Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

-του Ιωάννη Κουντούρη • 3 Οκτ. 2015 • Λος Άντζελες • JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-10-03 at 10.41.58 PM
Η…ISIS έχει δική της ιστοσελίδα στην Αμερική και συνδέεται με την ίδια την Αμερικανική κυβέρνηση! Δεν αστιεύομαι. Αλλά προτού να προχωρήσω εδώ σε αυτό το άρθρο, οφείλω να νας πω ότι το «ISIS» σημαίνει εν προκειμένῳ «Integrated Systems Improvement Services, Inc.» (δηλ., Υπηρεσίες Βελτίωσης Ολοκληρωμένων Συστημάτων, Α.Ε.) και πρόκειται για μια ανάδοχο εταιρεία της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Άαα!…νομίσατε ότι εννούσα την…ΙΣΙΣ (ISIS), την τρομοκρατική οργάνωση που ταράζει όλα τα έθνη με τις σφαγές που κάνει τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ! Μάλλον όχι δεν το εννοούσα έτσι…ή μάλλον…ΝΑΙ…ή μάλλον…θα δούμε στη προρεία. Λοιπόν, μείνετε εδώ λίγο συγκεντωμένοι μαζι μου για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σωστό απο την ανάλυση του περιεχομένου της εν λόγῳ ιστοσελίας.

Η εταιρεία αυτή λέει στην επίσημή της ιστοσελίδα ότι παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών. Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της:

«Η ΙSIS παρέχει υπηρεσίες για την παγκόσμια ασφάλεια, την πληροφόρηση, για τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες καθώς και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τις κυβερνήσεις και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η ΙSIS είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε όλη την υδρόγειο, με μια εξαιρετικά αναγνωρισμένη ομάδα διαχείρισης και προσωπικό. Έχουμε ένα εξαιρετικό ιστορικό για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποστήριξης για τους πιο απαιτητικούς πελάτες των πιο προκλητικών περιστάσεων.

Η ISIS έχει την έδρα της εκτός της Fort Huachuca στη Sierra Vista της Αριζόνα. Το γραφείο μας στην Ουάσιγκτον βρίσκεται στο Κτίριο Ρόναλντ Ρήγκαν. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των υπηρεσιών της εθνικής άμυνας και ασφάλειας, καθώς και των κυβερνητικών εργολάβων και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, με υπηρεσίες κρίσιμες στην αποστολή μας που εκτελούνται από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Οι επαγγελματίες της ISIS μπορούν να βρεθούν πλάι-πλάι εργάζομενοι με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εργολάβους στο έδαφος σε τέτοια στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή.»

Χμμμ…λέει πως λειτουργεί «σε όλη την υδρόγειο» και ότι δρά σε «στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή» ακριβώς δίπλα στην Αμερικανική κυβέρνση και τον Αμερικανικό στρατό, κ.τλ. Όταν περιεργάζεται κανείς την ιστοσελίδα αυτή, βλέπει τους εξής τίτλους των υποσελιδών της:

– Επίσης, παρέχει ασφάλεια για κυβερνήσεις και εταιρείες σε ζώνες σύγκρουσης

– Έχουν γραφεία στην Ουάσιγκτον και παρέχουν και υπηρεσίες εκκαθάρισης

– Παρέχουν υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας (ανεφοδιασμού) & αεροπορίας και συντήρησης

– Παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας και της υπηρεσίας πληροφοριών καθώς και αξιολογήσεις για όλ᾽αυτά.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.16 PM

Απ᾽ ότι φαίνεται, και αφού μαθεύτηκε η είδηση αυτή στο διαδύκτυο και το ευρύτερο κοινό στην Αμερική το περασμένο Σεπτέμβριο φέτος, ΑΛΛΆΖΕΙ όλως τυχαίως η ονομασία της ISIS! Απο ISIS γίνεται πλεόν…SIS (Special Intelligence Service, Ειδική Υπηρεσία Πληροφοριών)—πωπωπω, ευφυέστατο αυτό! Αφαίρεσαν μόνο το πρώτο «Ι». Όμως, Γ|ΑΤΊ;;; ΓΙΑΤΊ το κάνανε αυτό;;;

Όμως τώρα, παρατηρούμε την εξής εξόφλαλμη παράλειψη αυτών των ύπουλων εργολάβων της Αμερικάνικης κυβέρνσης γιατί κάποιος ανεγκέφαλος εκεί πέρα ξέχασε ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για την απόκρυφη των δεδομένων. Στην διεύθυνση URL της πρώτης έκδοσης της ιστοσελίδας αυτής, βλέπουμε το εξής νήμα: http://public.isishq.com και ούτω καθ᾽εξής. Δείτε την εικόνα κάτω αριστερά.

Τώρα λοιπόν, αφού είδαμε το νήμα της διεύθυνσης URL της πρώτης έκδοσης της εν λόγῳ ιστοσελίδας της Αμερικανικής εργολαβικής εταιρείας ISIS, ας ρίξουμε μια ματιά στη διεύθυνση URL της κεντρικής ιστοσελίδας της SIS, για να δούμε αν πρόκειται πραγματικά για την ίδια εταιρεία και ιστοσελίδα.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.33 PM

Τώρα, για του λόγου το αληθές, δείτε στα δεξιά, την εικόνα της διεύθυνσης URL του ιστοτόπου της SIS η οποία έχει ως εξής: http://public.isishq.com και πάει λέγοντας. ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ.

Για να μεταβείτε στο πλήρες URL, πληκτρολογήστε το εξής: https://public.isishq.com/public/SitePages/Home.aspx

Νομίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη δουλειά για να μη φαίνοται τα ίχνη των ανοησιών τους! Τώρα θα μου πει κανείς «Τόσο βλάκες είναι;!» Απάντηση: Ναι και όχι. Ναι μεν διότι οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται εν υπνώσει μη ξέροντας τι τους κάνει η κυβέρνση τους κάτω απο τη μύτη τους, αλλά δε όχι γιατί αφυπνίζονται πολλοί άνθρωποι όχι μόνο στις ΗΠΑ και και σε όλο τον κόσμο και αυτό μας δίνει ελπίδα.

Όλα αυτά πρόκεται για το γεγονός ότι η ΙΣΙΣ είναι δημιούργημα [1] της Αμερικής, Ισραήλ και άλλων χωρών συμμαχών τους και το μόνο που κάνουμε εδώ είναι να επαληθεύουμε, για ακόμη μια φορά, την γνησιότητα της άποψης αυτής.

Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων στην Ελλάδα είναι ευτυχώς ΞΎΠΙΟ και έχει αντιληφθεί πλέον τι γίνεται όχι μόνο με την ΙΣΙΣ (ISIS) που έχει κάνει στόχο ακόμη και την Ελλάδα [2], αλλά με…ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΚΥΒΈΡΝΣΗΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΑΊΖΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΡΌΛΟ Η ΚΥΒΈΡΝΣΗ ΟΜΠΆΜΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΔΝΤ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΉΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΈΤΟ ΔΙΆΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΑΛΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ! [3]

Αλλά για να μείνουμε με την ΙΣΙΣ, το περασμένο Δεκέμβριο του 2014, μέσ᾽ στους δρόμους της Αθήνας, έγινε μια φρικιαστική διαδήλωση [4] —ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— μερικών βλαμμένων Ελλήνων πολιτών απο την αναρχική ομάδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια ομάδα Οικολόγων καθώς και απο υποστηρικτές του…ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε τη σχετική αναφορά πιο στις υποσημειώσεις και φρίξετε! Άρα στην περίπτωση της χώρας σας Έλληνες και εν όψει όλων των ως άνω πληροφοριών, κάνοντας τον σχετικό συνδυασμό μεταξυ της ΙΣΙΣ, της Αμερικανικής κυβέρνσης, των Μνημονίων και του ΣΎΡΙΖΑ, δεν είναι δύσκολο κανείς να συμπεράνει ότι η δική μας «ΙΣΙΣ» στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε εκτός απο το ίδιο…ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ—με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Δείτε και το σχετικό μου βίντεο για το ίδιο θέμα…


1 – «ISIS: Just one other aspect of Israeli terrorism» που είναι και στα Ελληνικά | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/02/isis-just-one-other-aspect-of-israeli.html

2 – «ISIS Operating in Greece! – Πιάστηκε η ISIS μέσ᾽στην Ελλάδα!» 20 Μάιου 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/05/isis-operating-in-greece-isis.html

3 – Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)· «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654· Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

4 – «ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!» | Λίνκ: http://greeknewsondemand.com/2015/08/05/συριζαανταρσυαοικολογοι-στηριζουν-isis/


60 thoughts on “Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

 1. Howdy! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring
  a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of
  the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail.

  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 2. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Ie, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has
  some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, fantastic blog!

 3. naturally like your web site however you have to take a look at the spelling on quite a few
  of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth then again I will certainly come back
  again.

 4. That is really attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to searching
  for more of your excellent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

 5. Just want to say your article is as amazing. The clarity to your put up is simply spectacular and that
  i could suppose you’re a professional on this subject.
  Fine along with your permission allow me to seize your feed to keep up to
  date with drawing close post. Thank you a million and please carry on the enjoyable work.

 6. I enjoy what you guys are usually up too. This type of clever
  work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to blogroll.

 7. Having read this I believed it was really informative.
  I appreciate you spending some time and energy to put this information together.
  I once again find myself spending way too much time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worth it!

 8. Hello! This post couldn’t be written any better!

  Reading this post reminds me of my good old
  room mate! He always kept chatting about this. I will forward this
  post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 9. Your style is very unique compared to other folks I have read stuff from.
  Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just book
  mark this site.

 10. It is perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be
  happy. I have learn this put up and if I may I
  wish to suggest you some interesting things or tips.
  Maybe you could write subsequent articles referring to this article.
  I wish to learn more issues about it!

 11. I was suggested this website by means of my cousin. I am now not certain whether
  this post is written via him as nobody else recognize such distinct approximately my difficulty.
  You’re wonderful! Thanks!

 12. I am no longer sure the place you are getting
  your information, but great topic. I must spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for excellent information I used to be
  looking for this info for my mission.

 13. My spouse and I stumbled over here coming from a
  different web address and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 14. Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could
  locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as
  yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

 15. May I just say what a comfort to find somebody
  that truly understands what they are talking about on the internet.
  You actually understand how to bring a problem to light and make
  it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story.
  I was surprised you aren’t more popular given that you certainly possess the gift.

 16. Howdy very cool website!! Man .. Excellent
  .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am happy to find so many helpful information right here in the publish, we want develop extra strategies in this regard,
  thank you for sharing. . . . . .

 17. Great goods from you, man. I have take into accout your stuff previous
  to and you are just extremely fantastic. I actually like what you’ve got right here, certainly
  like what you’re stating and the way in which during which you say it.
  You make it entertaining and you continue to take care of
  to keep it smart. I cant wait to learn far more from
  you. That is actually a wonderful site.

 18. I’ve been surfing on-line more than three hours lately, yet I by no
  means discovered any attention-grabbing article like
  yours. It is lovely worth enough for me. In my view, if all
  site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet
  will likely be much more helpful than ever before.

 19. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much,
  However I am experiencing difficulties with your RSS.
  I don’t know the reason why I am unable to
  subscribe to it. Is there anybody else having
  the same RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly
  respond? Thanx!!

 20. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I am hoping to see the same high-grade content by you in the future as
  well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now 😉

 21. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a
  daily basis. It’s always useful to read through articles from other
  writers and use something from other sites.

 22. You could definitely see your expertise in the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers
  like you who are not afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 23. Greate article. Keep writing such kind of info on your page.
  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and
  personally recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

 24. First off I want to say excellent blog! I had a
  quick question that I’d like to ask if you do not mind.

  I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out there.
  I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes
  are usually lost simply just trying to figure out how
  to begin. Any recommendations or hints? Many thanks!

 25. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I am going to return once again since i
  have book marked it. Money and freedom is the best way to
  change, may you be rich and continue to help others.

 26. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
  Do you have any tips and hints for beginner blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 27. Heya! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the superb work!

 28. Every weekend i used to pay a quick visit this website, for the reason that i
  want enjoyment, since this this web page conations really nice funny information too.

 29. After looking into a handful of the articles on your web page, I honestly like
  your way of blogging. I book marked it to my bookmark website list
  and will be checking back soon. Please check out my
  web site too and tell me your opinion.

 30. I’ll immediately clutch your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Please permit me understand in order that I could subscribe.
  Thanks.

 31. Thanks a lot for sharing this with all folks you actually
  recognise what you are talking approximately! Bookmarked.

  Please additionally consult with my web site =).
  We may have a link exchange contract among us

 32. When someone writes an piece of writing he/she maintains the plan of a
  user in his/her mind that how a user can understand it.
  Therefore that’s why this post is amazing. Thanks!

 33. Its like you learn my mind! You seem to grasp so much approximately
  this, like you wrote the e-book in it or something.

  I feel that you can do with some percent to force the message home a bit, however other than that,
  that is fantastic blog. A great read. I’ll definitely be back.

 34. Hi there! I know this is somewhat off topic but I
  was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  trouble finding one? Thanks a lot!

Leave a Reply

Your email address will not be published.