Home Greek News ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ: ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΚΥΡΑ ΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…

ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ: ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΚΥΡΑ ΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…

by John Kountouris
0 comment 129 views

ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ: ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Η ΚΥΡΑ ΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…

Screen Shot 2015-11-04 at 9.00.29 PM

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική κατακραυγή για τον κ. Νίκο Φίλη και τις δηλώσεις άρνησης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής το σύνολο σχεδόν των κομμάτων καταδίκασε τον υπουργό Παιδείας με την κυβέρνηση να επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις αποτυπώνουν την προσωπική άποψη του κ. Φίλη και πως η αντιπολίτευση προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για μικροπολιτικούς λόγους.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος (Δημοκρατική Συμπαράταξη) μίλησε για «ανεκδιήγητη αναφορά του κ. Φίλη για γενοκτονία που η Βουλή έχει ψηφίσει» και ζήτησε «να πάρει θέση η Βουλή, να αποδοκιμαστεί ο Υπουργός παιδείας και με ψηφοφορία. Τις προσωπικές απόψεις να τις πει στην παρέα του».

Στήριξη στον υπουργό Παιδείας επιχείρησε να δώσει η υφυπουργός του Σία Αναγνωστοπούλου που διαμαρτυρήθηκε έντονα από τα έδρανα με τον κ. Λοβέρδο να της εξηγεί πως: «Τα σκέρτσα των σαλονιών της επιστήμης δεν αφορούν την πολιτική – να καταδικάσουμε ρητά τον Υπουργό».

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σωκράτης Φάμελλος υποστήριξε ότι « δεν υπάρχει αμφισβήτηση ούτε αναίρεση της γενοκτονίας των ποντίων» και απευθυνόμενος στην Χρυσή Αυγή σημείωσε «οι Πόντιοι και οι Πόντιες έχουν κοσμήσει χρυσές σελίδες αντίστασης κατά του φασισμού και δεν αντέχει κανένα φασιστικό μόρφωμα να υπερασπιστεί μέσα στη βουλή τους έλληνες αγωνιστές… ο ναζισμός οι γκρίζοι λύκοι είναι αυτοί που τους κυνηγούν κι εκεί ανήκετε»

Ο κ. Χάρης Θεοχάρης είπε ότι «δεν χρειάζονται οι Πόντιοι κανέναν προστάτη» και κάλεσε τον κ. Φίλη να ασχοληθεί με τα του υπουργείου του.

Από την πλευρά της ΝΔ ο κ. Κώστας Σκρέκας ζήτησε «να εξηγήσει η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας αν αυτά που ανέφερε ο κ. Φίλης εκφράζουν το σύνολο της κυβέρνησης. Αυτές οι αναφορές από κορυφαίους υπουργούς δίνουν την ευκαιρία στους γείτονες τούρκους να τα εκμεταλλεύονται για να γκριζάρουν το περιβάλλον και να δημιουργούν θέματα εκεί που δε υπάρχουν. Θα ήθελα να αποδοκιμαστεί ξεκάθαρα από την κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας να προβεί σε ενέργειες που θα τον συνεφέρουν και θα τον προσγειώσουν στην πραγματικότητα και να γίνει σαφής αναφορά σεβασμού από τον ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση της Βουλής για αναγνώριση της γενοκτονίας».

Ο κ. Νίκος Καραθανασόπουλος ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ έχει στηρίξει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων και μίλησε για παιχνίδια αποπροσανατολισμού από την πλευρά της κυβέρνησης για να μην ασχοληθεί ο λαός με τα αντιλαϊκά μέτρα.

Σε αποδοκιμασία του υπουργού προχώρησαν και οι ΑΝΕΛ με τον κ. Βασίλη Κόκκαλη να μιλά για «ατυχέστατη δήλωση Φίλη. Οι ΑΝΕΛ δεν την υιοθετούν». Από την Ενωση Κεντρώων ο κ. Μάριος Γεωργιάδης ζήτησε από την κ. Φίλη να ανακαλέσει. Πάντως, ο παριστάμενος υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης επιχείρησε να κρατήσει αποστάσεις από τον κ. Φίλη χωρίς όμως να καταδικάσει τις δηλώσεις του. Χαρακτήρισε μάλιστα «υπερβολικές» της αντιδράσεις της αντιπολίτευση.

Πηγή: protothema.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr