Home Greek News Ισραηλινός Στρατηγός Αιχμάλωτος στο Ιράκ Παραδέχεται για τη Συμμαχία Ισραήλ-ISIS!

Ισραηλινός Στρατηγός Αιχμάλωτος στο Ιράκ Παραδέχεται για τη Συμμαχία Ισραήλ-ISIS!

by John Kountouris
0 comment 430 views

Ισραηλινός Στρατηγός Αιχμάλωτος στο Ιράκ Παραδέχεται για τη Συμμαχία Ισραήλ-ISIS!

του Nahed Al-Husaini Veterans Today (veteranstoday.com) · 21η Οκτωβρίου 2015 · Μετάφρασις/επιμέλεια του Ιωάν. Κουντούρη στις 23 Οκτ. 2015 · JohnKountouris.com

~

Screen Shot 2015-10-23 at 9.25.26 PMΕγώ είμαι συνεργάτης του ακόλουθου ιστότοπου ειδήσεων που αποτελείται απο πρώην πράκτορες και της CIA και της Αμερικάνικης Κυβερνήσεως και όλοι είναι αφοσιώμένοι στην έκθεση των εγκλημάτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων!  Η VeteransToday.com είναι μια απο τις κορυφαίες εναλακτικές ιστοσελίδες ειδήσεων σε όλον τον κόσμο και ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Γκόρδον Δάφ (Gordon Duff), ο οποίος είναι ο Πρόεδρος της Συντακτικής Επιτροπής της Veterans Today, που ήταν Αμερικανός πεζοναύτης που υπηρέτησε στο πόλεμο της Βιετνάμ, και που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adamus Defense Group στη Ελβετία, μαζεύει μαζί με την ομάδα δημοσιογράφων του (που βρίσκονται σε διάφορα γραφεία σε όλο τον κόσμο) τις πιο ακριβείς και λεπτομερείς μυστικές πληροφορίες για όλα τα δρώμενα στην Μέσα Ανατολή.

Αν δεν έχετε ξανακούσει για την VeteransToday.com, σας συνιστώ να διαβάσετε όλα όσα έχει να μας προσφέσει όσον αφορά την καλύτερη εναλλακτική ειδησεογραφία σχετικά με τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή. Η Veterans Today (VT), δηλ., «Οι Απόστρατοι των Ένοπλων Δυνάμεων Σήμερα», είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που αντιπροσωπεύει τη θέση των μελών των ενόπλων δυνάμεων και της κοινότητας βετεράνων σε τομείς της εθνικής ασφάλειας, της γεωπολιτικής σταθερότητας και της εσωτερικής πολιτικής.

Τις πληροφορίες που συλλέγει η Veterans Today δεν θα τις βρείτε πουθενά αλλού!

~

«Υπάρχει μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ της ΜΌΣΑΝΤ και των κορυφαίων στρατιωτικών διοικητών της ISIS … Ισραηλινοί σύμβουλοι βοηθούν την [τρομοκρατική] οργάνωση για τον καθορισμό των στρατηγικών και στρατιωτικών σχεδίων της καθώς και καθοδηγώντας την στο πεδίο της μάχης»
 

[Σημείωση του συντάκτη: Ο ισχυρισμός του Ισραήλ ότι είναι μόνο συνταγματάρχης ο Shahak [ο εν λόγῳ αιχμάλωτος] απαιτεί από εμάς να δημοσιεύσουμε τουλάχιστον τον ισχυρισμό τους αυτόν. Μπορεί επίσης να είναι σημαντικό για το Τελ Αβίβ ότι συνελήφθη ένας συνταγματάρχης και όχι ένας στρατηγός.  Αυτό μου θυμίζει τη μάχη του Στάλινγκραντ και του Χίτλερ που είχε προαγάγει τον Στρατηγό Paulus εις την θέσιν του Στρατάρχου με την πεποίθηση ότι δεν παραδίδονται στο πεδίο της μάχης οι Στρατάρχες. Για τον Νετανιάχου, είναι προφανώς μια πεποίθηση ότι δεν συλλαμβάνονται οι στρατηγοί.

Ο Στρατηγός Shahak συνελήφθη από σιίτες πολιτοφύλακες και εξακολουθεί να κρατείται στο Ιράκ.  Οι αιχμαλωτίζοντές του ενημερώνουν τακτικά την DESI, που ένας ευρωπαϊκός οργανισμός ασφάλειας με στενούς δεσμούς με την Veterans Today, για την κατάστασή του.  Το άρθρο που ακολουθεί βασίζεται σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν στους αιχμαλωτίζοντές του σήμερα το πρωί.  Έχουμε, επίσης, ζητήσει να πληροφορηθούμε για τις συνθήκες υπό τις οποίες κρατείται… – ο Gordon Duff]

… του Nahed Al Husaini, επικεφαλής του γραφείου της Veterans Today στη Δαμασκό

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO ΡΕΠΟΡΤΑΖ της VETERANS TODAY (εφεξής VT)  

  
Ο υπουργός Εξωτερικών και Γενικός Γραμματέας του Πρέσβη της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Πληροφοριών του Κοινοβούλιου των ΗΠΑ (Intr), Δρ Haissam Bou Said, επιβεβαιώνει αποκλειστικά για την VT ότι είχει ομολογήσει ο ισραηλινός Ταξίαρχος Yussi Elon Shahak, ο οποίος συνελήφθη πριν λίγες μέρες από τον δημοφιλή ιρακινό στρατό, κατά τη διάρκεια μιας έρευνας ότι …
 
 «’Υπάρχει μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ της MΌΣΑΝΤ και των κορυφαίων στρατιωτικών διοικητών της ISIS,” υποστηρίζοντας ότι “υπάρχουν ισραηλινοί σύμβουλοι που βοηθούν την οργάνωση αυτή για τον καθορισμό των στρατηγικών και στρατιωτικών σχεδίων της καθώς και καθοδηγώντας την στο πεδίο της μάχης.’»

Screen Shot 2015-10-23 at 7.33.58 PMΗ τρομοκρατική οργάνωση αυτή έχει επίσης στρατιωτικούς συμβούλους από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιορδανία. Η Σαουδική Αραβία έχει μέχρι στιγμής παράσχει στην ISIS 30.000 οχήματα, ενώ η Ιορδανία της έδωσε 4.500 οχήματα. Το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παρέδοσαν κεφάλαια για την κάλυψη των συνολικών δαπανών της ISIS.
 
Τα αεροσκάφη που ανήκουν στις προαναφερθείσες χώρες εξακολουθούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Mosel, μεταφέροντας στρατιωτική βοήθεια και μαχητές, κυρίως μέσω των συνόρων της Ιορδανίας.
 
Το Κοινοβούλιο και η DESI επιβεβαιώνουν επίσης το θάνατο του ηγέτη της ISIS Αμπού Μπακέρ αλ Μπαγκντάντι (Abu Baker al Baghdadi), ο οποίος δέχτηκε δύο σφαίρες: μία στο κεφάλι και μια άλλη στον ώμο σε μια ανταλλαγή πυρών. Επίσης, σκοτώθηκαν δύο από τους κορυφαίους συμβούλους του. Πιστεύεται ότι η CIA και η MOSSAD είναι πίσω από το θάνατό του, αφού είχει γίνει ο ίδιος αντικατάστατος για αυτές.

Επιπλέον, οκτώ ανώτεροι διοικητές της ISIS σκοτώθηκαν στη πόλη “Haith” σε μια ιρακινή αεροπορική επιδρομή μετά από δύο εβδομάδες επιτήρησης από την ιρακινή στρατιωτική υπηρεσία.
 
Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια τρομοκρατική ομάδα της ISIS που συνελήφθη πρόσφατα στη Μόσχα ήρθε από τη Συρία και το Ιράκ μέσω της Ουκρανίας. Οι δράστες είχαν προγραμματίσει να εκτελέσουν ενέργειες ανατρεπτικές στους σιδηροδρόμους και τους σταθμούς λεωφορείων. Οι βομβιστές ήταν από τη Τσετσενία, τον Καύκασο, το Ιράκ, τη Συρία και τη Σαουδική Αραβία.
 
Η Ουκρανία υπήρξε η καυτή εστία της εναγκάλισης τρομοκρατικών δραστηριοτήτων σε συνέργεια με τους εχθρούς του Πούτιν που θέλουν να διαλύσουν τη Ρωσία και στη συνέχεια να την απορροφήσουν στην εκδίκηση της στρατιωτικής επέμβασής του στη Συρία.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr