Home Greek News Η ΜΕΓΑΛΗ Αγάπη του Πούτιν και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τον…

Η ΜΕΓΑΛΗ Αγάπη του Πούτιν και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τον…

by John Kountouris
0 comment 211 views

..ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΝ…

Η ΜΕΓΑΛΗ Αγάπη του Πούτιν και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για τον…ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΝ…

Αφιερωμένο σε όλους όσους νομίζουν ότι ο Πούτιν θα «σώσει» τόσο την Ελλάδα, όσο και όλο τον κόσμο απο την απειλή της παγκόσμιας ανόδου του Μουσουλμανισμού

  • του Ιωάν. Κουντούρη  •  Λος Άντζελες 

 

Screen Shot 2015-10-06 at 8.55.17 PM

 

Όσον αφορά τον «ΜΕΓΆΛΟ ΗΓΈΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑΣ ΠΟΎΤΙΝ», δεν ξέρω για εσάς, αλλά κατ᾽εμέ και σύμφωνα με πολλές ανησυχητικές αποδείξεις για τον ίδιον, φάσκει και αντιφάσκει ο κ. Πούτιν σχετικά τόσο με την αντιμετώπιση της διεθνούς ανόδου της απειλής Μουσουλμανισμού σε όλον τον κόσμο απο πλευράς της κυβέρνσης του, τόσο με την έκθεση των εγκλημάτων του διεθνούς Εβραϊσμού (πατήστε εδώ) απο πλευράς της δικιάς του, ΌΣΟ και με τη στάση του απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων εν γένει. (πατήστε εδώ)

Πρώτον, το είδατε πριν απο μερικές εβδομάδες;;;  ΜΌΛΙΣ ΧΡΊΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΏΘΗΚΕ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΈΜΕΝΟΣ…ΣΤΗ ΜΏΣΧΑ ΧΆΡΙΝ ΣΤΟΝ ΠΟΎΤΙΝ.  Ναι!  Χαχαχα!  Ο ΜΕΓΆΛΟΣ και ΘΑΡΑΛΈΟΣ ηγέτης της Ορθοδοξίας μας μόλις αφιέρωσε, στη χώρα τη δικά του, ένα τεράστιο τσαμί εις τους…ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ.  Η New York Times (πατήστε εδώ) στις 23 Σεπτ. του 2015 αναφέρει τα εξής για τη μεγάλη εκδήλωση αυτή:

Screen Shot 2015-10-07 at 11.53.23 AM

«Πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν της Τουρκίας και τον Μαχμούντ Αμπάς, τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την ομιλία του στα εγκαίνια του τζαμιού, την οποία αποκάλεσε το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης, για να δοθεί έμφαση ότι η Ρωσία θα αναπτύξει το δικό του σύστημα της θρησκευτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού.»

Και ήταν εκεί και ο…ΕΡΝΤΟΓΚΆΝ!  Ναι!…ναι!  Δόθηκε πρόσκληση ακόμη και στον ηγέτη της Τουρκίας να παραβρεθεί κι αυτός στην τελετή αυτή (δείτε παραπάνω την φώτο.).  Αλλά πάλι μπερδεύομαι ρε παιδιά, γιατί πώς είναι δυνατόν ο Πούτιν να δίνει πρόσκληση στον Τούρκο ηγέτη για να παραστεί σε αυτή τη μεγάλη τελετή, ενώ ΌΛΟΙ ξέρουν μέχρι τώρα, ότι υποστηρίζει λάθρᾳ τους ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ του ISIS και…Η ΤΟΥΡΚΊΑ! (πατήστε εδώ για αποδείξεις)

Μιλάμε για τον ίδιον Πούτιν ο οποίος «εξωντώνει» αυτή τη στιγμή τις δυνάμεις της ISIS, έτσι δεν είναι;;; 

Αλλά δεν σταματάμε εδώ ρε παίδες, γιατί το ακόλουθο βίντεο μας έρχεται την κατάλληλη στιγμή, για του λόγου το αληθές, ώστε να μας επιβεβαιώσει το…ΓΕΓΟΝΌΣ ότι τρέφεται, μέσ´στην Ρωρία, μεγάλη αγάπη και ανοχή για τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ τόσο απο τη πλευρά του κ. Πούτιν όσο και απο τη πλευρά της…ΕΠΊΣΗΜΣΗΣ ΡΩΣΙΚΉΣ ΟΡΘΌΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ.  Το ακόλουθο ηχητικό τα λέει όλα και καταγράφει μια ομιλία του Ορθόδοξου αρχιερέως Dmitri Smirnov.  Σε ένα κήρυγμα που έλαβε χώρα σύμφωνα με πληροφορίες σε μια εκκλησία στη Μόσχα την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, 2014, ο Ορθόδοξος αρχιερεύς της Ρωσίας, Ντμίτρι Smirnov, δήλωσε ότι το μέλλον ανήκει στους μουσουλμάνους αφού τους συνέκρινε με τους…Χριστιανούς.

Δείτε και ΦΡΊΞΤΕ.

The Future belongs to the Muslims – Orthodox archpriest Dmitri Smirnov (ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΟΥΣ)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vn-Jw99oYQQ&w=560&h=315]

Προς όλους τους πατριώτες στην Ελλάδα: Θέλετε να μας βοηθήσει αυτός ο θαραλέος Ρώσος Ορθόδοξος ηγέτης να μας βοηθήσει να χτιστεί ανόλογο και ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΤΖΑΜΙ στη χώρα…ΤΗ ΔΙΚΙΆ ΜΑΣ;;;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr