Home Greek News Ξεσηκώθηκαν οι Ομβραίοι και επιτίθενται στον βιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε την Αλήθεια για τον ρόλο των Ομβραίων στην Ελλάδα !

Ξεσηκώθηκαν οι Ομβραίοι και επιτίθενται στον βιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε την Αλήθεια για τον ρόλο των Ομβραίων στην Ελλάδα !

by John Kountouris
0 comment 147 views

Ξεσηκώθηκαν οι Ομβραίοι και επιτίθενται στον βιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που είπε την Αλήθεια για τον ρόλο των Ομβραίων στην Ελλάδα !

-του oparlapipas.com  •  Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Screen Shot 2015-11-01 at 9.08.13 AMΑς δούμε πρώτα το κείμενο διαμαρτυρίας των Ομβραίων κατά του Έλληνα βιομήχανου που τόλμησε να πει την αλήθεια για τις αλητείες τους !

“Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του Ελληνικού Εβραϊσμού για τις απαράδεκτες αναφορές του εκπροσώπου της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε ονόματα ομοθρήσκων μας από το βήμα της Βουλής, κατά την ακρόαση των κοινωνικών φορέων επί του πολυνομοσχεδίου, της 14.10.15. Ανάλογα ανησυχητική είναι και η αναπαραγωγή των εν λόγω αναφορών από τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ:

http://www.oparlapipas.com/2015/11/blog-post_53.html#ixzz3qGDirqvC

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr