Home Greek News Αυτό είναι ένα (αθώο) παιδάκι !

Αυτό είναι ένα (αθώο) παιδάκι !

by John Kountouris
0 comment 162 views

12002302_1124313027598888_4485696815431275514_nΈχει την ικανότητα να βλέπει στο απόλυτο… σκοτάδι με μάτια που λάμπουν!Το αγόρι έχει τρελάνει την επιστημονική κοινότητα.Ο <<πατέρας>> του Ling δήλωσε: «Μου είπαν ότι όσο μεγαλώνει τα μάτια του θα σταματήσουν να λαμπυρίζουν και θα αρχίσουν να γίνονται μαύρα, όπως στους περισσότερους Κινέζους, αλλά ποτέ δεν έγινε αυτό.”

Ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο απόλυτο σκοτάδι δείχνουν τον Youhui να μπορεί να διαβάσει τέλεια χωρίς φως και βλέπει τόσο καθαρά όσο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κατά την γνώμη μου εδώ έχουμε την εμφάνιση ενός ακόμα, υβριδίου και όχι ενός Starchild κατά την Βαρβαρικήν… Μια νέα αναπτυσσόμενη γενιά απο <<προικισμένα >>παιδιά ξεφυτρώνουν σε όλον τον πλανήτη μας,λες και το ανθρώπινο είδος εξελίσσεται, ή ενδεχομένως, Εξωγήινη επισκέπτες, μας βοήθησαν στην σταδιακή βελτίωση του DNA μας…θα πουν κάποιοι διανοούμενοι ! Σκέψου για λίγο αναγνώστη,αυτό που βλέπεις είναι ένας απόγονος των δράκων ένας ακόμα δρακονιανός (δρακονιανοί Κινέζοι).Κατά τα χρόνια του αντίχριστου την ημέρα αλλά και την ΝΥΧΤΑ ,οι πιστοί επάνω στη γη θα καταδιώκονται συνεχώς, χωρίς να βρίσκουν ασφάλεια πουθενά. Και διωκόμενοι έλεγαν: «ἔδωκας ἡμᾶς ὡς πρόβατα βρώσεως καὶ ἐν τοῖς ἔθνεσι διέσπειρας ἡμᾶς … ὅτι ἕνεκά σου θανατούμεθα ὅλην τὴν ἡμέραν, ἐλογίσθημεν ὡς πρόβατα σφαγῆς» (Ψαλμ. 43:12, 23). Και ήταν «τόπον εκ τόπου συνεχώς διαμείβοντες και πλανώμενοι εν σπηλαίοις και όρεσι».Κάτι όπως Αυτό που σας παρουσιάζω, θα έχουν τον ρόλο του κυνηγού…..γιατί και αυτός εδώ, θα μεγαλώσει , θα εκπαιδευτεί και θα είναι πλέων ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ…Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ -ΑΛΕΥΚΙΜΜΟΣ-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr