Home Greek News Κεραυνοί του τ.Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιά κατά Φίλη …

Κεραυνοί του τ.Α/ΓΕΣ Κ.Ζιαζιά κατά Φίλη …

by John Kountouris
0 comment 215 views

Published On 04/11/2015, By ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

“Άστραψε και βρόντηξε” ο τ.Α/ΓΕΣ Κ. Ζιαζιάς σήμερα: ”Ο Υπουργός Παιδείας με την πρόσφατη δήλωση του κατόρθωσε να προκαλέσει την οργή οχι μονο του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά ολοκλήρου του Ελληνικου λαού.

Ο κύριος Υπουργός φαινεται ότι δεν γνώριζε ότι,οταν ο Lemkin επινόησε τον όρο γενοκτονια , ο οποίος έγινε αποδεκτός απο τα Ηνωμενα Εθνη με τη χάρτα του 1948, χρησιμοποίησε για παράδειγμα επεξηγησης τις περιπτώσεις των Ποντίων και των Αρμενίων. Ο υπουργός δεν μελέτησε την απόφαση της Ελληνικής Βούλης του 1994 και δεν γνώριζε ότι το 2006 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την γενοκτονια των Ποντιων την αναγνώρισε ως έγκλημα κατα της ανθρωπότητας μαζί με το παράδειγμα των Ασσυριο- Χαλδαιων και των Αρμενιων. το κυριότερο δεν είχε υπόψη του το απο το 2007 πόρισμα της Διεθνούς Ένωσης Μελετητών Γενοκτονιών ,δηλαδη του καθ’ υλην αρμόδιου διεθνώς επιστημονικού οργανισμού για το θέμα,η οποία απεφάνθη ότι έγινε γενοκτονια των Ποντίων απο τους νεοτουρκους . Σε μια εποχή που η εθνική ενότητα ειναι αναγκαία όσο ποτε άλλοτε ,ο Υπουργός κατόρθωσε να δημιούργησει ρήγμα στην πολύπαθη Ελληνικη κοινωνία και κυρίως να δημιουργησει προβλημα στις εθνικές θέσεις της χώρας. Η ιστορία ειναι πολυ σοβαρή υπθεση για να αφεθεί σε απαίδευτους,αδουλευτους,ανιστοριτους και ερασιτέχνες πολιτικούς. Γι’ αυτο καλο ειναι ο κύριος Υπουργός να γνωρίζει “κρειττων του λαλειν το σιγαν” και ” ο γραμμάτων άπειρος ου βλέπει βλεπων”.”…

Διαβάστε περισσότερα …

http://www.elkosmos.gr/keravni-tou-t-ages-k-ziazia-kata-fili/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr