Home Greek News Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ …

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ …

by John Kountouris
0 comment 181 views

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!…

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!

– του Ιωαν. Κουντούρη • JohnKountouris.com • GreekNewsOnDemand.com • Λος Άντζελες • 3 Νοβεμ.  2015

Στις σελίδες 169 και 170 της Ενδέκατης Εκέσεως της Διερευνητικής Επιτροπής της Γερουσίας της Καλιφορνίας για την Παιδεία, που είχε δημοσιευθεί από τη Γερουσία της Καλιφορνίας το 1953, πραγματεύεται η ίδια με τις συνδέσεις του κομμουνισμού με τους…άκουσον-άκουσον…ΤΟΥΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΊΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!

Aυτά τα είπαν μέλη της επίσημης εκτελεστικής εξουσίας της γερουσίας της πολιτείας της Καλιφορνίας των ΗΠΑ! Αλλα όσο για εμάς τους Έλληνες, θα ήθελα πάρα πολύ να έχουμε την εξής ιδέα στο μυαλό μας όταν διαβάζουμε παρακάτω αυτά τα αποσπάσματα της εν λόγῳ εκθέσεως:

Ο Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ (Otto Friedrich Ludwig von Wittelsbach) (1 Ιουνίου 1815 – 26 Ιουλίου 1867), ο οποιός ήταν ο πρώτος Βασιλεῦς του Βασιλείου της Ελλάδος, ήταν Πρίγκιπας της Βαυαρίας εκεί που ιδρύθη το κίνημα των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΈΝΩΝ το 1776 το ίδιο έτος που ιδρύθη το νεοσύστατο κράτος της Αμερικής. Τυχαίο αυτό;;;

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από την έκθεση αυτή που μιλούν απο μόνα τους:

~

ΤΑΚΤΙΚΉ ΣΎΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΉΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΤΟΥ 1953
 
ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΈΚΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ
 
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
 
Γερουσιαστής – Νέλσον Σ Dilworth, Πρόεδρος
Γερουσιαστής – Arthor Η Breed, Jr.
Γερουσιαστής – Hugh Π Donnelly
Γερουσιαστής – Φρεντ Weybret
Γερουσιαστής – J. Howard Williams και

Κα. Marianne Corr, της Επιτροπής Ερευνών και Διερευνήσεως

Δημοσιεύθηκε από τη Σύγκλητο της Πολιτείας της Καλιφόρνιας
 
Πρόεδρος της Γερουσίας – Goodwin J. Knight
Προσωρινός Πρόεδρος – Harold J. Powers
Γραμματεῦς – Joseph A. Beek
 

Σελίδα 169, ΕΚΘΕΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΊΑΝ
 
Δεδομένου ότι πολλά ευφυή άτομα, ακόμα και σε υψηλές επίσημες θέσεις, δεν φαίνεται να είχαν εξοικειωθεί με την πραγματική φύση και τη σοβαρότητα του κομμουνισμού, είναι ίσως σκόπιμο, εν συντομία, να παραθέσουμε, μερικά πραγματικά ενημερωτικά και αυθεντικά δεδομένα που τον αφορούν.
 
Ο κομμουνισμός και η Ρωσία δεν είναι καθόλου συνώνυμες λέξεις ούτε συνώνυμες ιδέες. Η Ρωσία απλώς καταλαμβάνει τη δυσάρεστη θέση αποτελώντας το πρώτο θύμα του Κομμουνισμού. Ο κομμουνισμός είναι συνώνυμος με τις παγκόσμιες επαναστάσεις, και επιδιώκει την καταστροφή όλων των εθνών, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης του πατριωτισμού, της Χριστιανικής πίστεως, του γάμου, της οικογένειας, της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, και όλων των πολιτικών και των ατομικών ελευθεριών, καθώς και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας του λεγομένου προλεταριάτου, το οποίο είναι μια απολυταρχική αυτο-αποτελούμενη δικτατορία από μια μικρή ομάδα αυτο-διαιωνιζόμενων επαναστατών. (Βλέπε Έκθεση Αριθ. 2290, της Βουλής των Αντιπροσώπων, 71ο Συνέδριο, Τρίτη συνεδρία)
 
Ο λεγόμενος σύγχρονος κομμουνισμός είναι προφανώς η ίδια υποκριτική και θανάσιμος παγκόσμιος συνωμοσία για να καταστρέψει τον πολιτισμό, που ιδρύθηκε από το μυστικό τάγμα των Illuminati (Πεφωτισμένων) της Βαυαρίας στις 1 Μαΐου 1776, και που είχε θεριέσει απειλητικά στις αποικίες μας εδώ σε κρίσιμες περιόδους πριν την υιοθέτηση του ομοσπονδιακού μας συντάγματος. (Βλέπε το βιβλίο Παγκόσμια Επανάσταση, της Νέστα Γουέμπστερ • See World Revolution, by Nesta Webster) Η παγκόσμιος συνωμοτική επανάστασις φαίνεται να ήταν τόσο καλά οργανωμένη ώστε να συνεχίζεται πάντα, και πάντα σε επιφυλακή για να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία παρουσιάζοντας τον εαυτό της ή που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι συνωμότες της. Είναι σημαντικό, στο πλαίσιο αυτό, ότι ήδη από το 1783, όταν ανέκυψαν μερικές έκρυθμες καταστάσεις και δυσαρέσκεια σε ορισμένες πλευρές ανάμεσα στις πρώτες αποικίες της Αμερικής, μια ανατρεπτική ανώνυμη κλήτευσις κοινοποιήθηκε ανάμεσα στον Αποικιακὀ Στρατό για να τον υποκινήσει εις δυσαρέσκειαν και εξέγερσιν. Ο George Washington (Γεώργιος Ουάσινγκτων) συγκάλεσε αμέσως τον στρατό του, και, όταν τους είχε απευθυνθεί, χρησιμοποίησε αυτή τη σημαντική ορολογία:
 
«Μάλλον δεν είναι ένας ύπουλος εχθρός· ίσως κάποιος απεσταλμένος από τη Νέα Υόρκη, σχεδιάζοντας την καταστροφή και των δύο, σπέρνωντας τους σπόρους της διχόνοιας και του διαχωρισμού αναμέσον των πολιτικών και στρατιωτικών δυνάμεων της ηπείρου αυτής; (σελ. 86-87 τομ. IV, Marshall’s Life of Washington)».
 
Είναι σαφές ότι η Ουάσιγκτον πίστευε τότε ότι το κέντρο της μυστικής συνομωσίας… πρέπει να ευρίσκετο στη Νέα Υόρκη.
 
Πάμε τώρα στη σελίδα 170…
 
Είτε το κέντρο αυτής της συνωμοσίας, καθόσον αφορά αυτή τη χώρα, συνέχισε να χρησιμοποιεί τη Νέα Υόρκη ως βάση της μέχρι την παρούσα στιγμή, είναι πολύ προφανές ότι αποτελεί τον τελευταίο καιρό η Νέα Γιόρκη το κέντρον κομμουνιστικών δραστηριοτήτων σε αυτή τη χώρα. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής λογοτεχνίας υπέρ του κομμουνισμού φαίνεται να προέρχονται εκ της Νέας Υόρκης, ο τόπος της δημοσίευσης της εφημερίδος Daily Worker, που περιγράφεται η ίδια ως «το κεντρικό όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (τμήμα του Κομμουνιστικού Διεθνούς )».
 
Η αναγνώριση της 1ης Μάη του 1776, ως ημερομηνία ίδρυσης της συνωμοσίας της παγκόσμιας επανάστασης αυτής δεν είναι δύσκολη να καταλάβουμε, όταν συνειδητοποιήσουμε ότι γιορτάζεται συχνά η Πρωτομαγιά, ακόμα και τον τελευταίο καιρό, από ταραχές και αιματοχυσία σε παγκόσμια κλίμακα.

«Δεν ήταν μέχρι το 1847 ή το 1848, που οι Κομμουνιστές συνωμότες, οι οποίοι μέχρι τότε ελειτούργουν εν κρυπτώ, που αποκαλύφθησαν δημοσίως με το Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος από τον Καρλ Μαρξ και τον Φρίντριχ Ένγκελς, διαλαλώντας με τόλμη έναντι σχεδόν των πάντων πάνω στα οποία έχει βασιστεί ο Δυτικός πολιτισμός (τον Θεό, τη θρησκεία, την οικογένεια, την ατομική ελευθερία, και ούτω καθεξής). Η τελική παράγραφος του μανιφέστου τους λέει τα εξής:
 
«Οι Κομμουνιστές περιφρονούν να κρύψουν τις απόψεις και τις προθέσεις τους. Δηλώνουν ανοιχτά ότι ο σκοπός τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη βίαιη ανατροπή της όλης κοινωνικής τάξης. Αφήστε τις άρχουσες τάξεις να τρέμουν στην προοπτική μιας κομμουνιστικής επανάστασης. Οι προλετάριοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους. Έχουν έναν ολόκληρο κόσμο για να κερδίσουν. Ενώνονται οι προλετάριοι όλων των χωρών».

Κατά την έκδοση αυτού του μανιφέστου, πίστευαν προφανώς οι Κομμουνιστές συνωμότες ότι ο καιρός έφτασεν, όταν, με τη βοήθεια των αδαών θυμάτων, μια παγκόσμια κατάκτησις θα μπορούσε να επιτευχθεί για αυτούς· αλλά δεν υπήρχαν τότε αρκετά ανίδεα θύματα, και απέτυχε το αναμενόμενο πραξικόπημά τους.
 
Μαζί με αυτό, οι Κομμουνιστές συνωμότες συνέλαβαν το σχέδιον, για το μέλλον, για τη συμπλήρωση της από μακρού μυστικής συνωμοσίας τους, που υφίσταται από τη 1η Μαΐου 1776, με μια αδιάκοπη εκστρατεία δημοσίευσης για όλα τα θύματα μεταξύ των ανίδεων όλων των εθνών. Και, σε μια προσπάθεια να κρύψουν από το δημόσιο βλέμμα την υποκείμενη υποκριτική συνωμοσία αυτή υπάρχουσα από την 1 Μαΐου 1776 μέχρι σήμερα, αποφασίστηκε ότι, σε μια τέτοια δημόσια καμπάνια, θα πρέπει να αναγγέλλεται το μανιφέστο του 1848 ως η ημερομηνία ιδρύσεως του κομμουνισμού, και ανακηρύσσεται ψευδώς ο Καρλ Μαρξ ως ο συντάκτης του.

_______________

Συγγραφείς – Nelson Dilworth, Arthur Breed, Frederick Weybret, J. Williams, Hugh Donnelly
Εκδότης – Η Γερουσία της Καλιφόρνιας
Πηγή – Η Νομοθετική Εξουσία της Καλιφόρνιας, Η Ενδέκατη Έκθεσις της Διερευνητικής Επιτροπής της Γερουσίας της Καλιφορνίας για την Παιδεία – Κομμουνσιμός και οι Πεφωτισμένοι
Στα Αγγλικά – CALIFORNIA LEGISLATURE 1953 REGULAR SESSION: ELEVENTH REPORT SENATE INVESTIGATING COMMITTEE ON EDUCATION – Communism and the Illuminati | λίνκ: http://nwodb.com/?e=03512

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr