Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!

-του Ιωάννη Κουντούρη • 3 Οκτ. 2015 • Λος Άντζελες • JohnKountouris.com

Screen Shot 2015-10-03 at 10.41.58 PM
Η…ISIS έχει δική της ιστοσελίδα στην Αμερική και συνδέεται με την ίδια την Αμερικανική κυβέρνηση! Δεν αστιεύομαι. Αλλά προτού να προχωρήσω εδώ σε αυτό το άρθρο, οφείλω να νας πω ότι το «ISIS» σημαίνει εν προκειμένῳ «Integrated Systems Improvement Services, Inc.» (δηλ., Υπηρεσίες Βελτίωσης Ολοκληρωμένων Συστημάτων, Α.Ε.) και πρόκειται για μια ανάδοχο εταιρεία της Αμερικανικής κυβερνήσεως. Άαα!…νομίσατε ότι εννούσα την…ΙΣΙΣ (ISIS), την τρομοκρατική οργάνωση που ταράζει όλα τα έθνη με τις σφαγές που κάνει τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ! Μάλλον όχι δεν το εννοούσα έτσι…ή μάλλον…ΝΑΙ…ή μάλλον…θα δούμε στη προρεία. Λοιπόν, μείνετε εδώ λίγο συγκεντωμένοι μαζι μου για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα σωστό απο την ανάλυση του περιεχομένου της εν λόγῳ ιστοσελίας.

Η εταιρεία αυτή λέει στην επίσημή της ιστοσελίδα ότι παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών. Διαβάστε παρακάτω την περιγραφή της:

«Η ΙSIS παρέχει υπηρεσίες για την παγκόσμια ασφάλεια, την πληροφόρηση, για τις αναπτυσσόμενες τεχνολογίες καθώς και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τις κυβερνήσεις και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η ΙSIS είναι στρατηγικά τοποθετημένη σε όλη την υδρόγειο, με μια εξαιρετικά αναγνωρισμένη ομάδα διαχείρισης και προσωπικό. Έχουμε ένα εξαιρετικό ιστορικό για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και υποστήριξης για τους πιο απαιτητικούς πελάτες των πιο προκλητικών περιστάσεων.

Η ISIS έχει την έδρα της εκτός της Fort Huachuca στη Sierra Vista της Αριζόνα. Το γραφείο μας στην Ουάσιγκτον βρίσκεται στο Κτίριο Ρόναλντ Ρήγκαν. Είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη των υπηρεσιών της εθνικής άμυνας και ασφάλειας, καθώς και των κυβερνητικών εργολάβων και των ιδιωτικών επιχειρήσεων, με υπηρεσίες κρίσιμες στην αποστολή μας που εκτελούνται από εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. Οι επαγγελματίες της ISIS μπορούν να βρεθούν πλάι-πλάι εργάζομενοι με τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εργολάβους στο έδαφος σε τέτοια στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή.»

Χμμμ…λέει πως λειτουργεί «σε όλη την υδρόγειο» και ότι δρά σε «στρατηγικά περιβάλλοντα όπως η Μέση Ανατολή» ακριβώς δίπλα στην Αμερικανική κυβέρνση και τον Αμερικανικό στρατό, κ.τλ. Όταν περιεργάζεται κανείς την ιστοσελίδα αυτή, βλέπει τους εξής τίτλους των υποσελιδών της:

– Επίσης, παρέχει ασφάλεια για κυβερνήσεις και εταιρείες σε ζώνες σύγκρουσης

– Έχουν γραφεία στην Ουάσιγκτον και παρέχουν και υπηρεσίες εκκαθάρισης

– Παρέχουν υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας (ανεφοδιασμού) & αεροπορίας και συντήρησης

– Παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης ασφάλειας και της υπηρεσίας πληροφοριών καθώς και αξιολογήσεις για όλ᾽αυτά.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.16 PM

Απ᾽ ότι φαίνεται, και αφού μαθεύτηκε η είδηση αυτή στο διαδύκτυο και το ευρύτερο κοινό στην Αμερική το περασμένο Σεπτέμβριο φέτος, ΑΛΛΆΖΕΙ όλως τυχαίως η ονομασία της ISIS! Απο ISIS γίνεται πλεόν…SIS (Special Intelligence Service, Ειδική Υπηρεσία Πληροφοριών)—πωπωπω, ευφυέστατο αυτό! Αφαίρεσαν μόνο το πρώτο «Ι». Όμως, Γ|ΑΤΊ;;; ΓΙΑΤΊ το κάνανε αυτό;;;

Όμως τώρα, παρατηρούμε την εξής εξόφλαλμη παράλειψη αυτών των ύπουλων εργολάβων της Αμερικάνικης κυβέρνσης γιατί κάποιος ανεγκέφαλος εκεί πέρα ξέχασε ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για την απόκρυφη των δεδομένων. Στην διεύθυνση URL της πρώτης έκδοσης της ιστοσελίδας αυτής, βλέπουμε το εξής νήμα: http://public.isishq.com και ούτω καθ᾽εξής. Δείτε την εικόνα κάτω αριστερά.

Τώρα λοιπόν, αφού είδαμε το νήμα της διεύθυνσης URL της πρώτης έκδοσης της εν λόγῳ ιστοσελίδας της Αμερικανικής εργολαβικής εταιρείας ISIS, ας ρίξουμε μια ματιά στη διεύθυνση URL της κεντρικής ιστοσελίδας της SIS, για να δούμε αν πρόκειται πραγματικά για την ίδια εταιρεία και ιστοσελίδα.

Screen Shot 2015-10-03 at 10.42.33 PM

Τώρα, για του λόγου το αληθές, δείτε στα δεξιά, την εικόνα της διεύθυνσης URL του ιστοτόπου της SIS η οποία έχει ως εξής: http://public.isishq.com και πάει λέγοντας. ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ.

Για να μεταβείτε στο πλήρες URL, πληκτρολογήστε το εξής: https://public.isishq.com/public/SitePages/Home.aspx

Νομίζετε ότι θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη δουλειά για να μη φαίνοται τα ίχνη των ανοησιών τους! Τώρα θα μου πει κανείς «Τόσο βλάκες είναι;!» Απάντηση: Ναι και όχι. Ναι μεν διότι οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες βρίσκονται εν υπνώσει μη ξέροντας τι τους κάνει η κυβέρνση τους κάτω απο τη μύτη τους, αλλά δε όχι γιατί αφυπνίζονται πολλοί άνθρωποι όχι μόνο στις ΗΠΑ και και σε όλο τον κόσμο και αυτό μας δίνει ελπίδα.

Όλα αυτά πρόκεται για το γεγονός ότι η ΙΣΙΣ είναι δημιούργημα [1] της Αμερικής, Ισραήλ και άλλων χωρών συμμαχών τους και το μόνο που κάνουμε εδώ είναι να επαληθεύουμε, για ακόμη μια φορά, την γνησιότητα της άποψης αυτής.

Ωστόσο, ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων στην Ελλάδα είναι ευτυχώς ΞΎΠΙΟ και έχει αντιληφθεί πλέον τι γίνεται όχι μόνο με την ΙΣΙΣ (ISIS) που έχει κάνει στόχο ακόμη και την Ελλάδα [2], αλλά με…ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΆΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ ΚΥΒΈΡΝΣΗΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΕΚΕΊΝΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΑΊΖΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΡΌΛΟ Η ΚΥΒΈΡΝΣΗ ΟΜΠΆΜΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΔΝΤ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΠΑΊΡΝΕΙ ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΉΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΉ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΣΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΈΤΟ ΔΙΆΣΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ, ΑΛΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΊΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ! [3]

Αλλά για να μείνουμε με την ΙΣΙΣ, το περασμένο Δεκέμβριο του 2014, μέσ᾽ στους δρόμους της Αθήνας, έγινε μια φρικιαστική διαδήλωση [4] —ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— μερικών βλαμμένων Ελλήνων πολιτών απο την αναρχική ομάδα ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μια ομάδα Οικολόγων καθώς και απο υποστηρικτές του…ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε τη σχετική αναφορά πιο στις υποσημειώσεις και φρίξετε! Άρα στην περίπτωση της χώρας σας Έλληνες και εν όψει όλων των ως άνω πληροφοριών, κάνοντας τον σχετικό συνδυασμό μεταξυ της ΙΣΙΣ, της Αμερικανικής κυβέρνσης, των Μνημονίων και του ΣΎΡΙΖΑ, δεν είναι δύσκολο κανείς να συμπεράνει ότι η δική μας «ΙΣΙΣ» στην Ελλάδα δεν είναι τίποτε εκτός απο το ίδιο…ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ—με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Δείτε και το σχετικό μου βίντεο για το ίδιο θέμα…

https://www.youtube.com/watch?v=xMxjy7ND7Pc


1 – «ISIS: Just one other aspect of Israeli terrorism» που είναι και στα Ελληνικά | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/02/isis-just-one-other-aspect-of-israeli.html

2 – «ISIS Operating in Greece! – Πιάστηκε η ISIS μέσ᾽στην Ελλάδα!» 20 Μάιου 2015 | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/05/isis-operating-in-greece-isis.html

3 – Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)· «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654· Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288

4 – «ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ISIS?!~ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!» | Λίνκ: http://greeknewsondemand.com/2015/08/05/συριζαανταρσυαοικολογοι-στηριζουν-isis/


336 Comments on “Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ!”

 1. Howdy! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring
  a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of
  the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail.

  I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 2. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Ie, it looks fine but
  when opening in Internet Explorer, it has
  some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, fantastic blog!

 3. naturally like your web site however you have to take a look at the spelling on quite a few
  of your posts. Several of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the truth then again I will certainly come back
  again.

 4. That is really attention-grabbing, You’re a very professional blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to searching
  for more of your excellent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks

 5. Just want to say your article is as amazing. The clarity to your put up is simply spectacular and that
  i could suppose you’re a professional on this subject.
  Fine along with your permission allow me to seize your feed to keep up to
  date with drawing close post. Thank you a million and please carry on the enjoyable work.

 6. I enjoy what you guys are usually up too. This type of clever
  work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to blogroll.

 7. Having read this I believed it was really informative.
  I appreciate you spending some time and energy to put this information together.
  I once again find myself spending way too much time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worth it!

 8. Hello! This post couldn’t be written any better!

  Reading this post reminds me of my good old
  room mate! He always kept chatting about this. I will forward this
  post to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

 9. Your style is very unique compared to other folks I have read stuff from.
  Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just book
  mark this site.

 10. It is perfect time to make some plans for the long run and it’s time to be
  happy. I have learn this put up and if I may I
  wish to suggest you some interesting things or tips.
  Maybe you could write subsequent articles referring to this article.
  I wish to learn more issues about it!

 11. I was suggested this website by means of my cousin. I am now not certain whether
  this post is written via him as nobody else recognize such distinct approximately my difficulty.
  You’re wonderful! Thanks!

 12. I am no longer sure the place you are getting
  your information, but great topic. I must spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for excellent information I used to be
  looking for this info for my mission.

 13. My spouse and I stumbled over here coming from a
  different web address and thought I may as well check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 14. Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could
  locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as
  yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

 15. May I just say what a comfort to find somebody
  that truly understands what they are talking about on the internet.
  You actually understand how to bring a problem to light and make
  it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story.
  I was surprised you aren’t more popular given that you certainly possess the gift.

 16. Howdy very cool website!! Man .. Excellent
  .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I am happy to find so many helpful information right here in the publish, we want develop extra strategies in this regard,
  thank you for sharing. . . . . .

 17. Great goods from you, man. I have take into accout your stuff previous
  to and you are just extremely fantastic. I actually like what you’ve got right here, certainly
  like what you’re stating and the way in which during which you say it.
  You make it entertaining and you continue to take care of
  to keep it smart. I cant wait to learn far more from
  you. That is actually a wonderful site.

 18. I’ve been surfing on-line more than three hours lately, yet I by no
  means discovered any attention-grabbing article like
  yours. It is lovely worth enough for me. In my view, if all
  site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet
  will likely be much more helpful than ever before.

 19. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much,
  However I am experiencing difficulties with your RSS.
  I don’t know the reason why I am unable to
  subscribe to it. Is there anybody else having
  the same RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly
  respond? Thanx!!

 20. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I am hoping to see the same high-grade content by you in the future as
  well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal blog now 😉

 21. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a
  daily basis. It’s always useful to read through articles from other
  writers and use something from other sites.

 22. You could definitely see your expertise in the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers
  like you who are not afraid to say how they believe.
  At all times go after your heart.

 23. Greate article. Keep writing such kind of info on your page.
  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and
  personally recommend to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

 24. First off I want to say excellent blog! I had a
  quick question that I’d like to ask if you do not mind.

  I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had a difficult time clearing my thoughts in getting my ideas out there.
  I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes
  are usually lost simply just trying to figure out how
  to begin. Any recommendations or hints? Many thanks!

 25. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I am going to return once again since i
  have book marked it. Money and freedom is the best way to
  change, may you be rich and continue to help others.

 26. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was
  super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything.
  Do you have any tips and hints for beginner blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 27. Heya! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Keep up the superb work!

 28. Every weekend i used to pay a quick visit this website, for the reason that i
  want enjoyment, since this this web page conations really nice funny information too.

 29. After looking into a handful of the articles on your web page, I honestly like
  your way of blogging. I book marked it to my bookmark website list
  and will be checking back soon. Please check out my
  web site too and tell me your opinion.

 30. I’ll immediately clutch your rss as I can’t find your email subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you have any? Please permit me understand in order that I could subscribe.
  Thanks.

 31. Thanks a lot for sharing this with all folks you actually
  recognise what you are talking approximately! Bookmarked.

  Please additionally consult with my web site =).
  We may have a link exchange contract among us

 32. When someone writes an piece of writing he/she maintains the plan of a
  user in his/her mind that how a user can understand it.
  Therefore that’s why this post is amazing. Thanks!

 33. Its like you learn my mind! You seem to grasp so much approximately
  this, like you wrote the e-book in it or something.

  I feel that you can do with some percent to force the message home a bit, however other than that,
  that is fantastic blog. A great read. I’ll definitely be back.

 34. Hi there! I know this is somewhat off topic but I
  was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  trouble finding one? Thanks a lot!

 35. I think that what you posted was actually very reasonable.
  However, what about this? suppose you typed a catchier title?

  I ain’t saying your content is not solid., however suppose
  you added something that grabbed people’s attention? I mean Η…«ΆΛΛΗ» ISIS τόσο των ΗΠΑ
  όσο και της…ΕΛΛΑΔΑΣ! | Ελληνικά Νέα Τώρα
  is a little vanilla. You could peek at Yahoo’s home
  page and see how they create post headlines to get people interested.
  You might add a related video or a picture or two to grab people interested about everything’ve got to say.

  Just my opinion, it might make your posts a little bit
  more interesting.

 36. An intriguing discussion is definitely worth comment. There’s no doubt that that you need to write more
  about this issue, it may not be a taboo subject but generally folks don’t talk about such topics.
  To the next! Kind regards!!

 37. I believe that is one of the most vital info for me. And i’m glad reading your article.
  However should observation on some basic things,
  The web site style is wonderful, the articles is actually great : D.
  Excellent process, cheers

 38. I was recommended this blog by my cousin.
  I’m not sure whether this post is written by him as no
  one else know such detailed about my difficulty.
  You are incredible! Thanks!

 39. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other websites?
  I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my readers would appreciate your work.
  If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 40. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user friendliness
  and visual appearance. I must say that you’ve done a awesome job with this.
  Also, the blog loads extremely fast for me on Opera.
  Superb Blog!

 41. Hey there I am so happy I found your blog page, I really found you by mistake, while I was searching on Bing for something else,
  Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post
  and a all round entertaining blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to read it all at the minute but I have bookmarked it
  and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep
  up the fantastic jo.

 42. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; many of us have developed some nice procedures and we
  are looking to swap strategies with others, why not shoot me an e-mail if interested.

 43. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog
  that’s equally educative and interesting, and without a doubt,
  you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that too few people are speaking intelligently
  about. Now i’m very happy I stumbled across this during
  my search for something regarding this.

 44. It’s actually a great and useful piece of information. I am
  happy that you shared this useful info with us.
  Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 45. Its such as you learn my thoughts! You seem to understand so
  much approximately this, like you wrote the guide in it or something.
  I believe that you simply could do with a few percent to pressure the
  message home a bit, but other than that, this is fantastic blog.
  A great read. I’ll certainly be back.

 46. That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to searching for more of your wonderful post.
  Additionally, I have shared your web site in my social
  networks

 47. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one
  and i was just curious if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you protect against it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me mad so
  any help is very much appreciated.

 48. Greetings I am so grateful I found your web site,
  I really found you by mistake, while I was searching on Aol for
  something else, Regardless I am here now and would just like
  to say cheers for a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to go through it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the superb job.

 49. I have been browsing online more than 4 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners
  and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 50. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if
  you get a lot of spam feedback? If so how do you reduce it, any plugin or anything
  you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

 51. I like the valuable information you provide in your articles.
  I’ll bookmark your blog and check again here frequently.
  I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 52. I am extremely impressed with your writing skills as well
  as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a
  nice blog like this one today.

 53. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts.
  After all I will be subscribing to your rss feed
  and I hope you write again very soon!

 54. Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person’s weblog link on your page at proper place and other person will also
  do same in support of you.

 55. We’re a gaggle of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
  Your website offered us with useful information to work on. You’ve done
  a formidable process and our whole neighborhood shall be grateful to you.

 56. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this
  excellent blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and
  adding your RSS feed to my Google account. I look forward
  to fresh updates and will share this website with my
  Facebook group. Talk soon!

 57. Great work! This is the kind of information that are supposed to be shared around the web.
  Disgrace on Google for not positioning this submit upper!

  Come on over and seek advice from my website . Thanks =)

 58. Pretty part of content. I simply stumbled upon your web site and in accession capital to say
  that I get actually enjoyed account your weblog posts.

  Any way I’ll be subscribing on your augment and even I success you get admission to consistently
  fast.

 59. Hi there! This is kind of off topic but I need some
  advice from an established blog. Is it very hard to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.

  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have
  any points or suggestions? Cheers

 60. Magnificent items from you, man. I’ve remember your stuff prior
  to and you’re just extremely wonderful. I really like what you’ve received right here, certainly like what you are stating and
  the way wherein you assert it. You are making it entertaining and you still take care of to stay it sensible.
  I cant wait to learn much more from you. This is really a
  tremendous website.

 61. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
  time a comment is added I get several emails with the same comment.
  Is there any way you can remove people from that service?
  Thanks a lot!

 62. Its such as you learn my thoughts! You appear
  to grasp a lot approximately this, like you wrote the guide in it or something.
  I believe that you can do with some p.c. to pressure the message home a bit,
  however other than that, that is magnificent blog.

  A great read. I will certainly be back.

 63. When someone writes an paragraph he/she retains the thought of a user in his/her mind that how a user can be aware of it.
  Therefore that’s why this piece of writing is great.
  Thanks!

 64. That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
  I have joined your feed and stay up for in search of
  more of your wonderful post. Additionally, I’ve shared your
  site in my social networks

 65. These are genuinely wonderful ideas in on the topic of blogging.
  You have touched some fastidious things here. Any way keep
  up wrinting.

 66. Greetings from Los angeles! I’m bored to tears at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break.
  I really like the knowledge you present here and
  can’t wait to take a look when I get home.
  I’m amazed at how quick your blog loaded on my cell phone ..

  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!

 67. Can I simply just say what a relief to find
  an individual who genuinely knows what they are discussing on the web.
  You actually know how to bring an issue to light and
  make it important. A lot more people have to check this out and understand this side of your story.
  It’s surprising you are not more popular since you certainly have the gift.

 68. I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot
  often inside case you shield this hike.

 69. I feel that is among the most important information for me.

  And i’m satisfied reading your article. However want to statement on some normal things,
  The site taste is perfect, the articles is truly nice : D.
  Excellent process, cheers

 70. Hello there, I discovered your web site by the use of Google even as searching for a similar subject, your site got here up,
  it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just became alert to your blog thru Google, and
  located that it is really informative. I am gonna be careful for brussels.
  I will be grateful should you continue this in future. Numerous people might be benefited from your writing.
  Cheers!

 71. Hey would you mind letting me know which webhost you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a
  lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a fair price?
  Thanks, I appreciate it!

 72. Hmm is anyone else encountering problems
  with the images on this blog loading? I’m trying to
  determine if its a problem on my end or if it’s the
  blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 73. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads
  up! Other then that, fantastic blog!

 74. Hey! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you
  I truly enjoy reading through your posts.

  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same topics?
  Appreciate it!

 75. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be
  delivering the following. unwell unquestionably come more formerly
  again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 76. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard
  to get that “perfect balance” between superb usability and appearance.
  I must say you’ve done a great job with this. Additionally, the blog loads super quick for me on Internet explorer.
  Exceptional Blog!

 77. It is the best time to make some plans for the future and it is time to be
  happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or tips.

  Perhaps you can write next articles referring to this
  article. I wish to read even more things about
  it!

 78. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this
  kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site.

  Reading this information So i’m happy to show that I have a very good uncanny feeling I discovered just what I needed.

  I most unquestionably will make sure to do not put out of
  your mind this site and give it a look on a constant basis.

 79. I do not even understand how I finished up here, however I assumed
  this post was good. I don’t know who you might be however
  certainly you are going to a well-known blogger if you happen to aren’t already.
  Cheers!

 80. Hello There. I found your weblog the usage of msn. That
  is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and
  return to learn more of your useful information. Thanks for the post.

  I’ll definitely comeback.

 81. Hello to every , since I am in fact keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis.

  It includes fastidious material.

 82. It is the best time to make some plans for the longer term and
  it is time to be happy. I’ve read this publish and if
  I may I wish to suggest you few attention-grabbing issues or advice.
  Perhaps you could write subsequent articles regarding this article.
  I wish to learn even more issues approximately it!

 83. You actually make it appear so easy together with your presentation however I find this matter to
  be really something that I feel I would never understand.

  It kind of feels too complex and very large for me.

  I am looking ahead on your subsequent publish, I will try to get the dangle of it!

 84. naturally like your web-site however you have to test the spelling on quite a few
  of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell
  the truth nevertheless I will definitely come again again.

 85. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to
  see if it can survive a thirty foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now
  broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

 86. I think this is one of the most vital info for
  me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is perfect,
  the articles is really excellent : D. Good job, cheers

 87. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other blogs?

  I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work.
  If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

 88. whoah this blog is magnificent i really like studying
  your posts. Stay up the good work! You know, a lot of persons
  are hunting around for this info, you can aid them greatly.

 89. I blog quite often and I truly thank you for your information. This great article has truly
  peaked my interest. I will take a note of your site and
  keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

 90. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this,
  like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive
  the message home a bit, but other than that,
  this is magnificent blog. A great read. I will certainly be
  back.

 91. I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering issues with your site.

  It appears as though some of the written text on your content
  are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them too?
  This may be a problem with my browser because I’ve had this happen before.
  Appreciate it

 92. I like the helpful information you provide on your articles.
  I’ll bookmark your weblog and check once
  more right here frequently. I’m somewhat certain I will be told a
  lot of new stuff right right here! Best of luck for the following!

 93. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your
  web site is great, as well as the content!

 94. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this
  blog loading? I’m trying to figure out if its a problem
  on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

 95. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog.
  Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way
  keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog
  like this one nowadays.

 96. Hello it’s me, I am also visiting this site
  on a regular basis, this web page is truly fastidious and the viewers are really sharing fastidious thoughts.

 97. I am really inspired together with your writing abilities and
  also with the format in your weblog. Is this a paid topic or did you modify it your
  self? Anyway stay up the excellent high quality writing,
  it is uncommon to see a nice blog like this one nowadays..

 98. Great post. I was checking continuously this blog and
  I am impressed! Very helpful info particularly the last part :
  ) I care for such info much. I was looking for this certain info for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 99. Admiring the time and effort you put into your blog and in depth information you provide.
  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material.

  Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m including
  your RSS feeds to my Google account.

 100. Hi would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m looking to start my own blog in the near future but I’m having
  a hard time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems
  different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I
  had to ask!

 101. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand.
  It seems too complicated and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I’ll try to
  get the hang of it!

 102. Nice blog here! Additionally your website so much up fast!
  What web host are you the use of? Can I get your affiliate link on your host?
  I desire my site loaded up as fast as yours lol

 103. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout
  on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one
  these days.

 104. Magnificent beat ! I would like to apprentice even as you amend your site, how can i
  subscribe for a weblog web site? The account helped
  me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered vibrant transparent concept

 105. After exploring a handful of the blog posts on your
  website, I really appreciate your way of writing a blog. I book marked it to
  my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my web site too
  and let me know how you feel.

 106. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything.
  But just imagine if you added some great pictures or video clips to
  give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this blog could certainly be
  one of the best in its field. Terrific blog!

 107. Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be
  running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I figured
  I’d post to let you know. The design look great though!
  Hope you get the issue solved soon. Cheers

 108. Link exchange is nothing else except it is only placing the other
  person’s weblog link on your page at suitable place and other person will also do similar
  for you.

 109. Thanks for any other informative blog. Where else may
  just I get that type of info written in such an ideal method?
  I have a venture that I’m simply now working on, and I’ve been at the glance out for such information.

 110. Thanks for the good writeup. It actually used to be a enjoyment account it.
  Glance complicated to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 111. Hey there I am so happy I found your blog,
  I really found you by error, while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to
  say cheers for a remarkable post and a all round thrilling blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the
  minute but I have saved it and also included your RSS
  feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the great jo.

 112. Hi, Neat post. There is an issue together with your site in web explorer, may test
  this? IE still is the marketplace chief and a good element of other folks will pass over your wonderful writing because of
  this problem.

 113. I was suggested this website by my cousin.
  I’m now not certain whether this post is written by way of him as nobody
  else recognise such specific approximately my problem.
  You’re amazing! Thanks!

 114. Fantastic goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you’re
  just too magnificent. I really like what you’ve
  acquired here, really like what you are saying and the way in which
  you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible.
  I cant wait to read far more from you. This is really a great web site.

 115. I’m impressed, I must say. Seldom do I encounter a
  blog that’s both educative and interesting, and let me tell you, you’ve hit the nail
  on the head. The problem is something that not enough men and
  women are speaking intelligently about. I am very happy that I
  stumbled across this in my hunt for something regarding this.

 116. I blog often and I seriously thank you for your content.
  The article has really peaked my interest. I’m going to book mark your blog and keep checking for new information about once a
  week. I opted in for your RSS feed too.

 117. Its such as you learn my mind! You appear to understand so much approximately this,
  like you wrote the e-book in it or something.

  I believe that you simply can do with a few percent to pressure the
  message house a little bit, but other than that, this is great blog.
  A great read. I will certainly be back.

 118. My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be just what I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write concerning here.
  Again, awesome website!

 119. I believe this is among the so much vital
  info for me. And i am satisfied studying your article. But
  should statement on some general things, The website style is ideal, the articles is in reality great :
  D. Just right job, cheers

 120. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to
  make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site
  when you could be giving us something enlightening to read?

 121. I like the valuable information you provide in your articles.
  I will bookmark your weblog and check again here frequently.

  I am quite sure I’ll learn a lot of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 122. Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog
  site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 123. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing
  problems with your site. It looks like some of the text on your content are running
  off the screen. Can someone else please comment and let me know
  if this is happening to them too? This may be a problem with my browser
  because I’ve had this happen previously. Many thanks

 124. I am curious to find out what blog system you have been using?
  I’m experiencing some small security issues with
  my latest blog and I would like to find something more risk-free.
  Do you have any solutions?

 125. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day.
  It will always be helpful to read through articles from other authors and use a little something
  from other websites.

 126. Fantastic website. A lot of useful info here. I’m sending it to
  several friends ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks on your effort!

 127. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here.
  I did however expertise some technical issues using this web
  site, as I experienced to reload the website lots of
  times previous to I could get it to load properly.
  I had been wondering if your web host is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will
  very frequently affect your placement in google and could damage your high quality score if advertising and marketing with
  Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look
  out for a lot more of your respective interesting content.
  Make sure you update this again soon.

 128. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for magnificent info I was looking for this info for my
  mission.

 129. My brother recommended I might like this website.

  He was totally right. This post truly made my day.
  You cann’t imagine just how much time I had spent for
  this info! Thanks!

 130. Greetings, I think your website could possibly be
  having browser compatibility issues. When I look at your web site in Safari, it looks fine
  however, if opening in IE, it has some overlapping
  issues. I merely wanted to give you a quick heads up!
  Besides that, wonderful site!

 131. Hello! I could have sworn I’ve visited your blog before but after going through
  many of the posts I realized it’s new to me.

  Regardless, I’m certainly pleased I stumbled upon it and I’ll
  be book-marking it and checking back frequently!

 132. Someone essentially lend a hand to make significantly articles I’d
  state. This is the first time I frequented your web page and to this point?
  I amazed with the research you made to create this actual submit amazing.
  Magnificent job!

 133. This is the right site for anyone who wishes to find out about this topic.

  You know so much its almost hard to argue with
  you (not that I really will need to…HaHa). You definitely put
  a brand new spin on a topic that’s been written about for ages.
  Great stuff, just great!

 134. I’m very pleased to uncover this page. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!!
  I definitely really liked every part of it and
  I have you bookmarked to look at new things in your website.

 135. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this sort of space .
  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Studying this information So i am
  glad to show that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed.
  I so much undoubtedly will make certain to do not fail to remember this web site
  and give it a look regularly.

 136. Having read this I believed it was rather informative.

  I appreciate you finding the time and energy to put this informative article together.

  I once again find myself personally spending
  a significant amount of time both reading and commenting. But so what,
  it was still worth it!

 137. Excellent blog you have here but I was wondering if you
  knew of any user discussion forums that cover the same
  topics discussed in this article? I’d really like to be a
  part of online community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same
  interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Kudos!

 138. A person essentially lend a hand to make severely posts I’d state.
  That is the very first time I frequented your website page and up to now?
  I amazed with the research you made to create this actual submit extraordinary.
  Great process!

 139. I really like what you guys are usually up too. This type of clever work and
  reporting! Keep up the wonderful works guys I’ve added you guys to our blogroll.

 140. With havin so much content do you ever run into
  any problems of plagorism or copyright infringement?
  My site has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of
  it is popping it up all over the internet without my agreement.
  Do you know any techniques to help prevent content from being
  stolen? I’d genuinely appreciate it.

 141. After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify me when new
  comments are added- checkbox and now every time a comment is added I
  recieve four emails with the same comment. There has to be an easy method you can remove me from that service?

  Many thanks!

 142. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was once a amusement account
  it. Glance advanced to more delivered agreeable
  from you! However, how could we keep in touch?

 143. You are so cool! I don’t think I have read through something
  like that before. So great to discover someone with some unique thoughts on this subject matter.

  Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that’s needed on the web, someone with a bit of originality!

 144. Oh my goodness! Impressive article dude! Many thanks, However I am having problems
  with your RSS. I don’t understand the reason why I cannot join it.
  Is there anybody having the same RSS problems?
  Anyone who knows the answer can you kindly respond?
  Thanks!!

 145. I like the valuable info you provide in your articles.
  I’ll bookmark your blog and check again here regularly.
  I’m quite certain I will learn many new stuff right here!
  Good luck for the next!

 146. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I
  guess I’ll just sum it up what I had written and say, I’m thoroughly
  enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still
  new to the whole thing. Do you have any points for first-time blog writers?
  I’d definitely appreciate it.

 147. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts.
  Anyway I will be subscribing to your augment and even I
  achievement you access consistently fast.

 148. I believe that is one of the most vital info for me. And i am satisfied studying your article.
  But wanna observation on few normal things, The website taste is great, the articles is in reality
  excellent : D. Just right job, cheers

 149. Nice post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon everyday.
  It will always be useful to read content from other authors and
  practice a little something from their web sites.

 150. Hey fantastic website! Does running a blog similar to this require a large amount of work?
  I have very little understanding of coding however I had been hoping to start my own blog
  in the near future. Anyway, should you have any recommendations or techniques for new blog owners
  please share. I understand this is off topic however I simply needed to ask.
  Thanks a lot!

 151. Great post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Very useful info specifically the last part 🙂 I
  care for such info much. I was looking for this certain info for a very long
  time. Thank you and good luck.

 152. Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?

  I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and
  I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good hosting provider at a honest price?
  Many thanks, I appreciate it!

 153. Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone
  3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to
  all your posts! Keep up the superb work!

 154. It’s awesome to pay a visit this web site and reading the views of
  all friends concerning this article, while I am also keen of
  getting familiarity.

 155. Your style is very unique in comparison to other people I’ve read stuff from.
  Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this page.

 156. magnificent points altogether, you simply won a logo new reader.
  What would you recommend in regards to your post that you made some days in the
  past? Any positive?

 157. With havin so much content do you ever run into any problems of
  plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content
  I’ve either created myself or outsourced but it appears a lot of it is
  popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any solutions to help prevent content from being ripped off?
  I’d certainly appreciate it.

 158. Hello are using WordPress for your blog platform?

  I’m new to the blog world but I’m trying to get
  started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be really appreciated!

 159. Hi! This post couldn’t be written any better!
  Reading through this post reminds me of my good old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this write-up to him.
  Fairly certain he will have a good read. Thank you
  for sharing!

 160. I’ll right away grab your rss as I can not to find your email subscription link or newsletter service.
  Do you have any? Kindly let me recognize in order
  that I could subscribe. Thanks.

 161. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I may return once again since i have
  book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and
  continue to guide other people.

 162. I appreciate, cause I found just what I was having a look for.

  You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.
  Bye

 163. It’s remarkable to visit this web page and reading the views of
  all friends about this post, while I am also keen of getting
  familiarity.

 164. Hey very nice website!! Man .. Beautiful .. Superb ..
  I will bookmark your website and take the feeds also?
  I am happy to search out numerous useful information here in the put up, we need work out extra strategies on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 165. Hello there! Would you mind if I share your blog with my zynga
  group? There’s a lot of folks that I think would really appreciate
  your content. Please let me know. Many thanks

 166. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

 167. My brother suggested I might like this blog. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine just how much time
  I had spent for this information! Thanks!

 168. I know this if off topic but I’m looking into starting
  my own blog and was wondering what all is needed to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

Leave a Reply

Your email address will not be published.