Home Greek News Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ – ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ – ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ

by John Kountouris
0 comment 331 views

ΚΑΖΑΚΗΣ – ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ

ηχητικό του psy2014 • ανάλυσις του κ. Ιωάν. Κουντούρη

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΉ ΚΆΠΟΙΟΣ ΜΙΛΆΕΙ «ΩΡΑΊΑ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΕΊΝΑΙ «ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ» ΚΑΙ ΌΤΙ «ΑΓΑΠΆΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥ».  ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΡΕ!!!  

ΔΕΊΤΕ ΌΛΟΙ ΤΟ ΑΚΌΛΟΥΘΟ ΗΧΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΔΗΜΉΤΡΗ ΚΑΖΆΚΗ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΛΕΊΤΑΙ ΝΑ ΔΌΣΕΙ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΌΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙ Ο ΊΔΙΟΣ!  ΜΕΤΆ ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ, «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΊΣΗΣ», ΌΠΟΥ ΑΝΑΛΎΩ ΓΙΑΤΊ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ…ΔΙΑΙΡΕΜΈΝΟΙ  ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΠΩΣ Η ΕΛΛΆΔΑ, ΌΠΩΣ Η ΓΑΛΛΊΑ, ΕΠΗΡΕΆΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΎ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΉΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΎ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΎ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΊΟ, ΌΤΑΝ ΤΟ ΜΆΘΕΙΣ ΚΆΠΟΙΟΣ ΈΛΛΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ, ΤΟΝ ΔΙΔΆΣΚΕΙ ΝΑ…ΑΠΑΡΝΗΘΕΊ –ΠΑΡΑΚΑΛΏ!– ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΌΔΟΞΗ ΠΊΣΤΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ…ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΎ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!!!

ΕΔΏ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΈΤΩ ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΟΣΠΆΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΎΣ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ:

~

Οι Έλληνες δεν είναι ενωμένοι πια, είναι διαιρεμένοι κατά τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές και οικονομικές γραμμές. Πριν όμως, υπήρξαν κάποτε ενωμένοι σαν έθνος και είχαν ένα ισχυρό έθνος ενωμένο που κυβέρνησε τον κόσμο επι αιώνες. Τι συνέβη λοιπόν; Πάρτε τώρα αυτό το ερώτημα και εφαφμόστε το σε πολλά άλλα έθνη εκεί έξω -συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής- διότι και σε αυτούς εγαρμόζεται το ίδιο ερώτημα.

Η απάντηση είναι απλή … Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΌΣ «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΌΣ», κάτι το οποίο οι ίδιοι οι Έλληνες οι βυζαντινοί είχαν αρχίσει, αλλά η οποία είχε τις ρίζες και την ίδρυσή της στην Ελληνική Ορθόδοξη πίστη και στο βυζαντινό πολιτισμό, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης και την υποδούλωση των Ελλήνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μετεβλήθη τελικά. Το ίδιο πράγμα, βέβαια, είχε συμβεί με την υπόλοιπη Ευρώπη, όπου η κάθε χριστιανή δικτατορική μοναρχική χώρα και κοινωνία, που χρονολογούνται από τον 16ο αιώνα και μετά, είχε αρχίσει να επηρεάζεται από τα «ιδανικά» αυτής της «διαφώτισης». Για παράδειγμα, το 1789 η Γαλλική Επανάσταση έλαβε χώρα η οποία ήταν ένα σαφές παράδειγμα ανθρώπων που κατείχαν τέτοιες αρχές της διαφώτισης.

Σύμφωνα με τον μεγάλο Αμερικανό ερευνητή, συγγραφέα, ειδικό στην ιστορία της Federal Reserve Bank (Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα) των Ηνωμένων Πολιτειών και τον τελευταίο μαθητή του Έζρα Πάουντ, κ. Ευστάθιο Μάλινς (Eustace Mullins), οι επαναστάσεις του 18ου αιώνα κατά του Κάιζερ και του βασιλέως της Γαλλίας δεν ήταν τίποτα άλλο από πραγματικούς πολέμους που είχαν διεξαχθεί εις βάρος των χριστιανικών βασιλείων αυτών, μαζί με τις σχετικές κοινωνίες τους, από τους Jacobeans (Ιακωβαίους) που ήσαν Ελευθεροτέκτονες πράκτορες των Πεφωτισμένων με επικεφαλής τους ισχυρούς Ρότσιλντ από τη Κορώνα της Αγγλίας. Οι δεδηλωμένοι στόχοι των Πεφωτισμένων (ή «Illuminati», «Ιλουμινάτων») ήταν όχι μόνο να αναλάβουν τον έλεγχο όλου του κόσμου με την εγκατάσταση άσωτων και «ελεύθερων δημοκρατιών» σε κάθε χώρα εν παντί τῳ κόσμω (αντικαθιστώντας έτσι όλες τις μοναρχίες με τις δικές τους μορφές διακυβερνήσεως, τις φιλελεύθερες), αλλά και να καταστρέψουν κάθε υπόλειμμα μιας χριστιανικής κοινωνίας από πρόσωπου της γης μαζί με τις αντίστοιχες μοναρχίες τους. «Ελευθερία, Ισότης και Αδελφότης» αποτελούσε το σύνθημα των γάλλων επαναστατών και αναφέρει ο κ. Mullins στο βιβλίο του, «The Curse of Cannan» (H Kατάρα του Χαναάν), ότι αυτό δεν ήταν τίποτα εκτός απο ένα σύνθημα υπονοούμενο για την εκμηδένιση χριστιανικών κοινωνιών από προσώπου γης. O Mullins καθορίζει αυτό ακόμα περισσότερο από μια βιβλική, εσχατολογική άποψη λέγοντας ότι αυτή ήταν μια φράση-κλειδί, που συνοδευόταν από μια συγκεκριμένη ατζέντα, για να εξαφανιστούν οι υπόλοιποι απόγονοι του δίκαιου Σημ από τη βιβλική εποχή.

Αναζήστε μόνοι σας στο διαδύκτυο όλα αυτά:

[#Eustace Mullins, #Secrets of the Federal Reserve, #Jacobeans, #Curse of Canaan, book, #Ezra Pound, #Freemasonry, #Curse of Canaan, book]

Ο Mullins στο ίδιο αυτό βιβλίο συνεχίζει να περιγράφει συνολικά τα πραγματικά θύματα των σφαγών της Γαλλικής Επανάστασης, που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τους ίδιους τους αγρότες της Γαλλίας! Σύμφωνα με τον Mullins και όπως μας δείχνει μάλιστα η ίδια η παγκόσμια ιστορία, μόλις σκοτωθήκανε ο βασιλεύς Λούις και η Μαρία Αντουανέτα, οι Ιακωβιανοί πράκτορες των Πεφωτισμένων ανέλαβε στη συνέχεια τη Γαλλία και άρχισαν να εκτελούν ένα βασίλειο του τρόμου ενάντια στους πολίτες της Γαλλίας, επειδή δεν παρέδιδαν τα περιουσιακά τους στοιχεία (ιδιαίτερα τους κόκκους τους) στους νέους ηγέτες τους. Λοιπόν, το ίδιο πράγμα είχε συμβεί και στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της κυβερνήσεως του Στάλιν, όταν οι κοινοί άνθρωποι δεν θα παρέδιδαν στους κομμουνιστές ηγέτες τους τους κόκκους τους! Οι κομμουνιστές ηγέτες τους έτυχε -«όλως τυχαίως»- να είναι από το ίδιο σόι, όπως ήταν οι Jacobeans (Ιακωβαίοι) στη Γαλλία περίπου 150 χρόνια πριν.

Αλλά τι έκανε πραγματικά η «επανάσταση» αυτή για τη Γαλλία; Οδήγησε (1o) στην δολοφονία της χριστιανικής τους αριστοκρατίας που, μια αριστοκρατία που ήταν καλοπροαίρετη προς το λαό της Γαλλίας (2o) οδηγηθήκανε στις γκιλοτίνες, μαζί με την αριστοκρατία, ακόμα κι οι μετριοπαθείς στο πλαίσιο της Σύμβασης της Επανάστασης (3o) οι Ιακωβαίοι (οι γάλλοι πρωτο-κομμουνιστές) κατέλαβαν την εξουσία με μια εκδίκηση και αμέσως ξεκίνησαν μια εκστρατεία μαζικών δολοφονιών εναντίον του γαλλικού λαού που σήμερα οι ιστορικοί αποκαλούν τη «Βασιλεία του Τρόμου» (4o) το 1793 οι νέοι ηγέτες της Γαλλίας συζήτησαν ανοιχτά το πώς θα μπορούσαν να καταστείλουν και να…ΜΕΙΏΣΟΥΝ τον πληθυσμό της Γαλλίας.

O Jean Bon St. Andre στην Επαναστατική Συνέλευση δήλωσε ανοιχτά τα εξης, ότι «Ο πληθυσμός [της (τότε) Γαλλίας] πρέπει να μειωθεί κατά περισσότερο από το μισό, προκειμένου να καθοριστεί ασφαλώς η Δημοκρατία στη Γαλλία.» Ο πιο φαρμακερός (πικρόχολος) συνήγορος της γαλλικής γενοκτονίας ήταν ο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος ο οποίος πρότεινε να αποδεκατιστούν 23 εκατομμύρια άνθρωποι από τη γαλλική απογραφή. Οι στόχοι αυτών των αιμοδιψών τεράτων στη Γαλλία ήταν απλοί: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Πράγματι, αυτό είναι ακριβώς ό, τι έχει σαν σκοπό να κάνει στις μάζες ο κομμουνισμός, ιδιαίτερα σε εκείνους που … αντιστέκονται γιατί αν, όπως εγώ θα επαναλάβω εδώ, έχουν μόνο ΈΝΑΝ στόχο κατα νου, που υπερβαίνει την παράνομη ιδιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων (σιτηρά, χρήματα, κ.λπ.) των ανθρώπων: να εξαλειφθεί το ΚΆΘΕ τελευταίο υπόλειμμα Χριστιανισμού από τη κάθε κοινωνία του κάθε έθνος πάνω στο πλανήτη, ακόμα κι αν σημαίνει την εξάλειψη ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ καθεαυτών.

[#Maximilien Robespierre, #Ροβεσπιέρος]
Αυτό που αναφέρω παραπάνω έχει αποδειχθεί ξεκάθαρα από το μακροχρόνιο αιματηρό παρελθόν των κομμουνιστικών καθεστώτων στην Ανατολική Ευρώπη καθώς και σε άλλες χώρες. Η κομμουνιστική Ρωσία και η Κίνα, οι οποίες είχαν χρηματοδοτηθεί και υποστηριχθεί αρχικά και από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Wall Street (Γουόλ Στρίτ),* είχαν εξαλείψει σωρευτικά περίπου 180.000.000 εκατομμύρια ανθρώπους!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* Βλέπε «Wall Street and the Bolshevik Revolution» του Anthony C. Sutton και «The Creature from Jekyll Island» του G. Edward Griffin
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Για να συνοψίσω αυτό χωρίς να μπώ εδώ σε λεπτομέριες για τον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό και τους Πεφωτισμένους, το μόνο πράγμα που θέλω να επισημάνω με σαφήνεια εδώ είναι ότι ήταν αυτή η υποτιθέμενη «διαφώτιση» των εθνών της Ευρώπης, που οδήγησε τελικά όχι μόνο σε δήθεν «ελεύθερες δημοκρατίες», αλλά και στην ίδια την παγίδα του … ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΎ, γιατί ο κομμουνισμός ο ίδιος, -τουλάχιστον από την άποψη των Πεφωτισμένων μαρξιστών που τον σχεδίασαν για μας που ζούμε σήμερα- είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας ιδανικότατας «δημοκρατικής κοινωνίας.»

[#Μαρξισμός]

Τώρα για τους αγαπώντες της όλης ιδέας μιας ελεύθερης, «δημοκρατικής» και «φιλελεύθερης» κοινωνίας, θα πούν ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία σαράντα χρόνια ήταν «καλό» και ότι τελικά έφερε μια πραγματική «δημοκρατία» στους Έλληνες που έτυχαν να είναι αυτοί που…εφηύραν τη δημοκρατία. Πόσοι άνθρωποι στο δυτικό κόσμο πιστεύουν έτσι σήμερα;…ΠΟΛΛΟΊ ΔΥΣΤΥΧΏΣ! Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων σήμερα έχουν πεισθεί απο τις φιλελεύθερες, δημοκρατικες πολτικές ιδεολογίες, και δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα τι θα πει μια χριστιανική, δικτατορική, μοναρχιακή μορφή διακυβέρνησης όπως Έλληνες είχαν κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Το εν λόγω είδος ανθρώπων που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα ότι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπως η Σερβία, η Ρωσία, η Ρουμανία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και άλλες αποτελούν όλες το υπόλειμμα της μεγάλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Βυζαντινής αυτοκρατορίας που κυβέρνησε τον κόσμο για πάνω από 1000 χρόνια διατηρώντας μια χριστιανική ορθόδοξη παρουσία στον κόσμο και επηρεάζοντας πολλούς λαούς και τα έθνη (με την πίστη και την κουλτούρα τους), τα οποία είτε έγιναν μέρος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ή είχαν δοσοληψίες με αυτό.
Το ερώτημα όμως που θέτω στον ελληνικό λαό σήμερα καθώς και σε πολλούς άλλους ανθρώπους άλλων εθνών εκεί έξω είναι το εξής: Σε τι σας ωφέλησε οι δήθεν «ελεύθερες» και «δημοκρατικές» κοινωνίες σας όσον αφορά στη πρόοδό σας ως έθνη σε κάθε τομέα των κοινωνιών σας; Όσον αφορά στην Ελλάδα, η απάντηση είναι προφανής η οποία μπορεί να κατανεμηθεί σύμφωνα με τους διάφορους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Εν συντομία, θα αναλύω την κατάσταση στην Ελλάδα εδώ εν όψει των τελευταίων σαράντα ετών στην κοινωνία της, αρχής γενομένης απο την πτώση της ελληνικής στρατιωτικής χούντας το 1974 και εντεύθεν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr