Home Greek News ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ”!!!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ”!!!

by John Kountouris
0 comment 217 views

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ”!!!

Link:  http://indobserver.blogspot.gr/2015/10/blog-post_860.html

Screen Shot 2015-10-24 at 1.04.02 PM

O Richard Black, γερουσιαστής της Βιρτζίνια δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που “καίνε” τις ΗΠΑ, χαρακτηριστικά αναφέρει “Αν οι ΗΠΑ σταματήσουν να εκπαιδεύουν και να εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές τότε ο….

πόλεμος θα τελειώσει, ευχαριστώ τη Ρωσία για την παρέμβαση της και τον πρόεδρο Άσαντ που διέσωσε τους Χριστιανούς”.
Η κρίση στη Συρία με τις πράξεις της Σαουδικής Αραβίας και της Τουρκίας συνδέονται άμεσα υποστηρίζει.
Οι χώρες αυτές έχουν εξοπλίσει το ISIS και κατηγόρησε τις ΗΠΑ για την άνοδο της τρομοκρατίας με την ανάμειξή τους στη Μέση Ανατολή.
“Ελπίζω και προσεύχομαι οι ΗΠΑ να ξυπνήσουν και να πουν ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει αυτή η σφαγή. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ανατρέπουμε κυβερνήσεις, να φέρνουμε την “τάξη” στη Μέση Ανατολή και να σταματήσουμε την αιματοχυσία. Αν σταματήσουμε να εκπαιδεύουμε και να εξοπλίζουμε τους τζιχαντιστές αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Ρώσοι έστειλαν στρατιώτες και θα πολεμήσουν γιατί δεν είμαι εντελώς σίγουρος με ποια πλευρά είναι οι ΗΠΑ. Σκέφτομαι ότι μερικές φορές παίρνουμε το ένα μέρος και άλλες φορές το άλλο μέρος” συμπλήρωσε.

Τονίζει πως από χρόνια οι ΗΠΑ γνώριζαν ότι η Al Raqqah ήταν το στρατιωτικό φρούριο της Αλ -Κάιντα όμως τους άφησαν να γιγαντωθούν χωρίς να κάνουν τίποτα για να τους αποδυναμώσουν.
Η Ρωσία δηλώνει δε θα αφήσει την Ράκκα να λειτουργήσει και παροτρύνει τον Πούτιν να συντονιστεί με τους Κούρδους στην καταπολέμηση του ISIS.
“Ισοπεδώστε την πόλη, κάντε την σκόνη, Επειδή είναι η πρωτεύσουσα του ISIS, της πιο δαιμονικής και κακής δύναμης στον πλανήτη. Πρέπει να την διαλύσουμε και να καταλάβουμε την “πρωτεύουσα” τους. Η Τουρκία βομβαρδίζει μόνο τους Κούρδους και όχι τους ισλαμιστές του ISIS. Κατά τη διάρκεια της θητείας της Χ.Κλίντον ανέλαβε πολλές δράσεις για να ανατρέψει τις κοσμικές κυβερνήσεις στη Μέση Ανατολή και να τις αντικαταστήσει με ριζικά ισλαμιστικά καθεστώτα. Έχει πολλές διασυνδέσεις οικονομικές και άλλες με Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ με μερικούς από τους τύρρανους του αραβικού κόσμου. Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση και στην Αίγυπτο αλλά 30 εκατ άνθρωποι ξεσηκώθηκαν και πήραν πίσω τη χώρα τους από την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Παρόλ’ αυτά οι ΗΠΑ πέτυχαν την καταστροφή της Λιβύης. Η Λιβύη δεν έχει πλέον κυβέρνηση, είναι μια χώρα χάους και καταστροφής”, προσθέτει.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr