Home Greek News Οι selfies του Τσίπρα στην πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων (ΦΩΤΟ)

Οι selfies του Τσίπρα στην πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων (ΦΩΤΟ)

by John Kountouris
0 comment 121 views

–της Ελεύθερης Ώρας

–04 Νοεμβρίου 2015 Ημερομηνία Δημοσίευσης

H πρώτη μετεγκατάσταση προσφύγων από τη χώρα μας προς το Λουξεμβούργο, πργματοποιήθηκε σήμερα ενώ νωρίς το πρωί, προηγήθηκε εκδήλωση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Screen Shot 2015-11-04 at 2.19.01 PM

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου, Ζαν Άσελμπορν, ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, καθώς και ο Έλληνας επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Η πρώτη αυτή επιχείρηση είχε προγραμματιστεί για τις 7 το πρωί, και λίγα λεπτά μετά τις 7 π.μ. έγινε η επιβίβαση των προσφύγων σε αεροσκάφος εμπορικής πτήσης. Έξι οικογένειες, οι δύο από το Ιράκ και οι τέσσερις από τη Συρία επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος με προορισμό το Λουξεμβούργο, όπου θα εγκατασταθούν μόνιμα. Συγκεκριμένα, στην πρώτη μετεγκετάσταση ταξίδεψαν 30 πρόσφυγες, 16 παιδιά και 14 ενήλικες. Ανάμεσα τους, τρία παιδιά με ειδικές ανάγκες και μία έγκυος. Ο κ. Τσίπρας δεν αρνήθηκε να βγάλει και selfies με τους πρόσφυγες, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από το λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο facebook.

Λινκ…

http://www.elora.gr/portal/ellada/4713-οι-selfies-του-τσίπρα-στην-πρώτη-μετεγκατάσταση-προσφύγων-φωτο

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr