Home Greek News Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

by John Kountouris
0 comment 208 views

Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

-του Ιωάννη Κουντούρη • 3 Οκτ. 2015 • Λος Άντζελες • JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-10-03 at 10.41.58 PM
Η…ISIS έχει δική της ιστοσελίδα στην Αμερική και συνδέεται με την ίδια την Αμερικανική κυβέρνηση! Δεν αστιεύομαι. Αλλά προτού να προχωρήσω εδώ σε αυτό το άρθρο, οφείλω να νας πω ότι το «ISIS» σημαίνει εν προκειμένῳ «Integrated Systems Improvement Services, Inc.» (δηλ., Υπηρεσίες Βελτίωσης Ολοκληρωμένων Συστημάτων, Α.Ε.) και πρόκειται για μια ανάδοχο εταιρεία της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Άαα!…νομίσατε ότι εννούσα την…ΙΣΙΣ (ISIS), την τρομοκρατική οργάνωση που ταράζει όλα τα έθνη με τις σφαγές που κάνει τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ! Μάλλον όχι δεν το εννοούσα έτσι…ή μάλλον…ΝΑΙ…ή μάλλον…θα δούμε στη προρεία. Λοιπόν, μείνετε εδώ λίγο συγκεντωμένοι μαζι μου για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σωστό απο την ανάλυση του περιεχομένου της εν λόγῳ ιστοσελίας.

Η εταιρεία αυτή λέει στην επίσημή της ιστοσελίδα ότι παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών. Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της:

«Η ΙSIS παρέχει υπηρεσίες για την παγκόσμια ασφάλεια, την πληροφόρηση, για τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες καθώς και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τις κυβερνήσεις και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η ΙSIS είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε όλη την υδρόγειο, με μια εξαιρετικά αναγνωρισμένη ομάδα διαχείρισης και προσωπικό. Έχουμε ένα εξαιρετικό ιστορικό για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποστήριξης για τους πιο απαιτητικούς πελάτες των πιο προκλητικών περιστάσεων.

Η ISIS έχει την έδρα της εκτός της Fort Huachuca στη Sierra Vista της Αριζόνα. Το γραφείο μας στην Ουάσιγκτον βρίσκεται στο Κτίριο Ρόναλντ Ρήγκαν. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των υπηρεσιών της εθνικής άμυνας και ασφάλειας, καθώς και των κυβερνητικών εργολάβων και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, με υπηρεσίες κρίσιμες στην αποστολή μας που εκτελούνται από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Οι επαγγελματίες της ISIS μπορούν να βρεθούν πλάι-πλάι εργάζομενοι με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εργολάβους στο έδαφος σε τέτοια στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή.»

Χμμμ…λέει πως λειτουργεί «σε όλη την υδρόγειο» και ότι δρά σε «στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή» ακριβώς δίπλα στην Αμερικανική κυβέρνση και τον Αμερικανικό στρατό, κ.τλ. Όταν περιεργάζεται κανείς την ιστοσελίδα αυτή, βλέπει τους εξής τίτλους των υποσελιδών της:

– Επίσης, παρέχει ασφάλεια για κυβερνήσεις και εταιρείες σε ζώνες σύγκρουσης

– Έχουν γραφεία στην Ουάσιγκτον και παρέχουν και υπηρεσίες εκκαθάρισης

– Παρέχουν υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας (ανεφοδιασμού) & αεροπορίας και συντήρησης

– Παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας και της υπηρεσίας πληροφοριών καθώς και αξιολογήσεις για όλ᾽αυτά.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.16 PM

Απ᾽ ότι φαίνεται, και αφού μαθεύτηκε η είδηση αυτή στο διαδύκτυο και το ευρύτερο κοινό στην Αμερική το περασμένο Σεπτέμβριο φέτος, ΑΛΛΆΖΕΙ όλως τυχαίως η ονομασία της ISIS! Απο ISIS γίνεται πλεόν…SIS (Special Intelligence Service, Ειδική Υπηρεσία Πληροφοριών)—πωπωπω, ευφυέστατο αυτό! Αφαίρεσαν μόνο το πρώτο «Ι». Όμως, Γ|ΑΤΊ;;; ΓΙΑΤΊ το κάνανε αυτό;;;

Όμως τώρα, παρατηρούμε την εξής εξόφλαλμη παράλειψη αυτών των ύπουλων εργολάβων της Αμερικάνικης κυβέρνσης γιατί κάποιος ανεγκέφαλος εκεί πέρα ξέχασε ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για την απόκρυφη των δεδομένων. Στην διεύθυνση URL της πρώτης έκδοσης της ιστοσελίδας αυτής, βλέπουμε το εξής νήμα: http://public.isishq.com και ούτω καθ᾽εξής. Δείτε την εικόνα κάτω αριστερά.

Τώρα λοιπόν, αφού είδαμε το νήμα της διεύθυνσης URL της πρώτης έκδοσης της εν λόγῳ ιστοσελίδας της Αμερικανικής εργολαβικής εταιρείας ISIS, ας ρίξουμε μια ματιά στη διεύθυνση URL της κεντρικής ιστοσελίδας της SIS, για να δούμε αν πρόκειται πραγματικά για την ίδια εταιρεία και ιστοσελίδα.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.33 PM

Τώρα, για του λόγου το αληθές, δείτε στα δεξιά, την εικόνα της διεύθυνσης URL του ιστοτόπου της SIS η οποία έχει ως εξής: http://public.isishq.com και πάει λέγοντας. ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ.

Για να μεταβείτε στο πλήρες URL, πληκτρολογήστε το εξής: https://public.isishq.com/public/SitePages/Home.aspx

Νομίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη δουλειά για να μη φαίνοται τα ίχνη των ανοησιών τους! Τώρα θα μου πει κανείς «Τόσο βλάκες είναι;!» Απάντηση: Ναι και όχι. Ναι μεν διότι οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται εν υπνώσει μη ξέροντας τι τους κάνει η κυβέρνση τους κάτω απο τη μύτη τους, αλλά δε όχι γιατί αφυπνίζονται πολλοί άνθρωποι όχι μόνο στις ΗΠΑ και και σε όλο τον κόσμο και αυτό μας δίνει ελπίδα.

Όλα αυτά πρόκεται για το γεγονός ότι η ΙΣΙΣ είναι δημιούργημα [1] της Αμερικής, Ισραήλ και άλλων χωρών συμμαχών τους και το μόνο που κάνουμε εδώ είναι να επαληθεύουμε, για ακόμη μια φορά, την γνησιότητα της άποψης αυτής.

Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων στην Ελλάδα είναι ευτυχώς ΞΎΠΙΟ και έχει αντιληφθεί πλέον τι γίνεται όχι μόνο με την ΙΣΙΣ (ISIS) που έχει κάνει στόχο ακόμη και την Ελλάδα [2], αλλά με…ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΚΥΒΈΡΝΣΗΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΑΊΖΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΡΌΛΟ Η ΚΥΒΈΡΝΣΗ ΟΜΠΆΜΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΔΝΤ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΉΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΈΤΟ ΔΙΆΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΑΛΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ! [3]

Αλλά για να μείνουμε με την ΙΣΙΣ, το περασμένο Δεκέμβριο του 2014, μέσ᾽ στους δρόμους της Αθήνας, έγινε μια φρικιαστική διαδήλωση [4] —ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— μερικών βλαμμένων Ελλήνων πολιτών απο την αναρχική ομάδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια ομάδα Οικολόγων καθώς και απο υποστηρικτές του…ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε τη σχετική αναφορά πιο στις υποσημειώσεις και φρίξετε! Άρα στην περίπτωση της χώρας σας Έλληνες και εν όψει όλων των ως άνω πληροφοριών, κάνοντας τον σχετικό συνδυασμό μεταξυ της ΙΣΙΣ, της Αμερικανικής κυβέρνσης, των Μνημονίων και του ΣΎΡΙΖΑ, δεν είναι δύσκολο κανείς να συμπεράνει ότι η δική μας «ΙΣΙΣ» στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε εκτός απο το ίδιο…ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ—με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Δείτε και το σχετικό μου βίντεο για το ίδιο θέμα…

https://www.youtube.com/watch?v=xMxjy7ND7Pc


1 – «ISIS: Just one other aspect of Israeli terrorism» που είναι και στα Ελληνικά | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/02/isis-just-one-other-aspect-of-israeli.html

2 – «ISIS Operating in Greece! – Πιάστηκε η ISIS μέσ᾽στην Ελλάδα!» 20 Μάιου 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/05/isis-operating-in-greece-isis.html

3 – Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)· «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654· Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

4 – «ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!» | Λίνκ: https://greeknewsondemand.com/2015/08/05/συριζαανταρσυαοικολογοι-στηριζουν-isis/


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr