Home Greek News Στην άκρη η… ενότητα από τους υποψήφιους αρχηγούς

Στην άκρη η… ενότητα από τους υποψήφιους αρχηγούς

by John Kountouris
0 comment 133 views
  • της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ • 01 Νοεμβρίου 2015

Screen Shot 2015-11-02 at 7.33.08 AM

Στην άκρη για μια ακόμη φορά έβαλαν την ενότητα οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας, ενώ βασική αιτία της αντιπαράθεσής τους, παραμένει το ντιμπέιτ.

Όλα δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχον αποφασίσει να εντείνουν τις πιέσεις τους προς τους άλλους δύο υποψηφίους, μέσα στις επόμενες ημέρες. Ήδη έχει σταλεί επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκης προς τους άλλους τρεις υποψηφίους και εντός της ημέρας πιθανόν να σταλεί επιστολή και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία θα φτάσει και στον γραμματέα του κόμματος Αν. Παπαμιμίκο.

Και οι δύο ζητούν να διεξαχθεί τουλάχιστον ένα debate στη δημόσια τηλεόραση και οι εθνικές συνδιασκέψεις που έχουν συμφωνηθεί, στο πλαίσιο της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής αλλά ακόμη δεν έχουν δρομολογηθεί. Ο κ. Μητσοτάκης ζητεί επίσης μια ανοιχτή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος όπου οι τέσσερις θα μπορέσουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των βουλευτών. Όμως ο κ. Μεϊμαράκης φαίνεται ότι δεν βλέπει θετικά το θέμα του ντιμπέιτ, καθώς από το περιβάλλον του λένε ότι η τηλεμαχία είναι αντιπαράθεση μεταξύ πολιτικών αντιπάλων, εκτιμούν ότι μια τηλεμαχία θα ισούται με γελοιοποίηση, ότι πρέπει να προστατευθεί η ενότητα του κόμματος και ότι μια κορυφαία εσωκομματική διαδικασία δεν μπορεί να μετατραπεί σε σόου. Αυτά τα στοιχεία αναμένεται να αναφέρονται στις απαντητικές επιστολές που θα συντάξει ο κ. Μεϊμαράκης.

Από την πλευρά του ο Απ.Τζιτζικώστας μέχρι σήμερα έχει πει ότι θα έμπαινε συμμετέχει σε ένα ντιμπέιτ μόνο αν είναι όλοι παρόντες. Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η κεντρική εφορευτική επιτροπή και από το περιβάλλον του κ. Μεϊμαράκη λένε ότι θα επιμείνουν ώστε να υπάρξει μια συνεννόηση ώστε ταχύτατα να δρομολογηθούν οι δύο συνδιασκέψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Λίνκ:

http://www.elora.gr/portal/ellada/4664-στην-άκρη-η…-ενότητα-από-τους-υποψήφιους-αρχηγούς

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr