Home Greek News Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;

Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;

by John Kountouris
0 comment 283 views

Η Παγκόσμια Τάξις α λα…ΠΟΎΤΙΝ;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη  •  Λος Άντζελες  •  JohnKountouris.com

Θα μπορούσε κάποιος απο εσάς που υποστηρίζει τον…«Πούτιν» (πατήστε εδώ) —ως μεγάλο «Ορθόδοξο» ηγέτη, που «πρόκειται να σώσει την Ελλάδα», κ.τλ.— να μου πει σας παρακαλώ ΤΙ ΓΎΡΕΥΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΎΝΟΔΟ ΜΕ ΗΓΈΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ ΑΠΟ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΑΝ ΤΊΤΛΟ «Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΞΙΣ: ΜΕ ΝΕΌΥΣ ΚΑΝΌΝΕΣ Ή ΧΩΡΙΣ;»;;;

Αλλά δεν μένουμε εδώ, πείτε μου τώρα σας παρακαλώ ΕΆΝ ο Πούτιν ήταν εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ΓΙΑΤΙ πέρασε πέρσι ΝΟΜΟΣ απο τη ρωσική κυβέρνηση που ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΡΗΤΩΣ ΤΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΆΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΉΘΕΝ «ΕΒΡΆΙΚΟΎ [Κ]ΩΛΟΚΑΥΤΌΜΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΊΚΗΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΆΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΊ ΔΗΜΟΣΊΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΈΩΣ 5 ΈΤΗ ΠΟΙΝΉ ΚΑΘΕΊΡΞΕΩΣ;;; Έεε;;; (Για περισσότερα πάνω σε αυτό, πατήστε εδώ).

Δεν μας είπε τίποτα εκείνη η παρέλαση που έγινε στη Ρωσσία κατόπιν εντολής της ρωσικής κυβέρνησης στις 9 Μάιου φέτος, όπου είδαμε να ΤΙΜΟΎΝΤΑΙ —ΠΑΡΑΚΑΛΏ!— όλοι οι πεσόντες ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ που έπεσαν κατα τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου;;;!!! Και…ΠΟΙΟΙ ήταν/είναι πισω απο τον Κομμουνισμό;;; ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ!!! Γι᾽αυτό, κατα την γνώμη μου, πιστεύω πως ο αληθινός Πούτιν πέθανε προ πολλού —όπως αναφέρει η πρώην σύζηγός του!— και τον αντικατέστησαν με τον σωσία του, ο οποίος εκτελεί πλέον όλα τα σχέδια των ΕΝ ΡΩΣΣΊΑ Εβραίων…!!!…(πατήστε εδώ)

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ρωσική εφημερίδα, το 2005, ο Ρώσος μεγιστάνας επενδυτής και επιχειρηματίας Roman Αμπράμοβιτς δήλωσε ότι αν ο Πούτιν ήθελε, θα μπορούσε να αποκτήσει ισραηλινή υπηκοότητα, επειδή η μητέρα του είναι Εβραία της οποίας το πατρικό όνομα είναι Shelomova, που μόνο ρωσικό ΔΕΝ είναι––γιατί είναι…ΕΒΡΑΪΚΟ!

Δείτε παρακάτω αυτήν την εικόνα του Πούτιν με τη συγκεκριμένη φράση που βρίσκεται πάνω απο το κεφάλι του…

Screen Shot 2015-09-30 at 4.55.14 PM

 

Screen Shot 2015-09-30 at 8.38.09 PM

 

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο όπου μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα αυτήν την φράση που μιλάει υπερ της Νέας Τάξης.

Putin: Who created ISIS?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VbZDyr2LkdI&w=560&h=315]

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr