Home Greek News Παράνομες δράσεις Τούρκων σε Ελληνικό νησί

Παράνομες δράσεις Τούρκων σε Ελληνικό νησί

by John Kountouris
0 comment 135 views

Παράνομες δράσεις Τούρκων σε Ελληνικό νησί

Αφιέρωμα του σάιτ μας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ

[GreekNewsOnDemand.com]

Screen Shot 2015-10-26 at 7.53.16 PM

Την ακόλουθη είδηση ΔΕΝ την έχουμε ακούσει ακόμη απο τα ΜΜΕ στην Ελλάδα…και ΟΎΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ!  Όμως, τέτοια νέα τα ακούμε απο τα ανεξάρτητα ιστολόγια και ΓΙ᾽ΑΥΤΌ μιλάει αυτή την στιγμή η Ελληνική κυβέρνση για ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ τέτοιων ρεπορτάζ, μέσω μιας νέας προτεινόμενης νομοθετικής πράξης, του κάθε δημοσιογράφου που τολμάει να μαθεύσει στο κοινό όλη την αλήθεια για όλα τα δεινά και προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Δείτε το ακόλουθο βίντεό μας στο Youtube.com για να μάθατε για μια συνταρακτική είδηση  που μάθαμε εθχές απο τα μπλόγκ, ιδιαίτερα απο το ιστολόγιο voicenews.gr για το τι μας έκαναν μόλις οι Τούρκοι στο βόρειο Αιγαίο.  Και μέσα σε αυτό το βίντεο θα μάθετε επίσης για μερικά πράγματα που έκανε πριν δύο χρόνια η κυβέρνηση Σαμαρά σε σχέση με την ΑΟΖ της χώρας μας–ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΌΜΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΎ!  Θα ακούετε τα λόγια του κ. Ιωάν. Παπαζήση επ᾽αυτού μέσα απο μια εκπομπή του Helios Radio όπου ο εκφωνητής ήταν ο κ. Μισαήλ Κουγιουμτζίδη απο Μοναχό.  Και θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει κανείς τα λόγια του κ. Παπαζήση πάνω σε αυτό το θέμα ως…ΠΡΟΦΗΤΙΚΆ–να πούμε το ελάχιστο!…

*** ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ***

Screen Shot 2015-10-26 at 8.06.06 PM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr