Home Greek News ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ…

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ…

by John Kountouris
0 comment 144 views

…ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ!!!…

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΤΡΟΠΟ…

του Ιωαν. Παπαζήση

****ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΆΡΘΡΟ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΎΧΟΣ της ΕΩ****

Screen Shot 2015-09-06 at 7.20.35 PM
ΣΤΙΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.

ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ 14 ΚΑΙ ΜΟΝΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΡΟΔΟΥ ΚΩ ΣΑΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟΥ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ FRAPORT AG-SIENTEL LTD ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Screen Shot 2015-09-06 at 7.23.22 PM

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ 14 ΑΥΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ;;;; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ;;;;; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ;;;; ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ;;; ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΓΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ;;;;; ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ HOCHTIEF ΤΟΥ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΠΑ 1.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ…ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;;;; ΑΣ ΚΟΙΤΑΖΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛ.ΠΕ ΚΑΙ MOTOR OIL ΤΩΝ Σ.ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ 1.2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ…ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ…ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ;;;

Screen Shot 2015-09-06 at 7.23.33 PM

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η FRAPORT ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ SIENTEL.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Σ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.[[Η συνωμοσία της σιωπής για τις τιμές του φυσικού αερίου φαίνεται ότι τερματίζεται. Η επίκουρη εισαγγελέας διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου προχώρησε σε εισαγγελική παραγγελία για την διερεύνηση ευθυνών αναφορικά με την υπερβολική τιμή προμήθειας του φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ από την ρωσική Gazprom. Η εισαγγελική παραγγελία αφορά το αδίκημα της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης σύμφωνα με το ισχύοντα νόμο περί ανταγωνισμού. Η υπόθεση αφορά σε τιμή ακριβότερη κατά 35% από την υπόλοιπη Ευρώπη. Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και θα κληθούν αμέσως οι πρώτοι μάρτυρες.

Screen Shot 2015-09-06 at 7.23.52 PM

Υπενθυμίζεται ότι ταυτόχρονα με την δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει νέα διαπραγμάτευση της ΔΕΠΑ με τη ρωσική εταιρεία για να μειωθεί η τιμή σε ποσοστό 10 με 12%. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, το φθινόπωρο είχε ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα της μείωσης της τιμής χωερίς αποτελέσματα την ώρα που η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πετύχει μεγαλύτερες εκπτώσεις και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, την οποία η ελληνική πλευρά ούτε καν έχει συζητήσει.
Η δικαστική παρέμβαση έχει προκαλέσει συναγερμό στο κυβερνητικό επιτελείο με τον αρμόδιο υποργό, Μάκη Παπαγεωργίου να πιέζει τη ΔΕΠΑ να κάνει κάτι.
Ως γνωστόν, η προμήθεια του φυσικού αερίου γίνεται μέσω της εταιρείας Προμηθέας που είναι ρωσικών και ελληνικών συμφερόντων.  Από ελληνικής πλευράς, μεγαλομέτοχος της εταιρείας είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας, Δ. Κοπελούζος.

Αν υπολογίσει κανείς από το 1996 που ισχύει αυτή η αποικιακή σύμβαση, τα χρήματα που έχει χάσει το ελληνικό Δημόσιο ξεπερνούν τα 30 δισ.]]
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 30 ΔΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ ;;;; ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;;;; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr