Home Greek News Σλόμο Σαντ — Ακόμα ένας Εβραίος, αποκαλύπτει τις απάτες του σιωνισμού, για να κατασκευαστεί το κράτος του Ισραήλ.

Σλόμο Σαντ — Ακόμα ένας Εβραίος, αποκαλύπτει τις απάτες του σιωνισμού, για να κατασκευαστεί το κράτος του Ισραήλ.

by John Kountouris
0 comment 174 views

Screen Shot 2015-11-01 at 12.18.59 PM

=== Σλόμο Σαντ: «Πως επινοήθηκαν οι Εβραίοι»
=== Το αιρετικό βιβλίο του διάσημου καθηγητή του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, που τον κατέστησε κινούμενο στόχο μέσα στο Ισραήλ.
=== Τι είναι φυλή, τι είναι έθνος, τι είναι λαός; Ο Ισραηλινός καθηγητής επιλέγει τον όρο «εβραϊκός λαός» για να ορίσει μια από τις μεγαλύτερες παραχαράξεις της ιστορίας που έγινε κυρίως τον 20ο αιώνα. Τελικά, οι Εβραίοι είναι φυλή, ή ένας λαός δημιουργημένος από ένα θρήσκευμα;
=== Μέσα από μύθους και ιστορικές ανακρίβειες οι Σιωνιστές προσπάθησαν και προσπαθούν να επιβάλλουν μια εδαφική επεκτατική πολιτική στη Μέση Ανατολή σε βάρος πραγματικών ανθρώπων, της ιστορίας τους και της ύπαρξης τους.
=== Η πρώτη ανακρίβεια είναι η «εξορία» του Εβραϊκού λαού. Ο μύθος ξεκίνησε από τους Χριστιανούς ζηλωτές που υποστήριξαν ότι οι Εβραίοι καταράστηκαν από τον Θεό να τριγυρνούν ανά τον κόσμο ως πλανόδιοι και απάτριδες γιατί σταύρωσαν τον Χριστό. Τον μύθο αυτό άρχισαν να τον πιστεύουν και όσοι είχαν προσηλυτιστεί στον Εβραϊσμό τους αιώνες της επέκτασής του, δηλαδή στην ελληνιστική εποχή. Ήταν βολικό για τον Χριστιανό να κατηγορεί τον Εβραίο ως απόκληρο και για τον Εβραίο να δικαιολογεί τη συμπάθεια των Χριστιανών ως τέτοιος.
=== Αν λοιπόν οι Εβραίοι σήμερα δεν είναι απόγονοι του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ιακώβ, του Δαβίδ και του Σολομώντα, τίνος απόγονοι είναι; Οι απαντήσεις βρίσκονται καλά κρυμμένες στις πηγές. Οι Εβραίοι της Δύσης, οι σκουρόχρωμοι Σεφαραδίτες, προσηλυτίστηκαν μάλλον στη Βόρεια Αφρική και ήταν Βερβερικής καταγωγής. Ακολούθησαν τους Άραβες κατακτητές, με τους οποίους κάποτε τα πήγαιναν εξαιρετικά καλά, και έφτασαν στην Ισπανία περνώντας από το Γιβραλτάρ. Ήταν πολιτικοί και οικονομικοί αρωγοί της Αραβικής κατάκτησης της Ιβηρικής. Αυτούς, και τους προστάτες τους Άραβες μουσουλμάνους σταμάτησε στο Πουατιέ ο Κάρολος Μαρτέλος το 732 μ.Χ.
=== Οι Εβραίοι της Ανατολής, οι ανοιχτόχρωμοι Ασκενάζι, το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία. Η μεγάλη τους μάζα ταυτίζεται με την ξεχασμένη ιστορία του βασιλείου της Χαζαρίας. Οι Χάζαροι ένας λαός τουρανικής καταγωγής βασίλεψε στα εδάφη που περνούσαν οι ποταμοί Βόλγας και Δνείπερος, ανάμεσα στους Ρως και στους Άραβες που είχαν επικρατήσει στην αρχαία Περσία. Απέφυγαν να προσηλυτιστούν στον Χριστιανισμό ή στον Ισλαμισμό για να μην αφομοιωθούν από τους ισχυρούς γείτονές τους. Προσηλυτίστηκαν λοιπόν στον ακέφαλο πολιτικά Ιουδαϊσμό.
=== Η διάλυση της αυτοκρατορίας τους και η επικράτηση των Ρως στα εδάφη βόρεια του Καυκάσου και τους Εύξεινου Πόντου τους διασκόρπισαν στην αχανή νέα αυτοκρατορία και ανάμεσα στους σλαβικούς και γερμανικούς πληθυσμούς. Με διακριτό χαρακτηριστικό τους τη θρησκεία επέζησαν μέχρι την εποχή του Χίτλερ και το ολοκαύτωμα. Στα κρεματόρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης πολλοί από αυτούς χάθηκαν. Όσοι επιβίωσαν κατέφυγαν στην ελεύθερη Ευρώπη και κυρίως στις Η.Π.Α. Όταν οι τελευταίες μείωσαν την ροή των μεταναστών προέκυψε πιο δυνατό από ποτέ το αίτημα της δημιουργίας ενός κράτους των Εβραίων.
=== Χωρίς να μπαίνει στις λεπτομέρειες της επιλογής της «γης του Ισραήλ», ο Σλόμο Σαντ, εξιστορεί με απόλυτη σαφήνεια πώς το κίνημα του Σιωνισμού, με καταβολές από τους εθνικισμούς της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης, προσπάθησε να δημιουργήσει έναν λαό, από ένα θρήσκευμα. Βασίστηκε πάνω στο χριστιανικό παραμύθι της εκδίωξης των Εβραίων και επινόησε τον λαό που εκτός από τις βλέψεις στην ιστορία των αρχαίων Εβραίων απαίτησε και τη γη που κατοίκησαν αυτοί.
=== Το γεγονός ότι η «Γη του Ισραήλ» κατοικείται από αλλόθρησκους πληθυσμούς, αδιάφορους για την κληρονομιά των Εβραίων, παρότι θα μπορούσαν να έχουν πολύ μεγαλύτερη συγγένεια με αυτούς, από ότι οι Ασκενάζι και οι Σεφαραδίτες, είναι ένα πρόβλημα για την οπτική του Σιωνισμού. Η επιλογή του είναι ο εκπατρισμός των γηγενών κατοίκων, η κατάσχεση των εδαφών, ο εποικισμός και μια πολιτική πυγμής που γεμίζει τον ουρανό της Παλαιστίνης με το φόβο των αεροπορικών επιδρομών. Επίσης επιλογή είναι η δημιουργία ενός ρατσιστικού κράτους στο οποίο δικαιώματα έχουν μόνο οι Εβραίοι και κυρίως οι Ασκενάζι Εβραίοι. Το 25% του πληθυσμού του Ισραήλ δεν έχει δικαιώματα εντός του κράτους στο οποίο ζει. Το Ισραήλ λοιπόν, σήμερα, καταλήγει ο Σαντ, δεν είναι μια σύγχρονη δημοκρατία, αλλά μια εθνοκρατία.
=== Διαβάστε πως το κίνημα του Σιωνισμού βασίστηκε πάνω στο χριστιανικό παραμύθι της εκδίωξης των Εβραίων και επινόησε τον λαό που εκτός από τις βλέψεις στην ιστορία των αρχαίων Εβραίων απαίτησε και τη γη που κατοίκησαν αυτοί.
=== Το βιβλίο που συζητήθηκε, ρίχτηκε στην πυρά και προκάλεσε αντιδράσεις σε όλη την παγκόσμια εβραϊκή κοινότητα, κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα Ελληνικά σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Pandora Books.
=== Μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα καλώντας στα γραφεία των εκδόσεων στο 211-7008014.
=== Μου το έστειλε «Το κουτί της Πανδώρας»

Share this:

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/29754

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr