Home Greek News Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ …

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ …

by John Kountouris
0 comment 544 views

…ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

-των κ.κ. Ιωάν. Παπαζήση και Ιωάν Κουντούρη, GreekNewsOnDemand.com

****Πρωτοσέλιδο άρθρο σήμερα στην ΕΩ****
Screen Shot 2015-09-12 at 9.24.40 PMScreen Shot 2015-09-12 at 9.43.50 PM

Ο Myron Fagan (Μύρων Φάγκαν), ο οποίος ήταν χρόνια μεγάλος και γνωστός σκηνοθέτης στο Μπρόντγουεϊ, Εβραίος ών, ΗΣΠΆΣΘΗ τον Χριστιανισμόν και έγινε κατόπιν εξαιρετικός και ατρόμητος ερευνητής για όλα τα σχετικά που αφορούν την Νέαν [Εβραικην] Τάξιν Πραγμάτων. Έγράψα στο ιστολόγιό* (δείτε στις υποσημειώσεις) μου ένα άρθρον περι της μελέτης που διεξήγαγε ο ίδιος ο Φάγκαν πάνω στο θέμα που αφορά τις σχέσεις Μαύρων-Λευκών-Εβραίων, και για το πώς εδημιουργήθησαν φιλετικά ζητήματα στην Αμερική μεταξυ των τριών ομάδων αυτών.

–––––––––––––––

*Myron Fagan on Rothschild’s Banking and Communist Takeover of America | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2010/12/myron-fagan-on-rothschilds-banking-and.html

Όλα ξεκίνησαν απο το 1911 όταν οι Εβραίοι στο Μπρόντγουεϊ εφτιάξαν μια παράσταση με τίτλο «ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΉΡΙ», η οποία έδειχνε πως οι λευκοί άνθρωποι «μισούν» όλους ΚΑΙ τους μαύρους ΚΑΙ τους εβραίους, και πως κάνανε κι άλλα κακά εις βάρων αυτών των δύο φυλετικων ομάδων.  Απο τοτε ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα στην Αμερική και ετσι διεγείρουν οι εβραίοι τους μαύρους και τις άλλες φυλές κατα των λευκών! Αναφέρω επισης και τις μελέτες που έκανε ο Φάιγκαν (Fagan) για το πως ανέλαβαν οι Εβραίοι την εξουσία της Αμερικής απο την στροφή του αιώνος και εξής. ΉΤΑΝ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΦΆΓΚΑΝ. ΕΞΈΘΕΣΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!

Αλλά, προσέξτε, γιατί αυτές οι σκευωρίες των Εβραίων που αναφέρει εδώ ο Φάγκαν, χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα εις βάρος ΆΛΛΩΝ ΕΘΝΏΝ—ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.  Στην περίπτωτη της Ελλάδος, η Ευρωπαϊκη Ένωσις εδημιούργησε ένα μετανευστευτικό σχέδιο για να χρησιμοποιηθει και εις βάρος της Ελλάδος που ανάγεται απο τον πόλεμο στο Κόσσοβό και μετά, οπότε είχει πει στην Ελλάδα να αρχίσει να δέχεται τακτικά μεγάλο αριθμο λαθρομεταναστών στο εδαφος της και θα παίρνει κοινωνική βοήθεια απο την ΕΕ!

 
Απο τοτε οπως ολοι ξερουμε η χωρα μας δεχτηκε χωρις να εχει τις καταλληλες υποδομες δεκαδες χιλιαδες λαθρομεταναστες και εγκλωβισμενη απο την υπογραφη του Κ.ΣΗΜΙΤΗ η αλλιως ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ στην συνθηκη ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 και 2 κρατησε στο εδαφος της ολους αυτους τους ισλαμιστες που ηρθαν εδω με μονο σκοπο την καταστροφη της χωρας μας.

Screen Shot 2015-09-13 at 1.52.42 PM

Σαν να μην εφταναν ολα αυτα οι πολιτικαντηδες μας εδωσαν στον ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ η αλλιως Δ.Ο.Μ του οποιου η χωρα μας ειναι μελος απο πολλα ετη πριν καθε εξουσια πανω στον καθορισμο της μεταναστευτικης της πολιτικης.  Αυτο και αν ειναι εγκλημα να μην εχει η χωρα μας πλεον λογο για το τι θα πραξει στο πλεον μεγαλο προβλημα της. Στις 6-5-2014 ο υπουργος δημοσιας ταξεως μας Ν.ΔΕΝΔΙΑΣ, ο οποιος διετελεσε και νομικος συμβουλος του Ροτσιλντ στην χωρα μας, υπεγραψε συμφωνο με τον Δ.Ο.Μ και εδωσε εν λευκω την διαχειρηση του τεραστιου αυτου προβληματος μας στον Δ.Ο.Μ του οποιου προεδρος στην χωρα μας ειναι ο Δ. ΕΣΔΡΑ.

Ας δουμε ομως ποιος ειναι πραγματικα ο Δ.Ο.Μ. …

Ο ΔΟΜ ιδρύθηκε το 1951 ως ένα αντι-πρακτορείο στην UNCHR (Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) – Είναι ένα κατάλοιπο του ψυχρού πολέμου και ως εκ τούτου αντανακλά το δόγμα Τρούμαν. – ΔΟΜ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόωρη της κατάρευσης του Ανατολικού Συνασπισμού προς τη Δύση και στη δημιουργία νέων φιλο-καπιταλιστικών κρατών – Υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δεν βασιστηκε ο ΔΟΜ στις ανθρωπιστικές αρχές, αλλά σε οικονομικά κριτήρια. – Η βασική τους πολιτική δεν ασχολείται με την ευημερία των ανθρώπων, αλλά με την ευημερία των οικονομιών. – Σήμερα ο ΔΟΜ έχει την έδρα του στη Γενεύη της Ελβετίας. 79 κράτη μέλη έχουν πλήρη δικαιώματα μέλους, ενώ έχει χορηγηθεί σε άλλα 43 η ιδιότητα του παρατηρητή. – Παίζει ρόλο στον ΔΟΜ ακόμη και το Βατικανό – Αυτοί κατασκοπεύουν εις βάρος των λαων και υπερ των μεταναστών, υποστηρίζουν δίκτυα ακτιβιστών και ΜΚΟ. Αναφέρουν οτι θελουν στην ΕΕ και τις ΗΠΑ και τους προτείνουν μέτρα κιόλας. – ο ΔΟΜ είναι αυτός που διαχειρίζεται το καθεστώς μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. – Διαδραμάτισε επίσης ρόλο στη συμφωνία του Σένγκεν. – Συνεργαζόμενος με την ΕΕ, έχει αναπτύξει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης ένα οπλοστάσιο μεταναστευτικών και προσφύγικων γραφείων και εκτελεστικών οργανισμών. Ξεκίνησε με την επιτροπή Trevi και Ad Hoc για τη Μετανάστευση και συνεχίστηκε με τη συμφωνία του Σένγκεν. – Είμαστε μάρτυρες της ανέγερσης νέων γραφείων και γραφεία των οποίων η εργασία είναι απόρρητη. Λειτουργούν εκτός του κοινού οφλαλμού, και ως εκ τούτου, κατα έναν εντελώς αντιδημοκρατικό τρόπο. – Στόχος τους είναι να τυποποιηθούν οι μεταναστευτικές πολιτικές των κυβερνήσεων των κρατών μελών, ενώ την ίδια στιγμή τα υποψήφια μέλη πρέπει να δέχονται άνευ όρων τα ίδια πρότυπα πριν από την ένταξή τους στην ΕΕ (ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ Ό,ΤΙ ΤΗΣ ΛΈΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜ!!!)…

–––––––––––––––––

Πηγή: What Is The International Organization for Migration? του κ. by Gasper Kralj και της οργάνωσης IGC

http://www.bluegreenearth.com/site/archive/polemic/kralj1.html

Σε αυτους και στον εδω υπαλληλο τους, τον Δ. ΕΣΔΡΑ, εδωσαν το δικαιωμα οι της Ν.Δ. περυσι με νομο του κρατους, μαλιστα, να κανουν οτι θελουν πανω στο θεμα των λαθρομεταναστων…που μας καιει όλους.
Ο γενικος διευθυντης του Δ.Ο.Μ παγκοσμιως ειναι ο WILLIAM LACY SWING που το παρελθον του ειναι πολυ βρωμικο. Ο Μπους ο πρεσβυτερος ως προεδρος των Η.Π.Α τον διορισε πρεσβη στην Ν.Αφρικη.

Το σχέδιο του κ Swing ήταν να κανεί την Νότια Αφρική μια ασταθή χώρα, όπου τρομοκρατημενοι πολίτες θα αναγκαστούν να αποδεχθούν οποιαδήποτε μορφής δικτατορία που υπόσχεται να αποκαταστήσει την τάξη και τη σταθερότητα στη χώρα. Ως αποτέλεσμα των πολιτικών του κ. Swing, επήλθε σε εκείνη τη χώρα μια μάστιγα βιασμών και φόνων.

Επισης ο κ Swing σε συνεργασία με τους μαρξιστές συνομόλογούς του στη Νότια Αφρική καταστρωσε ένα σχέδιο που αφορούσε την απελευθέρωση όλων των εγκληματιών ΜΑΎΡΩΝ απο τη φυλακή, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονών που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο! Ο Swing και οι συνεργάτες του από τη CIA είχαν μια συνάντηση στις 9 Ιουλίου 1992 όπου έδωσαν οδηγίες στους ηγέτες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Νότιας Αφρικής όπου απαιτούσαν την άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων από τη φυλακή.

Με άλλα λόγια, ο λόγος για τον οποίο έχει σήμερα τόσα πολλά προβλήματα η Νοτιος Αφρική με την κοινωνική αστάθεια και τους δολοφόνους ΜΑΎΡΟΥΣ, οι οποίοι περιφέρονται σε όλη εκείνη την όμορφη χώρα, είναι διότι όλα αυτά τα δημιούργησε ο SWING σε αγαστή σύμποια με την CIA και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ!

–––––––––––––

Πηγή – Sorting the Pieces: Relative Connections του κ. Gyeorgos Ceres Hatonn, σελ. 138

Απο αυτον τον τυπο λοιπον παιρνει εντολες ο Δ. ΕΣΔΡΑ και δειτε τι δηλωσε απο την επισημη σελιδα του ΔΟΜ:

[[Σήμερα, η Μετανάστευση αναγνωρίζεται ως το πιο κρίσιμο ζήτημα προς διαχείριση και κατά συνέπεια βρίσκεται στην κορυφή του πολιτικού, οικονομικού και κοινωνικού διαλόγου παγκοσμίως. Η Ελλάδα ως χώρα σύνορο της ΕΕ και κύρια είσοδος των μεταναστών στην Ευρώπη χρειάζεται συντονισμένες προσπάθειες από όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ώστε να επιτευχθεί η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών προς την χώρα μας με όρους ανθρωπιστικούς. Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης παραμένει αφοσιωμένος στην αρχή ότι η μετανάστευση μπορεί να ωφελήσει τις χώρες υποδοχής και προέλευσης και κυρίως του μετανάστες, με την προϋπόθεση ότι προστατεύονται η αξιοπρέπεια των μεταναστών και η κοινωνική συνοχή. Σε αυτό το πλαίσιο, το Γραφείο Ελλάδας του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης θα συνεχίσει να χτίζει ολοκληρωμένες συνεργασίες με τις αρχές και την κοινωνία των πολιτών και να υποστηρίζει την προστασία της ελευθερίας της μετακίνησης και των δικαιωμάτων των μεταναστών.

– Δανιήλ Εσδρά, Επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδας

Περαν τουτων δεν πιστεύει ότι το Πρόγραμμα Οικειοθελούς Επιστροφής Υπηκόων Τρίτων Χωρών είναι η λύση στο πρόβλημα της παράτυπης μετανάστευσης ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΛ) στην Ελλάδα Δανιήλ Εσδρά σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε κατά τη Διεθνή Συνδιάσκεψη για «Μια ολοκληρωμένη και κοινή μεταναστευτική πολιτική στην Ευρώπη» που διεξήχθη στις 30-6-2014 στην Αθήνα.

Όπως σημείωσε ο κ. Εσδρά, που διαχειρίζεται από την Ελλάδα το Πρόγραμμα του ΔΟΜ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Επιστροφής για τους παρανόμως εισερχομένους αλλοδαπούς που επιστρέφουν στα κράτη προέλευσης τους, απαραίτητο είναι να υπάρξουν μελέτες και αποφάσεις.

Κι αυτό, διότι από τη μια πλευρά, μελέτη της Ε.Ε. καταγράφει ότι χρειάζονται 60 εκατ. εργαζόμενοι προκειμένου να στηριχθούν τα ασφαλιστικά ταμεία. Όμως, σήμερα το 60% στην Ε.Ε. είναι άνω των 65 ετών και το αντίστοιχο ποσοστό στην Αφρική είναι κάτω των 30 ετών. Άρα, όπως είπε, «το θέμα είναι να δημιουργηθεί μια αμοιβαία επωφελής πολιτική και για τους μεν και για τους δε» Δηλαδη να τους κρατησουμε εδω ολους τους λαθρομεταναστες και να διαλυθει η χωρα μας πολιτισμικα και κοινωνικα για να στηριχθουν τα ασφαλιστικα ταμεια αυτο μας ζηταει ο κ.ΕΣΔΡΑ. Αν δημιουργηθουν θεσεις εργασιας για τους πανω απο ενα εκατομυριο ανεργους ελληνες και ασφαλιστουν αμεσως κυριε Εσδρα τα ασφαλιστικα ταμεια μας θα παψουν να εχουν προβλημα αλλα εσεις δεν θελετε αυτο δηλαδη την βιωσιμοτητα των ταμειων αλλα την καταστροφη του κοινωνικου και εθνολογικου ιστου τησ χωρας μας κυριε ΕΣΔΡΑ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

– ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  και

– ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr