Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ…

…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3…!!!…

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3…

-του Ιωαν. Παπαζήση • δημοσιευθέν σήμερα στην Ελεύθερη Ώρα

Screen Shot 2015-09-19 at 10.58.52 AM
Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), κ. Κλάους Ρέγκλινγκ υποστήριξε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα της Σλοβενίας Delo «Το 45% του ελληνικού δημόσιου χρέους ανήκει αυτή τη στιγμή στον EFSF και τον ESM».

Screen Shot 2015-09-19 at 11.02.38 AM

Αναφερόμενος στις επικείμενες ελληνικές εκλογές, ειπε ότι δεν έχει μεγάλη σημασία ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση αφού περισσότεροι από το 80% των βουλευτών της προηγούμενης Βουλής υποστήριξαν το πρόγραμμα. Αυτό που έχει σημασία, συνεχίζει, είναι να υπάρχει λειτουργική κυβέρνηση το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να συνεχιστεί μετεκλογικά η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που είχε διακοπεί στο πρώτο μισό της χρονιάς.Επιπλέον, ο Κ. Ρέγκλινγκ, ερωτηθείς για το αν υπάρχει ακόμα πιθανότητα Grexit, απαντά πως «δεν είναι ένα σενάριο πάνω στο οποίο δουλεύουμε αυτή τη στιγμή, αν και, θεωρητικά, είναι πάντα πιθανό».Ειπε τελος οτι ο δείκτης χρέους/ΑΕΠ μας αγγίζει το 200%.Ερωτουμε λοπον εμεις ποιος ειναι αυτος ο κυριος που με τοση ευκολια καταπατα τα της δημοκρατιας μας και δεν τον ενδιαφερει ποια θα ειναι η επομενη κυβερνηση μας;;;;Μηπως οι πολιτικαντηδες μας του εδωσαν αυτο το δικαιωμα να γραφει στα παλαιοτερα των υποδηματων του τον Ελληνικο λαο διοτι συναγωνιζοταν ποιος θα του δωσει περισσοτερα προνομια και δικαιωματα εις βαρος μας για να μην χασει την βουλευτικη καρεκλα η οποια του διασφαλιζει οτι δεν θα παει φυλακη μετα απο οσα ψηφισε αντισυνταγματικως;;;;;Μηπως ομιλει ο κυριος αυτος ετσι διοτι γνωριζει οτι αυτοι που ψηφιζουμε δεν κυβερνουν πραγματικα την χωρα αλλα ο Ροτσιλντ και οι υπαλληλοι του δανειστες-ληστες της χωρας μας και αυτους που νομιζουμε οτι ψηφιζουμε τους εχουν για βιτρινα για να νομιζουμε οτι ειμαστε ανεξαρτητη χωρα;;;;;
Αν ειμασταν ανεξαρτητη χωρα οι κυβερνωντες μας θα εδιναν βροντερο παρων στην συνοδο του ΟΗΕ που εγινε στις 10-9-2015 πριν λιγες μερες δηλαδη οπου εκει αποφασιστηκε απο την πλειοψηφια των κρατων να υπαρχει νομικό πλαισίο αναδιάρθρωσης χρέους των χωρών.
Με 124 ψήφους υπέρ, 11 κατά και 41 αποχές, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε ψήφισμα για την «καθιέρωση ενός πολυμερούς νομικού πλαισίου για διαδικασίες αναδιάρθρωσης του κρατικού χρέους” χωρών – μελών.
Το ψήφισμα παρουσίασε η «Ομάδα των 77» αναπτυσσομένων χωρών. Πέντε κράτη – μέλη της ΕΕ (Γερμανία, Βρετανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Φιλανδία) ήταν μεταξύ αυτών που το καταψήφισαν, ενώ οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι εταίροι απείχαν.
Το ψήφισμα τονίζει την ιδιαίτερη σημασία της έγκαιρης, αποτελεσματικής, ολοκληρωμένης και βιώσιμης λύσης στα προβλήματα χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών, προκειμένου να την προωθηθεί η οικονομική ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς.
Ζητά την εντατικοποίηση των προσπαθειών για την πρόληψη των κρίσεων χρέους, ενισχύοντας τους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς μηχανισμούς για την πρόληψη και την επίλυση κρίσεων, σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, με σκοπό την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.
Καλεί όλα τα κράτη μέλη και το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών και προσκαλεί τα θεσμικά όργανα του Bretton Woods και τον ιδιωτικό τομέα, να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και δράσεις για την υλοποίηση των δεσμεύσεων, συμφωνιών και αποφάσεων των μεγάλων συνδιασκέψεων και συνόδων κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με το ζήτημα της βιωσιμότητας του εξωτερικού χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Αναγνωρίζει τους ρόλους των Ηνωμένων Εθνών και των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, σύμφωνα με τις αντίστοιχες εντολές τους και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις παγκόσμιες προσπάθειες για την αειφόρο ανάπτυξη και μία διαρκή λύση στο πρόβλημα του χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Αποφασίζει να επεξεργαστεί και να εγκρίνει μέσα από μια διαδικασία διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων, ως θέμα προτεραιότητας, κατά τη διάρκεια της 69ης συνόδου της ΓΣ ένα πολυμερές νομικό πλαίσιο για τις διαδικασίες αναδιάρθρωσης του εθνικού χρέους, με σκοπό, μεταξύ άλλων, την αύξηση της αποτελεσματικότητας, της σταθερότητας και της προβλεψιμότητας του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος και την επίτευξη βιώσιμης, δίκαιης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάπτυξη και βιώσιμης ανάπτυξης, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες εθνικές συνθήκες και προτεραιότητες.
Τέλος αποφασίζει να καθορίσει τις λεπτομέρειες για τις διακυβερνητικές διαπραγματεύσεις και την έγκριση του κειμένου του πολυμερούς νομικού πλαισίου, στο κυρίως μέρος της 69ης συνόδου της ΓΣ του ΟΗΕ, πριν από το τέλος του 2014. Περι του θεματος της αποχης μας απο την συγκεκριμενη συνελευση του ΟΗΕ δεν χρειαζεται να πουμε πολλα διοτι ξερουμε ποιοι δεν επετρεψαν την φαινομενικα ανεξαρτητη Ελληνικη κυβερνηση να στειλει τους εκπροσωπους της εκει για ενα τοσο φλεγον ζητημα για τον τοπο μας και αυτοι δεν ειναι αλλοι απο οσους προαναφεραμε ως πραγματικους κυβερνητες της χωρας μας.Οπως επισης ξερουμε οτι οι Ευρωπαιοι δεν πολυνοιαζονται για το ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος μας διοτι οποιος και να ειναι θα δΙνει αναφορα σε εναν συγκεκριμενο υπαλληλο του Ροτσιλντ .Αυτος ο κυριος λεγετε Μάαρτεν Φερβέι.
Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναπαράγουν εδώ και μέρες κάποια ελληνικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός κομισάριος Μάαρτεν Φερβέι αναλαμβάνει το πηδάλιο της νέας Task Force για την Ελλάδα, διαδεχόμενος τον Χορστ Ράιχενμπαχ, και βάζει πλώρη για… Μαξίμου, όπου θα έχει άλλωστε απευθείας πρόσβαση. H νέα κυβέρνηση θα τεθεί υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Τοκογλύφων.

Screen Shot 2015-09-19 at 11.02.28 AMΈτσι, λοιπόν, ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάαρτεν Φερβέι, ως επικεφαλής της νέας 20μελούς Task Force, θα συγγράφει ουσιαστικά τα νομοσχέδια για σχεδόν όλους τους τομείς δράσης, από τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας…
Η «ομάδα Φερβέι» θα έχει στενή συνεργασία και με την τρόικα, ενώ θα ετοιμάζει ενδιάμεσες εκθέσεις στο πλαίσιο αξιολόγησης της οικονομίας. Παράλληλα, θα μπορεί να αναθέτει μελέτες και στο ΔΝΤ, ικανοποιώντας τη γερμανική πλευρά, που θέλει εμπλοκή του Ταμείου και στο τρίτο μνημόνιο. Χαρακτηριστικό της δύναμης που θα έχει η νέα Task Force είναι ότι θα συνομιλεί απευθείας με το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με την επιθυμία του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Από τον Σεπτέμβριο του 2011 ο M. Φερβέι ανέλαβε αναπληρωτής γενικός διευθυντής Οικονομικών και Χρηματοπιστωτικών Υποθέσεων (ECFIN) της Κομισιόν, υπεύθυνος για τις οικονομικές και διεθνείς σχέσεις.
Πρεπει στο σημειο αυτο να πουμε οτι ο εν λογω κυριος ως πρόεδρος της ομάδας δράσης για τη συντονισμένη δράση (Μάρτιος 2010 – Ιούνιος 2011) έπαιξε βασικό ρόλο στη δημιουργία του μηχανισμού συγκεντρούμενων διμερών δανείων προς την Ελλάδα, ακολούθως του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) και τέλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) αρα ειναι γνωστης εκ των εσω του εγκληματος που εγινε τοτε εις βαρος μας ενα εγκλημα βεβαια που δεν παψαμε να βιωνουμε τις συνεπειες του ακομη.Τα συμπερασματα οπως παντα δικα σας…

Απιστευτο και ομως αληθινο : Εγγυητική επιστολή 900 εκατομμυριων ευρω παρείχε η κυβέρνηση Τσίπρα στη Εurobank του Λάτση

Μοιάζει απίστευτο αλλά, το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύει πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ικανή για τα πάντα.
Και ολα αυτα συμβαινουν την ίδια ακριβώς στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικών επιχειρήσεων έβαλαν λουκέτα λόγω οικονομικής ασφυξίας, με την πραγματική ανεργία να ξεπερνά το 30% και εκατομμύρια συνταξιούχων να μένουν απλήρωτοι λόγω των capital controls, το ελληνικό κράτος αίφνης αποφασίζει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά για έναν «διαφορετικό» ιδιώτη επιχειρηματία και να μπει ως εγγυητής για κάλυψη ομολογιακού δανείου της Eurobank και ύψους 900 περ. εκατ. ευρώ !
Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφαση ρητώς αναφέρεται πως σε οποιαδήποτε κατάπτωση της εγγύησης, αυτή οφείλει να καταβληθεί από το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή από τους έλληνες φορολογουμένους !

12041655_727704217374302_570505483_oΗ Σχετική Απόφαση έχει ημερομηνία 24-07-2015 και φέρει την υπογραφή του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα. ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 900 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ;;;;;;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 250 ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΧΘΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΕ ΜΑΣ .ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΡΑΙΝΕΙ 4 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ . ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΑΠΑΝ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ;;;;;;
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

112 thoughts on “Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ…

 1. Great beat ! I wish to apprentice even as you amend your web site, how could i subscribe for
  a blog website? The account aided me a acceptable deal.
  I were tiny bit familiar of this your broadcast
  provided vivid clear idea

 2. Whoa! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic
  but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

 3. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
  shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover the same subjects?
  Thank you so much!

 4. of course like your web-site but you need to take a look at
  the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality on the other hand I’ll surely come back again.

 5. Somebody essentially help to make critically posts I’d state.
  This is the very first time I frequented your web
  page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this
  particular post amazing. Magnificent process!

 6. Great blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little
  lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a
  paid option? There are so many options out there that I’m totally confused ..
  Any recommendations? Bless you!

 7. I blog quite often and I really thank you for your information. This article has truly
  peaked my interest. I am going to book mark your blog and keep checking for new details about once per week.
  I subscribed to your RSS feed as well.

 8. Hello! I just wish to give you a big thumbs up for the excellent information you’ve
  got right here on this post. I’ll be returning to your web
  site for more soon.

 9. It’s perfect time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.

  I’ve learn this put up and if I may I wish to counsel you few fascinating issues or tips.
  Perhaps you could write next articles relating to this article.

  I desire to read more issues approximately it!

 10. Hey there! I simply would like to offer you a huge thumbs up for your excellent info you’ve got here on this post.
  I’ll be coming back to your web site for more soon.

 11. Fascinating blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine.
  Please let me know where you got your design. Many thanks

 12. Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but,
  I’d like to send you an email. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

 13. Heya just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of
  the images aren’t loading correctly. I’m not sure why
  but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different
  browsers and both show the same outcome.

 14. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any
  please share. Thanks!

 15. Please let me know if you’re looking for a author for your site.
  You have some really great posts and I believe I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an email if interested. Regards!

 16. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.

  Is there any way you can remove me from that service?

  Thanks!

 17. If you are going for finest contents like me, only pay a visit
  this web page everyday since it provides quality contents, thanks

 18. Appreciating the commitment you put into your website and in depth information you present.

  It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same old rehashed material. Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 19. Thanks for finally writing about >Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΛΑΟΥΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΔΗΛΩΣΕ
  ΟΤΙ… | Ελληνικά Νέα Τώρα <Loved it!

 20. Excellent post. I used to be checking constantly this weblog and I am inspired!
  Very helpful information particularly the remaining part 🙂 I maintain such information much.
  I used to be looking for this certain info for a long time.
  Thank you and good luck.

 21. Howdy! I know this is somewhat off-topic but I needed to ask.
  Does managing a well-established blog like yours require a lot
  of work? I’m brand new to operating a blog however I do write in my
  diary daily. I’d like to start a blog so I can share
  my experience and feelings online. Please let me know if you have any
  kind of suggestions or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 22. I simply could not depart your website prior to suggesting that I actually enjoyed the usual information a person supply for your
  guests? Is gonna be again steadily in order to investigate cross-check new posts

 23. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.
  I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post.

  Also, I have shared your web site in my social networks!

 24. Hi, i think that i saw you visited my site so i
  came to “return the favor”.I am trying
  to find things to improve my web site!I suppose its ok
  to use a few of your ideas!!

 25. Please let me know if you’re looking for a article author for your site.
  You have some really good posts and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.

  Please shoot me an email if interested. Cheers!

 26. Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognise what you are talking approximately!
  Bookmarked. Please also discuss with my site =).
  We may have a hyperlink alternate agreement among us

 27. Hello! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly?
  My blog looks weird when browsing from my iphone 4. I’m trying to
  find a template or plugin that might be able to resolve this problem.
  If you have any recommendations, please share. With thanks!

 28. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we
  have developed some nice methods and we are looking to swap strategies with others,
  why not shoot me an email if interested.

 29. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I
  get several e-mails with the same comment. Is there any way you can remove
  people from that service? Cheers!

 30. I’m really inspired together with your writing abilities and also with the structure
  for your blog. Is that this a paid topic or did you
  modify it your self? Either way keep up the nice high quality writing,
  it’s uncommon to look a great blog like this one these days..

 31. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all
  your posts! Carry on the outstanding work!

 32. My spouse and I absolutely love your blog and find the majority
  of your post’s to be just what I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content to suit your
  needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of
  the subjects you write concerning here. Again, awesome web site!

 33. I feel this is one of the such a lot vital information for me.

  And i’m happy studying your article. However want to remark on few common issues, The site taste is wonderful,
  the articles is really nice : D. Excellent activity, cheers

 34. Thanks for your personal marvelous posting! I
  certainly enjoyed reading it, you can be a great
  author.I will make certain to bookmark your blog and definitely will come
  back very soon. I want to encourage continue your great job, have a
  nice holiday weekend!

 35. Hello, i believe that i saw you visited my site so i got here to return the favor?.I am attempting to find things to
  improve my site!I suppose its ok to make use of some of your concepts!!

 36. Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after
  I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr…
  well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say superb blog!

 37. I’m curious to find out what blog system you happen to
  be working with? I’m experiencing some small security problems with my latest site and I would like to find something more risk-free.

  Do you have any suggestions?

 38. Hey there! I could have sworn I’ve been to this site before but after
  reading through some of the post I realized it’s
  new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found
  it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

 39. Please let me know if you’re looking for a writer for
  your site. You have some really great posts
  and I believe I would be a good asset. If you ever want
  to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for
  a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested.
  Regards!

 40. Hi! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts!
  Carry on the fantastic work!

 41. Howdy, i read your blog occasionally and i own a similar one and i
  was just curious if you get a lot of spam feedback?
  If so how do you prevent it, any plugin or anything
  you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 42. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get four emails with
  the same comment. Is there any way you can remove me from that service?

  Bless you!

 43. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog.
  You have some really great articles and I feel I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the
  load off, I’d love to write some material for your
  blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested.
  Many thanks!

 44. Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will
  be tweeting this to my followers! Terrific blog
  and great design and style.

 45. It’s remarkable to visit this site and reading the views of all colleagues on the
  topic of this article, while I am also zealous of getting knowledge.

 46. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was
  curious what all is required to get setup?
  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?

  I’m not very web smart so I’m not 100% sure.
  Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Thank you

 47. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I desire to suggest you
  few interesting things or tips. Perhaps you could write
  next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!

 48. We stumbled over here by a different web page and thought I might check things out.

  I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to exploring your web page for a second time.

 49. I have been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this
  kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled
  upon this site. Studying this information So i’m satisfied to express that I’ve a very just right uncanny
  feeling I found out exactly what I needed. I most surely
  will make sure to do not omit this site and
  provides it a look on a continuing basis.

 50. Every weekend i used to pay a quick visit this web page, for the reason that i wish for enjoyment, for the reason that this this web page conations
  genuinely fastidious funny material too.

 51. I’m no longer positive the place you are getting your information, however great topic.
  I needs to spend a while finding out much more
  or understanding more. Thanks for fantastic information I was searching for this info for my
  mission.

 52. I do consider all the ideas you have presented for your post.
  They are really convincing and will certainly
  work. Still, the posts are too short for beginners. May you
  please extend them a little from subsequent time?
  Thank you for the post.

 53. Hey there just wanted to give you a quick heads up.
  The words in your post seem to be running off the screen in Opera.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d
  post to let you know. The design and style look great though!
  Hope you get the problem solved soon. Many thanks

 54. Hey there! Would you mind if I share your blog with my zynga group?

  There’s a lot of people that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thanks

 55. Hello, Neat post. There’s a problem with your website in web explorer, may test this?
  IE still is the marketplace leader and a huge portion of other people will miss your excellent writing because of this problem.

 56. You’re so cool! I do not believe I have read something like that before.
  So wonderful to discover someone with unique thoughts on this topic.
  Seriously.. many thanks for starting this up.
  This site is one thing that’s needed on the internet, someone with a bit of originality!

 57. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed
  to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you,
  I definitely get annoyed while people consider worries that they plainly do not know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well
  as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 58. My partner and I absolutely love your blog and find
  a lot of your post’s to be just what I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on many of the
  subjects you write concerning here. Again, awesome website!

 59. Hey outstanding website! Does running a blog such as this
  take a great deal of work? I have no knowledge of coding but I
  was hoping to start my own blog soon. Anyhow, if you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off subject nevertheless I simply wanted to ask.
  Thanks!

 60. It’s really a cool and useful piece of information. I’m happy that you simply shared this useful information with us.
  Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

 61. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made
  good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

Leave a Reply

Your email address will not be published.