5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ….

5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 230 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;;;;

 • του Ιωάν. Παπαζήση
 • 1 Νοεμ. του 2015

*** ΠΡΩΤΟ-ΣΈΛΙΔΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ω. ΣΉΜΕΡΑ!!! ***

12185391_463121940560533_8431912320738296743_o

5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 230 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;;;;

     ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΊΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-10-2015 ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ CAPITAL CONTROLS (ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ). Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 9.7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΦΕΡΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 0.77 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 0.10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ , ΤΗΣ ALPHA BANK KOΣΤΙΖΕΙ 0.13 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ EUROBANK Η ΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ 0.3 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ Ο.
     ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΑΥΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ;;;;  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ;;;;  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ;;;;;  ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΤΟΥΣ;;;;;  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;  ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ 233 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;;;;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΙΠΟΝ;;;;  ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ;;;;  ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΕΙΔΩΣ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ ΜΙΑ ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ;;; ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ…ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΔΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ 40 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠHΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 193 ΔΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ;;;
     ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 233 ΔΙΣ ;;;; ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΩΝΣΤΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΤΕΊ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΣΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
     ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ NOSTRO VOSTRO KAI OXI CAPITAL CONTROL. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;  Οι λογαριασμοί nostro-vostro είναι στην ουσία τραπεζικοί λογαριασμοί που κρατάνε οι τράπεζες σε άλλες τράπεζες.  Αν ο καταθέτης μιας τράπεζας γνώριζε το λογαριασμό που διατηρούσε μια εγχώρια τράπεζα σε μία άλλη τράπεζα του εξωτερικού η οποία μπορεί να ήταν και θυγατρική της.

     Τι έκανε ο ενήμερος πελάτης.
     Προχώρησε στη μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό του στο λογαριασμό της τράπεζας.
     Στη συνέχει έπαιρνε τη απόδειξη κατάθεσης και πήγαινε στη τράπεζα που ήταν η κατάθεση και ζητούσε τη πίστωση στο λογαριασμό του.
Η διαδικασία αυτή ήταν γρήγορη δεν είχε τα λεγόμενα valeur και δεν χρειάζονταν μερικές μέρες για να γίνει η μεταφορά.
     Στην περίπτωση που γνώριζες το λογαριασμό που διατηρούσε μία ξένη τράπεζα σε μία ελληνική με την εφαρμογή των capital controls μπορούσε ο ενημερωμένος πελάτης να μεταφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ και μετά να στείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στη ξένη τράπεζα ζητώντας να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό στο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας στο εξωτερικό…ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 30-6-2015 ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ CAPITAL CONTROL ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ…ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ…
     ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟ 1999-2004 ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΕ…ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ;;;;  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΝΑΜΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ….
– ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

404 Comments on “5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ….”

 1. Undeniably imagine that which you stated.

  Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to take into accout of.
  I say to you, I certainly get irked whilst people consider
  concerns that they plainly don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the highest and outlined out the
  whole thing with no need side effect , other folks could take a signal.
  Will likely be again to get more. Thank you

 2. May I just say what a relief to uncover an individual who truly understands what they’re discussing on the internet.
  You definitely understand how to bring an issue to
  light and make it important. A lot more people really need to check
  this out and understand this side of your story. It’s surprising you
  aren’t more popular given that you certainly possess the gift.

 3. It is perfect time to make a few plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I may I wish to recommend you few fascinating issues or suggestions.
  Maybe you can write subsequent articles regarding this article.

  I wish to read even more things approximately it!

 4. This is the perfect blog for everyone who hopes to understand this topic.

  You realize a whole lot its almost tough to argue with
  you (not that I personally would want to…HaHa).
  You certainly put a new spin on a subject which has been written about for many years.
  Excellent stuff, just great!

 5. hello there and thank you for your info – I have definitely picked up
  anything new from right here. I did however expertise several technical points using this
  web site, as I experienced to reload the website lots of
  times previous to I could get it to load correctly. I had
  been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining,
  but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.

  Anyway I’m adding this RSS to my email and can look out for
  much more of your respective fascinating content.
  Ensure that you update this again soon.

 6. I think that what you posted made a lot of
  sense. However, what about this? what if you added a little content?
  I am not saying your information is not good, however what if you added a post title
  that grabbed folk’s attention? I mean 5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ….
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda vanilla. You ought to glance at
  Yahoo’s front page and see how they create article titles to grab
  people interested. You might add a video or a pic or two to grab people excited about everything’ve
  got to say. In my opinion, it could bring your website a little bit
  more interesting.

 7. I’m now not positive where you are getting your information, but
  good topic. I must spend a while finding out much more
  or understanding more. Thanks for fantastic information I was in search of this info for my mission.

 8. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea
  shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed.

  There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 9. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this blog.

  I’m hoping to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well.
  In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own site now 😉

 10. An outstanding share! I have just forwarded this
  onto a co-worker who was conducting a little research on this.

  And he actually ordered me breakfast because I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to discuss this matter
  here on your blog.

 11. I’m not sure why but this site is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 12. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what
  all is required to get set up? I’m assuming having a
  blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks

 13. What i don’t understood is actually how you’re now not actually a lot more well-preferred than you may be now.
  You’re so intelligent. You recognize thus considerably
  in terms of this matter, made me for my part believe it from numerous varied angles.
  Its like women and men aren’t fascinated except it’s something to accomplish with Girl gaga!
  Your personal stuffs nice. All the time take care of it up!

 14. I’ve been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners
  and bloggers made good content as you did,
  the web will be much more useful than ever before.

 15. My spouse and I absolutely love your blog and find many of your post’s to be exactly I’m looking for.
  can you offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating
  on a number of the subjects you write concerning here.
  Again, awesome web site!

 16. Unquestionably imagine that which you stated. Your favorite reason seemed to be at the internet the easiest thing
  to bear in mind of. I say to you, I certainly get irked whilst people think about concerns
  that they plainly do not recognise about. You controlled to hit the nail
  upon the highest and defined out the entire thing with
  no need side-effects , other people could take a signal.

  Will probably be again to get more. Thank you

 17. Hi there, I do believe your website may be having web
  browser compatibility problems. Whenever I take a look at your site in Safari,
  it looks fine but when opening in IE, it has some
  overlapping issues. I just wanted to give you a
  quick heads up! Other than that, excellent site!

 18. Pretty great post. I simply stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I’ll be subscribing in your rss feed and I’m hoping you write once
  more soon!

 19. Howdy just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of
  the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I
  think its a linking issue. I’ve tried it in two different web
  browsers and both show the same outcome.

 20. I’m now not sure where you are getting your information, however good
  topic. I must spend a while learning much more or figuring out more.
  Thanks for excellent information I used to be in search of this information for my mission.

 21. I have been surfing online more than three hours lately, yet I never
  discovered any attention-grabbing article like yours.
  It is pretty price enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent
  content as you probably did, the internet will probably
  be a lot more useful than ever before.

 22. Good day I am so grateful I found your web site, I really
  found you by accident, while I was searching
  on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to
  say thank you for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to look over it all at the minute but I have
  saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back
  to read more, Please do keep up the fantastic jo.

 23. Howdy! I could have sworn I’ve visited this web site before but after going
  through many of the posts I realized it’s new to me.

  Anyhow, I’m certainly happy I found it and I’ll be book-marking
  it and checking back often!

 24. We stumbled over here coming from a different page and thought I might as well check things out.
  I like what I see so now i am following you. Look forward to exploring your
  web page repeatedly.

 25. Hey there I am so thrilled I found your blog,
  I really found you by error, while I was searching on Aol for something else,
  Nonetheless I am here now and would just like to say kudos
  for a fantastic post and a all round interesting blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time
  to go through it all at the moment but I have book-marked
  it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more,
  Please do keep up the great b.

 26. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of
  your post’s to be exactly I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content available for you?

  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the
  subjects you write regarding here. Again, awesome website!

 27. An impressive share! I have just forwarded this onto a friend who was
  conducting a little research on this. And he in fact ordered me dinner
  due to the fact that I stumbled upon it for him… lol.

  So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending
  the time to talk about this topic here on your blog.

 28. Hey would you mind sharing which blog platform you’re
  using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something
  unique. P.S My apologies for being off-topic but I
  had to ask!

 29. Thank you for another informative web site. The place else may I
  get that type of information written in such an ideal
  approach? I’ve a undertaking that I’m simply now operating
  on, and I’ve been on the glance out for such information.

 30. I am really inspired together with your writing talents
  and also with the structure in your weblog. Is this a paid theme or did
  you modify it yourself? Anyway keep up the nice high quality writing, it’s rare to
  see a nice blog like this one today..

 31. I think this is among the most vital info for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on some
  general things, The site style is wonderful, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

 32. Howdy would you mind letting me know which web host you’re using?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers
  and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider
  at a honest price? Many thanks, I appreciate it!

 33. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this
  post is written by him as nobody else know such detailed about my problem.

  You are amazing! Thanks!

 34. Hello there! This blog post couldn’t be written any better!
  Looking through this post reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I will send this information to him.
  Fairly certain he’ll have a good read. I appreciate you for
  sharing!

 35. Hey just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried
  it in two different web browsers and both
  show the same outcome.

 36. Wow, wonderful weblog layout! How long have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole look of your website is fantastic, let alone the content!

 37. Hey There. I found your blog the usage of msn. This is an extremely smartly
  written article. I’ll be sure to bookmark it and return to learn more of your useful info.
  Thank you for the post. I will certainly return.

 38. Hello there, I found your blog by the use of Google while looking for a comparable subject,
  your web site got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just changed into alert to your blog thru Google, and found that it is really informative.
  I am gonna be careful for brussels. I’ll appreciate should
  you continue this in future. Many other people might be benefited from your writing.
  Cheers!

 39. We are a bunch of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your web site offered us with helpful information to work on. You have done a formidable
  activity and our whole group will likely be thankful to you.

 40. hey there and thank you for your information – I’ve certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise several technical issues using this
  site, since I experienced to reload the web site a lot of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will
  often affect your placement in google and could damage your quality score
  if advertising and marketing with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective exciting content.

  Ensure that you update this again soon.

 41. I know this if off topic but I’m looking into starting
  my own weblog and was curious what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.
  Any tips or advice would be greatly appreciated. Thanks

 42. I’m really inspired together with your writing skills as smartly as with the
  layout to your weblog. Is this a paid subject
  or did you customize it your self? Anyway stay
  up the excellent high quality writing, it’s rare to look a nice weblog like this one nowadays..

 43. Have you ever considered writing an e-book or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based upon on the same information you discuss and would really like to have
  you share some stories/information. I know my subscribers would value your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 44. Hey I am so delighted I found your weblog, I really
  found you by mistake, while I was searching on Google for something else, Anyhow
  I am here now and would just like to say kudos for a
  tremendous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also added your
  RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please
  do keep up the fantastic jo.

 45. This design is incredible! You obviously know how to keep a reader entertained.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
  own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really loved what you had
  to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 46. I was recommended this web site by my cousin. I am now not positive whether this put up is written through him as nobody else
  understand such special approximately my trouble.
  You’re wonderful! Thank you!

 47. I do not know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing
  problems with your site. It appears as though some of the written text in your content are running off the screen. Can someone else please
  comment and let me know if this is happening to them as well?
  This might be a problem with my browser because I’ve had this happen before.

  Cheers

 48. Thank you, I’ve recently been looking for info about this subject for
  ages and yours is the greatest I have discovered so far.
  However, what concerning the conclusion? Are you positive about the
  supply?

 49. Does your blog have a contact page? I’m having trouble
  locating it but, I’d like to send you an email.

  I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

 50. Right here is the perfect site for everyone who wishes to find out about this
  topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually will
  need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic which has been written about for
  ages. Great stuff, just wonderful!

 51. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It’s always exciting to read content from other writers and use something from their web
  sites.

 52. I’m truly enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes
  it much more enjoyable for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Great work!

 53. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I
  think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad
  for me. I am looking forward for your next post,
  I will try to get the hang of it!

 54. An intriguing discussion is definitely worth comment. I think that you should write more on this subject matter, it may not be a
  taboo subject but usually people do not discuss these subjects.

  To the next! Cheers!!

 55. Undeniably believe that that you stated. Your favourite reason seemed to be at the internet
  the easiest factor to consider of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other folks think
  about issues that they just do not recognise
  about. You managed to hit the nail upon the top as smartly as defined out the
  entire thing without having side effect , other folks could take a signal.

  Will likely be back to get more. Thank you

 56. Hi there! This is my first visit to your blog! We
  are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work on. You have
  done a extraordinary job!

 57. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads.
  I am hoping to give a contribution & assist different customers
  like its aided me. Great job.

 58. I just like the valuable info you supply in your articles.
  I will bookmark your blog and test again right here frequently.
  I am slightly sure I’ll be informed lots of new stuff right right here!
  Good luck for the next!

 59. Hey there! I’ve been reading your site for some time now
  and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Texas!
  Just wanted to tell you keep up the excellent job!

 60. Hello! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of
  my old room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thank you for sharing!

 61. hey there and thank you for your info –
  I have certainly picked up anything new from right here. I did however expertise several technical issues using this website,
  since I experienced to reload the website many
  times previous to I could get it to load properly.

  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect your placement in google and
  can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Anyway I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more
  of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon.

 62. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s
  time to be happy. I’ve learn this submit and
  if I may just I wish to counsel you few attention-grabbing issues or suggestions.
  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.

  I wish to read more things about it!

 63. Hello! I’ve been reading your blog for a long time
  now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out
  from Huffman Texas! Just wanted to tell you keep up
  the fantastic work!

 64. Greetings, I think your web site could be having internet browser compatibility problems.
  When I look at your site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.
  I simply wanted to provide you with a quick heads
  up! Other than that, great blog!

 65. A person essentially help to make significantly articles I would state.
  This is the first time I frequented your website page and thus far?
  I amazed with the research you made to make this actual post amazing.
  Magnificent process!

 66. Hello! This post could not be written any better!

  Reading this post reminds me of my previous room
  mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him.

  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 67. Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after
  browsing through some of the post I realized it’s new to
  me. Nonetheless, I’m definitely happy I found it and I’ll
  be book-marking and checking back frequently!

 68. Wonderful article! This is the type of info that are
  supposed to be shared around the web. Disgrace on Google for
  no longer positioning this put up upper! Come
  on over and discuss with my web site . Thanks =)

 69. Someone necessarily assist to make significantly posts I
  might state. This is the first time I frequented your web page and up
  to now? I amazed with the analysis you made to make this particular publish incredible.
  Fantastic activity!

 70. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time
  selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and
  I’m looking for something unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 71. Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several
  weeks of hard work due to no back up. Do you have any methods to prevent hackers?

 72. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the
  video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you
  could be giving us something enlightening to read?

 73. Hey just wanted to give you a quick heads up and let you know
  a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure why
  but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show
  the same results.

 74. Hello are using WordPress for your site platform? I’m new to the
  blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your
  own blog? Any help would be really appreciated!

 75. Hey I am so excited I found your blog page, I really found you by accident, while I was
  browsing on Google for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a
  all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to look over it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do
  keep up the fantastic b.

 76. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Many thanks

 77. Thank you a lot for sharing this with all people you
  actually recognize what you are talking approximately!
  Bookmarked. Please also discuss with my web site =).
  We can have a hyperlink alternate contract between us

 78. Nice post. I used to be checking constantly this
  weblog and I’m inspired! Extremely useful info particularly the final section 🙂 I take care of such info much.

  I was seeking this certain info for a long time. Thanks and good luck.

 79. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 80. Great post. I used to be checking continuously this
  weblog and I am impressed! Very helpful information specially the remaining phase 🙂
  I maintain such info much. I used to be looking for this particular info for a very long time.

  Thank you and good luck.

 81. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it
  😉 I’m going to come back once again since I saved as a favorite it.

  Money and freedom is the best way to change, may you be rich
  and continue to help others.

 82. Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and
  tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so
  she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with
  someone!

 83. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is important and all. Nevertheless
  think of if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and videos, this website could certainly be one of the best in its niche.
  Terrific blog!

 84. What i do not realize is in fact how you are now not
  really much more neatly-appreciated than you might be now.
  You’re so intelligent. You know thus significantly relating to
  this matter, produced me for my part consider it from so many
  varied angles. Its like women and men are not interested except it is something to accomplish with
  Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. At all times maintain it up!

 85. First off I would like to say superb blog! I had a quick question that I’d like
  to ask if you do not mind. I was interested to find out how you
  center yourself and clear your thoughts before writing.

  I’ve had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts out there.
  I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes tend
  to be wasted simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Many thanks!

 86. I blog quite often and I genuinely thank you for your
  information. The article has truly peaked my interest. I am going to book mark your website and keep checking for new details about once per week.
  I subscribed to your RSS feed as well.

 87. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is needed to get set
  up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.

  Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Thanks

 88. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this site.
  I’m hoping to check out the same high-grade blog posts from
  you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has
  inspired me to get my very own site now 😉

 89. Hey would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m looking to start my own blog soon but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

 90. I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post
  is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
  You’re wonderful! Thanks!

 91. I got this web page from my friend who told me about this website and at the
  moment this time I am browsing this web site and reading very informative articles at this place.

 92. Hey! This is my first comment here so I just
  wanted to give a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your blog posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
  Thank you!

 93. It’s not my first time to visit this web page, i am visiting this
  site dailly and get pleasant facts from here everyday.

 94. It’s appropriate time to make a few plans for the longer term and it’s time to be
  happy. I have read this submit and if I could I want to recommend you
  few interesting issues or tips. Maybe you could write subsequent
  articles referring to this article. I wish to learn more things approximately it!

 95. The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My iPad is now destroyed and she has 83 views.

  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 96. We absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly I’m looking for.
  Does one offer guest writers to write content to suit your needs?

  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a lot of the subjects you write related to here.

  Again, awesome site!

 97. Excellent beat ! I would like to apprentice whilst you amend your web site,
  how could i subscribe for a weblog site? The account helped me a applicable deal.
  I have been a little bit acquainted of this your broadcast offered vibrant transparent
  idea

 98. I needed to thank you for this good read!! I definitely loved
  every bit of it. I have got you book-marked to check out new
  stuff you post…

 99. Link exchange is nothing else however it is simply placing the other person’s weblog link on your page at suitable place and other person will also do same
  in favor of you.

 100. Whats up very cool blog!! Guy .. Excellent ..
  Superb .. I’ll bookmark your website and take the feeds also?
  I am happy to seek out a lot of helpful information right here within the post, we want work out extra techniques in this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 101. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Extremely helpful info specifically the remaining part 🙂 I
  handle such information much. I used to be looking for this certain information for a very lengthy time.
  Thanks and best of luck.

 102. Can I simply say what a relief to discover somebody who actually knows what they
  are talking about on the net. You certainly realize how to bring a problem to light and make it important.

  More and more people ought to look at this and understand
  this side of your story. I can’t believe you are not more popular since you certainly have the gift.

 103. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you
  so much, However I am experiencing troubles with your RSS.

  I don’t know the reason why I can’t join it. Is there anybody else having the same RSS issues?
  Anyone who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

 104. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.
  Your web site provided us with valuable info to work on. You’ve performed an impressive task and our whole neighborhood shall be grateful
  to you.

 105. Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering
  if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?

  I’m using the same blog platform as yours and I’m
  having problems finding one? Thanks a lot!

 106. excellent points altogether, you simply won a brand new reader.
  What could you recommend in regards to your put up that you just made some days in the
  past? Any sure?

 107. Admiring the commitment you put into your blog and detailed information you present.

  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your
  RSS feeds to my Google account.

 108. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am nervous about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress
  content into it? Any help would be really appreciated!

 109. Superb post however , I was wondering if you could write a litte more
  on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit
  further. Bless you!

 110. Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article.
  I’ll make sure to bookmark it and come back to read more
  of your useful information. Thanks for the post.
  I will definitely comeback.

 111. Thanks for the marvelous posting! I genuinely enjoyed
  reading it, you will be a great author. I will remember to bookmark your blog and may come back down the road.
  I want to encourage yourself to continue your great work, have
  a nice evening!

 112. Howdy! I could have sworn I’ve visited this website before but after going through some of the
  articles I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly happy
  I found it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

 113. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your
  feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I have shared your site in my social networks!

 114. I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble.
  You are amazing! Thanks!

 115. Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely
  great. I actually like what you have acquired here, really
  like what you are stating and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still care
  for to keep it sensible. I can’t wait to read much more from you.
  This is actually a tremendous site.

 116. I’ve been surfing online more than 4 hours today,
  yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all
  site owners and bloggers made good content as you
  did, the web will be a lot more useful than ever before.

 117. hi!,I like your writing very so much! proportion we keep in touch more approximately your article on AOL?
  I require a specialist in this space to unravel my problem.
  Maybe that’s you! Having a look ahead to look you.

 118. An outstanding share! I have just forwarded this onto a
  friend who had been doing a little research on this. And he actually ordered me lunch because I found it for him…
  lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanx for spending time to discuss this issue here on your web site.

 119. Hey, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great
  blog!

 120. Hello there! This is my first comment here so I just wanted to give a
  quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading your articles.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that
  deal with the same subjects? Thanks!

 121. I’m truly enjoying the design and layout of your blog.

  It’s a very easy on the eyes which makes it much more
  pleasant for me to come here and visit more
  often. Did you hire out a developer to create your theme?

  Great work!

 122. I think that what you typed was very reasonable. But, what about this?
  what if you added a little content? I am not suggesting your content is not good., however suppose
  you added a headline that makes people want more?
  I mean 5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ….

  | Ελληνικά Νέα Τώρα is a little vanilla.

  You should look at Yahoo’s home page and watch how they create post titles to grab people to click.
  You might try adding a video or a picture or two to grab readers excited about what you’ve
  written. Just my opinion, it might make your posts a little livelier.

 123. Thank you for every other informative site.
  Where else may just I am getting that kind of info written in such an ideal approach?
  I’ve a project that I’m just now working on, and I have been on the look out for such information.

 124. Howdy! This article couldn’t be written much better!

  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I most certainly will forward
  this information to him. Pretty sure he will have a
  very good read. Thanks for sharing!

 125. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I
  would never understand. It seems too complex and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get
  the hang of it!

 126. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and
  I ended up losing a few months of hard work due to no back up.
  Do you have any solutions to prevent hackers?

 127. I don’t even know the way I finished up right here, but
  I assumed this publish was once great. I don’t recognize who you might be
  but definitely you are going to a well-known blogger if you are not already.
  Cheers!

 128. We’re a gaggle of volunteers and starting a
  new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You have done a formidable activity and our entire neighborhood can be
  thankful to you.

 129. Hiya very cool website!! Man .. Beautiful .. Superb .. I’ll
  bookmark your web site and take the feeds
  additionally? I’m happy to search out numerous helpful info right here in the publish, we’d like develop extra techniques in this
  regard, thanks for sharing. . . . . .

 130. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your
  post seem to be running off the screen in Internet explorer.

  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I’d post to let you know.

  The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks

 131. First off I want to say terrific blog! I had a quick question which I’d like
  to ask if you don’t mind. I was curious to know how
  you center yourself and clear your thoughts before writing.
  I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting
  my ideas out. I do enjoy writing but it just seems like the first
  10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how
  to begin. Any recommendations or hints? Cheers!

 132. I’ve been surfing online more than 3 hours these days, but I never
  found any fascinating article like yours. It’s pretty value enough for me.
  In my view, if all website owners and bloggers made good content
  as you probably did, the web might be much more useful than ever before.

 133. I’m not sure where you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning more or understanding
  more. Thanks for excellent information I was looking for this information for my mission.

 134. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed reading it,
  you are a great author.I will make certain to bookmark your blog and will often come back
  very soon. I want to encourage you to ultimately continue your great posts,
  have a nice evening!

 135. I do accept as true with all the ideas you’ve presented to your post.

  They are really convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts
  are very short for beginners. May you please prolong them a bit from
  next time? Thank you for the post.

 136. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be
  running off the screen in Opera. I’m not sure if this is a
  formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let
  you know. The style and design look great though!
  Hope you get the issue resolved soon. Cheers

 137. My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your
  post’s to be just what I’m looking for. can you offer guest writers to write content available for you?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on most of the
  subjects you write about here. Again, awesome site!

 138. When someone writes an article he/she maintains the thought of a user
  in his/her mind that how a user can know it. So that’s why this
  piece of writing is great. Thanks!

 139. You really make it seem so easy along with your presentation but I find this topic
  to be actually something which I believe I might never understand.
  It seems too complicated and extremely huge for me.

  I am looking ahead in your next post, I will attempt to get
  the grasp of it!

 140. Today, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive
  a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share
  it with someone!

 141. I do not even understand how I stopped up right here, but I thought this submit
  was great. I do not understand who you’re but certainly you are going to a
  well-known blogger should you aren’t already. Cheers!

 142. Hi there! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading
  through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted
  I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 143. Thanks for the good writeup. It if truth be told used
  to be a amusement account it. Look advanced to more brought agreeable
  from you! By the way, how can we keep up a correspondence?

 144. Just want to say your article is as surprising. The clearness in your post is just spectacular
  and that i can assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to take hold of your RSS feed to stay updated
  with forthcoming post. Thanks one million and please carry on the enjoyable work.

 145. A motivating discussion is worth comment. I do think
  that you should write more about this subject, it might not be a
  taboo matter but usually folks don’t discuss such subjects.
  To the next! Cheers!!

 146. I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be precisely what I’m looking for.
  Does one offer guest writers to write content available for you?

  I wouldn’t mind composing a post or elaborating
  on a few of the subjects you write related to
  here. Again, awesome web log!

 147. Great article! This is the type of information that
  are supposed to be shared across the internet.
  Shame on the seek engines for not positioning this publish higher!
  Come on over and seek advice from my website .
  Thanks =)

 148. Hello my family member! I want to say that this post is awesome,
  great written and include approximately all vital infos.
  I’d like to peer more posts like this .

 149. We stumbled over here coming from a different web page and
  thought I should check things out. I like what I see
  so i am just following you. Look forward to looking into your web page yet again.

 150. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the net the easiest thing to be aware of.

  I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries
  that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects ,
  people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

 151. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is valuable and all. However just imagine if you added some great visuals
  or videos to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and video clips, this website could
  definitely be one of the best in its niche. Superb blog!

 152. Hi! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Kudos!

 153. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.

  Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 154. Hiya! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa?

  My website goes over a lot of the same topics as yours and
  I believe we could greatly benefit from each other.

  If you’re interested feel free to shoot me an email.

  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 155. Hello are using WordPress for your blog platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html
  coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

 156. I just could not leave your site prior to suggesting that I actually enjoyed the standard info
  an individual supply on your visitors? Is going to be again ceaselessly to check
  up on new posts

 157. Have you ever thought about writing an e-book or guest authoring
  on other websites? I have a blog based upon on the same topics you discuss and
  would really like to have you share some stories/information. I
  know my readers would enjoy your work. If you’re
  even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 158. An impressive share! I have just forwarded
  this onto a coworker who was conducting
  a little homework on this. And he actually bought me
  breakfast simply because I stumbled upon it for him…

  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx
  for spending the time to discuss this matter here
  on your web page.

 159. Hi there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are
  you using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve
  had issues with hackers and I’m looking at options for another
  platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 160. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty
  fast. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Thank you

 161. Hi! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My web site looks weird when browsing from my iphone.
  I’m trying to find a template or plugin that might
  be able to fix this issue. If you have any suggestions, please share.
  Appreciate it!

 162. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading through this post
  reminds me of my previous room mate! He always kept chatting about
  this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thanks for sharing!

 163. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit
  and sources back to your website? My website is in the very same niche as yours and my visitors would really benefit from some of the information you present
  here. Please let me know if this alright with you.
  Thank you!

 164. of course like your website however you need to test the spelling on several of your
  posts. Several of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the reality then again I’ll surely come again again.

 165. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple tweeks would really make my
  blog jump out. Please let me know where you got your design. Cheers

 166. This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader amused.
  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!)
  Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you
  presented it. Too cool!

 167. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say great blog!

 168. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring
  on other websites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would
  really like to have you share some stories/information. I know my readers would value your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 169. Hi there would you mind sharing which blog platform you’re working with?
  I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and
  I’m looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic but
  I had to ask!

 170. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but,
  I’d like to shoot you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested
  in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it grow over time.

 171. We’re a group of volunteers and starting a
  new scheme in our community. Your web site offered us with valuable information to
  work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

 172. You’re so cool! I don’t suppose I have read a single thing like that before.
  So great to discover somebody with some unique thoughts on this subject.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is
  required on the web, someone with a little originality!

 173. I would like to thank you for the efforts you’ve put in writing this site.
  I am hoping to check out the same high-grade content
  from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal site now 😉

 174. Heya! I realize this is somewhat off-topic
  however I needed to ask. Does building a well-established website like yours require a massive amount work?
  I’m completely new to blogging but I do write in my journal
  every day. I’d like to start a blog so I can share my experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring blog owners.

  Appreciate it!

 175. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog.
  You have some really great posts and I feel I would be a
  good asset. If you ever want to take some of
  the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please send me an email if interested. Kudos!

 176. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may come back yet again since I bookmarked it.

  Money and freedom is the greatest way to change, may you
  be rich and continue to guide others.

 177. I think that what you said was very logical. However, think on this, what if you composed a catchier post title?
  I am not saying your information is not good, but suppose you added a headline that makes people want more?
  I mean 5 ΔΙΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ
  ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΖΙ…. | Ελληνικά Νέα Τώρα is
  a little plain. You should look at Yahoo’s home page and see how they write news headlines
  to grab viewers interested. You might add a related video
  or a picture or two to grab people interested about everything’ve
  written. In my opinion, it could make your posts a little livelier.

 178. It is perfect time to make some plans for the future
  and it’s time to be happy. I have read this post
  and if I could I want to suggest you few interesting things or
  suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about it!

 179. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post actually made my day.
  You can not imagine just how much time I had spent for this
  information! Thanks!

 180. Its like you read my thoughts! You appear to grasp a lot approximately this, such as you wrote the
  e book in it or something. I think that you simply can do with a
  few % to pressure the message home a little bit, however other than that, this is fantastic blog.
  An excellent read. I’ll certainly be back.

 181. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just
  sum it up what I had written and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any points for novice blog writers? I’d genuinely appreciate it.

 182. Hello! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.

  Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I
  can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Cheers

 183. Hey I am so happy I found your site, I really found you by accident,
  while I was browsing on Askjeeve for something else, Anyhow I am here now and
  would just like to say cheers for a marvelous post and a all round
  thrilling blog (I also love the theme/design), I
  don’t have time to look over it all at the moment but
  I have saved it and also added your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read a great
  deal more, Please do keep up the fantastic work.

 184. Thanks for every other informative website. Where else may
  just I am getting that kind of info written in such an ideal
  way? I’ve a venture that I’m just now operating on, and I’ve been at
  the look out for such information.

 185. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?
  I’m planning to start my own blog in the near future but
  I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely
  unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

 186. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital
  to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 187. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert
  that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I will be subscribing to your feeds and
  even I achievement you access consistently fast.

 188. This is very fascinating, You are a very professional blogger.

  I’ve joined your feed and stay up for seeking extra
  of your magnificent post. Also, I’ve shared your website in my social networks

 189. I think that is among the such a lot vital information for me.

  And i am satisfied studying your article. But wanna observation on few general issues, The site style is wonderful, the articles is truly excellent : D.

  Good job, cheers

 190. I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be precisely what I’m looking for.
  Does one offer guest writers to write content for you?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a lot of
  the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

 191. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.

  Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 192. you are really a just right webmaster. The website loading speed is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any distinctive trick.
  Moreover, The contents are masterwork. you’ve performed a magnificent process on this matter!

 193. I am genuinely glad to glance at this weblog posts which contains lots of useful information, thanks for providing these kinds of statistics.

 194. whoah this weblog is fantastic i really like studying your posts.
  Stay up the good work! You understand, lots of individuals
  are looking round for this information, you could help them greatly.

 195. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My
  site has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of
  it is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any ways to help protect against content from being ripped off?
  I’d truly appreciate it.

 196. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or
  did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m
  looking to create my own blog and would like to find out where u got this from.

  kudos

 197. Just want to say your article is as astounding.
  The clearness to your put up is simply spectacular and that i could suppose you are an expert in this
  subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to
  keep up to date with coming near near post. Thank you one million and please continue the gratifying work.

 198. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I
  guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
  Do you have any tips and hints for newbie blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.