Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…

…Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και Σπιούνος της Αμερικανικής Κυβέρνησης;;;

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν. Κουντούρη • GreekNewsOnDemand.com

Screen Shot 2015-10-17 at 9.06.29 PM

Screen Shot 2015-10-17 at 9.11.18 PM
Γράφει ο Ιωάν. Κουντούρης:

Τη νύχτα της 4ης Νοέμβριου του 2008 ήταν η νύχτα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, και ήμουν καλεσμένος στην επίσημη προεκλογική δεξίωση του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην Ελλάδα. Βρεθήκαμε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα. Είχα προσκληθεί από την επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κα. Κατερίνα Παπαθανασίου. Εκεί γνώρισα προσωπικά τον τότε Πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, τον κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ που φαίνεται στις κατωτέρω φωτογραφίες. Είναι ο ξανθόμαλλος κύριος. Σε αμφότερες τις φωτογραφίες είμαι ο κύριος με το λευκό πουκάμισο και το καφετί σακάκι κοστούμι.

Εκείνη την εποχή, ήμουν στην Ελλάδα δια το τερπνόν μετά του οφελίμου. Επίσης, εργαζόμουν τότε για το CNN [1] ως δημοσιογράφος πάνω στις ταραχές που προέκυψαν λόγῳ του θανάτου του Α. Γριγοροπούλου, αλλά αυτό έγινε μετά τη συνάντηση μου με τον κ. Σπέκχαρντ, για τον οποίο έχει γίνει πολύ λόγος τα τελευταία έτη σχετικά με την κατάρευση της Ελληνικής Τράπεζας Proton [2] διότι διετέλεσε πρόεδρος της τραπέζης αυτής αρχής γενομένης απο την 1η Φεβ. του 2011 μέχρι τις 16 Αυγ. του 2011. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί έχει γίνει και πολύ συζήτηση για τον ίδιον εν σχέσει και με τα τραγικά γεγονότα της 6ης Δεκ. του 2008. Δηλαδή, πολλοί λένε στην Ελλάδα σήμερα ότι ήταν η CIA και η τότε Ελληνική κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή που…«κανόνισαν» τον θάνατο εκείνου του μικρού παιδιού που θα χρισήμευε ως πρόσχημα για μια πολύ…«ευρύτερη» ατζέντα για όλη την Ελλάδα στο μέλλον, κάτι το οποίο δεν μπορούσε βέβαια να καταλάβει τότε κανείς—μόνο εκ των υστέρων αρχίζει να «καθαρίζει» η όλη εικόνα της τότε εν Ελλάδι εποχής.

Αλλά ήταν ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας που αποκάλυψε στο διαδικτυακό ζωντανό “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” [3] με τον Στέφανο Χίο τα εξής για το εν λόγῳ θέμα:

«Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!»

Screen Shot 2015-10-17 at 9.09.50 PM

Και…ΠΟΙΌΣ —παρακαλώ!— ήταν τότε ο Αμερικανός πρεσβευτής διορισμένος στην Ελλάδα;;; Όμως σας υπαινίχθηκα παραπάνω, ήταν ο ίδιος ο κ. … ΔΑΝΙΈΛ ΣΚΈΚΧΑΡΝΤ!  Τώρα όσον αφορά αυτό το θέμα για τη δολοφονία του Αλέξη Γριγοροπούλου και το πως έγινε ακριβώς, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

Κατά την πρώτη κιόλας στιγμή όπου αρχίσαμε εκείνη τη βραδιά στη Μεγάλη Βρεταννία να κουβεντιάσουμε, πήρα εγώ αμέσως το θάρρος να του μιλήσω για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Του είπα ότι οι ΗΠΑ είχε ταχθεί υπέρ της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα για εδώ και δεκαετίες και αυτό είχε σημαντικές συνέπειες για την Ελλάδα γενικότερα. Του είπα επίσης ότι ήταν ανάγκη να αλλάξει η πολιτική αυτή και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταπιέζει, στην πραγματικότητα, την Ελλάδα στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θέλοντας μια αδύναμη Ελλάδα εν αντιθέσῃ με μιαν ισχυρήν Τουρκίαν. Είπα στον πρεσβευτή πως η Τουρκία είναι τόσο εχθρική και προκλητική προς την Ελλάδα σε συνεχή βάση και ότι δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό οι ΗΠΑ. Εν ολίγοις, τον επέπληξα εγώ! Ωστόσο, ΔΕΝ αντέδρασε καθόλου. Αντ᾽ αυτού, και αφού με άκουσε, μου είπε τα εξής «Τι να κάνουμε κύριε; Όλ᾽αυτά έχουν να κάνουν με πολιτκές σποπιμότητες.» Το ομολόγησε ο ίδιος ότι η κυβέρνση η δικιά του κάνει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα! Όμως, μόνο εκ των υστέρων θα μπορούσα εγώ να αντιληφθώ πλήρως αυτά που μου είχε πει τότε ο Σπέκχαρντ, ιδιαίτερα υπο το πρίσμα του ακόλουθου ευρήματος που αφορά τόσο αυτόν όσο και τον κ. …ΑΠΌΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ…

Λοιπόν, προλόγισα αυτό το άρθρο αναφερόμενος στον πρώην Αμερικανό Πρεσβευτή στην Ελλάδα, κ. Σπέκχαρντ, γιατί, όλως τυχαίως, τυχαίνει να ευρίσκεται το όνομά του σε μυστικό υπόμνημα [4] της Αμερικανικής κυβερνήσεως που διέρρευσε στο Ελληνικό κοινό το 2011 από την γνωστή ομάδα χάκερ WikiLeaks. Αυτό το υπόμνημα (ενημερωτικό μάλλον) πραγματεύεται με το γεγονός ότι ο κ. Σταϊκούρας κάρφωνε τότε τον τότε πρωθ. της Ελλάδος, κ. Καραμανλή, στην αμερικανική πρεσβεία για τους χειρισμούς του στα Δεκεμβριανά. Θα μου πει τώρα κανείς ότι αυτή η είδησις είναι «έωλη» γιατί είναι του 2011—και σωστά. Όμως, παραμένει η ίδια ΕΠΙΚΑΙΡΗ όσο ποτέ, ιδιαίτερα υπο το φώς της υποψηφιότητος του κ. Απ. Τζιτζικώστα για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και γιατί το λεω αυτό; Γιατί οι βουλευτές της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας, Έλσα Παπαδημητρίου και…Απ. Τζιτζικόστας βρέθηκαν να συζητούν με την Αμερικανική πρεσβεία στο εν λόγῳ ενημερωτικό για τα εσωτερικά του κόμματος καθώς και τα της Ελληνικής…κυβέρνησης! Τούτο δεν συνιστά τίποτε εκτός απο ΕΣΧΆΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ και θεωρήσαμε αναγκαίο να σας υπενθυμισούμε για αυτό, ιδιαίτερα εν όψει των επικείμενων εκλογών για τον νέον πρόεδρο της ΝΔ.

Τώρα άς ρίξουμε μια ματιά σε ένα απόσπαμα του επίμαχου περιεχομένου του εν λόγῳ ενημερωτικού υπομνήματος, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν είναι μόνο τα επίμαχα σημεία εδώ που μας πιάνουν τη προσοχή, αλλά και ολόκληρο το μνημόνιον αυτό γιατί τι δουλειά έχουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν κρυφές συνομιλίες για θέματα που αφορούν τη δική τους Ελληνική κυβέρνση σε συννενόηση με…ΞΈΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ;;; Διαβάζουμε τα ακόλουθα:

E.O. 12958: DECL.(δηλ., δήλωση): 17/07/2009
Ετικέτες: PGOV, ECON, GR
Θέμα: Μια προοπτική από την αίθουσα: Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συζητούν πρόωρες εκλογές, την άκρο-δεξιά και τις μεταρυθμίσεις

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ 001255

NOFORN//SIPDIS
[Υπόψιν ότι το NOFORN // SIPDIS έχει να κάνει με αμερικανικά μυστικά διπλωματικά μνημόνια: το SIPDIS εφαρμόζονται σε στοιχεία για διανομή στο δύκτυο SIPRNet, που είναι το Δίκτυο του Πρωτοκόλλου του Δρομολογητή του Μυστικού Διαδυκτυακού και το NOFORN σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουν ποτέ ξένοι (εκτός ίσως από Βρετανούς και Αυστραλούς) το περιεχόμενο των στοιχείων που περιγράφονται έτσι σε αυτά τα μνημόνια.]

REF: A. ATHENS 1033; B. THESSALONIKI 31; C. ATHENS 935

Έγινε διαβαθμισνένο απο τον: Daniel Speckhard (Δανιέλ Σπέκχαρντ), Πρέσβης των ΗΠΑ

Screen Shot 2015-10-17 at 9.12.32 PM

1. (Γ) Σύνοψις. Σε μια προσπάθεια να πάρει το σφυγμό του διοικητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), οι Polcouns και Poloff [πράκτορες] συναντήθηκαν με δύο κατώτερος βουλευτές, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Χρήστο Σταϊκούρα, και μια αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Έλσα Παπαδημητρίου, στις 13 Ιουλίου για να συζητήσουμε την ατζέντα της κυβέρνησης. Ο καθένας από τους βουλευτές ήταν πρόθυμος να αποδείξει ότι η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή διατήρησε τη ζωτικότητα και τη δέσμευση για τη μεταρρύθμιση. Σημείωσαν επίσης ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις προσπάθειες για την αναδιάρθρωση της φουσκωμένης γραφειοκρατίας της κυβέρνσης και των ζημιογόνων κρατικών επιχειρήσεων όπως ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ). Οι δύο κατώτεροι βουλευτές ελαχιστοποίησαν τη δυνατότητα πρόωρων εκλογών αυτό το φθινόπωρο, σημειώνοντας ότι θα επιχειρήσει ο Καραμανλής να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κοινού για τη κυβέρνησή του και να καιροφυλακτήσει μέχρι να αναγκάσει εκλογές τον επόμενο Μάρτιο ένα δυναμικό αδιέξοδο σχετικά με την εκλογή ενος νέου Προέδρου.

Στο 6 (Γ) διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά:

«Ο Τζιτζικώστας καταδίκασε την απόφαση να περιοριστούν οι εξουσίες της Ελληνικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια των ταραχών του Δεκ. του 2008, σημειώνοντας ότι αυτό έκανε περισσότερα για να πληγεί η δημοτικότητα της κυβέρνησης, ιδιαίτερα μεταξύ των ψηφοφόρων, από την απόφαση για την αποφυγή ατυχημάτων. … Ωστόσο, ο κ. Σταϊκούρας περίμενε ότι το κόμμα του θα υποφέρει λιγότερο πολιτικό κόστος από ό, τι το ΠΑΣΟΚ από το σκάνδαλο Siemens. Ισχυρίστηκε ότι τα μέλη της ΝΔ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν σεσημασμένοι ως άτομα χωρίς να ενοχοποιεί το κόμμα στο σύνολό του.»

Γράφει τώρα ο κ. Ιωάν. Παπαζήσης:

MEΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ κ.κ. Α.ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Χ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ, Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΕΤΗ 2008 ΚΑΙ 2009 ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΩΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2009 Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΞΕΝΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΟΥΤΕ ΕΜΑΘΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡ᾽ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ;;; ΠΟΣΑ ΑΡΓΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;; ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;; ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

______________

1 – «Tensions FLARE at Grk Parliament cont…-JDK» του Ιωάν. Κουντούτης (John Kountouris), 12/10/2008, 18:00 | Λίνκ: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-162037 ·Δείτε επίσης: «Violence flares at Greek teen’s funeral», 10 Δεκεμ. 2008 | Λίνκ: http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/09/greece.riots/index.html?eref=edition· Δείτε επίσης το προφίλ μου στο CNN: Λίνκ: http://ireport.cnn.com/people/johndk7
2 – «BUSTED – Tsipras’ Side By Side With T.Miller & D. Speckhard – What The Greek Media Purposely Ignored» του hellasfrappe.blogspot.com | Λίνκ: http://hellasfrappe.blogspot.com/2013/02/busted-tsipras-side-by-side-with.html
3 – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ: “Οι ελεύθεροι σκοπευτές και η CIA σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια και όχι ο Κορκονέας!” (ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ) | Λίνκ: http://inrealnews.blogspot.com/2015/04/cia_28.html
4 – Πηγή: WikiLeaks CableGate, Αριθ. Πρωτ.: 09ATHENS1255· Διαβάθμισις του εγγράφου: απόρρητος· Δημιουγηθέν: 17/7/2009, 11:23· Διευρεύσαν: 09ATHENS1033|09ATHENS935|09THESSALONIKI31· Προέλευσις: η εν Αθήναις Αμερικανική Πρεσβεία · Λίνκ: http://www.thepressproject.gr/searchlabdetails.php?ref=09ATHENS1255

382 Comments on “Ο Απ. Τζιτζικόστας: Κρυφός Συνεργάτης του Πρώην Αμερικανού Πρεσβευτή Δ. Σκέκχαρντ και…”

 1. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am inspired!
  Extremely helpful info specifically the final phase 🙂 I deal with such info a lot.
  I was looking for this certain info for a very long time. Thanks and
  best of luck.

 2. I am really loving the theme/design of your website.
  Do you ever run into any browser compatibility problems?

  A handful of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any tips to help fix this issue?

 3. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this outstanding
  blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group.
  Chat soon!

 4. I like what you guys tend to be up too. Such clever work and coverage!

  Keep up the good works guys I’ve incorporated you guys
  to my blogroll.

 5. Hey there terrific website! Does running a blog such as this require a great deal of work?
  I have no knowledge of coding however I had been hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any ideas or
  techniques for new blog owners please share. I know this is off
  topic but I just wanted to ask. Thanks a lot!

 6. Hi there to all, how is the whole thing, I think every one is getting more from this web site, and your views are good in support of new visitors.

 7. Wonderful goods from you, man. I have understand your
  stuff previous to and you are just extremely wonderful.

  I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the
  way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible.
  I can’t wait to read far more from you. This is really a terrific web site.

 8. Hello there, just became aware of your blog through Google, and
  found that it’s truly informative. I am gonna watch out for
  brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 9. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feedback would be greatly appreciated.

 10. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Appreciate it

 11. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to
  be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they just
  do not know about. You managed to hit the nail upon the top as
  well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a
  signal. Will probably be back to get more. Thanks

 12. Do you mind if I quote a couple of your posts as
  long as I provide credit and sources back to your site?
  My blog site is in the exact same niche as yours and my users
  would really benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you. Appreciate it!

 13. Thanks on your marvelous posting! I quite enjoyed
  reading it, you’re a great author.I will be sure
  to bookmark your blog and will eventually come back later on. I want to encourage you to
  definitely continue your great work, have a nice afternoon!

 14. Hi there! This blog post could not be written much better! Looking
  at this post reminds me of my previous roommate!

  He continually kept preaching about this. I’ll send this information to
  him. Pretty sure he’ll have a great read. Thanks for sharing!

 15. I do not even know how I ended up here, but I thought
  this post was good. I do not know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

 16. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i
  was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can advise?
  I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

 17. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 18. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog
  and was wondering what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice
  would be greatly appreciated. Thank you

 19. Hello, Neat post. There is an issue along with your web site
  in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the marketplace chief and a huge component of other
  people will omit your excellent writing because of this problem.

 20. Hey there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my previous room
  mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

 21. always i used to read smaller articles which also clear their motive, and that is also happening with this paragraph
  which I am reading here.

 22. I loved as much as you will receive carried out
  right here. The sketch is attractive, your authored material stylish.

  nonetheless, you command get got an nervousness over that you
  wish be delivering the following. unwell unquestionably come further
  formerly again since exactly the same nearly a lot often inside
  case you shield this increase.

 23. Excellent article. Keep posting such kind of info on your blog.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed a fantastic job. I will definitely digg it and in my opinion suggest to my friends.

  I am sure they will be benefited from this web
  site.

 24. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be at
  the web the easiest thing to consider of. I say to
  you, I definitely get annoyed whilst other folks consider worries that they plainly do not understand about.

  You controlled to hit the nail upon the highest and also
  outlined out the entire thing without having side-effects , people could take a
  signal. Will probably be back to get more. Thank you

 25. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much
  more enjoyable for me to come here and visit more
  often. Did you hire out a designer to create
  your theme? Excellent work!

 26. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could get a
  captcha plugin for my comment form? I’m using
  the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

 27. I am not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning more or
  understanding more. Thanks for excellent info I was looking for this information for
  my mission.

 28. Wow, wonderful weblog layout! How long have you ever been blogging for?
  you made running a blog look easy. The full glance of your website is excellent,
  as well as the content material!

 29. I do believe all the concepts you’ve offered to your post.
  They are very convincing and will definitely work. Still,
  the posts are very short for beginners. May just you please prolong them a bit from subsequent time?
  Thanks for the post.

 30. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else encountering problems with your blog.

  It appears as though some of the written text on your content are running off
  the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well?
  This could be a issue with my browser because I’ve had this happen before.
  Kudos

 31. Excellent article. Keep posting such kind of information on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You have done a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest
  to my friends. I’m sure they will be benefited from this website.

 32. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site,
  how could i subscribe for a blog web site?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of
  this your broadcast provided bright clear concept

 33. Great weblog right here! Also your website a lot up
  fast! What host are you the usage of? Can I get your associate link to your host?
  I desire my site loaded up as fast as yours lol

 34. Hi there! This blog post could not be written much better!

  Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I am going to forward this information to him.
  Pretty sure he’ll have a great read. Thanks for sharing!

 35. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one?

  Thanks a lot!

 36. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic.
  I actually like what you’ve acquired here,
  really like what you’re saying and the way in which you say it.

  You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
  I can not wait to read far more from you. This is really a terrific site.

 37. This design is incredible! You obviously know how
  to keep a reader amused. Between your wit and your videos,
  I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 38. Just want to say your article is as astounding. The clearness to your post is simply
  nice and that i can suppose you’re a professional in this subject.

  Fine along with your permission allow me to seize your feed to keep
  up to date with imminent post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 39. Fantastic post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.

  Appreciate it!

 40. I’ve been browsing online greater than three hours as of late,
  yet I never found any attention-grabbing article like yours.
  It’s lovely price enough for me. In my view, if all
  website owners and bloggers made good content material as you did, the web will probably be much more useful than ever
  before.

 41. Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i subscribe
  for a blog web site? The account aided me a acceptable
  deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 42. I’m not sure why but this website is loading incredibly slow for
  me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 43. After exploring a handful of the articles on your web page, I truly like your
  technique of writing a blog. I saved it to my bookmark webpage
  list and will be checking back in the near future.
  Take a look at my website as well and tell me what you
  think.

 44. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how can i subscribe for a blog website?
  The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your
  broadcast offered bright clear idea

 45. Hi, I do think your site could possibly be having web browser compatibility problems.
  Whenever I look at your site in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues.
  I just wanted to provide you with a quick heads up!

  Besides that, wonderful blog!

 46. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more
  of your magnificent post. Also, I’ve shared your
  web site in my social networks!

 47. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break.

  I really like the knowledge you provide here and
  can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your
  blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just
  3G .. Anyhow, wonderful site!

 48. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or suggestions.
  Maybe you could write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

 49. Hi there, I discovered your site via Google whilst searching
  for a related subject, your web site came up, it appears to be like great.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just turned into alert to your weblog via Google, and located that it is really
  informative. I’m going to watch out for
  brussels. I will appreciate in the event you proceed this in future.
  Lots of folks will be benefited out of your writing. Cheers!

 50. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my
  iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple
  ipad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off
  topic but I had to share it with someone!

 51. whoah this weblog is wonderful i like studying your articles.
  Keep up the great work! You understand, a lot of people are searching around
  for this information, you could aid them greatly.

 52. A motivating discussion is worth comment.
  I do think that you ought to publish more on this topic, it
  might not be a taboo subject but usually folks don’t talk about these subjects.
  To the next! Cheers!!

 53. Nice post. I was checking continuously this
  blog and I’m impressed! Extremely helpful info specifically
  the last part 🙂 I care for such info a lot.
  I was seeking this particular information for a very long
  time. Thank you and good luck.

 54. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to
  see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.
  I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

 55. This design is incredible! You definitely know how
  to keep a reader amused. Between your wit and your
  videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented
  it. Too cool!

 56. Link exchange is nothing else however it is only placing the other person’s website
  link on your page at appropriate place and other person will also
  do similar for you.

 57. Hi! This post could not be written any better! Reading
  through this post reminds me of my good old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to him.
  Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

 58. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they just don’t know
  about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect ,
  people could take a signal. Will probably be back to get
  more. Thanks

 59. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Safari, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has some
  overlapping. I just wanted to give you a quick
  heads up! Other then that, very good blog!

 60. Whats up are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog
  world but I’m trying to get started and create my
  own. Do you require any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 61. What’s Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively useful and it has
  aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist
  different customers like its helped me. Great job.

 62. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve
  discovered It absolutely helpful and it has helped me
  out loads. I hope to contribute & help other customers like its aided me.

  Good job.

 63. Pretty section of content. I just stumbled
  upon your blog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed
  account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 64. My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s
  to be exactly what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content in your case?

  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a lot of
  the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

 65. great submit, very informative. I wonder why the other experts
  of this sector do not notice this. You must continue your writing.
  I am sure, you’ve a huge readers’ base already!

 66. I think this is among the most important information for
  me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things,
  The web site style is perfect, the articles is
  really nice : D. Good job, cheers

 67. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it
  better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or
  two pictures. Maybe you could space it out better?

 68. Hiya! Quick question that’s totally off topic.

  Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing
  from my apple iphone. I’m trying to find a template or
  plugin that might be able to resolve this issue.
  If you have any suggestions, please share. With thanks!

 69. I am no longer sure the place you are getting your info, however great
  topic. I must spend a while studying much more or figuring out more.

  Thanks for wonderful info I used to be searching for this information for my mission.

 70. That is very interesting, You are an overly skilled blogger.
  I have joined your feed and stay up for in search of more of your excellent post.
  Also, I have shared your web site in my social networks

 71. Just desire to say your article is as amazing. The clearness in your
  post is just nice and i could assume you’re an expert on this subject.

  Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to
  date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 72. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back
  to your website? My blog site is in the very same niche as yours
  and my visitors would genuinely benefit from some of the
  information you provide here. Please let me know if this alright with you.
  Many thanks!

 73. Attractive section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I
  acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access
  consistently rapidly.

 74. Hi there friends, how is all, and what you want to say regarding this piece of writing,
  in my view its actually remarkable designed for me.

 75. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog
  and was curious what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure. Any recommendations
  or advice would be greatly appreciated. Many thanks

 76. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that
  “perfect balance” between usability and visual appearance.
  I must say you have done a superb job with this. Also,
  the blog loads super fast for me on Chrome. Outstanding Blog!

 77. Hey very nice blog!! Guy .. Excellent .. Superb ..
  I will bookmark your site and take the feeds
  additionally? I’m glad to find a lot of helpful info right
  here within the put up, we want develop extra strategies in this regard, thank
  you for sharing. . . . . .

 78. First off I want to say awesome blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you don’t mind. I was curious to know how you center yourself and clear
  your thoughts prior to writing. I have had a difficult
  time clearing my thoughts in getting my ideas out. I do take pleasure in writing however
  it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations
  or tips? Appreciate it!

 79. magnificent issues altogether, you simply gained a new reader.
  What might you suggest in regards to your post that you simply
  made a few days ago? Any positive?

 80. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your website provided us with valuable information to work
  on. You have done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

 81. Hey! I just wanted to ask if you ever have any problems with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
  many months of hard work due to no back
  up. Do you have any solutions to stop hackers?

 82. I am not sure where you’re getting your information, but good topic.

  I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for great information I was looking for this info for my mission.

 83. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work
  on. You have done a wonderful job!

 84. Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a
  totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

 85. Do you have a spam problem on this blog; I also am a blogger, and
  I was curious about your situation; we have developed some
  nice practices and we are looking to exchange solutions with others, why
  not shoot me an email if interested.

 86. Hey there this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors
  or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have
  no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 87. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
  wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed and
  I hope you write again soon!

 88. I’ll right away grasp your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you have any? Please permit me recognise so that
  I may subscribe. Thanks.

 89. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had been doing a little research on this.
  And he in fact bought me lunch simply because I found it for him…
  lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanx for spending time to talk about this topic here on your internet site.

 90. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something
  that I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 91. I got this site from my pal who shared with me regarding this web site and
  at the moment this time I am browsing this web page and reading very informative
  articles at this time.

 92. I think this is one of the most vital info for me.

  And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The
  web site style is wonderful, the articles is really great :
  D. Good job, cheers

 93. This is the right webpage for everyone who would like to find out about this topic.
  You realize so much its almost hard to argue with you
  (not that I really would want to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a subject which has been written about
  for ages. Great stuff, just excellent!

 94. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything.
  Nevertheless just imagine if you added some great images or video clips to
  give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos,
  this site could definitely be one of the most beneficial in its niche.
  Excellent blog!

 95. Thanks for a marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you are
  a great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back someday.

  I want to encourage you to ultimately continue your great
  job, have a nice morning!

 96. Attractive component to content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim
  that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way
  I’ll be subscribing on your augment or even I success you get entry to persistently
  quickly.

 97. Your style is unique compared to other folks I have read stuff from.

  Many thanks for posting when you have the opportunity,
  Guess I’ll just book mark this blog.

 98. My spouse and I stumbled over here by a different web
  address and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you.
  Look forward to checking out your web page for a second time.

 99. I’ll right away grasp your rss as I can not in finding your email subscription link or e-newsletter service.

  Do you’ve any? Kindly allow me recognize so that I may just subscribe.
  Thanks.

 100. Your style is really unique compared to other folks I’ve read stuff from.
  Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this page.

 101. Hi! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew
  where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding
  one? Thanks a lot!

 102. Greetings! Very helpful advice in this particular post!
  It is the little changes which will make the greatest changes.
  Thanks a lot for sharing!

 103. I’m not sure why but this blog is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a problem on my
  end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 104. I’m gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this web site on regular basis
  to get updated from most up-to-date gossip.

 105. Thanks a lot for sharing this with all of us you really recognize
  what you are speaking approximately! Bookmarked.
  Please additionally seek advice from my site =).
  We may have a link change agreement among us

 106. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea
  shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and
  screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is entirely off
  topic but I had to tell someone!

 107. It’s really a nice and helpful piece of info.
  I’m satisfied that you simply shared this useful info with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 108. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
  I could add to my blog that automatically tweet my newest
  twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience
  with something like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 109. Definitely consider that which you stated. Your favorite reason seemed to be at the
  net the easiest thing to consider of. I say to you, I
  definitely get irked while other people think about worries
  that they just do not recognize about. You controlled
  to hit the nail upon the top as well as outlined out the whole
  thing without having side effect , people can take a signal.
  Will probably be again to get more. Thanks

 110. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering
  the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly
  very often inside case you shield this increase.

 111. Hey there! I’ve been following your blog for
  a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from
  New Caney Texas! Just wanted to say keep up the excellent work!

 112. Superb website you have here but I was wondering if you
  knew of any forums that cover the same topics talked about in this article?
  I’d really like to be a part of online community where I
  can get responses from other experienced people that share the same
  interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Cheers!

 113. hi!,I love your writing so much! percentage we communicate more about your
  post on AOL? I require a specialist on this house to resolve my
  problem. May be that is you! Taking a look ahead to look you.

 114. Howdy! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My website addresses a lot of the same topics
  as yours and I feel we could greatly benefit from
  each other. If you are interested feel free to shoot me an email.
  I look forward to hearing from you! Wonderful
  blog by the way!

 115. My brother suggested I may like this web site. He used
  to be entirely right. This put up truly made my day.
  You can not imagine just how so much time I had spent
  for this info! Thanks!

 116. I’m very happy to discover this web site. I need to to thank you for ones time for this wonderful read!!

  I definitely enjoyed every bit of it and I have you saved as a favorite to look at new things in your web site.

 117. That is very attention-grabbing, You’re a very skilled blogger.

  I’ve joined your rss feed and look ahead to in quest of more of
  your great post. Additionally, I’ve shared your site in my
  social networks

 118. Simply want to say your article is as astounding. The clearness in your post is simply excellent and that i could assume you are an expert on this
  subject. Fine together with your permission allow me to grasp
  your feed to keep up to date with imminent post.
  Thanks a million and please continue the gratifying work.

 119. Its like you read my mind! You seem to know so much about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead
  of that, this is wonderful blog. An excellent read.
  I will certainly be back.

 120. Hey! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My site addresses a lot of the same subjects as yours and I think we could greatly benefit
  from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail.

  I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

 121. Hello there! This blog post couldn’t be written any better!
  Reading through this article reminds me of my previous roommate!
  He continually kept talking about this. I’ll forward this
  article to him. Fairly certain he’ll have a good read. Many thanks for sharing!

 122. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites?
  I have a blog based on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 123. This is really attention-grabbing, You are a very professional blogger.
  I’ve joined your feed and look ahead to in search of more of
  your fantastic post. Additionally, I have shared your website in my social networks

 124. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am having issues with your RSS.

  I don’t know the reason why I cannot subscribe to it.

  Is there anyone else getting similar RSS problems?
  Anyone who knows the answer will you kindly respond?

  Thanks!!

 125. Hey! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog
  platform are you using for this site? I’m getting sick and tired of WordPress
  because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a
  good platform.

 126. Hey would you mind letting me know which hosting company you’re using?

  I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good hosting provider at a fair price?
  Many thanks, I appreciate it!

 127. Do you mind if I quote a couple of your articles
  as long as I provide credit and sources back to your blog?
  My website is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely
  benefit from a lot of the information you provide here. Please
  let me know if this alright with you. Appreciate it!

 128. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave
  it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
  She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab
  inside and it pinched her ear. She never wants to go back!

  LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 129. After I originally left a comment I appear to have clicked
  on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is
  added I recieve 4 emails with the exact same comment.

  There has to be a means you are able to remove me from
  that service? Many thanks!

 130. Great beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe
  for a blog website? The account aided me a acceptable deal.

  I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 131. Whats up very nice web site!! Guy .. Beautiful .. Superb ..
  I’ll bookmark your website and take the feeds additionally?
  I am glad to search out so many useful information right here within the put up,
  we need work out extra techniques in this regard, thanks
  for sharing. . . . . .

 132. Wonderful article! This is the type of info that are meant to be shared around
  the web. Disgrace on the search engines for no longer positioning this post higher!

  Come on over and visit my site . Thanks =)

 133. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to
  see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and
  she has 83 views. I know this is completely off topic
  but I had to share it with someone!

 134. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.

  When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!

  Other then that, fantastic blog!

 135. I have been browsing online more than three hours today, yet I by no means found any
  fascinating article like yours. It is lovely value enough
  for me. In my opinion, if all web owners and bloggers made excellent content material as
  you did, the internet will probably be much
  more useful than ever before.

 136. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your content seem to
  be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do
  with internet browser compatibility but I thought I’d post to
  let you know. The design look great though! Hope you get the problem fixed soon.
  Cheers

 137. It’s appropriate time to make some plans for the
  long run and it’s time to be happy. I’ve learn this submit and if I could
  I desire to suggest you some interesting things or advice.
  Maybe you can write next articles regarding this article.
  I wish to read even more issues approximately it!

 138. Hi! I could have sworn I’ve been to this website before but after looking at many of the articles I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely delighted I came across it and I’ll be
  book-marking it and checking back often!

 139. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a
  doubt donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to fresh updates and will
  share this website with my Facebook group. Talk soon!

 140. Hello i am kavin, its my first occasion to commenting
  anywhere, when i read this article i thought i could also create comment due to this brilliant post.

 141. Attractive section of content. I just stumbled upon your
  site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your
  blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 142. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
  you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you
  could be giving us something informative to read?

 143. An impressive share! I have just forwarded this onto a friend
  who was conducting a little homework on this. And he in fact bought me breakfast due to the fact that I stumbled upon it
  for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to talk about this issue here on your website.

 144. Greetings from California! I’m bored to tears at work so I decided to browse
  your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info
  you present here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how quick your blog loaded on my phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great site!

 145. This is really interesting, You are an overly professional blogger.
  I have joined your rss feed and look ahead to in the hunt for more of your fantastic
  post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

 146. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to check
  out your website on my iphone during lunch break.
  I really like the information you present here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m shocked at how fast your blog loaded on my
  phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow,
  wonderful blog!

 147. Usually I don’t learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very
  compelled me to check out and do so! Your writing taste has been amazed me.
  Thank you, very nice article.

 148. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less.
  I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am worried about switching
  to another platform. I have heard good things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 149. Thanks for your personal marvelous posting!
  I genuinely enjoyed reading it, you could be a great author.I will
  make sure to bookmark your blog and may come back later on. I want to encourage you to definitely continue your great work, have a nice
  day!

 150. I seriously love your blog.. Excellent colors & theme. Did you
  develop this website yourself? Please reply back as
  I’m attempting to create my own personal blog and would love to
  know where you got this from or exactly what the theme is named.
  Thank you!

 151. Hello There. I discovered your blog using
  msn. That is an extremely neatly written article. I’ll
  be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info.
  Thank you for the post. I will definitely comeback.

 152. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really good posts and I think I would be a good asset.

  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back
  to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Many thanks!

 153. May I simply say what a comfort to find a person that really knows
  what they are discussing online. You certainly know how to
  bring an issue to light and make it important. More people should look at this and understand this side of the story.

  I can’t believe you are not more popular since you definitely possess the
  gift.

 154. Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your site.

  Im really impressed by it.
  Hey there, You’ve done an incredible job. I’ll definitely digg it and individually
  suggest to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

 155. Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own blog soon but I’m a little
  lost on everything. Would you suggest starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many
  options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any ideas? Thank you!

 156. Appreciating the hard work you put into your website and in depth information you provide.
  It’s nice to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same outdated rehashed information. Fantastic read!
  I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 157. Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have
  to manually code with HTML. I’m starting
  a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 158. Woah! I’m really digging the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging
  to get that “perfect balance” between superb usability
  and visual appeal. I must say you have done a great job with this.
  Also, the blog loads very fast for me on Firefox. Excellent Blog!

 159. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year
  old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed.
  There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is totally off
  topic but I had to tell someone!

 160. This design is steller! You most certainly know how
  to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to
  start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
  you presented it. Too cool!

 161. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was curious about your situation; we have created some nice procedures and we are
  looking to swap methods with other folks, please shoot
  me an e-mail if interested.

 162. I am not certain the place you are getting your
  information, however good topic. I must spend some time finding out much more or figuring out more.
  Thanks for great info I was on the lookout for this information for
  my mission.

 163. Hello there, I found your website by means of Google whilst
  searching for a comparable matter, your website
  got here up, it seems great. I have bookmarked it
  in my google bookmarks.
  Hi there, simply become aware of your blog via Google, and found that it’s truly informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I’ll appreciate
  if you continue this in future. Numerous other people shall be benefited out of your writing.
  Cheers!

 164. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your
  wonderful post. Also, I’ve shared your web site in my social
  networks!

 165. I feel this is one of the such a lot vital information for me.
  And i’m happy studying your article. However should remark on some general issues,
  The website taste is great, the articles is in point of fact excellent :
  D. Just right process, cheers

 166. Just wish to say your article is as astonishing.
  The clearness to your submit is just cool and that i could think you are an expert in this subject.
  Fine along with your permission allow me to grab your
  RSS feed to keep updated with drawing close post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

 167. I’m really impressed with your writing skills as well
  as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see
  a great blog like this one today.

 168. Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized
  it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

 169. Hello, i think that i saw you visited my blog so i
  got here to return the favor?.I am attempting to in finding
  issues to enhance my site!I suppose its good enough to make use of a few of your ideas!!

 170. I am now not sure where you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend a while studying much more or working out more.
  Thanks for magnificent info I was looking for this information for my mission.

 171. Hey there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and
  tell you I truly enjoy reading your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thanks a ton!

 172. Howdy! I realize this is somewhat off-topic but
  I needed to ask. Does building a well-established blog like yours require a large amount of work?
  I am brand new to writing a blog but I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can easily share my
  personal experience and thoughts online. Please let me know if you have any suggestions or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 173. Awesome blog you have here but I was curious about if you knew of any message boards that cover the same topics talked
  about in this article? I’d really love to be a part of community where I
  can get responses from other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me
  know. Many thanks!

 174. I’ve been surfing on-line more than 3 hours today, but I
  never found any interesting article like yours. It
  is beautiful value sufficient for me. In my view,
  if all site owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet will
  likely be a lot more helpful than ever before.

 175. This is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look ahead to in the hunt for extra of your great post.

  Additionally, I have shared your web site in my social networks

 176. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
  checkbox and now each time a comment is added
  I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service?
  Bless you!

 177. I got this web page from my pal who told me regarding
  this web page and now this time I am visiting this web page and reading very informative articles or reviews
  here.

 178. When someone writes an post he/she maintains the image of a
  user in his/her mind that how a user can understand it. Therefore that’s why this article is great.
  Thanks!

 179. I think the admin of this website is genuinely working hard in support of his site, for
  the reason that here every information is quality based
  data.

 180. I don’t even know the way I stopped up right here, however I believed this publish
  was great. I do not recognise who you’re but certainly
  you are going to a well-known blogger if you happen to are not already.

  Cheers!

 181. Hello there! This blog post couldn’t be written much
  better! Looking at this article reminds me of my previous roommate!

  He continually kept preaching about this. I most certainly will forward this information to him.
  Pretty sure he’ll have a good read. Many thanks for sharing!

 182. Having read this I believed it was very informative.
  I appreciate you spending some time and effort to put this content
  together. I once again find myself spending a lot of time both reading and posting comments.

  But so what, it was still worth it!

 183. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s
  truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future.
  Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 184. Good post however , I was wanting to know if you could write
  a litte more on this topic? I’d be very thankful if you could
  elaborate a little bit further. Thanks!

 185. Hi there! This post could not be written any better! Reading through this post
  reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this.
  I will forward this page to him. Fairly certain he will have a good read.
  Thank you for sharing!

 186. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as
  though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos
  to your weblog when you could be giving us something
  informative to read?

 187. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me
  to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Outstanding work!

 188. I blog frequently and I seriously thank you for your content.
  This article has really peaked my interest.
  I am going to book mark your website and keep checking for new details about once per week.
  I subscribed to your Feed too.

 189. Hi, I do think this is an excellent website. I stumbledupon it 😉 I will come back once again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to
  help others.

 190. What’s up to every body, it’s my first pay a quick visit of
  this blog; this blog carries remarkable and truly excellent material for readers.

 191. I feel this is among the most significant information for me.
  And i’m satisfied studying your article. However want to observation on few
  normal issues, The website taste is wonderful, the articles is
  in point of fact great : D. Just right job, cheers

 192. I think this is one of the most important information for me.
  And i am glad reading your article. But want to remark on few general
  things, The site style is great, the articles is really great : D.
  Good job, cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published.