Home Greek News Αναλυτής – ο Ρώσος πρόεδρος καλεί την μπλόφα των ΗΠΑ για την καταπολέμηση των τρομοκρατών Daesh

Αναλυτής – ο Ρώσος πρόεδρος καλεί την μπλόφα των ΗΠΑ για την καταπολέμηση των τρομοκρατών Daesh

by John Kountouris
0 comment 298 views

Αναλυτής – ο Ρώσος πρόεδρος καλεί την μπλόφα των ΗΠΑ για την καταπολέμηση των τρομοκρατών Daesh

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε την μπλόφα των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στην υποτιθέμενη μάχη τους εναντίον της ομάδας Daesh (ISIL) takfiri τρομοκρατώντας καθώς διασχίζουν μέσα από ένα μεγάλο μέρος της Συρίας και του Ιράκ, λέει ο συγγραφέας και ψυχολόγος κοινωνικοπολιτικής Walt Peretto στο Press TV στην Ουάσιγκτον…

Screen Shot 2015-10-13 at 11.35.55 AM

Από το Σεπτέμβριο του 2014, η ΗΠΑ και κάποιοι από τους συμμάχους του διεξάγουν αεροπορικές επιδρομές εναντίον δήθεν θέσεων των τρομοκρατών takfiri Daesh στο εσωτερικό της Συρίας, χωρίς καμία άδεια από τη Δαμασκό ή μια εντολή των Ηνωμένων Εθνών.

Η Ρωσία ξεκίνησε τη δική της στρατιωτική εκστρατεία του εναντίον των τρομοκρατών στη Συρία στις 30 Σεπτεμβρίου κατόπιν αιτήματος από την κυβέρνηση της Δαμασκού.

«Ο Πούτιν προσπαθεί να εκθέσει τη Δυτική συμμετοχή στη δημιουργία και τη συντήρηση της ISIL και να προκαλέσει τη Δύση να κάνει πίσω με την υποστήριξή της προς αυτήν και να επιτρέψει στη Συρία να σταθεροποιηθεί εκ νέου και να επιτρέψει στην παραδοσιακή της κυβέρνηση να πάρει πίσω ό, τι έχει χαθεί», σημείωσε ο Peretto

«Δυνητικά, αυτά τα πρόσφατα γεγονότα ενδέχεται να εκθέσει στον κόσμο την πραγματική πρόθεση της Δύσης, που είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Συρία για να τεθούν υπό τον έλεγχο των Δυτικών”, πρόσθεσε.

Διαβάστε το όλο εδώ …

http://www.presstv.ir/Detail/2015/10/13/433282/US-ISIS-Putin-bluff

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr