Home Greek News Για όσους αμφισβητούν ή διαψεύδουν ότι ο Σώρρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

Για όσους αμφισβητούν ή διαψεύδουν ότι ο Σώρρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

by John Kountouris
0 comment 168 views

Για όσους αμφισβητούν ή διαψεύδουν ότι ο Σώρρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

– του The Secret Real Truth · 28 Οκτ. 2015

Ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Καραμιχάλης έκανε προ ολίγου την ακόλουθη δήλωση – διευκρίνηση σχετικώς με την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα το βράδυ της Κυριακής έξω από τα γραφεία του Ε.ΣΥ. Ρόδου :

Screen Shot 2015-10-28 at 9.07.15 PM

Για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους :
Επειδή ήμουν μπροστά στη σύλληψη του Σώρρα, έξω από την καφετέρια «ΑΚΤΑΙΟΝ» της Ρόδου, ο άνθρωπος συνελήφθη κανονικότατα και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε, έως ότου ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελέας. Η Εισαγγελέας, όπως μας ενημέρωσε την επόμενη ημέρα, ζήτησε από την αστυνομία να τον αφήσει ελεύθερο, λίγο μετά, επειδή κάποιο από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται δεν είναι αυτεπάγγελτο, και παρέπεμψε την εκδίκαση της μήνυσης εναντίον του σε τακτική δικάσιμο. Το ότι μετά τη σύλληψή του η Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί (προσωρινά) ελεύθερος δεν αναιρεί το γεγονός ότι συνελήφθη και κατηγορείται. Αν λοιπόν ο Σώρρας ή κάποιοι συνοδοιπόροι του θέλουν να αποσιωπήσουν το γεγονός, να το κάνουν με τις ευλογίες μου. Αν θέλουν όμως να το διαψεύσουν, ας το ξανασκεφτούν, γιατί στην αστυνομία της Ρόδου υπάρχει η έκθεση σύλληψης, στη δε Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου η σχηματισθείσα δικογραφία.
Επισημαίνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα αν αναδημοσιευθούν τα γεγονότα που παραπάνω εκθέτω, διότι αποδεικνύονται από τα έγγραφα της Εισαγγελίας για οποιονδήποτε τα αμφισβητεί.
Και κάτι ακόμη : Επειδή στη συγκεκριμένη συγκέντρωση υπήρχε συγγενικό μου πρόσωπο, σας μεταφέρω τη δυσφορία του όταν, όντας χριστιανός ορθόδοξος και πολύ θρήσκος, υποχρεώθηκε από τον Σώρρα και τους εκεί ακολούθους του, να ορκιστεί στους αρχαίους ελληνικούς Θεούς. Από ό,τι μάθαμε στο σχολείο, οι αρχαίοι έλληνες σέβονταν τις θρησκείες των άλλων. Ας προσπαθήσει και ο Σώρρας να πράξει το ίδιο όσο δύσκολο κι αν είναι γι’ αυτόν.
– Ιωάννης Καραμιχάλης
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

http://www.ribandsea.com/announcements/2067-gia-osous-amfisvitoyn-i-diapseydoun-oti-o-sorras-synelifthi-ep-aftoforo

Λινκ:  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_6689.html

Το διαβάσαμε από το: Για όσους αμφισβητούν ή διαψεύδουν ότι ο Σώρρας συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_6689.html#ixzz3pvUCfzWT

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr