Home Greek News O DAVID MAYER DE ROTHSCHILD ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ “ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΙΗΣΟΥ”

O DAVID MAYER DE ROTHSCHILD ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ “ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΙΗΣΟΥ”

by John Kountouris
0 comment 207 views
  • του networkedblogs.com

O DAVID MAYER DE ROTHSCHILD
ΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ
ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ “ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΙΗΣΟΥ”….

…κι όχι όπως τον είχαν λανσάρει τότε οι “άγιοι” Ρωμαίοι Αυτοκράτορες έτσι.
Γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 25 Αυγούστου του 1978 και το όνομά του είναι David Mayer de Rothschild.

Screen Shot 2015-11-05 at 6.29.52 AM
Είναι το νεότερο από τα τρία παιδιά της Βικτώριας Schott (γεν.1949) και του Sir Evelyn de Rothschild (β. 1931) της γνωστής τραπεζικής οιογένειας των Rothschild της Αγγλίας. Το μεσαίο όνομα “Mayer” έχει ληφθεί από το όνομα του ιδρυτή της Rothschild αυτοκρατορίας, Mayer Amschel Rothschild.


Σπούδασε στο Oxford Brookes University Πολιτικές Επιστήμες και Συστήματα Πληροφορικής, και αργότερα ακολούθησε ένα προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου.
Ο David Mayer de Rothschild είναι ένας Βρετανός Adventurer και Περιβαλλοντολόγος, και επικεφαλής της οικολογικής οργάνωσης Adventure ecology (οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε το 2005), με αποστολή την αύξηση της ευαισθητοποίησης για την αλλαγή του κλίματος.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: adventure ecology
Ο “άνθρωπος” αυτός δείχνει προς τα έξω ένα ταπεινό, μελιστάλαχτο, απλό και ελεύθερο προφίλ που δεν έχει σχέση με την οικογένεια του που κατέχει το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πλούτου και το έχει αποκτήσει μέσα από το αίμα, τον πόνο, την δυστυχία των λαών, καθώς φυσικά και με την καταστροφή του περιβάλλοντος που τώρα δήθεν θέλει να σώσει.
Με λίγα λόγια λύκος με μορφή προβάτου ή διάβολος μεταμορφωμένος σε άγγελο φωτός…
Ο David πιστεύει …στη δύναμη των ονείρων, δημιουργώντας περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν, να εκπαιδεύσουν τα άτομα, τις κοινότητες και τις βιομηχανίες για να γίνουν παράγοντες αλλαγής!
Το 2007 το National Geographic τον τίμησε ως έναν Νεοεμφανιζόμενο Explorer που ηγείται μιας νέας γενιάς ηγετών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικώνζητημάτων!!!
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ χαρακτήρισε τον David : «Young Global Leader» δηλαδή : «Νεαρό παγκόσμιο ηγέτη»!!!
Αναρτήθηκε από Ελεύθερος Πολιορκημένος

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr