Άρα θα συνεχίσουν να έρχονται, άρα χιλιάδες θα συνεχίσουν να πνίγονται… Τόση υποκρισία…;

Υ.Γ.2: Φήμες πως οι μουσουλμάνοι που ήταν εκεί, που τις άλλες μέρες καλούσαν σε Jihad, σχεδίαζαν αποκεφαλισμούς των παρισταμένων, ως θυσία στον Θεό τους, εξετάζονται ως αληθείς…

*** ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΈΝΑ ΣΧΕΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ***

Screen Shot 2015-11-05 at 4.15.15 PM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr