Home Greek News Ο Donald Trump στο CNN: Ας τη Ρωσία να πολεμάει την ISIS

Ο Donald Trump στο CNN: Ας τη Ρωσία να πολεμάει την ISIS

by John Kountouris
0 comment 398 views

Ο Donald Trump στο CNN: Ας τη Ρωσία να πολεμάει την ISIS

-του Ιωάν. Κουντούρη  •  Λος Άντζελες  •  JohnKountouris.com

~

ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ήσαν τελευταίως τα σχόλια του κ. Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) σε μιαν συνέντευξιν [1]  που παραχώρησε στο μεγάλο Αμερικανικό κανάλι CNN στις 28 Σεπτ. φέτος όταν μίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο του CNN κ. Erin Burnett για τον πόλεμο που γίνεται στη Συρία μεταξύ του καθεστώτος Άσαντ, της ΙΣΙΣ (ISIS) και της  Ρωσίας.  Ο κ. Τράμπ είπε ξεκάθαρα ότι είναι στα συμφέροντα των ΗΠΑ να αφήνουν τη Ρωσία να κάνει πόλεμο με την ΙΣΙΣ διότι ο Ασάντ είναι καλύτερος σύμμαχος της Αμερικής απ᾽ὀ,τι η πασίδηλη τρομοκρατική οργάνωσις της ΙΣΙΣ!  

Screen Shot 2015-10-08 at 12.49.49 PM

«Την σταματάμε (την ΙΣΙΣ) σε ένα βαθμό απο το να μην μπορεί πάει να πάρει τον Άσαντ» λέει χαρακτηριστικά ο Τράμπ, «και η Ρωσία θέλει να εξωντώσει την ΙΣΙΣ όσο και οι ΗΠΑ» συμπληρώνει.  

Αλλά φτάνοντας στο δια ταύτα σχετικά με αυτό το ζήτημα, το οποίο υπογραμμίζει το όλο παράδοξο εκείνης της εν Συρίᾳ καταστάσεως, ο Τράμπ λέει:

«Γιατί κυνηγάμε την ΙΣΙΣ, ενώ, την ίδια ώρα, είμαστε εναντίον του Άσαντ;;;…αλλά πιο σημαντικά, ας τη Ρωσία να πολεμάει την ΙΣΙΣ!»

Αλλά στη μέση της συνεντεύξεως αυτής, ο Τράμπ καθιστά σαφές ότι δεν την θέλει την ΙΣΙΣ καθόλου για σύμμαχο γιατί είναι «κακή» και «ύπουλη» ξεκαθάρισε.  Δηλαδή, παραδέχθη ότι την υποστηρίζει την ΙΣΙΣ η ίδια η Αμερικανική κυβέρνηση και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τέτοιους αιμοσταγείς ανθρώπους!   Καθ᾽όλην τη διάρκεια της συνεντεύξης αυτής ο Τράμπ ετόνιζε πως ήταν καλύτερο οι ΗΠΑ να αφήσουν τον Πούτιν και τη Ρωσία να ασχολούνται με την ΙΣΙΣ.  Επίσης, έδινε έμφαση στο ό,τι η Αμερική δίνει τακτικά στην ΙΣΙΣ και χρήματα και εφοδιασμό και ότι κανείς δεν ξέρει ακριβώς με ποιούς έχουν να κάνουν οι Αμερικανοί όσον αφορά τις σχέσεις ΗΠΑ και ΙΣΙΣ.  

Ένα άλλο δυνατό σημείο που έδωσε ο Τράμπ στην ίδια συνέντευξη ήταν:

«Λοιπόν τι κάνουμε εμείς [εκεί στην Συρία]…ΓΙΑΤΊ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ (δηλ., με τις υποθέσεις της Συρίας και αυτό το ζήτημα με την ΙΣΙΣ);;;»

Τα παραπάνω λόγια του Τράμπ είναι όντως η ουσία του θέματος: ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΙ ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΊ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΕ ΈΝΑΝ ΠΌΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΩΣΤΏΣ ΆΣΑΝΤ;!  ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΊΣΕΙ ΑΠΟ ΌΛ’ ΑΥΤΆ;;;  Και όπως θα δούμε λίγο παρακάτω εκ του στόματος του ίδιου του κ. Τράμπ, η απάντησις επ᾽ αυτού είναι απλούστατη.   

«Πρέπει να ξεφορτωθούμε την ΙΣΙΣ!» λέει ο Μίστερ Ντόναλντ με έμφαση. Ξεκαθάρισε επίσης ότι θεωρεί την κυβέρνηση Άσαντ ως καλύτερο σύμμαχο για την Αμερική απο την ΙΣΙΣ! 

Αλλά το πιο σημαντικό κομμάτι της εν λόγῳ συνέντευξης του κ. Τράμπ στο CNN έχει να κάνει με την απάντηση που ζητάμε για το γιατί η Αμερική ασχολείται καν με τις υποθέσεις του κράτους της ΣΥΡΙΑΣ.  Η απάντησις: ΤΟ ΙΡΑΝ.  

Όλοι ξέρουν πλέον ότι το Ισραήλ έχει μιαν εμμονήν με το Ιράν και ότι ισχυρίζεται ότι το Ιράν θέλει να «εξαλείψει» το Ισραήλ «απο προσώπου της γής» διότι «μισεί» το Ισραήλ και τους Εβραίους γενικότερα.  Αυτά είναι σαχλαμάρες και όπως ανέλυσα εγώ πριν περίπου τρία χρόνια σε ένα άρθρο [2]  (δείτε πιο κάτω την εικόνα του) που έγραψα για το ιστολόγιόν μου, το ακριβώς ΑΝΤΊΘΕΤΟ ισχύει για τον απλούστατο λόγο ότι οι ελιτιστές Εβραίοι του οίκου της οικογενείας του Ρότσιλντ μαζι με το Ισραήλ καθώς και συγκεκριμένους μεγάλους παράγοντες εντός του πολτικού κυκλώματος της μερικής εποφλαλμιούν τα τεράστια κοιτάσματα πετρελείου που διαθέτει το Ιράν.  ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Screen Shot 2015-10-08 at 5.41.38 PM

Κοντά στο τέλος της συνέντευξης αυτής, ο Τράμπ αναφέρθηκε στην πυρηνική συμφωνία που υπεγράφη τελευταίως μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν, κατί ότι, συμφώνως προς την μίαν συγκεκριμένην ρήτραν της συμφωνίας αυτής, εάν το Ισραήλ πάει και επιτεθεί ανα πάσα στιγμή στο Ιράν ότι η οι ΗΠΑ έχουν το καθήκον, δυνάμει της εν λόγῳ συμφωνίας, να επιτεθούν πάραυτα…ΣΤΟ ΙΣΡΑΉΛ, ΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ «ΣΎΜΜΑΧΌ» ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ!  Όμως δυστυχώς, ο κ. Τράμπ εδεσμεύθηκε ότι, εάν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ότι θα κάνει τα πάντα να ελέγξει αυτό το πράγμα–στα συμφέροντα του Ισραήλ βεβαίως.  Και απο εκείνο το σημείο και εξής, «χάλασε» η όλη ωραία συνέντευξις αυτή διότι ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΊΝΗΤΟΣ Τράμπ ξέρει κάλλιστα ότι, εάν θέλει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ να τσαντίσει και τόσο πολύ τους δυνατούς Εβραϊκούς κύκλους της Αμερικής χώρις να υπάρξουν για τον ίδιον οι κατάλληλες…ΣΥΝΈΠΕΙΕΣ.  

Άρα…ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΌΣ.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό ηχητικό:

Donald Trump: ‘Let Russia fight ISIS’  

-του CNN

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=cJHgA4_0CAo&w=560&h=315]

––––––––––

1 – «Donald Trump: ‘Let Russia fight ISIS’» του CNN, 28 Σέπτ. 2015  |  Λίνκ: https://www.youtube.com/watch?v=cJHgA4_0CAo

2 – «The Virus that keeps the Iran war-drum going» του Ιωάν. Κουντούρη, 20 Ιαν. 2012  |  Λίνκ:  http://300sploggers.blogspot.com/2012/01/virus-that-keeps-iran-war-drum-going.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr