Home Greek News Ευστάθιος Μάλινς: Ο πρώτος συγγραφεύς που μας είχε γράψει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Ευστάθιος Μάλινς: Ο πρώτος συγγραφεύς που μας είχε γράψει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

by John Kountouris
0 comment 318 views

Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1 • Ιωαν. Κουντούρη

– Του Ιωάννου Κουντούρη

Η κεντρική ιστοσελίδα μου είναι JohnKountouris.com

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο, είτε στην Ελλάδα είτε στην Αμερική είτε οπουδήποτε αλλού, οι οποίοι έχουν υποστεί μιαν αφύπνισιν αναφορικώς προς την πραγαματικότηα ότι, ΌΝΤΩΣ, υφίσταται ΉΔΗ μια Νέα Τάξις Πραγμάτων επι της γῆς, αλλά ΕΛΛΆΧΙΣΤΟΙ εκεί έξω εξευρίσκουν (εξεύρουν–»ξέρουν) τους ΛΌΓΟΥΣ γιατί γίνεται μια τέτοια έγερσις ανάμεσα στις μάζες εν παντί τῶ κόσμω. Επομένως, πολλοί ΛΊΓΟΙ είν᾽ αυτοί, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, που δεν έχουν ουδεμία ιδέα για τους ανθρώπους οι οποίοι μας έδωσαν τα πρώτα πονήματα πάνω στην προέλευσιν της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

ΑΞΊΖΕΙ όμως να μάθουμε ΠΟΊΟΙ ήσαν αυτοί οι οποίοι ἤνοιξαν το δρόμο για μας ώστε να είμεθα εις θέσιν να ενημερωθουμε για τους ανθρώπους που έδωκαν τας ζωάς αυτών ώστε να εκτεθούν τα σχέδια των Ρώθτσιλντ και των άλλων πεφωτισμένων, προς την πλήρη κατάκτησιν όλου του πλανήτου–εις βάρος απάσης της ανθροπότητος βεβαίως-βεβαίως.

Εγώ έχω έναν άνθρωπον εν νῳ που εποίησεν αυτό τούτο δι᾽ ημάς, τον κ. Ευστάθιο Μάλινς (Eustace Mullins), του οποίου τυχαίνω εν κυριολεξία να είμαι ένας εκ των λίγων συνεχιστών του. Θα σας εξηγήσω όλ᾽ αυτά στο επόμενο άρθρο μου, αλλά πάμε πρώτα να γνωρίσουμε τον άνθρωπο Ευστάθιο Μάλινς…

Προτού να υπεισέλθουμε σε λεπτομέριες για τη πρωσοπική ζωή του Μάλινς, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τον ΜΈΝΤΟΡΆ ΤΟΥ, και μόνο τότε θα ευπορέσετε (ευ-πόρος–»άρα, ημπορέσετε–»μπορέσετε) να καταλάβετε τι μεγάλη σημασία έχει αυτός ο άνθρωπος.

Εν ολίγιος ο Έζρα Πάουντ ήταν ο μέντωρ του Μάλινς. Ο Πάουντ ήταν ένας απο τους διασημότερους ποιητάς και συγγραφείς που έζησαν ποτέ στην Αμερικῆ. Ήταν ο Πάουντ που μας προειδοποίησε πρώτα για τα ύπαρκτα αίτια των δύο Π. Πολέμων: δηλ., ήταν δημιουργήματα των Εβραίων τραπεζιτών εκ Λονδίνου οι οποίοι ηργάζοντο απο κοινοῦ προς τούτο εν συνεργασία με την Αμερικάνικην κυβέρνησιν. Ο Πάουντ τελικά φυλακίσθηκε απο τις αρχές της Αμερικάνικης κυβερνήσεως, γιατί έλεγε την ΑΛΉΘΕΙΑΝ.

Η σύληψίς του έγινε στο εξῆς: είχε προφύγει στην Ιταλία κατά τον Δεύτερο ΠΠ, και εκεί είχε ένα ραδιόφωνο όπου προειδοποιούσε τα έθνη ανά τον κόσμο για τα ύπαρκτα αίτια των Π. Πολέμων, και εκεί είχε συληφθεί με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Τον Έζρα τον είχανε βάλει σε φυλακή ΧΩΡΙΣ ΔΊΚΗΝ. Μετά τον βάλανε σε ένα σωφρονιστήριον, και ήταν ένας ασθενής του θαλάμου Chestnut στο Νοσοκομείο St. Elizabeths στη νοτιοανατολική D.C. της πολιτείας της Ουάσινγκτον.

Το 1948, ένας νέος συγγραφεύς και υπάλληλος της επίσημης βιβλιοθήκης του Κογκρέσου των ΗΠΑ (κρατάτε αυτό γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας εδώ) ονόματι Ευστάθιος Μάλινς, μέσω ενός αμοιβαίου φίλου, πάει στο Νοσοκομείο St. Elizabeths στη D.C. για να γνωρίσει τον Πάουντ για τη πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα εδω:

http://300sploggers.blogspot.com/2014/12/blog-post_14.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr