Home Greek News Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…

Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…

by John Kountouris
0 comment 450 views

…Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν. Κουντούρη • GreekNewsOnDemand.com

Γράφει ο Ιωάννης Κουντούρης:

Τη νύχτα της 4ης Νοέμβριου του 2008 ήταν η νύχτα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, και ήμουν καλεσμένος στην επίσημη προεκλογική δεξίωση του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα. Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Είχα προσκληθεί από την επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κα. Κατερίνα Παπαθανασίου. Εκεί γνώρισα προσωπικά τον τότε Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τον κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ που φαίνεται στις κατωτέρω φωτογραφίες. Είναι ο ξανθόμαλλος κύριος. Σε αμφότερες τις φωτογραφίες είμαι ο κύριος με το λευκό πουκάμισο και το καφετί σακάκι κοστούμι.

Εκείνη την εποχή, ήμουν στην Ελλάδα δια το τερπνόν μετά του οφελίμου. Επίσης, εργαζόμουν τότε για το CNN [1] ως δημοσιογράφος πάνω στις ταραχές που προέκυψαν λόγῳ του θανάτου του Α. Γριγοροπούλου, αλλά αυτό έγινε μετά τη συνάντηση μου με τον κ. Σπέκχαρντ, για τον οποίο έχει γίνει πολύ λόγος τα τελευταία έτη σχετικά με την κατάρευση της Ελληνικής Τράπεζας Proton [2] διότι διετέλεσε πρόεδρος της τραπέζης αυτής αρχής γενομένης απο την 1η Φεβ. του 2011 μέχρι τις 16 Αυγ. του 2011. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχει γίνει και πολύ συζήτηση για τον ίδιον εν σχέσει και με τα τραγικά γεγονότα της 6ης Δεκ. του 2008. Δηλαδή, πολλοί λένε στην Ελλάδα σήμερα ότι ήταν η CIA και η τότε Ελληνική κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή που…«κανόνισαν» τον θάνατο εκείνου του μικρού παιδιού που θα χρισήμευε ως πρόσχημα για μια πολύ…«ευρύτερη» ατζέντα για όλη την Ελλάδα στο μέλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε βέβαια να καταλάβει τότε κανείς—μόνο εκ των υστέρων αρχίζει να «καθαρίζει» η όλη εικόνα της τότε εν Ελλάδι εποχής.

Αλλά ήταν ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας που αποκάλυψε στο διαδικτυακό ζωντανό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” [3] με τον Στέφανο Χίο τα εξής για το εν λόγῳ θέμα:

«Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!»

Screen Shot 2015-10-17 at 9.09.50 PM

Και…ΠΟΙΌΣ —παρακαλώ!— ήταν τότε ο Αμερικανός πρεσβευτής διορισμένος στην Ελλάδα;;; Όμως σας υπαινίχθηκα παραπάνω, ήταν ο ίδιος ο κ. … ΔΑΝΙΈΛ ΣΚΈΚΧΑΡΝΤ!  Τώρα όσον αφορά αυτό το θέμα για τη δολοφονία του Αλέξη Γριγοροπούλου και το πως έγινε ακριβώς, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Κατά την πρώτη κιόλας στιγμή όπου αρχίσαμε εκείνη τη βραδιά στη Μεγάλη Βρεταννία να κουβεντιάσουμε, πήρα εγώ αμέσως το θάρρος να του μιλήσω για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Του είπα ότι οι ΗΠΑ είχε ταχθεί υπέρ της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα για εδώ και δεκαετίες και αυτό είχε σημαντικές συνέπειες για την Ελλάδα γενικότερα. Του είπα επίσης ότι ήταν ανάγκη να αλλάξει η πολιτική αυτή και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταπιέζει, στην πραγματικότητα, την Ελλάδα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θέλοντας μια αδύναμη Ελλάδα εν αντιθέσῃ με μιαν ισχυρήν Τουρκίαν. Είπα στον πρεσβευτή πως η Τουρκία είναι τόσο εχθρική και προκλητική προς την Ελλάδα σε συνεχή βάση και ότι δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό οι ΗΠΑ. Εν ολίγοις, τον επέπληξα εγώ! Ωστόσο, ΔΕΝ αντέδρασε καθόλου. Αντ᾽ αυτού, και αφού με άκουσε, μου είπε τα εξής «Τι να κάνουμε κύριε; Όλ᾽αυτά έχουν να κάνουν με πολιτκές σποπιμότητες.» Το ομολόγησε ο ίδιος ότι η κυβέρνση η δικιά του κάνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα! Όμως, μόνο εκ των υστέρων θα μπορούσα εγώ να αντιληφθώ πλήρως αυτά που μου είχε πει τότε ο Σπέκχαρντ, ιδιαίτερα υπο το πρίσμα του ακόλουθου ευρήματος που αφορά τόσο αυτόν όσο και τον κ. …ΑΠΌΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…

Λοιπόν, προλόγισα αυτό το άρθρο αναφερόμενος στον πρώην Αμερικανό Πρεσβευτή στην Ελλάδα, κ. Σπέκχαρντ, γιατί, όλως τυχαίως, τυχαίνει να ευρίσκεται το όνομά του σε μυστικό υπόμνημα [4] της Αμερικανικής κυβερνήσεως που διέρρευσε στο Ελληνικό κοινό το 2011 από την γνωστή ομάδα χάκερ WikiLeaks. Αυτό το υπόμνημα (ενημερωτικό μάλλον) πραγματεύεται με το γεγονός ότι ο κ. Σταϊκούρας κάρφωνε τότε τον τότε πρωθ. της Ελλάδος, κ. Καραμανλή, στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά. Θα μου πει τώρα κανείς ότι αυτή η είδησις είναι «έωλη» γιατί είναι του 2011—και σωστά. Όμως, παραμένει η ίδια ΕΠΙΚΑΙΡΗ όσο ποτέ, ιδιαίτερα υπο το φώς της υποψηφιότητος του κ. Απ. Τζιτζικώστα για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και γιατί το λεω αυτό; Γιατί οι βουλευτές της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας, Έλσα Παπαδημητρίου και…Απ. Τζιτζικόστας βρέθηκαν να συζητούν με την Αμερικανική πρεσβεία στο εν λόγῳ ενημερωτικό για τα εσωτερικά του κόμματος καθώς και τα της Ελληνικής…κυβέρνησης! Τούτο δεν συνιστά τίποτε εκτός απο ΕΣΧΆΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ και θεωρήσαμε αναγκαίο να σας υπενθυμισούμε για αυτό, ιδιαίτερα εν όψει των επικείμενων εκλογών για τον νέον πρόεδρο της ΝΔ.

Τώρα άς ρίξουμε μια ματιά σε ένα απόσπαμα του επίμαχου περιεχομένου του εν λόγῳ ενημερωτικού υπομνήματος, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είναι μόνο τα επίμαχα σημεία εδώ που μας πιάνουν τη προσοχή, αλλά και ολόκληρο το μνημόνιον αυτό γιατί τι δουλειά έχουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν κρυφές συνομιλίες για θέματα που αφορούν τη δική τους Ελληνική κυβέρνση σε συννενόηση με…ΞΈΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ;;; Διαβάζουμε τα ακόλουθα:

E.O. 12958: DECL.(δηλ., δήλωση): 17/07/2009
Ετικέτες: PGOV, ECON, GR
Θέμα: Μια προοπτική από την αίθουσα: Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συζητούν πρόωρες εκλογές, την άκρο-δεξιά και τις μεταρυθμίσεις

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ 001255

NOFORN//SIPDIS
[Υπόψιν ότι το NOFORN // SIPDIS έχει να κάνει με αμερικανικά μυστικά διπλωματικά μνημόνια: το SIPDIS εφαρμόζονται σε στοιχεία για διανομή στο δύκτυο SIPRNet, που είναι το Δίκτυο του Πρωτοκόλλου του Δρομολογητή του Μυστικού Διαδυκτυακού και το NOFORN σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουν ποτέ ξένοι (εκτός ίσως από Βρετανούς και Αυστραλούς) το περιεχόμενο των στοιχείων που περιγράφονται έτσι σε αυτά τα μνημόνια.]

REF: A. ATHENS 1033; B. THESSALONIKI 31; C. ATHENS 935

Έγινε διαβαθμισνένο απο τον: Daniel Speckhard (Δανιέλ Σπέκχαρντ), Πρέσβης των ΗΠΑ

Screen Shot 2015-10-17 at 9.12.32 PM

1. (Γ) Σύνοψις. Σε μια προσπάθεια να πάρει το σφυγμό του διοικητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), οι Polcouns και Poloff [πράκτορες] συναντήθηκαν με δύο κατώτερος βουλευτές, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Χρήστο Σταϊκούρα, και μια αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλσα Παπαδημητρίου, στις 13 Ιουλίου για να συζητήσουμε την ατζέντα της κυβέρνησης. Ο καθένας από τους βουλευτές ήταν πρόθυμος να αποδείξει ότι η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή διατήρησε τη ζωτικότητα και τη δέσμευση για τη μεταρρύθμιση. Σημείωσαν επίσης ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις προσπάθειες για την αναδιάρθρωση της φουσκωμένης γραφειοκρατίας της κυβέρνσης και των ζημιογόνων κρατικών επιχειρήσεων όπως ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Οι δύο κατώτεροι βουλευτές ελαχιστοποίησαν τη δυνατότητα πρόωρων εκλογών αυτό το φθινόπωρο, σημειώνοντας ότι θα επιχειρήσει ο Καραμανλής να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού για τη κυβέρνησή του και να καιροφυλακτήσει μέχρι να αναγκάσει εκλογές τον επόμενο Μάρτιο ένα δυναμικό αδιέξοδο σχετικά με την εκλογή ενος νέου Προέδρου.

Στο 6 (Γ) διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά:

«Ο Τζιτζικώστας καταδίκασε την απόφαση να περιοριστούν οι εξουσίες της Ελληνικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια των ταραχών του Δεκ. του 2008, σημειώνοντας ότι αυτό έκανε περισσότερα για να πληγεί η δημοτικότητα της κυβέρνησης, ιδιαίτερα μεταξύ των ψηφοφόρων, από την απόφαση για την αποφυγή ατυχημάτων. … Ωστόσο, ο κ. Σταϊκούρας περίμενε ότι το κόμμα του θα υποφέρει λιγότερο πολιτικό κόστος από ό, τι το ΠΑΣΟΚ από το σκάνδαλο Siemens. Ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σεσημασμένοι ως άτομα χωρίς να ενοχοποιεί το κόμμα στο σύνολό του.»

Γράφει τώρα ο κ. Ιωάν. Παπαζήσης:

MEΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ κ.κ. Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΤΗ 2008 ΚΑΙ 2009 ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΞΕΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡ᾽ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ;;; ΠΟΣΑ ΑΡΓΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;; ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;; ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

______________

1 – «Tensions FLARE at Grk Parliament cont…-JDK» του Ιωάν. Κουντούτης (John Kountouris), 12/10/2008, 18:00 | Λίνκ: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-162037 ·Δείτε επίσης: «Violence flares at Greek teen’s funeral», 10 Δεκεμ. 2008 | Λίνκ: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/09/greece.riots/index.html?eref=edition· Δείτε επίσης το προφίλ μου στο CNN: Λίνκ: http://ireport.cnn.com/people/johndk7
2 – «BUSTED – Tsipras’ Side By Side With T.Miller & D. Speckhard – What The Greek Media Purposely Ignored» του hellasfrappe.blogspot.com | Λίνκ: http://hellasfrappe.blogspot.com/2013/02/busted-tsipras-side-by-side-with.html
3 – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: “Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!” (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ) | Λίνκ: http://inrealnews.blogspot.com/2015/04/cia_28.html
4 – Πηγή: WikiLeaks CableGate, Αριθ. Πρωτ.: 09ATHENS1255· Διαβάθμισις του εγγράφου: απόρρητος· Δημιουγηθέν: 17/7/2009, 11:23· Διευρεύσαν: 09ATHENS1033|09ATHENS935|09THESSALONIKI31· Προέλευσις: η εν Αθήναις Αμερικανική Πρεσβεία · Λίνκ: http://www.thepressproject.gr/searchlabdetails.php?ref=09ATHENS1255

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr