Home Greek News Η Καμπάλα: Ο τελικός θρίαμβος του σατανισμού εναντίον του Χριστιανισμού…

Η Καμπάλα: Ο τελικός θρίαμβος του σατανισμού εναντίον του Χριστιανισμού…

by John Kountouris
0 comment 180 views

Η Καμπάλα: Ο τελικός θρίαμβος του σατανισμού εναντίον του Χριστιανισμού

  • του Ιωάν Κουντούρη  •  Λος Άντζελες

Σύμφωνα με τον κ. Ευστάθιο Μάλινς, ο οποίος υπήρξε ένας απο τους πιο δυνατούς συγγραφείς και ιστορικούς που έζησε ποτέ στην Αμερική –και σε όλον τον κόσμον εδώ που τα λέμε– που μας πρωτοέδωσε τα πρώτα πονήματα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, κ.λτ., του οποίου τυχαίνει να είμαι εγώ ο συνεχιστής του (πατήστε εδώ), η Καμπάλα των Εβραίων δεν είναι τίποτε εκτός απο ένα σατανικό σύστημα μαγείας των ίδιων, που χρησιμοποιείται απο όλες τις μυστικές κοινωνίες, και που έχει σαν σκοπό την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ ΑΠΟ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!  

Και ΑΝ είσαι «Έλληνας» και ασχολείσαι με τέτοια πράγματα, είσαι ένας απίστευτος ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΣ ΠΡΟΔΌΤΗΣ του καθετί γνησίως…καλού καθώς και… ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ.

Στο βιβλίου του Μάλινς με τίτλο THE CURSE OF CANAAN («Η κατάρα της Χαναάν», πατήστε εδώ), λέει τα εξής για την Καμπάλα:

Screen Shot 2015-09-30 at 8.36.29 PM

«Στην Καμπάλα το κακό αναλαμβάνει μια μυστηριώδη ύπαρξη δική του, όπου τα ίχνη των παραγγελμάτων της ανάγονται στη φυσική εμφάνιση της ζωής στη Γη, ή τον Αδάμ. Η Καμπαλά ισχυρίζεται ότι ο Αδάμ ρίχνει όλο το ρεύμα της ζωής εκτός ισορροπίας, και ότι η Εκκλησία, ή ο Χριστιανισμός, με την επισημοποίηση της ύπαρξης των αδαμιτών ανθρώπων στη Γη, έχουν γίνει πρόβλημα που πρέπει να επιλυθεί. Αυτή είναι η ουσία των βασικών αρχών της αντι-ζωής που διέπει όλη την Καμπαλά και τον κληρονόμο της, τον Ελευθεροτεκτονισμό. Οι αρχές αυτές δηλώνουν ότι θα επιτευχθεί η τελική νίκη του Σατανισμού έναντι της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού, τερματίζοντας έτσι τον «δυϊσμό» του κόσμου τούτου, την πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εν ολίγοις, ο αγώνας μεταξύ του καλού και του κακού θα λήξει τελικά, όταν το κακό θριαμβεύει και εξαλείφεται από προσώου της γής το καλό. Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως απλοϊκό, αλλά είναι η βασική προϋπόθεση της Καμπαλά και του Ελευθεροτεκτονισμού.»

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου «Τι «επανάστασις» ρε;;;»

Λίνκ:

http://300sploggers.blogspot.com/2015/03/blog-post_25.html

Διαβάστε περισσότερα για τον Μάλινς και τη ζωή του εδώ… http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/blog-post_14.html

The Curse of Canaan:

http://johnkaminski.info/pages/the_next_chapter/pdf/mullins_curse_of_canaan.pdf

Screen Shot 2015-10-06 at 1.23.57 PM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr