ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

-των κ.κ. Ιωάν. Κουντούρη και Ιωάν. Παπαζήση • GreekNewsOnDemand.com

Screen Shot 2015-09-26 at 9.14.30 PM
Στις αρχές του 2015, ο Yousaf al Salafi, ένας άνδρας που πιστεύεται ότι είναι ο πακιστανός διοικητής του Ισλαμικού Κράτους, ομολόγησε κατά τη διάρκεια μερικών ερευνών πως έχει πάρει χρήματα ο ίδιος μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λίγους μήνες αφού αποκάλυψε ο Αl Salafi ότι τα χρηματα που λάμβανε διοχετεύονταν μέσω των Ηνωμένων Πολιτειών, ο πρώην διευθυντής Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών του Ομπάμα, κ. ο Michael Flynn, είπε ότι προειδοποίησε την κυβέρνηση Ομπάμα πριν από τρία χρόνια ότι οι ομάδες στη Συρία που χρηματοδοτούντο απο τις ΗΠΑ  ήταν, στην πραγματικότητα, Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές. Τώρα πια, μια ομάδα απο 50 αναλυτές νοημοσύνης που εργάζονται στην Αμερικανική Στρατιωτική Κεντρική Διοικήσεως (CENTCOM), παραπονιούνται ότι οι εκθέσεις που έβγαζαν σχετικά με το Ισλαμικό Κράτος και το συριακό σκέλος της Αλ Κάιντα, τις άλλαζαν λανθασμένα οι ανώτεροι υπαλλήλοι τους!!! 
 
Στις 22 Ιανουαρίου, οι κατασταλτικές υπηρεσίες στο Πακιστάν ισχυρίστηκαν ότι όχι μόνο συνελήφθη ο Αl Salafi απο αυτές, αλλά και άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στην πόλη της Λαχώρης (Lahore).  Μια πηγή εξοικειωμένη με την έρευνα είπε στη γνωστή Αμερικανική εφημερίδα Daily Express ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Αl Salafi παραδέχτηκε ότι έλαβε χρηματα για να τρέχει την οργάνωση στο Πακιστάν και να «στρατολογεί νέους ανθρώπους για να πολεμήσουν στη Συρία.»  Ο Πακιστανο-Σύριος εισήλθε πέρυσι στο Πακιστάν μέσω της Τουρκίας, αλλά είχε προηγουμένως αναφερθεί ότι πέρασε στην Τουρκία μέσω Συρίας, είχε συνελήφθη εκεί, αλλά κατάφερε να διαφύγει και πήγε στο Πακιστάν για να δημιουργήσει ένα παρακλάδι της ISIS σε εκείνη την περιοχή.
 
Η Daily Express παράθεσε πηγές που έλεγαν ότι ο κ. Τζον Κέρι, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, γνωριζε ότι χρηματοδοτείτο  απο τις Η.Π.Α ο Αl Salafi οπως και ο επικεφαλής της CENTCOM, ο Στρατηγός Λόιντ Όστιν (Lloyd Austin). Ο Αl Salafi ομολόγησε ότι στρατολογούσε άτομα μαζί με έναν Πακιστανό συνεργό για να τους στείλουν στη Συρία και ότι λάμβανε ο ίδιος περίπου $600 ανά άτομο.
 
Ένα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένo απο το 2012 έγγραφο λεει ξεκαθαρα  ότι «οι Σαλαφιστές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα και η AQI [δηλ., Αλ Κάιντα στο Ιράκ]» ειναι  οι μεγάλες δυνάμεις που κινούν την εξέγερση στη Συρία.»  Το έγγραφο αποκάλυψε, επίσης, ότι «η Δύση, οι χώρες του Κόλπου και η Τουρκία υποστηρίζουν την αντιπολίτευση, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και το Ιράν υποστηρίζει το εκεί καθεστώς.» Σύμφωνα με το εν λόγῳ αποχαρακτηρισμένο έγγραφο, είχε προειδοποιηθεί το 2012 η κυβέρνηση Ομπάμα ότι οι ισλαμιστες τζιχαντιστές ήθελαν να δημιουργηθεί ένα «πριγκιπάτο σαλαφιστών στην ανατολική Συρία» και ότι η ISI [δηλ., το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ] θα μπορούσε να κηρύξει ένα ισλαμικό κράτος μέσω της ένωσής του με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν  στο Ιράκ και τη Συρία, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο στην ενοποιηση του Ιράκ και την προστασία του εδάφους του».
 
Τώρα πια, και σύμφωνα με την Daily Beast (που είναι μια άλλη πολύ γνωστή εφημερίδα στην Αμερική), πάνω από 50 αναλυτές νοημοσύνης έχουν υποστηρίξει επισήμως ότι οι εκθέσεις τους σχετικά με Ισλαμικό Κράτος και το παρακλάδι της αλ-Κάιντα στη Συρία είχαν αλλοιωθεί από ανώτερους υπαλλήλους. Υπάρχει πια ανοικτή έρευνα σχετικά με τη φερόμενη χειραγώγηση των πληροφοριών αυτών.
Λίγους μήνες πριν, σύμφωνα με γραπτή καταγγελία δύο ανώτερων αναλυτών της CENTCOM, που κατέθεσαν οι ίδιοι στον Γενικό Επιθεωρητή του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκαν ότι οι εν λόγῳ εκθέσεις περιέγραψαν τις τρομοκρατικές ομάδες ως ασθενέστερες από ό, τι πιστεύεται ότι είναι. Οι αναλυτές αυτοί είπαν πως οι εκθέσεις, μερικές για τις οποίες ενημερώθηκε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κ. Ομπάμα, είχαν αλλοιωθεί από ανώτερους υπαλλήλους της CENTCOM για να βεβαιωθούν αυτοί ότι είναι σύμφωνες με την πολιτική γραμμή της Προεδρικής Διοίκησης ότι κερδίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τον αγώνα κατά του ισλαμικού κράτους καθώς και ενος παρακλαδιού της Αλ Κάιντα στη Συρία, που ονομάζεται al-Nusra. Στηρίχθηκε μαλιστα η γραπτή καταγγελία αυτή από 50 άλλους αναλυτές νοημοσύνης.
 
Τους τελευταίους μήνες, προσπάθησαν μέλη της κυβέρνησης Ομπάμα να πείσουν το κοινό ότι η καταπολέμηση  της ISIS μπορεί σύντομα να τελειώσει. Σύμφωνά με τον John Allen (Τζών Άλεν), τον συνταξιούχο Στρατηγό Πεζοναυτών επιφορτισμένο με το συντονισμό της εκστρατείας κατα του Ισλαμικού Κράτους δήλωσε τον περασμένο Ιούλιο ότι «χάνει τον πόλεμο αυτό η ISIS». Το ακόλουθο άρθρο το έγραψε η κα. Gabriela Motroc στις 16 Σεπτ. 2015 στην εφημερίδα Australian National Review. 
 
Πηγή: http://www.australiannationalreview.com/isis-leader-admits-funded#sthash2hGhcW6F.dpuf

Περαν των ηδη καταγεγραμμενων στοιχειων «Ο Πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ, λέει οτι ο ηγέτης της τρομοκρατικής ομάδας ISIL, Ibrahim Samarrai ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, εργάζεται για την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) και υποστηρίζεται οικονομικά από δυτικές μυστικές υπηρεσίες.

Screen Shot 2015-09-26 at 9.15.33 PM


Ο ηγέτης της Τσετσενίας κάλεσε τον Samarrai να ομολογήσει τη διάπραξη φρικαλεοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της σφαγής των Μουσουλμάνων. «Πρέπει να ομολογήσω ανοιχτά ότι σκοτώνει τους αδελφούς του στην πίστη, να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοθρήσκους του και να διαλύσει τη συμμορία του» είπε ο ίδιος.

Σημειώνεται περαιτέρω ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες έχουν υποστηρίξει τους τρομοκράτες με κάθε δυνατό μέσο. Προειδοποίησε επίσης τους Τσετσένους, οι οποίοι εχουν ενταχθεί στην ISIL ότι δεν θα επιτραπεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Οι τρομοκράτες του ISIL ελέγχουν σήμερα εκτάσεις γης σε ολόκληρη τη Συρία και το Ιράκ. Έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλημάτα στις περιοχές που έχουν καταλάβει, συμπεριλαμβανομένων των μαζικών εκτελέσεων και του αποκεφαλισμού των ανθρώπων. 

Μια έκθεση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο, λέει πως 12.000 μαχητές από 81 εθνικότητες έχουν ενωθεί με τους τρομοκράτες ISIL στο Ιράκ και τη Συρία.
      
Συμφωνα με τον γνωστο πρωην εργαζομενο στην CIA  Εντουαρντ Σνοουντεν που αποκαλυψε στον τυπο πολλα απορρητα εγγραφα, ο ηγέτης του ISIS Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι δεν είναι καν μουσουλμάνος, αλλά ένας εβραίος ηθοποιός που ονομάζεται Έλιοτ Σάιμον και έχει εκπαιδευτεί από τη Μοσάντ και τη CIA για να κατασκευάσει έναν βολικό εχθρό. Αλλωστε ειναι γνωστη η δηλωση αυτου του τερατος οτι ο θεος δεν του εδωσε εντολη να επιτεθει εναντιον του Ισραηλ και αυτη του η δηλωση τα λεει ολα.

Αποκαλεσαμε τερας τον Αμπου Μπακρ διοτι αυτα που συμβαινουν σημερα στις περιοχες που καταλαμβανουν δεν εχουν προηγουμενο σε φρικαλεοτητα στην παγκοσμια ιστορια. Μολις λοιπον καταλαβουν μια πολη η ενα χωριο αμεσως συγκεντρωνουν τις γυναικες και τα μικρα κοριτσια και τα χρησιμοποιουν για να προσελκυσουν νεους μαχητες και αφου ικανοποιησουν τις σεξουαλικες τους ορεξεις τις πουλανε ως ερωτικες σκλαβες ειτε ειναι γυναικες ειτε ειναι μικρα κοριτσια και εαν θελει ο αγοραστης τις χρησιμοποιει για εμποριο οργανων.Δεν τα χωραει ο ανθρωπινος νους αυτα που συμμβαινουν στα μερη που καταλαμβανουν αυτα τα τερατα και ευτυχως υπαρχει φωτογραφικο υλικο και μαρτυριες ξενων μεσων ενημερωσεως διοτι τα ελληνικα σιγουν επι του θεματος αυτου. 

Screen Shot 2015-09-26 at 9.16.34 PM

Ενα εκ των δημοσιευματων που μας δικαιωνουν ειναι το ακολουθο «Πριν να βιάσει ένα κορίτσι 12 ετών, ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους παίρνει το χρόνο του για να της εξηγήσει ότι θα έκανε κάτι, το οποίο δεν αποτελεί αμαρτία. Αφού το κορίτσι ασπάζεται διαφορετική θρησκεία από τον ισλαμισμό, το Κοράνι όχι μόνο του επιτρέπει για να την κακοποιήσει, αλλά το εγκρίνει και το ενθαρρύνει», κάπως έτσι ξεκινάει το συγκλονιστικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου των New York Times, Ρουκμίνι Καλιμάκι, η οποία περιγράφει τις μαρτυρικές στιγμές που βιώνουν γυναίκες και παιδιά στα χέρια των αιμοδιψών τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους.
       
Όπως εξηγεί η εν λογω αμερικανική εφημερίδα, ο συστηματικός βιασμός των γυναικών και των κοριτσιών της κοινότητας των Γεζίντι έχει μετατραπεί σε βασικό στοιχείο της οργάνωσης και της «εξτρεμιστικής θεολογίας του Ισλαμικού Κράτους».

Την ίδια ώρα, το εμπόριο γυναικών αποτελεί μόνιμη δραστηριότητα της οργάνωσης, με τα θύματα να πωλούνται, να βιάζονται, να κακοποιούνται και να πωλούνται εκ νέου σε άλλους μαχητές του ΙΚ.

Screen Shot 2015-09-26 at 9.17.50 PM

Ο Οσμάν Χασάν Αλί, επιχειρηματίας από την κοινότητα Γεζίντι που παρίστανε τον επίδοξο αγοραστή κατάφερε να απελευθερώσει πολλές γυναίκες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Τη λίστα με τις τιμές στα σκλαβοπάζαρα των τζιχαντιστών επιβεβαίωσε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έπειτα από περίπου έναν χρόνο που έχει κυκλοφορήσει. 

Ο συγκεκριμένος κατάλογος, ο οποίος κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το…

2014, προσφέρεται στους μαχητές, αλλά και σε άνδρες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κυρίως σκλάβες του σεξ αλλά και παιδιά.

Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο, η εντεταλμένη του ΟΗΕ για ζητήματα σεξουαλικής βίας Ζαϊνάμπ Μπανγκούρα, αφού επισκέφθηκε το Ιράκ αλλά και τη Συρία, κατήγγειλε πως πολλά έφηβα κορίτσια που απάγονται από μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα «όσο ένα πακέτο τσιγάρα». Η λίστα δείχνει ότι τα παιδιά ηλικίας από 1 έως 9 ετών πωλούνται στην τιμή των 165 δολαρίων, τα έφηβα κορίτσια στα 124 δολάρια και οι γυναίκες άνω των 20 σε χαμηλότερη τιμή. Μια γυναίκα 40 ετών πωλείται στα 41 δολάρια.

Screen Shot 2015-09-26 at 9.18.45 PM

Ειναι ανατριχιαστικα οσα συμβαινουν σε καθε περιοχη που καταλαμβανουν αυτα τα τερατα και κανεις εκ των μεγαλων δυναμεων δεν κανει τιποτα για να τα σταματησει και τα λεμε αυτα διοτι εκ της αδρανείας του Ο.Η.Ε και ολων των κρατων αυτο το χαλιφατο του εγκληματος καθημερινα μεγαλωνει απο τα εσοδα του πετρελαιου εκ των πηγων που κατεχει αλλα και εκ των πωλησεων ανθρωπων. Το δε χειροτερο ολων ειναι οτι καποιες χιλιαδες  τετοια τερατα βρισκονται ηδη στην χωρα μας ετοιμα να αναλαβουν δραση με το συνθημα ή θα προσκυνατε τον αλλαχ ή θα πεθανετε…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

122 thoughts on “ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!

 1. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the simplest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries
  that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a
  signal. Will likely be back to get more. Thanks

 2. I think this is one of the most important information for me.
  And i am glad reading your article. But wanna remark on few general things, The
  site style is great, the articles is really nice :
  D. Good job, cheers

 3. Hiya! Quick question that’s completely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My web site looks weird
  when browsing from my apple iphone. I’m trying to find
  a theme or plugin that might be able to fix this problem. If you have any recommendations, please share.

  Many thanks!

 4. Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m
  having trouble finding one? Thanks a lot!

 5. Thank you, I’ve just been looking for info approximately
  this topic for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now.
  But, what concerning the bottom line? Are you certain about the
  source?

 6. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to
  be on the web the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about.

  You managed to hit the nail upon the top and defined out
  the whole thing without having side effect , people
  could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 7. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this
  excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.

  I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group.
  Talk soon!

 8. Appreciating the hard work you put into your website and
  in depth information you provide. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of
  date rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 9. Pretty component to content. I just stumbled upon your blog and
  in accession capital to claim that I acquire in fact
  loved account your weblog posts. Anyway I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you get entry to constantly fast.

 10. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up?

  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 11. My spouse and I stumbled over here coming from a different page and thought I
  might as well check things out. I like what I
  see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page again.

 12. Awesome site you have here but I was curious
  about if you knew of any user discussion forums that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of online community where I can get opinions from other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

 13. You actually make it seem so easy with your presentation but I find
  this topic to be really something that I think I would never understand.

  It seems too complicated and extremely broad for me.
  I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang
  of it!

 14. Right here is the perfect site for anybody who would like to understand
  this topic. You understand so much its almost tough to argue with you (not that
  I personally would want to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a subject that has been written about for decades.

  Excellent stuff, just excellent!

 15. Right here is the right website for everyone who
  wishes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally would
  want to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject that’s
  been written about for a long time. Wonderful stuff, just excellent!

 16. Hello There. I discovered your weblog the usage
  of msn. This is a very smartly written article.

  I will be sure to bookmark it and return to learn more of
  your useful info. Thank you for the post. I’ll definitely
  return.

 17. Thanks a lot for sharing this with all of us you actually understand what
  you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my site =).
  We could have a link trade contract among us

 18. I have been browsing on-line greater than 3 hours today, yet I never found any attention-grabbing article like
  yours. It is beautiful value enough for me. In my view, if
  all web owners and bloggers made good content material as you did,
  the net might be much more useful than ever before.

 19. Hey I know this is off topic but I was wondering if you
  knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my
  newest twitter updates. I’ve been looking for a
  plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some
  experience with something like this. Please let me know
  if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward
  to your new updates.

 20. whoah this blog is wonderful i really like studying your articles.

  Stay up the good work! You recognize, lots of individuals are searching around for this information, you
  could aid them greatly.

 21. My brother recommended I might like this web site.
  He was totally right. This post actually made my day.
  You cann’t imagine just how much time I had spent for
  this info! Thanks!

 22. Hi there very nice website!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
  I’ll bookmark your site and take the feeds additionally?
  I am satisfied to find a lot of helpful info right here within the submit, we’d like work out more strategies on this regard, thank
  you for sharing. . . . . .

 23. What you published made a great deal of sense. However, think about this,
  suppose you wrote a catchier title? I mean, I don’t wish to tell you how to run your website,
  but what if you added something that makes people desire more?
  I mean ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ της
  ISIS ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α.!
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda vanilla.
  You ought to peek at Yahoo’s front page and
  watch how they create post titles to get viewers to click.

  You might add a video or a related pic or two to grab
  people interested about what you’ve written. Just my opinion, it might make your posts a little livelier.

 24. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or
  tips. Maybe you could write next articles referring to this article.
  I desire to read more things about it!

 25. Can I just say what a relief to uncover a person that genuinely understands what they’re talking about on the internet.
  You definitely understand how to bring a problem to light and make it important.
  A lot more people must read this and understand this side of the story.
  I can’t believe you are not more popular because you
  surely possess the gift.

 26. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is fundamental and all. But just imagine if
  you added some great graphics or video clips to
  give your posts more, “pop”! Your content is excellent
  but with pics and clips, this blog could definitely be one of the most beneficial in its niche.
  Excellent blog!

 27. Its like you read my mind! You seem to grasp a lot approximately
  this, like you wrote the e-book in it or something.
  I believe that you simply can do with a few p.c. to
  pressure the message home a bit, however other
  than that, this is great blog. An excellent read. I will definitely be back.

 28. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do
  it for you? Plz reply as I’m looking to create my
  own blog and would like to find out where u got this from.
  thank you

 29. You are so awesome! I don’t suppose I’ve truly read through anything like this before.
  So nice to discover someone with unique thoughts on this
  subject matter. Seriously.. thanks for starting this up.

  This site is one thing that is required on the internet, someone with some originality!

 30. Hello, i feel that i saw you visited my website thus i came to go back the prefer?.I’m attempting to find things to improve my site!I
  assume its good enough to make use of a few of your ideas!!

 31. Hello there, I discovered your site by means of
  Google whilst looking for a similar subject, your
  website got here up, it seems to be good. I have bookmarked it in my
  google bookmarks.
  Hi there, just become alert to your blog via Google, and found that it is truly informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will appreciate if you happen to proceed this in future.

  Numerous people can be benefited out of your writing.
  Cheers!

 32. I just couldn’t go away your website before suggesting
  that I really enjoyed the standard information an individual supply in your visitors?
  Is gonna be again ceaselessly to inspect new posts

 33. Greetings I am so thrilled I found your website, I really found you
  by accident, while I was researching on Aol for something else, Regardless I am here
  now and would just like to say cheers for a fantastic post and a
  all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through
  it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read much more, Please
  do keep up the fantastic work.

 34. Useful info. Lucky me I found your website by accident, and I’m shocked why this twist of fate didn’t came about in advance!
  I bookmarked it.

 35. Definitely consider that which you said. Your favourite reason seemed to be on the net the easiest thing to keep in mind of.
  I say to you, I certainly get annoyed while other folks consider concerns that they plainly
  do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing with no need side-effects , folks could take a signal.
  Will likely be again to get more. Thanks

 36. Hi there, There’s no doubt that your website could be having browser compatibility issues.
  Whenever I look at your site in Safari, it looks fine however, when opening
  in Internet Explorer, it’s got some overlapping issues.

  I simply wanted to give you a quick heads up! Other than that,
  great website!

 37. Hi, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m attempting to
  find things to improve my website!I suppose its ok to use some of your ideas!!

 38. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself
  or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my
  own blog and would like to know where u got this from.
  cheers

 39. I think this is among the most important information for me.

  And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The website style is perfect, the articles is really great :
  D. Good job, cheers

 40. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless just imagine if you added some great visuals
  or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and
  video clips, this website could undeniably be one of the greatest
  in its niche. Fantastic blog!

 41. Heya! I just wanted to ask if you ever have any problems
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup.
  Do you have any methods to prevent hackers?

 42. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield
  this increase.

 43. Heya this is kind of of off topic but I was wondering if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 44. Awesome website you have here but I was curious about
  if you knew of any community forums that cover the same topics talked about here?

  I’d really like to be a part of community where I can get comments
  from other experienced people that share the
  same interest. If you have any suggestions, please let
  me know. Many thanks!

 45. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo
  News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
  I’ve been trying for a while but I never seem to get there!
  Appreciate it

 46. Great blog here! Also your website so much up very
  fast! What web host are you the use of? Can I am getting
  your affiliate hyperlink for your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol

 47. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or
  something. I think that you could do with a few pics to drive the
  message home a little bit, but other than that, this is
  magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

 48. Hi! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a
  new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have
  done a wonderful job!

 49. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get
  a lot of spam remarks? If so how do you prevent
  it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me crazy so
  any assistance is very much appreciated.

 50. Hello, Neat post. There is a problem together with your website in internet explorer, may test this?
  IE still is the marketplace chief and a large component of other folks will
  miss your excellent writing due to this problem.

 51. This is very fascinating, You are an overly professional blogger.
  I have joined your feed and look forward to in search of extra of your great post.
  Additionally, I’ve shared your site in my
  social networks

 52. Nice post. I learn something new and challenging on blogs
  I stumbleupon everyday. It’s always useful to read content from
  other writers and practice a little something from other websites.

 53. Simply want to say your article is as astounding.
  The clearness in your put up is simply great and i could think you’re a professional on this subject.
  Well together with your permission allow me to
  grab your RSS feed to keep updated with imminent post.

  Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 54. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday.

  It will always be useful to read through articles from other authors and practice
  something from other sites.

 55. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less.

  I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am nervous about switching
  to another platform. I have heard great things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress content into it?
  Any help would be really appreciated!

 56. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I had written and say,
  I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to
  everything. Do you have any tips for inexperienced blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 57. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some
  time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.

  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your
  blog and I look forward to your new updates.

 58. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the
  costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a
  year and am nervous about switching to another platform. I
  have heard very good things about blogengine.net. Is there a
  way I can transfer all my wordpress posts into it?

  Any kind of help would be greatly appreciated!

 59. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account
  your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 60. Every weekend i used to pay a visit this site, because i want enjoyment,
  for the reason that this this site conations in fact pleasant funny information too.

Leave a Reply

Your email address will not be published.