Home Greek News 800.000 πρόσφυγες επιστρέφουν στη Συρία χάρη στη Ρωσία

800.000 πρόσφυγες επιστρέφουν στη Συρία χάρη στη Ρωσία

by John Kountouris
0 comment 151 views

800.000 πρόσφυγες επιστρέφουν στη Συρία χάρη στη Ρωσία

– του PrisonPlanet.gr

Screen Shot 2015-10-30 at 7.03.12 AM

Ο δημοσιογράφος Christan Saarländer από το αυστριακ’ο Contra Magazin ονόμασε τη στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας στη Συρία «ευλογία» και κατηγόρησε τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης για την πολεμική προπαγάνδα κατά της Ρωσίας.
Τα Γερμανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιεύουν μονόπλευρες εκθέσεις για τη Ρωσία, διαδίδουν προπαγανδιστικά ψέματα για τη χώρα και τις δραστηριότητές της στη Συρία, έγραψε ο δημοσιογράφος.
“Πρόσφατα, κάποιες πηγές ΜΜΕ κατηγόρησαν τη Ρωσία για το βομβαρδισμό ενός νοσοκομείου στη Συρία χωρίς καμία απόδειξη, προσθέτοντας ότι “δυτικοί δημοσιογράφοι πραγματικά σπάνια κάνουν ζωντανά ρεπορτάζ από το πεδίο των μαχών και καταλήγουν σε συμπεράσματα από το γραφείο τους.”
“Παράλληλα,” υποστήριξε ο Saarländer, “όλο και περισσότερα βίντεο τεκμηριώνουν τις επιτυχείς ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.” Ακόμη και οι στρατηγοί των ΗΠΑ εγκωμιάζουν τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, όπως το πρακτορείο ειδήσεων PressTV από το γειτονικό Ιράν.
Το “Veterans Today” πόρταλ των ΗΠΑ, έγραψε, επικαλούμενο το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars (FNA), ότι περισσότεροι από 800.000 πρόσφυγες από τη Συρία αναμένεται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, χάρη στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν 285 στόχους του ISIL και της Αl-Nusra στη Συρία τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

http://www.prisonplanet.gr/διεθνη/97252-800-000-πρόσφυγες-επιστρέφουν-στη-συρία-χάρη-στη-ρωσία

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr