Home Greek News Το πειραμα εξόντωσης και ισοπέδωσης της Ελλαδας συνεχιζεται…

Το πειραμα εξόντωσης και ισοπέδωσης της Ελλαδας συνεχιζεται…

by John Kountouris
0 comment 346 views

Χρησιμοποιούνται ολες αι μεθοδοι εξαθλίωσης και πληρους υποταγης….CAPITAL CONTROLS…!!!

Το πειραμα εξόντωσης και ισοπέδωσης της Ελλαδας συνεχιζεται….Χρησιμοποιούνται ολες αι μεθοδοι εξαθλίωσης και πληρους υποταγης….CAPITAL CONTROLS…!!!

-του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΔΑ

Screen Shot 2015-10-11 at 9.06.58 AM

Ένα καλα στημενο σεναριο που εχει εκπονηθεί εδώ και καιρο με πολλαπλους στοχους….

  • α) Κοινωνια χωρις μετρητα!!!!
  • β) αποδοχή από ολους καρτας σε συνδυασμο με την εξαγγελια Κουρουπλη περι ενοποίησης ολων των αριθμων ταυτότητας ΑΦΜ ΑΜΚΑ ετσι ώστε ενας ΑΡΙΘΜΟΣ να προσδιοριζει ένα ατομο…ένα σκευασμα..ένα αναλλωσιμο προιον..ο προθάλαμος του εξωτερικου τσιπαρισματος…μεχρι να το καρφωσουν επανω μας!!!
  • γ)Εναρμονιση της συναλλαγης και ελεγχος των εσοδων και των εξοδων μεσω του τραπεζικου συστηματος…επιβραβευωντας κάθε ηλιθιο με bonus…!!!!
  • δ)Δεσμευση των καταθέσεων με την απειλη κουρεματος σε περιπτωση μη συμμόρφωσης στα εξοντωτικα μετρα σε συνδυασμο με τον νομο Σοιμπλε που καθορισε τους καταθετες ως επενδυτες με συμμετοχη και στις ζημιες των τραπεζων που δεν ελεγχουν!!!!!!
  • ε) Μειωση της αγοραστικης δυναμης καταναλωσης και περαιτέρω φτωχοποιηση και ερημωση της αγορας και ειδικα ότι απεμεινε από την μεσαια ταξη…Αυτό συνδυάζεται με την καταιγιδα προσθετων φορων που σε καμια περιπτωση δεν θα μπορεσουν να ανταποκριθουν….Αυτά είναι μερικα από τα αποτελέσματα των Capital controls που θα μπορουσα να σας αναπτύξω πολλά περισσοτερα αλλα δεν το επιτρεπει ο χωρος…..Όλα αυτά για το καλο μας !!!!!!! για την σωτηρια μας !!! και την προοπτικη ανάπτυξης μας…!!! Όταν το ΔΝΤ προβλεπει την ανεργια το 2060 !!! να φθασει στο 15% από το 27%+ που είναι σημερα….!!!!

Βεβαια εμεις το αποδεχθηκαμε εμμεσως με τις πολιτικες επιλογες μας και τον δρομο που μας υπεδειξαν και γνωριζαν εκ προοιμιου…Η παρασταση απ οεδω και περ θα γινει θρίλερ για γερα νευρα και αντοχες μεχρι να σπασει το σκοινι….Και μην ξεχνατε οι αχρειοι μας λενε ότι αυτος είναι ο τροπος καταπολέμησης της φοροδιαφυγης !!!! και δυστυχως υπαρχουν ακομα βλαμμενοι που τους πιστευουν…..
Θα θυμισω μια παλια παροιμια του λαου μας….” Η σταμνα πολλες φορες παει στην βρυση αλλα μια φορα σπαει” …..Να φροντισουν να μην ειναι εκει όταν θα τρεχουν τα νερα……

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr