Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς • του Ιωάν. Κουντούρη

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς

–του Ιωάν. Κουντούρη • JohnKountouris.com • 19 Σεπτ. 2015 

 ***Δημοσιεύθηκε σήμερα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ***

Screen Shot 2015-09-19 at 10.01.27 AM

«Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία…κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε…των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»

«Η ευθύνη συνοδεύει την γνώσιν»

«Το να μη καταγγείλει κανείς σημαντικά μη αποκαληφθέντα γεγονότα στο κοινό, που άπτονται του εθνικού συμφέροντος, αποτελεί έγκλημα!»

– Υποστράτηγος Κὀμης, Τσερέπ Σπιριντόβιτς

Στο βιβλίο* του Υποστράτηγου Κὀμητα, Τσερέπ Σπιριντόβιτς (Maj.-Gen., Count Cherep-Spiridovich), απο τη Ρωσσία με τίτλο, «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ή “Η ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ”», εκδοθέν το 1926, μας παρέχει ο ίδιος τις πιο απίστευτες —και ΑΚΡΙΒΕΙΣ!— προφητίες για τις έσχατες ημέρες οι οποίες μπορούν να ρίξουν άπλετο φώς τόσο στην κατάσταση στην Αμερική όσο και…ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ και θα δούμε αργότερα τι εννοώ!

Στο πρόλογο του βιβλίου του λέει τα εξής για τον σκοπό του ίδιου:

«Αυτό το βιβλίο είναι ως επί το πλείστον για τους Εβραίους· δεν είναι εναντίον των Εβραίων. Αυτές οι επίπονες έρευνες έχουν γίνει για να ξαναγραφτεί ευσυνειδήτως η ιστορία. Όπως ο Lamartine προέτρεψε, και προειδοποίησε ο Ουάσιγκτον Irving (Ήρβινγκ). Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο σκεπτόμενο κοινό για τη μεγέθυνση της ευφυΐας του, ουχί των προκαταλήψεών του. Το βιβλίο θα πρέπει να αρέσει σε Εβραίους και μη, ώστε να μπορούν να ενώσουν τα χέρια στον καθαρισμό της κοινωνίας τους απο τους εχθρούς της, είτε είναι εβραίοι συνομώτες ή μη εβραίοι συμμετέχοντες κάθε ομάδα πιο περιφρονητική από την άλλη, σύμφωνα με το σημείο τριβής.

«Οι Εβραίοι πρέπει να εκθέσουν δημοσίως τους “σατανιστές” τους, που διεφθείρουν τις χώρες στις οποίες έχουν βρει άσυλο• θα πρέπει τα έθνη να χαρακτηρίσουν ως βλαβερό κάθε Ιούδα, ο οποίος δέχεται τις δωροδοκίες των Εβραίων.»

Μέσα στο εξώφυλλο του βιβλίου του αυτού, υπάρχει μια φωτογραφία του ίδιου που τραβήχτηκε στη Ουάσιγκτον, κατόπιν προσωπικής αιτήσεως του μακαρίτη προέδρου των ΗΠΑ, Theodore Roosevelt (Θεοδώρου Ρούσβελτ), από τον φωτογράφο του. Προφανώς, ο κόμητας Σπιριντόβιτς ήταν ακόμη αναγνωρισμένος απο Αμερικανούς προέδρους για την διορατικότητά του σχετικά με τις προφητίες του. Δείτε μια εικόνα στα αριστερά της συγκεκριμένης φωτογραφίας του.

Συνεχίζουμε με την εισαγωγή του βιβλίου του για να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπον αυτόν. Εδώ θα δούμε τι οξύεια διορατηκότητα είχε για τον κομμουνισμό και πώς χρησιμοποιεί τη σοφία του για να αποδομήσει και να εκθέσει αυτόν για αυτό που είναι:

«Ο Κόμητας Σπίρ. προέρχεται από μια ευγένεια Νορβηγών. Ο πιο μακρινός πρόγονος του, που έχει καταγραφεί στα χρονικά της ιστορίας της Ρωσίας, ήταν ο πρίγκιπας Rurik (Ρούρικ), ο οποίος, όντας ένας από τους πιο “Αντάξιους” της εποχής του, το 862 εκλήθη από τους Σλάβους εις την Νόβγκοροντ, όπου ίδρυσε μια δυναστεία, και της έδωσε την ονωμασία…”Ρωσία.”

[Δηλαδή, οι θεμελιωτές της Ρωσίας ήσαν όντως οι απόγονοι του κόμητα Σπιριντόβιτς.]

»Η Σκανδιναβική παράδοση, σε συνδυασμό με την εξαιρετική μόρφωση και εκπαίδευσή του, έχουν δοθεί στον στρατηγό Σπιρ. το πνευματικό πάθος, την εποικοδομητική ώθηση, και την εξαιρετική επιμονή απαιτείται να κάνει τις τεράστιες γνώσεις του να εξυπηρετούν τις ανάγκες του σήμερα, από παράξενη δύναμη του να προβλέψει το μέλλον, αλλά τούτο περιέρχεται στον κάθε αναγνώστη να κάνει μια πρακτική εφαρμογή αυτών, αρνούμενος να συμμετέχει στις πρακτικές, οι οποίες απασχολούν “τους εχθρούς του ανθρώποτητας”.

»Μας έχουν πει, αρκετό καιρό: “Δεν μπορείτε να αλλάξετε την ανθρώπινη φύση”· Όμως, σας λέω: η ανθρώπινη φύση μπορεί να αλλάξει· και επιπλέον: η ανθρώπινη φύση πρέπει να αλλάξει.

»Και, πώς μπορεί αυτό να αλλάξει; Ένας Δανός φιλόσοφος έδωσε τον τύπο. Μιλάει για τις παραδόσεις του συστήματος των καστών ως αναμφισβήτητα εμπόδια στην υλοποίηση της ελευθερίας και της ισότητας· αλλά προτείνει πώς τα εμπόδια αυτά μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες λέγοντας:

”Εις την φύσιν της ανισότητος, έγκειται ένα μυστικόν. Η ισότης γίνεται απάνθρωπη, υπό την αναγκαστικήν κατάργησιν της ανισότητας· η ανισότης γίνεται απάνθρωπη, όταν αμελούμε να προωθήσωμεν την ισότητα, και επι της ανισότητος ως βάσις, η ισότης πρέπει να εκτρέφεται. Η αγωνία μιας κοινωνίας προκύπτει εξ ταυτής της απλής θέσεως παρεξηγούμενη ούσα υπό των αντίθετων πλευρών.”

»Αυτά είναι τα κοσμήματα της σκέψης του αιώνα, που τυφλώνουν το κακό μάτι του μπολσεβικισμού· είθε ο κάθε αναγνώστης να τα θέσει σταθερά στο διάδημα των πράξεών του. Ο Τολστόι προφήτευσε:

»“Ένας άνθρωπος πρέπει να προέρχεται από τον Βορρά για να σώσει τον ανθρώπινο πολιτισμό.”

«Μήπως είναι ο άνθρωπος Τσερέπ Σπιριντόβιτς;;; Ποιος ξέρει;;; Διαβάστε αυτό το βιβλίο του, και ο κόσμος δεν θα φανεί ποτέ ξανά ο ίδιος σε εσάς.»

 

Αν θέλετε να το καταβιβάσετε απο το διαδίκτυο, εδώ ειναι!

Screen Shot 2016-07-10 at 4.30.05 PM

 

Πάμε τώρα στο πρόλογο του εν λογῳ βιβλίου του Κόμητά μας. Εδώ λέει τα εξής και το παραθέτω στο σύνολό του:

~

“Θα επιβιώσει ο πολιτισμός μας;;;”

Ο κ. JD Rockefeller (Ροκφέλερ) και άλλοι διερωτώνται.

Θα επιβιώσει αν αυτό το βιβλίο διαβάζηται και και το μύνυμα αυτού διαδοθῆ.

Αλλά αν αυτό το βιβλίο καταπατῆται, σίγουρα δεν θα επιβιώσει!

Ο Κόμης Okuma (Οκούμα), ο διορατικός και έξυπνος πολιτικός άνδρας της
Ιαπωνίας, επιβεβαίωσε ότι αυτός ο πόλεμος θα οδηγήσει στο θάνατο του πολιτισμού των αριανών. Αν και ο ίδιος ξέρῃ πώς θα καταστραφεί, ο ίδιος ο πολιτισμός αυτός, ως μογγόλος, δεν το αποκάλυψε. Ως εκ τούτου, θα το κάνω εγώ.

Γιατί ένας σωρός απο τους καλύτερους βρετανούς (μεταξύ των οποίων και ο περίφημος Πρόεδρος του Τύπου της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, ο Robert Donald) γάλλους, σλάβους και άλλους συντάκτες εμένα με αποκάλεσαν «προφητική ιδιοφυια» ή “προφήτη” με “εκπληκτική”, “θαυμάσια”, “υπερφυσική”, και “θαυματουγική” διορατικότητα και διαίσθηση;;; Επειδή βρήκαν στα εφτά μου προπολεμικά βιβλία 80 περίεργες πολιτικές προβλέψεις οι οποίες επαλήθευσαν αργότερα, σαν προφητείες.

Γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλη επιτυχία σε όλες τις προβλέψεις μου; Μόνο γιατί έχω ταπεινά συμφωνήσει με τις προειδοποιήσεις του ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ (Κάτα Ιωάν. 8:44, Κάτα Ματθαίον 23:15, κλπ).

Ποτέ δεν νόμισα ότι «ξέρω καλύτερα», ή ότι θα έπρεπε να είμαι
«λιγότερο προκατειλημμένος» ή όχι και τόσο “γεμάτος φυλετικού μίσους», όπως Εκείνος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα πάντα σχετικά με το παγκόσμιο γίγνεσθαι και το μέλλον της Αμερικής και της αριανής Φυλή είναι σαφές για μένα, ενώ όλοι οι πολιτικοί άνδρες, αρθογράφοι, ιεροκήρυκες και οι πολιτικοί είναι προβληματισμένοι.

Εδώ είναι μερικά δείγματα από αυτό. Ο Μουσολίνι σε αμηχανία, δήλωσε:

“Ωστόσο, ο λόγος του πολέμου, ο οποίος ακολούθησε την ανθρώπινη κοινωνία από την προέλευσή της ποτέ δεν έχει εξηγηθεί, και προφανώς θα πρέπει να μπει στο τομέα των ανεξήγητων θεμάτων.” (Η New York American, 3 Απρίλη 1925).

Αν ο Μουσολίνι ήταν ένας Χριστιανός, δεν θα έκαμνε τοιουτοτροπώς ένα τέτοιο χοντρό λάθος. . .

Επειδή ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχει μια «σφοδρή επιθυμία δολοφονίας του Σατανά και ότι οι Εβραίοι —που είναι οι γιοι του— θα την εκτελέσουν εκ μέρους του.» Και η ιστορία, όπως θα δούμε, καθημερινά επιβεβαιώνει την προειδοποίηση αυτή του ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ που φωνάζει: “Εθνικοί (μη Εβραίοι δηλ.), μακριά από τους Εβραίους!”

Το Ταλμούδ διδάσκεται σε κάθε συναγωγή στην Αμερική, και λέει τα εξής…

«Συ Εβραίε θα πατάξεις τα άλλα έθνη, τα οποία παραδίδει εις τα χείρας σου ο Κύριος». . .«ακέκτεινον τους επίλεκτους εθνικούς» (Gentiles, τους μη Εβραίους)

* Στην εφημερίδα New York Times την 17 Απριλίου 1907, εξεδόδη η πρόληψίς μου περι των δύο βαλκανικών πολέμων.

~

Μιλάμε εδώ για έναν άνθρωπο, που ήταν προ παντών απο όλα αφωσιομένος ορθόδοξος πιστός, που είχε αποκληθεί απο πολιτικούς ηγέτες ανα τον κόσμο ως ένας σύγχρονος Χριστιανός προφήτης με απίστευτη ακρίβεια και που είχε προβλέψει τον πρώτο Παγκόσνιο Πόλεμο ακριβώς με τον τρόπο που έγινε. Και σε αυτό το βιβλίο του, ήδη έλεγε —απο τότε (δηλ. το 1926)!— ότι οι προετοίμαζαν άλλο παγκόσμιο πόλεμο.

Αλλά για να καταλάβουμε εδώ εμείς οι Έλληνες με ποιόν έχουμε να κάνουμε, στη σελίδα 2, ο Υποστράτηγος γράφει τα εξής για τον νέο πόλεμο που ήταν προφανώς ήδη εν εξελίξει απο τότε:

«Αν η Γαλλία ακολουθή τις συμβουλές και τα έργα του Caillaux και εξοικονομή χωρίς να ακούη και των υποδείξεων ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε σε πέντε ή δέκα χρόνια, όντως, θα γίνει και πάλι πλούσια χώρα. Ωστόσο στη συνέχεια, ο Rothschild (Ρότσιλντ), ο 5ος, ή ο 6ος, θα διατάξει εις όλους τους Lloyd Georges (Λόιντ Τζορτζ), Clemenceaus (Κλεμανσώ), Woodrow Wilsons (Γούντροου Γουίλσον), Beth-mann-Hollweg-Rothschilds (Ρότσιλντ), Aerenthals, Sazonovs, Sonninos, Κεμάλ-πασάδες, Βενιζέληδες, Masaryks, κτλ. αυτοῦ για να ξεκινήσουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο εκ μέρους του…

»Ο Εντουάρ Ρότσιλντ, ο 5ος, εκ Παρισιοῦ, εν συνεργασία με τους 300 εβραιο-Μογγόλους του, που συνθέτουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση (το Hidden Hand, δηλ. την Κεκρυμμένην Χείρ), έβγαλε από αυτό το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο 100 δισεκατομμύρια δολλάρια. Φυσικά, μη λογαριάζοντας βεβαίως την αυτών «σφοδρή επιθυμία για φόνο» είναι όλο-πρόθυμοι να οργανώσουν ξανά έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τέτοιον πόλεμο ήδη τον προετοιμάζουν κατά της ευήμερης Αμερικής.

»Μπορούν εύκολα να οργανώσει οποιοδήποτε πόλεμο επιθυμούμν δια του ελέγχου της διεθνούς τύπου.

«Αν τους δόσει το πρόσταγμα το Χρηματηστήριον απο την Γουώλ Στρητ, τότε όλοι οι Προτεστάντες κήρυκες και οι εκδότες των μεγαλύτερων εφημεριδών θα ταχθούν υπέρ ενός νέου πολέμου. – Εugene V. Debs στην γνωστή εφημερίδα “The Sun”, 4 Μάιου 1925»
Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο απο απίστευτες προειδοποιητικές προφητίες του Σπιριντόβιτς για την επέλαση της Νέας [Εβραϊκης] Τάξιν Πραγμάτων στον κόσμο στις οποίες θα αναφέρομαι σε επόμενα άρθρα.

Συνεχίζεται…

––––––––––––––––

* Υποστράτηγος Κὀμης, Τσερέπ Σπιριντόβιτς (Maj.-Gen., Count Cherep-Spiridovich) στο βιβλίο του «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ Ή “Η ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΗ ΧΕΙΡ”: Τα μη αποκαλυφθέντα έτι εις την παγκόσμιαν ιστορίαν––100 ιστορικά γεγονότα εξηγημένα» του Αντιβολσεβικού Εκδοτικού Συλλόγου | 15 East 128th Street, New York | Εκδοθέν το 1926

94 thoughts on “Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς • του Ιωάν. Κουντούρη

 1. Excellent post. I was checking continuously this blog and I am
  impressed! Extremely helpful information particularly the
  last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this particular information for
  a long time. Thank you and best of luck.

 2. Hey there excellent blog! Does running a blog similar to this take a large amount of
  work? I’ve absolutely no knowledge of computer programming however I
  had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any ideas or tips for new blog owners please share.
  I understand this is off topic however I just wanted to ask.
  Thanks!

 3. Wonderful items from you, man. I’ve be aware your stuff previous
  to and you’re just too wonderful. I really like what you have got right here, really like what
  you’re stating and the best way wherein you say it.
  You’re making it enjoyable and you still take care of to keep it smart.
  I can not wait to read much more from you. This is really a terrific website.

 4. Admiring the commitment you put into your website and in depth information you
  offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted
  rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and
  I’m including your RSS feeds to my Google account.

 5. Hey there! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it
  a look. I’m definitely loving the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Excellent blog and fantastic design and style.

 6. Hello there! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my good
  old room mate! He always kept chatting about
  this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good
  read. Many thanks for sharing!

 7. Hello! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha
  plugin for my comment form? I’m using the same blog
  platform as yours and I’m having trouble finding one?
  Thanks a lot!

 8. Hey excellent blog! Does running a blog similar to this
  take a massive amount work? I’ve no understanding of programming however I was hoping to start my own blog
  soon. Anyways, if you have any ideas or tips for new blog owners please share.
  I know this is off subject but I simply wanted to ask.

  Many thanks!

 9. Excellent items from you, man. I have remember your stuff previous to and you’re simply too great.
  I actually like what you have received right here, certainly like what you’re saying and the way in which wherein you say
  it. You’re making it enjoyable and you continue to care for to stay
  it wise. I cant wait to read much more from you.
  This is really a great site.

 10. Hey there this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted
  to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 11. Hi would you mind stating which blog platform you’re working with?

  I’m planning to start my own blog in the near
  future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 12. I’m really loving the theme/design of your site.
  Do you ever run into any internet browser compatibility
  issues? A few of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer
  but looks great in Firefox. Do you have any recommendations to help fix this issue?

 13. Hey there! Do you know if they make any plugins
  to assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please
  share. Many thanks!

 14. Simply desire to say your article is as astonishing.
  The clearness in your post is simply nice and i can assume you’re an expert on this subject.

  Well with your permission let me to grab your RSS
  feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please
  keep up the gratifying work.

 15. Every weekend i used to visit this web site, as i want enjoyment, for the reason that this this web page conations in fact fastidious funny
  data too.

 16. Have you ever considered about adding a little bit more than just your articles?

  I mean, what you say is valuable and everything. But
  imagine if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and video clips,
  this site could undeniably be one of the most beneficial in its
  field. Superb blog!

 17. I simply couldn’t depart your web site prior to suggesting
  that I extremely enjoyed the standard info an individual supply for
  your visitors? Is going to be again incessantly to investigate cross-check
  new posts

 18. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add
  to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have
  some experience with something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 19. No matter if some one searches for his vital thing, thus he/she wishes to be available that in detail, thus that
  thing is maintained over here.

 20. I am extremely impressed with your writing abilities as well as with the
  layout in your weblog. Is that this a paid subject or did you customize it yourself?

  Either way keep up the excellent quality writing, it’s uncommon to
  see a great blog like this one these days..

 21. I seriously love your blog.. Great colors & theme. Did you make this amazing site yourself?
  Please reply back as I’m planning to create my very own blog and want to learn where you got this from or what the theme is named.
  Appreciate it!

 22. Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering
  if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding
  one? Thanks a lot!

 23. Excellent website you have here but I was curious about if you
  knew of any community forums that cover the same topics discussed here?
  I’d really love to be a part of community where I can get responses from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.

  Many thanks!

 24. Having read this I thought it was rather enlightening. I appreciate you
  taking the time and energy to put this information together.
  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments.
  But so what, it was still worthwhile!

 25. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you’re talking about!
  Bookmarked. Please also talk over with my web site =).
  We can have a link trade arrangement between us

 26. After looking into a number of the blog articles on your web page, I honestly appreciate
  your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark site list and
  will be checking back in the near future. Please visit my website
  too and let me know your opinion.

 27. Very great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that I have truly enjoyed surfing around your weblog
  posts. In any case I’ll be subscribing on your rss feed and I’m hoping you write once more very soon!

 28. I just like the valuable info you supply in your articles.
  I’ll bookmark your weblog and test once more right here regularly.
  I’m moderately sure I will be informed plenty of new
  stuff right here! Good luck for the next!

 29. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get got an impatience over that you wish be delivering the
  following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the
  same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 30. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉
  I’m going to revisit once again since i have book marked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

 31. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog
  and was curious what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty
  penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure.
  Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

 32. Normally I do not learn article on blogs, however I would
  like to say that this write-up very pressured me to take a look at and do so!
  Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice post.

 33. Thanks for one’s marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you might be
  a great author. I will make certain to bookmark your blog
  and definitely will come back later on. I want to encourage yourself to continue your great posts, have
  a nice holiday weekend!

 34. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed
  to be on the net the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get annoyed while people
  think about worries that they just do not know about.

  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects ,
  people can take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 35. you are really a good webmaster. The website loading pace is incredible.
  It sort of feels that you are doing any unique trick.
  Also, The contents are masterpiece. you have done a wonderful
  task in this subject!

 36. Hello this is kinda of off topic but I was wanting to know
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 37. It’s awesome to pay a quick visit this web page and reading the views
  of all friends regarding this paragraph, while I am also keen of getting knowledge.

 38. Thanks for finally talking about >Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ
  του Κόμητα Τσερέπ Σπιριντόβιτς
  • του Ιωάν. Κουντούρη | Ελληνικά Νέα Τώρα
  <Loved it!

 39. Great blog! Do you have any hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so
  many options out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any recommendations? Thanks!

 40. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a superb job with this. Also, the blog loads very quick for me on Chrome. Superb Blog!|

 41. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog
  loading? I’m trying to determine if its a
  problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 42. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your website in my social networks!|

 43. I have been browsing on-line greater than 3 hours these days, yet I by no means discovered
  any fascinating article like yours. It is lovely
  value sufficient for me. In my opinion, if all website owners and
  bloggers made excellent content as you probably did, the net can be a lot more useful than ever before.

 44. I was wondering if you ever considered changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content
  so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or
  two images. Maybe you could space it out better?

 45. I know this if off topic but I’m looking into starting
  my own weblog and was wondering what all is required to get set up?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web smart so I’m not 100% positive.
  Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Kudos

 46. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.|

 47. Thank you a lot for sharing this with all people you really know what you are
  speaking approximately! Bookmarked. Please additionally consult with my web site =).
  We could have a link trade contract between us

 48. Hello! I know this is sort of off-topic but I
  needed to ask. Does managing a well-established website such as yours require a large
  amount of work? I am brand new to running a blog however I do write in my diary
  every day. I’d like to start a blog so I can share
  my own experience and thoughts online. Please let
  me know if you have any kind of suggestions or tips for
  brand new aspiring bloggers. Appreciate it!

 49. Undeniably believe that that you stated.
  Your favourite justification appeared to be at the internet the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I definitely get annoyed at the same time as other people consider concerns that they plainly
  don’t know about. You controlled to hit the nail
  upon the highest as well as defined out the whole thing with no need side effect , people can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 50. I’m curious to find out what blog platform you’re working
  with? I’m having some small security issues
  with my latest site and I would like to find something more secure.

  Do you have any recommendations?

 51. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|

 52. Nice post. I used to be checking constantly this weblog
  and I’m impressed! Extremely helpful information specifically the closing
  phase 🙂 I deal with such information much. I used to be looking
  for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

 53. Hi there, just was alert to your blog via Google, and found that it is truly informative. I’m gonna be careful for brussels. I’ll appreciate if you happen to continue this in future. Lots of folks might be benefited out of your writing. Cheers!|

 54. Nice post. I used to be checking constantly this weblog and I’m impressed! Extremely useful information particularly the ultimate phase 🙂 I maintain such info much. I used to be looking for this certain info for a long time. Thanks and good luck. |

Leave a Reply

Your email address will not be published.