Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…

…Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν. Κουντούρη • GreekNewsOnDemand.com

Screen Shot 2015-10-17 at 9.06.29 PM

Screen Shot 2015-10-17 at 9.11.18 PM
Γράφει ο Ιωάν. Κουντούρης:

Τη νύχτα της 4ης Νοέμβριου του 2008 ήταν η νύχτα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, και ήμουν καλεσμένος στην επίσημη προεκλογική δεξίωση του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα. Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Είχα προσκληθεί από την επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κα. Κατερίνα Παπαθανασίου. Εκεί γνώρισα προσωπικά τον τότε Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τον κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ που φαίνεται στις κατωτέρω φωτογραφίες. Είναι ο ξανθόμαλλος κύριος. Σε αμφότερες τις φωτογραφίες είμαι ο κύριος με το λευκό πουκάμισο και το καφετί σακάκι κοστούμι.

Εκείνη την εποχή, ήμουν στην Ελλάδα δια το τερπνόν μετά του οφελίμου. Επίσης, εργαζόμουν τότε για το CNN [1] ως δημοσιογράφος πάνω στις ταραχές που προέκυψαν λόγῳ του θανάτου του Α. Γριγοροπούλου, αλλά αυτό έγινε μετά τη συνάντηση μου με τον κ. Σπέκχαρντ, για τον οποίο έχει γίνει πολύ λόγος τα τελευταία έτη σχετικά με την κατάρευση της Ελληνικής Τράπεζας Proton [2] διότι διετέλεσε πρόεδρος της τραπέζης αυτής αρχής γενομένης απο την 1η Φεβ. του 2011 μέχρι τις 16 Αυγ. του 2011. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχει γίνει και πολύ συζήτηση για τον ίδιον εν σχέσει και με τα τραγικά γεγονότα της 6ης Δεκ. του 2008. Δηλαδή, πολλοί λένε στην Ελλάδα σήμερα ότι ήταν η CIA και η τότε Ελληνική κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή που…«κανόνισαν» τον θάνατο εκείνου του μικρού παιδιού που θα χρισήμευε ως πρόσχημα για μια πολύ…«ευρύτερη» ατζέντα για όλη την Ελλάδα στο μέλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε βέβαια να καταλάβει τότε κανείς—μόνο εκ των υστέρων αρχίζει να «καθαρίζει» η όλη εικόνα της τότε εν Ελλάδι εποχής.

Αλλά ήταν ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας που αποκάλυψε στο διαδικτυακό ζωντανό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” [3] με τον Στέφανο Χίο τα εξής για το εν λόγῳ θέμα:

«Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!»

Screen Shot 2015-10-17 at 9.09.50 PM

Και…ΠΟΙΌΣ —παρακαλώ!— ήταν τότε ο Αμερικανός πρεσβευτής διορισμένος στην Ελλάδα;;; Όμως σας υπαινίχθηκα παραπάνω, ήταν ο ίδιος ο κ. … ΔΑΝΙΈΛ ΣΚΈΚΧΑΡΝΤ!  Τώρα όσον αφορά αυτό το θέμα για τη δολοφονία του Αλέξη Γριγοροπούλου και το πως έγινε ακριβώς, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Κατά την πρώτη κιόλας στιγμή όπου αρχίσαμε εκείνη τη βραδιά στη Μεγάλη Βρεταννία να κουβεντιάσουμε, πήρα εγώ αμέσως το θάρρος να του μιλήσω για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Του είπα ότι οι ΗΠΑ είχε ταχθεί υπέρ της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα για εδώ και δεκαετίες και αυτό είχε σημαντικές συνέπειες για την Ελλάδα γενικότερα. Του είπα επίσης ότι ήταν ανάγκη να αλλάξει η πολιτική αυτή και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταπιέζει, στην πραγματικότητα, την Ελλάδα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θέλοντας μια αδύναμη Ελλάδα εν αντιθέσῃ με μιαν ισχυρήν Τουρκίαν. Είπα στον πρεσβευτή πως η Τουρκία είναι τόσο εχθρική και προκλητική προς την Ελλάδα σε συνεχή βάση και ότι δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό οι ΗΠΑ. Εν ολίγοις, τον επέπληξα εγώ! Ωστόσο, ΔΕΝ αντέδρασε καθόλου. Αντ᾽ αυτού, και αφού με άκουσε, μου είπε τα εξής «Τι να κάνουμε κύριε; Όλ᾽αυτά έχουν να κάνουν με πολιτκές σποπιμότητες.» Το ομολόγησε ο ίδιος ότι η κυβέρνση η δικιά του κάνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα! Όμως, μόνο εκ των υστέρων θα μπορούσα εγώ να αντιληφθώ πλήρως αυτά που μου είχε πει τότε ο Σπέκχαρντ, ιδιαίτερα υπο το πρίσμα του ακόλουθου ευρήματος που αφορά τόσο αυτόν όσο και τον κ. …ΑΠΌΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…

Λοιπόν, προλόγισα αυτό το άρθρο αναφερόμενος στον πρώην Αμερικανό Πρεσβευτή στην Ελλάδα, κ. Σπέκχαρντ, γιατί, όλως τυχαίως, τυχαίνει να ευρίσκεται το όνομά του σε μυστικό υπόμνημα [4] της Αμερικανικής κυβερνήσεως που διέρρευσε στο Ελληνικό κοινό το 2011 από την γνωστή ομάδα χάκερ WikiLeaks. Αυτό το υπόμνημα (ενημερωτικό μάλλον) πραγματεύεται με το γεγονός ότι ο κ. Σταϊκούρας κάρφωνε τότε τον τότε πρωθ. της Ελλάδος, κ. Καραμανλή, στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά. Θα μου πει τώρα κανείς ότι αυτή η είδησις είναι «έωλη» γιατί είναι του 2011—και σωστά. Όμως, παραμένει η ίδια ΕΠΙΚΑΙΡΗ όσο ποτέ, ιδιαίτερα υπο το φώς της υποψηφιότητος του κ. Απ. Τζιτζικώστα για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και γιατί το λεω αυτό; Γιατί οι βουλευτές της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας, Έλσα Παπαδημητρίου και…Απ. Τζιτζικόστας βρέθηκαν να συζητούν με την Αμερικανική πρεσβεία στο εν λόγῳ ενημερωτικό για τα εσωτερικά του κόμματος καθώς και τα της Ελληνικής…κυβέρνησης! Τούτο δεν συνιστά τίποτε εκτός απο ΕΣΧΆΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ και θεωρήσαμε αναγκαίο να σας υπενθυμισούμε για αυτό, ιδιαίτερα εν όψει των επικείμενων εκλογών για τον νέον πρόεδρο της ΝΔ.

Τώρα άς ρίξουμε μια ματιά σε ένα απόσπαμα του επίμαχου περιεχομένου του εν λόγῳ ενημερωτικού υπομνήματος, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είναι μόνο τα επίμαχα σημεία εδώ που μας πιάνουν τη προσοχή, αλλά και ολόκληρο το μνημόνιον αυτό γιατί τι δουλειά έχουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν κρυφές συνομιλίες για θέματα που αφορούν τη δική τους Ελληνική κυβέρνση σε συννενόηση με…ΞΈΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ;;; Διαβάζουμε τα ακόλουθα:

E.O. 12958: DECL.(δηλ., δήλωση): 17/07/2009
Ετικέτες: PGOV, ECON, GR
Θέμα: Μια προοπτική από την αίθουσα: Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συζητούν πρόωρες εκλογές, την άκρο-δεξιά και τις μεταρυθμίσεις

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ 001255

NOFORN//SIPDIS
[Υπόψιν ότι το NOFORN // SIPDIS έχει να κάνει με αμερικανικά μυστικά διπλωματικά μνημόνια: το SIPDIS εφαρμόζονται σε στοιχεία για διανομή στο δύκτυο SIPRNet, που είναι το Δίκτυο του Πρωτοκόλλου του Δρομολογητή του Μυστικού Διαδυκτυακού και το NOFORN σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουν ποτέ ξένοι (εκτός ίσως από Βρετανούς και Αυστραλούς) το περιεχόμενο των στοιχείων που περιγράφονται έτσι σε αυτά τα μνημόνια.]

REF: A. ATHENS 1033; B. THESSALONIKI 31; C. ATHENS 935

Έγινε διαβαθμισνένο απο τον: Daniel Speckhard (Δανιέλ Σπέκχαρντ), Πρέσβης των ΗΠΑ

Screen Shot 2015-10-17 at 9.12.32 PM

1. (Γ) Σύνοψις. Σε μια προσπάθεια να πάρει το σφυγμό του διοικητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), οι Polcouns και Poloff [πράκτορες] συναντήθηκαν με δύο κατώτερος βουλευτές, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Χρήστο Σταϊκούρα, και μια αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλσα Παπαδημητρίου, στις 13 Ιουλίου για να συζητήσουμε την ατζέντα της κυβέρνησης. Ο καθένας από τους βουλευτές ήταν πρόθυμος να αποδείξει ότι η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή διατήρησε τη ζωτικότητα και τη δέσμευση για τη μεταρρύθμιση. Σημείωσαν επίσης ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις προσπάθειες για την αναδιάρθρωση της φουσκωμένης γραφειοκρατίας της κυβέρνσης και των ζημιογόνων κρατικών επιχειρήσεων όπως ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Οι δύο κατώτεροι βουλευτές ελαχιστοποίησαν τη δυνατότητα πρόωρων εκλογών αυτό το φθινόπωρο, σημειώνοντας ότι θα επιχειρήσει ο Καραμανλής να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού για τη κυβέρνησή του και να καιροφυλακτήσει μέχρι να αναγκάσει εκλογές τον επόμενο Μάρτιο ένα δυναμικό αδιέξοδο σχετικά με την εκλογή ενος νέου Προέδρου.

Στο 6 (Γ) διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά:

«Ο Τζιτζικώστας καταδίκασε την απόφαση να περιοριστούν οι εξουσίες της Ελληνικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια των ταραχών του Δεκ. του 2008, σημειώνοντας ότι αυτό έκανε περισσότερα για να πληγεί η δημοτικότητα της κυβέρνησης, ιδιαίτερα μεταξύ των ψηφοφόρων, από την απόφαση για την αποφυγή ατυχημάτων. … Ωστόσο, ο κ. Σταϊκούρας περίμενε ότι το κόμμα του θα υποφέρει λιγότερο πολιτικό κόστος από ό, τι το ΠΑΣΟΚ από το σκάνδαλο Siemens. Ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σεσημασμένοι ως άτομα χωρίς να ενοχοποιεί το κόμμα στο σύνολό του.»

Γράφει τώρα ο κ. Ιωάν. Παπαζήσης:

MEΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ κ.κ. Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΤΗ 2008 ΚΑΙ 2009 ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΞΕΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡ᾽ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ;;; ΠΟΣΑ ΑΡΓΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;; ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;; ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

______________

1 – «Tensions FLARE at Grk Parliament cont…-JDK» του Ιωάν. Κουντούτης (John Kountouris), 12/10/2008, 18:00 | Λίνκ: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-162037 ·Δείτε επίσης: «Violence flares at Greek teen’s funeral», 10 Δεκεμ. 2008 | Λίνκ: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/09/greece.riots/index.html?eref=edition· Δείτε επίσης το προφίλ μου στο CNN: Λίνκ: http://ireport.cnn.com/people/johndk7
2 – «BUSTED – Tsipras’ Side By Side With T.Miller & D. Speckhard – What The Greek Media Purposely Ignored» του hellasfrappe.blogspot.com | Λίνκ: http://hellasfrappe.blogspot.com/2013/02/busted-tsipras-side-by-side-with.html
3 – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: “Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!” (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ) | Λίνκ: http://inrealnews.blogspot.com/2015/04/cia_28.html
4 – Πηγή: WikiLeaks CableGate, Αριθ. Πρωτ.: 09ATHENS1255· Διαβάθμισις του εγγράφου: απόρρητος· Δημιουγηθέν: 17/7/2009, 11:23· Διευρεύσαν: 09ATHENS1033|09ATHENS935|09THESSALONIKI31· Προέλευσις: η εν Αθήναις Αμερικανική Πρεσβεία · Λίνκ: http://www.thepressproject.gr/searchlabdetails.php?ref=09ATHENS1255

81 thoughts on “Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…

 1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am inspired!
  Extremely helpful info specifically the final phase 🙂 I deal with such info a lot.
  I was looking for this certain info for a very long time. Thanks and
  best of luck.

 2. I am really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any browser compatibility problems?

  A handful of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any tips to help fix this issue?

 3. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this outstanding
  blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group.
  Chat soon!

 4. I like what you guys tend to be up too. Such clever work and coverage!

  Keep up the good works guys I’ve incorporated you guys
  to my blogroll.

 5. Hey there terrific website! Does running a blog such as this require a great deal of work?
  I have no knowledge of coding however I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any ideas or
  techniques for new blog owners please share. I know this is off
  topic but I just wanted to ask. Thanks a lot!

 6. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this web site, and your views are good in support of new visitors.

 7. Wonderful goods from you, man. I have understand your
  stuff previous to and you are just extremely wonderful.

  I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the
  way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

 8. Hello there, just became aware of your blog through Google, and
  found that it’s truly informative. I am gonna watch out for
  brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 9. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feedback would be greatly appreciated.

 10. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Appreciate it

 11. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to
  be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just
  do not know about. You managed to hit the nail upon the top as
  well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a
  signal. Will probably be back to get more. Thanks

 12. Do you mind if I quote a couple of your posts as
  long as I provide credit and sources back to your site?
  My blog site is in the exact same niche as yours and my users
  would really benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Appreciate it!

 13. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed
  reading it, you’re a great author.I will be sure
  to bookmark your blog and will eventually come back later on. I want to encourage you to
  definitely continue your great work, have a nice afternoon!

 14. Hi there! This blog post could not be written much better! Looking
  at this post reminds me of my previous roommate!

  He continually kept preaching about this. I’ll send this information to
  him. Pretty sure he’ll have a great read. Thanks for sharing!

 15. I do not even know how I ended up here, but I thought
  this post was good. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 16. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i
  was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 17. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 18. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog
  and was wondering what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice
  would be greatly appreciated. Thank you

 19. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have
  found It absolutely useful and it has aided me out loads.

  I’m hoping to give a contribution & assist other users like its aided me.

  Good job.

 20. Hello, Neat post. There is an issue along with your web site
  in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the marketplace chief and a huge component of other
  people will omit your excellent writing because of this problem.

 21. Hey there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room
  mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 22. always i used to read smaller articles which also clear their motive, and that is also happening with this paragraph
  which I am reading here.

 23. I loved as much as you will receive carried out
  right here. The sketch is attractive, your authored material stylish.

  nonetheless, you command get got an nervousness over that you
  wish be delivering the following. unwell unquestionably come further
  formerly again since exactly the same nearly a lot often inside
  case you shield this increase.

 24. Excellent article. Keep posting such kind of info on your blog.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed a fantastic job. I will definitely digg it and in my opinion suggest to my friends.

  I am sure they will be benefited from this web
  site.

 25. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be at
  the web the easiest thing to consider of. I say to
  you, I definitely get annoyed whilst other folks consider worries that they plainly do not understand about.

  You controlled to hit the nail upon the highest and also
  outlined out the entire thing without having side-effects , people could take a
  signal. Will probably be back to get more. Thank you

 26. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much
  more enjoyable for me to come here and visit more
  often. Did you hire out a designer to create
  your theme? Excellent work!

 27. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a
  captcha plugin for my comment form? I’m using
  the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

 28. I am not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or
  understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for
  my mission.

 29. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been blogging for?
  you made running a blog look easy. The full glance of your website is excellent,
  as well as the content material!

 30. I do believe all the concepts you’ve offered to your post.
  They are very convincing and will definitely work. Still,
  the posts are very short for beginners. May just you please prolong them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 31. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your blog.

  It appears as though some of the written text on your content are running off
  the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well?
  This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Kudos

 32. Excellent article. Keep posting such kind of information on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You have done a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest
  to my friends. I’m sure they will be benefited from this website.

 33. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site,
  how could i subscribe for a blog web site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of
  this your broadcast provided bright clear concept

 34. Great weblog right here! Also your website a lot up
  fast! What host are you the usage of? Can I get your associate link to your host?
  I desire my site loaded up as fast as yours lol

 35. Hi there! This blog post could not be written much better!

  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I am going to forward this information to him.
  Pretty sure he’ll have a great read. Thanks for sharing!

 36. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?

  Thanks a lot!

 37. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic.
  I actually like what you’ve acquired here,
  really like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
  I can not wait to read far more from you. This is really a terrific site.

 38. This design is incredible! You obviously know how
  to keep a reader amused. Between your wit and your videos,
  I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 39. Just want to say your article is as astounding. The clearness to your post is simply
  nice and that i can suppose you’re a professional in this subject.

  Fine along with your permission allow me to seize your feed to keep
  up to date with imminent post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 40. Fantastic post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.

  Appreciate it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.