Home Greek News Βομβάρδισαν οι Ρώσοι βάση τρομοκρατών υποστηριζόμενη απο ισραηλινούς σε Υψίπεδα του Γκολάν

Βομβάρδισαν οι Ρώσοι βάση τρομοκρατών υποστηριζόμενη απο ισραηλινούς σε Υψίπεδα του Γκολάν

by John Kountouris
0 comment 113 views

Βομβάρδισαν οι Ρώσοι βάση τρομοκρατών υποστηριζόμενη απο ισραηλινούς σε Υψίπεδα του Γκολάν

«Πολιτικά παρατηρητές πιστεύουν ότι οι επιθέσεις των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών έχουν ένα σημαντικό μήνυμα για το Ισραήλ, ενώ προσπαθεί η Ταλ Αβίβ να προσποιηθεί ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη Μόσχα σχετικά με τους Νότιους ουρανούς πάνω απο τη Συρία.»

Screen Shot 2015-11-01 at 1.00.11 PM

ΤΕΧΕΡΑΝΗ (FNA) – Για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε αεροπορική εκστρατεία της εναντίον των τρομοκρατών takfiri τον περασμένο μήνα, η ρωσική πολεμική αεροπορία έπληξε θέσεις ανταρτών στη νότια Συρία, κοντά στα Υψώματα του Γκολάν.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιθέσεις στοχεύουν θέσεις του ISIL και al-Nusra Front στα Υψώματα του Γκολάν στη επαρχία Quneitra κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.

Οι αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσίας ήταν οι πιο κοντινές σε κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, απο τότε που ξεκίνησε τις αεροπορικές επιθέσεις της στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα σήμερα, η ρωσική πολεμική αεροπορία έπληξε επίσης τις θέσεις των τρομοκρατών στην επαρχία Νταράα για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΔΩ:

http://www.veteranstoday.com/2015/10/27/russians-bomb-israeli-supported-terrorist-base-on-golan-heights/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr