Home Greek News ΦΡΙΚΗ – “Τσιπάρουν νεογέννητα στο νοσοκομείο Νικαίας”;

ΦΡΙΚΗ – “Τσιπάρουν νεογέννητα στο νοσοκομείο Νικαίας”;

by John Kountouris
0 comment 258 views

ΦΡΙΚΗ – “Τσιπάρουν νεογέννητα στο νοσοκομείο Νικαίας”;

30 Οκτωβρίου 2015 Ημερομηνία Δημοσίευσης

της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΏΡΑΣ

Screen Shot 2015-10-30 at 3.00.56 PM

Διαβάστε την απίστευτη είδηση που αν αποδειχθεί αληθινή, θα δημιουργήσει αρχικά ΣΟΚ και έπειτα ΦΡΙΚΗ.

Η φρικιαστική αυτή είδηση υπογράφεται από τον Γιώργο Παπαγεωργίου με πηγή το μπλογκ nyxtobaths: «Το απόγευμα της Τρίτης λάβαμε ένα τηλεφώνημα που μας αναστάτωσε, μετά από εκτεταμένη έρευνα διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, το αληθές της πληροφορίας, του τηλεφώνου. Σεβόμενοι την αγωνία των γονέων, περιμένουμε να αποφασίσουν με ηρεμία να μας παραχωρήσουν αντίγραφο από το πιστοποιητικό γέννησης του νεογέννητου, στο οποίο όπως έχουμε υποσχεθεί θα καλύψουμε τα στοιχεία τους, το οποίο αναφέρει το… serial number από το μικροτσίπ το οποίο εμφυτεύθηκε με ένεση, αμέσως μετά τον τοκετό και εν αγνεία των γονέων!Οι γονείς στην προκειμένη περίπτωση ενημέρωσαν άμεσα τον δικηγόρο τους και είναι διατεθειμένοι, να κινήσουν κυριολεκτικά, γη και ουρανό για να αποδοθούν ευθύνες για αυτό το έγκλημα».

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ»

Επειδή το θέμα όπως ήταν φυσικό ανησύχησε τους Πιστούς, το ψάξαμε και φτάσαμε στο νοσοκομείο Νίκαιας. Η προϊσταμένη της μαιευτικής κλινικής, λοιπόν, μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι στο βιβλίο συμβάντων του νοσοκομείου «δεν υπάρχει καταχωρημένη επώνυμη καταγγελία για τσιπάρισμα μωρού» και ούτε έχει καταγραφεί επίσημα τέτοιο περιστατικό.

ΣΕΝΑΡΙΑ…

Μαία της κλινικής μας δήλωσε επίσης ότι «αν υπήρχε τέτοια πράγμα θα είχε βγει στα κανάλια», αφήνοντας όμως και ένα «παράθυρο» να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παράνομης αγοραπωλησίας βρεφών!

ΔΗΜΟΣΙΑ…

Εάν λοιπόν, υπήρξε τέτοιο περιστατικό στο νοσοκομείο της Νίκαιας οι γονείς ή ο δικηγόρος τους θα πρέπει να βγουν ΔΗΜΟΣΙΑ και να το καταγγείλουν, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και απαιτείται εγρήγορση!

Λίνκ:

http://www.elora.gr/portal/ellada/4649-φρικη-τσιπάρουν-νεογέννητα-στο-νοσοκομείο-νικαίας

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr